Bence göstererek emzirmek doğru bir şey değil ki zaten kendi dinimden örnek vericeksem kadın hazine ve eşi dışında kimse onun özel terlerini görmemeli ki. Diğer dinler için bir şey diyemem ama bizim ülkemizde çıplak gezmek selbestte benim mi haberim yok ya da toplumumuzda bu gibi durumlar normal mi karşılanıyor. Asla din düşmanı ya da saygısı olmayan biri değilim her dine der ırka her dile saygım var az önceki yorumunda biraz ince düşünüp tek din olarak cevap verdim ama genel söyleyecek olursam insan olarak bile rahatsız olmaz mısınız ben birinin göğsünü görmek zorunda değilim ki hem cinsin bile olsa
Bir çok alternatif var emzirme önlüğü ya da alışveriş merkezlerinde alanlar ya da hastanelerde odalar illaki buralara takımıdır dışarda bile olsak örterek emzirmesi daha makbul toplumumuzca
tahrik olan bacaktan da elden de boyundan da tahrik oluyor ama bu tahrik olunan bölgeleri cinsel organ yapmıyor. meme de cinsel organ olmadığı için ve oradaki amaç bebeği beslemek olduğu için "utanç verici" veya "ahlaksız" olan bir durum yok keşke geri kafalılar bunu anlasa
Utanç verici bir şey değil ama bazıları çok abartıyor gerçekten. Bebeğini emdirirken videoya alıp tiktoğa atanlar var vs vs uygun bulmuyorum sadece. Meme de bir cinsel obje görevi gördüğünden dolayı benim için her yerde açık açık yapılmamalı.
gögüs ne kadar o anda evladını besleme uzvu olsa da, sekste tahrik edici bir bölüm.. o yüzden de herkesin içerisinde yapılacak bir eylem değil.. hele ki bu denli sapık ruhlu insan varken..
Türkiye'de damacana ya tecavüz edenler var. Toplum içinde emzirmeyi yanlış buluyorum. AVM gibi yerlerde bebek odası var. Bunu AVM dışında da yapabilirlerse yerel yönetimler daha iyi olur. Zaten cinsel bir obje olduğu için kadın göğüsleri pek uygun degil hekesin gözü önünde olması
Toplum bu konuda rahatsız hissediyorsa eğer kadını tuvalette emzirmeye zorlamak yerine özel odalar inşa edip anne ve bebeğin konforunu sağlamalı toplumsal bilinç bu noktada geliştiğinde tartışılacak bir konu kalmaz. Şu an böyle bir durumun olmadığı aşikar olduouna göre kadın bebeğini her yerde emzirebilir amaç çocuğu doyurmak. Bunun tartışma konusu olması da saçma.
Emzirmek güzel bir uğraş. Üzerine tartışılması bile saçma. Böyle ulvi bir uğraşa yükselen, gözünü dikip bakan erkekler oldukça kadınların dışarıda bebek emzirmek isteyeceklerini düşünmüyorum. Önce insanları eğitmek gerek. Hani "emzirmenin gayet doğal bir olay olduğu, bebeğin de beslenmesi gerektiği" anlatılmalı.
Emzirme onlukleri var bunlar kullanilabilir ama cocuktam bile tahrik olan igrenc yaratiklarin yasadigi bu dunyada tamamen acik emzirmek hos degil bence.
5
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bir gizli olunca utanç verici diye olamaz. Özel olduğu içinde olabilir. Mesela sıçmakta utançt verici bir eylem değil, herkesin ihtiyacı olan bir eylem. Ama gizli. Niye? Çünkü özel. Çünkü herkes görmek istemeyebilir. Çünkü toplumsal kurallar vardır. Çünkü edep, ahlâk denilen kurallar vardır. Uymayan gitsin uyan yere.
Hiç utanç verici degil de. Uluorta bilinçli memelerini açarak emziren müşteri çekmek tahrik etmek için yapan çok kadın var. Tuvalet yapmak utanç verici degil ama bunu otobüste toplumun orta yerinde yaparsan ünbne lik sende olur
Mahremlere sahip çıkılarak pekçok çözüm geliştirilebilir. Bir annenin bebeğini emzirmesi mucizenin ta kendisidir. Bundan hem utanmak çok yanlış hem showa çevirmek çok yanlış.
Kimse emzirmeyi utanç verici bulmuyor merak etmeyin. Annesinin sütünü emmeyen çocuk mu var? Neden utanç verici bulunsun? Lakin şöyle bir şey var annenin göğüsleri onun mahremi olur ve toplumumuzda kadının çevresinde yabancı bir erkek varsa gözü önünde emzirilmez tabiki. Bu nedenle ortalık yerde çocuk emzirmek zaten mahremiyet açısından uygun değildir. Çocuğun ihtiyacı olduysa uygun bir yer bulunur orada çocuğun besin ihtiyacı karşılanır.
Ayıp olarak görmüyorum istedikleri yerde emzirilir, tabi bi zahmet emzirme önlüğü kullansınlar. Ben kimsenin göğsünü görmek zorunda değilim. Önlük kullanmayanları teşhirci olarak görüyorum.
Ya kizlar zaten soyunmaya yer ariyor hadi onlari anlarim erkeklere ne oluyor? Kariniz memesini acsa ortalik yerde boyle emzirse gram rahatsizlik duymaz misiniz?
Şak diye memesini açması anne açısından iyi değil. Onu izleyenlerin çoğu o an kadını, cinsel bir gözle izleyecektir. Anne olduğunu pek az kişi farkeder.
Mahrem bölge olduğu için daha kapalı olmalı diye düşünüyorlar Emzirmek için göğüs üzerine örtülen şeylerden var ya hani Benim umrumda değil bu durum Ama ben yapmazdım
Herkes aynı dine inanmıyor olabilir ki dinimizde dedim herkesi dinini kastetmedim ama soru genel bir soruydu o yüzden yazmak istedim ama herkes din dıl ırk mezhep konusunda özgür bilakis bizde saygı duymak zorundayız benim dediğin bir kısim insan kendini gösterme amacıyla çocuğunu kullanan kısım bu da bence din farketmeksizin yanlış bir şey
bence emzirmemeli ama emzirme önlüğü takıp hiç biyeri gözükmeden emzirirsen orda bir yanlış olmaz mecbur kalınmadıkca kimse ulu orta emzirmemeli zaten.
Şov yapmaya gerek yok toplum içinde sevişilmez de çocuk da emzirilmez. Çünki mermerden heykeli düzmeye çalışan bir toplumun içinde yaşıyoruz ne yazık ki.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bence gözükmeyen yerlerde emzirilmeli. Hayvandan farkımız var, değil mi?