AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
99Cevap
Bir an önce doğsun mu :D O ne be siparişle olan bişey mi süresi var zamanı var manyak la bu adam :D Doğumdan sonra anca
Ayıptır ya nasıl bir baba bu evlâdı var kilo alacak tabi hamilelerin kilosu doğurduktan sonra geri gidiyor endişe etme
bunu aşikara dile getirdiyse, yüzüne söylediyse ayıbın büyüğünü yapmış.. tabikide hormonlardan kaynaklı hamile bir kadın kilo alır doğal bir şey.
Nasıl eş bunlar anlamıyorum ki sala. k olan anlar yani hamilelik bu herkes alir kilo ne olmuş aldiysan verirsin sürekli dile getirmesi çok kırıcı
Bunu bilerek çocuk istemedi mi Bi kere gerçek hi adama o bile hoş gelir nasıl insanlarla evlisiniz siz
Senin kocan koca bşr ahmak bu dönemde kadınlar çok duygusal olur
Böyle bir adamla evlenecek ne sebep buldun da kendini ikna ettin evliliğe?
memlekette salak mı arıyorsun?
Eşine hakettiği kelimeleri söylemek istiyorum ama ben küfür etmem ki🤗
Doğumunu yap kilonu ver soğukluğu sen ona yap bir süre yaklaştırma yanina akli başına gelir
Eşinde psikopat mıdır nedir. Hamilelik bu kadının kilo alması normal bir olay.
Onun çocuğunu taşıyorsun karnında soğuması çok yanlış.
seks hayatınız nasıl, ve ikinizin olacak bir çocuk için senin bu kadar kendine değişikliği sendeki bu yükü anlamayıp bir de buna eleştiriyor mu
Sana ne evli kadına bu sorulur mu
@Demiryumruk2 bu seni neden ilgilendiriyor
Niye gizlendin ufaklık
@Demiryumruk2 Bunlar hep böyle 😄 Boşver
@Kizbisusbe @Demiryumruk2 bence sorunu yorumu okuyun boşa sallamayın
Soğumamışsındır hamilelik duygu değişimi olur öyle hissediyorsundur
Senin psikolojini düsünerekten beğenmiyorsa bile beğendigini söylemeliydi
Çok ayip etmiş normal bu süreçte kilo alman sen kendi üzme eminim çok güzelsin ❤
Yuh bn oyle adamla evli bile kalmam beni her halimle kabul etsin çocuk bile dogrulmaz ona
Ben onun gibi eşin yaparken güzeldi çocuğu allahın hanzosu ayy nerdne buluyonuz şu öküzleri yaa
Kilo almadan nasıl hamile olacak acaba çocuk istemeye gelince istemiş ama
Bende 24 yaşındayım 5 aylık hamileyim 2 kg aldım
Benimkide sürekli kilo al verirsin gençsin diyor belliki eşin hanzo ona bunu tatlı dille anlat açıkla bence
Kızım Allah başka dert vermesin ya gerçi buna dert de denmez de...
Bunu kocan gerçekçe kocan bir gerizakalı. Sorun troll ise anladın sen onu.
Hamilelikte tabiki kilo alınır bunu düşünemiycek kadar kapasite yok demek ki...
Ayrıl gitsin ya çocuğunu da kendin büyüt. O doğursun o zaman çocuğu yaparken aklı neredeydi sinirlendim ya nasıl olabilir bu.
Ayril gitsin demesi kolay sakin ayrilma eşini sev aileni koru
Aynen kanka, kendine böyle psikolojik şiddet uygulayan birini sevsin aileyi zorla korumaya çalışsın, 'aman ailem dağılmasın' diye kendini bitirsin.
Gamze aileyi dagitmak kolaydir ama o aileyi bir arada tutmak zordur kocasi adam olsun eşine sahip çiksin
Kimsenin kimseye sahip çıkmasına gerek yok, kimse nesne değil. Herkes bir birey. Eşinin yaptığı psikolojik şiddet. Kadın buna ailem bir arada olsun diye katlanmak zorunda değil. Böyle bir babadan dünyaya gelen çocuk ne kadar mutlu olabilir? Şiddet şiddettir. Umarım sen de şiddetin her türlüsüne karşı çıkan bir birey olursun.
