Çocuklarımız tarafsızca taraf tutuyorlar. Kızlarımız genellikle babalarına aşıklar. Benim kızım bana “benim babam çok yakıştı” derdi. Allah herkesin çocuklarını bağışlasın, bahtlarını açık etsin. Evet kızlar babalarının prensesidir. Ama erkekler babalarının prensidir her zaman. Anneler de Babalar da özellikle bir yaştan donar olgunluğa girince hep çocukları için yaşarlar. Aile kutsaldır. Anne baba ve çocuklar hep birlikte ilken mutlular. Herkese mutluluklar. Prensler, prensesler, krallar ve kraliçeler hepinizi öpüyorum. 🌸😎♥️
Baba olduğunuzu size hissettiren kızlardır. Kızlar daha fazla korunma ve sığınma ihtiyacını hissettirir ve babaları onlar için her şeyin üstesinden gelen bir kahramandır. Kızların sevgileri daha baskın olur, sorumluluk hissini artırır erkeklerde. Normal sıradan bir erkeksinizdir, ta ki bir kız çocuğunun özleminin nedeni olup, sizin kanatlarınıza sığınmak istediğini söyleyene dek... o zaman sizi yüceltecek yegane sebep ve var olduğunuzu hissettiren en içten neden, bir kız çocuğunuzun var olmasıdır.
Kız çocuklarının ilk aşkı babalarıdır derler. Bu sanırım bir doğa kanunu. Kız çocukları babalarına, erkek çocukları anlarına düşkün oluyor. Bu bence merhamet ve yaklaşım ile ilgili bence. Anneler oğullarına, babalar kızlarına daha çok merhamet gösterir genelde.