Şartlar artık fazlasiyla uygun. Modernlik çıplaklık ya da genişlik değildir modernlik çağa ayak uydurmaktır. Yıl olmus 2016 bin bir türlü imkanlar var hadi hepsini gectim en kötüsü 1 örtü alirsin guzel birsekilde kendini cevredeki gözlerden sakinip edepli birsekilde emzirirsin. Kocan gavatsa sıkıntı yok sal ortalığa
bebek bu ya normal bizler gibi beslenme ihtiyaçları var. sokakta orada ya da burada emzirilir tabii ki sanki suç izliyormuş gibi neden saklanıp emzirsin bir anne.
neden ayıp olsun ki.. toplum artık bunları aşması gerek.. zihniyet bakış açısı seni kötü düşünmeye itiyorsa o senin kişiliğinle alakalı.. kadın göğsünü açıp göstermek için değil.. bebeğinin karnının o an doyurması gerekiği için yapar bu... üstelik başka yerde yapmayadabilir çünkü gayri ahlaki bir davranış olduğunu düşünmüyorum...
Aklllı insanlar nerede nasıl davranacağını bilirler.. Yunan adasında çıplak denize girebilirsin belki ama Trabzon Rize sahilinde bunu yaparsan senin derini yüzer davul yaparlar. Bilmem yeterince açık mı bu izah?
Kendi annelerini kutsal görüp çocuğunu emziren anneden etkilenen, ayıp diyerek yerden yere vuran adamlardan olmaz. Böyle bir şeylerin tartışma konusu bile olmaması gerekir.
böyle şeyler sorun olmamalı artık fakat abaza oranı fazla bir ülkede olduğumuz için kıyıda köşede emzirseler daha iyi zira ondan bile etkilenen abazalar olabilir
ben havalimanında çalışıyorum terminalde gezerken bir bayan gördüm eli ile gögsünü dısarı cıkardı ucunu pecete ile sildi sonra cocugun agzına verdi sok oldum resmen
Toplum içinde olmaması gereken bir edim olur, bunun için kapalı mekanları kullanması tercih edilir mesela artık çoğu kamusal alanda emzirme odaları faaliyet gostermektedir
Senin görüşlerin çok hoşuma gidiyo ya :)) bence emzirme önlügü giyip emzirmeli. ya da disarit cıkmayı versin emziren kadın fazla gezmemeli sokakta dinlenmeli
Tabi canım hem kendi içinde sakıncalı yorulur. Dinlenmesi gerekir iş yerinden emzirme izni almayı biliyolar bende emzirme izni alırım hatta bebegim olunca calısmayı düsünmüyorum. Ama gezmek icin degil. Bebegim için ve dinlenmek izin alırım. Özgürüz tabiki. Ama özgürüz diye afadersin b*kunu çıkarmamak lazım. Kimsenin işledigi günah bizi ilgilendirmez. Ama günahı çevresindekilere yazılıyo memeyi görünce yani
En İyi Cevaplar