Herkes dış görünüme önem verir fakat hamilelik gibi durumlarda kilonu çok önemsemiyorsun. Eşine şuan kilondan memnun olduğunu, ikinizin bebeğini taşıdığını, doğduktan sonra eski formuna gireceğini söylersen daha ılımlı yaklaşabilir.
üzerinde gerçekten psikolojik bir baskı oluşturuyor, üzüldüm cidden sizin adınıza... hiçbir kadın böyle bir ithamı hak etmez, etmemeli.. siz her halinizle güzelsiniz bunu bilin ❤️ eşinizin gözleri bunu göremiyor ise bu onun hatası, asla sizin değil.
Klasik erkekler hiç biri iyi sadık kadını hak etmiyor
Sen mi hamile kaldın eşin mi Hamile kaldı karışık yazmışsın
Hamilesin kilo alacaksın tabii ki. Nasıl bi koca o ya
Biz insanoğullari bu dünya ahiretinde en büyük günahımız ne biliyor musun sevmek... Ölümüne kadar yalnızım ✌🏻
Yaparken düşünemedi mi bunu mikrop herif
Dikkat edin siz de bir de 10 gibi olmayın bazı kadınlar hamile olduğu anlaşılmıyor bile
O ne saçma biri. Sanki kendin yaptın. Hamile bırakırken zevkli
Hamileyken kilo alman cok normal bunu güzel bi dille eşine anlat doğum yapınca eski haline dönersin zaten öncelikle kendini ve bebeğini düşün Şu an :)
O adamdan ne baba ne de eş olur bu ne saçma bir düşünce ya. Eşinle de bu konu konuş bence.
Geçici bir süreç de dicemde eşin dış görünüşe önem verem anlayışsız birine benziyor
soğuyacaksa hamile bırakmasaydı? sonuçta içinde yeni bir canlı var kilo alman çok normal bunu kestirebilmesi lazımdı
Cocougu tek basınamı yaptın aplaa
İçimdeki gaz değil çocuk deseydin ne bencil adammış ya
o gece kendini tutsan bunlar olmazdı şimdide bana mı patlıyosun diye bilirsin
Senin de çocuğun bu de zaten seni dış görünüşün için seviyo belli ki.
Yani hamileyken kilo alman kadar doğal olan bir şey yok.
Her söylediklerini ciddiye almayın. Gülun geçin. Laf olsun diye konuşuyor çoğu.
Eşin gerçekten saçmalamış burda sebebini bile bile hem sana hemde çocuğa zarar veriyor.
Saçmalığa bak sanki zevkine kilo alıyon karnında bir bebek var saygısızlık resmen
Eşinin cehaletinin ve ayıbının kusuruna bakma. İdare et.
Atlatırsın bu günleri farklı şekilde mutlu etmeye çalışabilirsin
Yazik olmus sana boyle bi adamla evlenip ustune cocuk yapmışsın
Mal senin eşin k. bakmada
Bu adamdan baba olmazmış gerçekten.
Böyle erkekler yok olsun şu dünyadan..
Bence adamda problem var..
Sen birşey yapma. Pis adam ne olacak.
Hangi aptallar dislike attı?
kardeşim erkegin kaşarı seninkisi kusurabakma
Gerçek aşk değilmiş demekki aşk hatta hiç yok
Hamile bırakmicakti o zaman
canım ya. Yaparken iyiydi
canım ya yazdım hâlbuki
G... errr.. iiiii ze... Kaaa lii
Kız noldu yorumu silmiş ne yazmıştı?
@kediiicikkkk bilmiyorum ki ben o kelimeyi yazana kadar çabaladım yazdığını görmedim
Erkeklerin özeti budur abi skskksksks
oyle aptallari seviyorsunuz
Beş para etmez adammış
Böyle koca mı olur bee.
Karnını sevmesi lazım aslında