Babalar da kız çocuklarına bir o kadar düşkün olurlar çünkü...
Binbir tane şu kompleksi bu takıntısı yorumu var; binbir tane yalandır yanlıştır mesajı var; ama ben kendimi ikna edemiyorum bunlara...
Baba değilim, aday bile değilim henüz; ama bir kızım olsa onun bana olabileceğinden çok ben ona hayran olurum gibi geliyor...
O mutlu olsun, herşey onun olsun, milleti üzen hiçbir şey onu üzmesin, herkesin dert edindiği şeylere o takılmasın, kadınların gördüğü ikinci sınıf insan muamelesine o hiçbir zaman uğramasın, becerisi yeteneği varsa hiçbir konudan sırf cinsiyeti yüzünden geride kalmasın, boş yere damga/yafta yemesin; ama canı da nerede ne zaman ne yapmak istiyorsa yapsın, yaparken babasını yanında görsün/bilsin, gurur duysun veya en azından varlığından mutlu olsun diye yapmayacağım şey olmaz...
Dolayısıyla bizim hayrandan öte olacağımız kız çocukları bir zahmet biraz düşkün olsunlar bize :)
Kız çocukların babaya, erkek çocukların anneye düşkün oluşu çocuk gelişimde Freud'un oedipus ve elektra kompleksi olarak geçer. İnternetten okuyabilirsin, bayağı farklı :))
Babanin sevgiside ilgiside bir baska kizlarin ilk aşkıdır babalari bunun tarifi olmaz bende cok duskundum babama vefaat etti hala tek dalim tek umudum tek bagim babam 😔
En İyi Cevaplar