Eşim hamile kaldıktan sonra kilo almaya başlayınca benden çok soğudu sürekli kilo ver bir an önce doğsun falan diyor?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılVerdiğin bu kadar az bilgi ile yorum yapmak mümkün değil. Üstündeki kg lar Hamilelikten mi kaynaklanıyor? Hamilede olsan uyğun spor-jimlastik hareketleri yapmadığın ve yanlış-gerektiğinden fazla beslendiğinden mi kaynaklanıyor.
İlişkinizde hamilelik ve kg probleminden başka sorunlarınız var mı?
(Kg ve hamilelik sorununu göz ardı edersen) Sen eşinin;eşinin senden beklentilerini tam olarak karşılıyormusunuz
Vücut kg endeksine göre kaç kg fazlam var?
Bunları bilmeden ne desem boş olur... yalan olur...
Bu yorumlarım demek değil ki eşim doğru yapmış. Doğru değil. Daha yapıcı olmak zorunda. Ama, bu da bir yere kadar... İnsan ne kadar doğru, yapıcı, iyiliğini istese de karşısındaki anlamıyorsa yapıcı davranmayı bırakıyor insan... İnsanın doğasında var...12 Yorumla- +1 yıl
"Kocan senin kilonu ha bire yüzüne vursa ne yapardın? " soru bu aslında.
- +1 yıl
@isimsiz_007 soru bu değil. Dikkatli oku
En İyi Cevaplar
+1 yılBen gerçekten bu kadar aşağılık bir adam görmedim, sevmek her haliyle sevmektir. Senin karnında ikinizden bir parça var, onu sevip, sahiplenip seni onun varlığından sonra daha çok sevmek varken cidden sana bunları mı söyledi? Yazık gerçekten. Erkekler, kadınlara yaptığınız psikolojik şiddet sizi iğrenç biri yapıyor.
00 Yorumla
+1 yılÜzme tatlı canını kıymetini bil
Takma kafana boşver Üzme tatlı canını sen dünyalar güzeli güzel kadınsın en yolunda dosdoğru yürü de
Peşinden gelmeyenler utansın,
Değişme hiç kimse için,
Seni olduğun gibi sevmeyenler utansın.
Elinden gelenin en iyisini yap
Yüreğinden kavra bütün sevdiklerini,
Sonrasını hiç düşünme arkadaş,
Bırak kıymetini bilmeyenler utansın dünyalar güzeli güzel hanım efendi kızsın00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEşinde birazcık cahillik var sanırım
Hamilelikte kilo almak çok normal bir durumdur. Çünkü 1 kişi daha oluyor o vücutta, o süreç boyunca. Hemde bu 1 kişi kendi çocuğu, kanından canından yani. Babalık duyguları güçlü değil galiba, birazcık ebeveynlik eğitimi almasını öneriyorum. Şimdi senin çektiğin onca acıyı, derdi bile görmüyorsa, önemsemiyorsa geçmiş olsun. O odunu yontman biraz vakit alacak gibi..11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılTeşekkürler 🤗
Umarım değiştirebilirsin eşini 😅
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
96
Cevap
97Cevap
+1 yılBize gönder, biz güzelce bir dövelim, aklı başına gelir
Ya özür dilerim ama nedir bu yaaa
Bir insan eşi hamile diye eşinden soğur mu
Bir başkası yazmıştı karnımda çatlaklar var diye eşim uzaklaştı benden
Ya kadın sana dünyanın en güzel şeyi için uğraşıyor, zorluk çekiyor, acı çekiyor, vücudu bozuluyor, normal doğum kemik kırılmasından bile fazla acı veriyor.
Anlamıyorum ne bekliyorlar, gitsinler ya taşıyıcı anne bulsunlar ya da evlatlık alsınlar.
Bu mudur baba olmak, bu mudur insan olmak?
Eğer bunlar insansa ben insan değilim.
Evli olduğum dönemde eşimin düşük tehlikesi var diye ben 5-6 ay cinsel olarak yanına bile yaklaşmadım, el bebek gül bebek baktım, doğumlarda yanında oldun, doğumdan sonra elimden geleni yine yaptım, bebeklerin bezinin değiştirilmesi, mama verilmesi, banyo yapılması. Bunlar beni baba yaptı. Şam babası, iskele babası olmak çok kolay40 Yorumla- Çocuk & Ebeveyn konusunda 987 cevap paylaştı.
+1 yılSenin yapacağın tek şey ilk olarak böyle bir adamla evlenmemek, ikinci olarak da doğum kontrol hapı kullanmak olmalıydı ama ikisini de yapmamışsın geçmiş olsun.
464 Yorumla- +1 yıl
Ağır olmuş biraz
- +1 yıl
@goktendusenucelma Hamile bir kadına bir an önce kilo ver demek ağır değil çünkü.
Kendinizi değersiz hissettiren insanlara fırsat vermeyin. - +1 yıl
Yok soyledigine katılıyorum zaten ağır olan şey adama bunu söylemek değil hamile kadın için gerçeğin bu olması.
- +1 yıl
@goktendusenucelma Bir kocaya bebek yapmak istiyorsanız öncelikle o kocanın o bebeği hak etmesini ve çok istemesini beklemeniz gerek.
Aksi taktirde günde kaç defa bu tür sorularla karşılaşıyoruz.
Bu noktada ise iş işten geçmiş oluyor.
Ben bu görüşü daha çok bekâr ve yeni evliler için yazıyorum ki aynı hataları onlar da yapmasın.
Olan olmuş zaten. Hamile bir kadının kilo vermesi demek ya kendine ya da bebeğe zarar vermesi demek.
Bir koca da bunu umursamıyorsa o koca hiç bir şey hak etmiyor demek.
+1 yılTerbiyesizlik yapmış. Yani kilolarını sorun yapıyorsa seni severek evlenmemis belli. Daha bı çok şey derdim de koçan diye demiyorum. hani hamilesin kalbin kırılır. Sen boşver takma onun dediklerine. Çocuğunu ve kendini düşün. Böyle salakça düşüncelerle bu aylarda keyfini kimsenin bozmasına iizin verme. Eşine de belirt bak moralimi bozuyosun diye. Zaten bu dönemler de hassassin daha da dikkatli olmasi lazimken. neyse. Sen yine de kocana bak kalbimi kiriyosun sözlerine dikkat et. Sonra çocuğunu doğur sonra bak bakalım gidişat nasıl eğer düzelirse devam baktın odun geldi odun giidyor yapcak bişi yok
30 Yorumla
+1 yılHamile olduğunu göz önünde bulundurmadan yapılan acımasızca ve sivri dille yapılan yorumları ve bunu beğenen 19 tane IQ’su düşük arkadaşı kınıyorum. 🙌🏻 Kimi insanın böyle takıntıları olur hayatım, benim çok aşık olduğum bir adam vardı. 5 kilo alsa kilo vermen gerek kilo aldın diyordum. Bu biraz da takıntı durumuyla ilgili. Erkekler bu tarz konularda detaylı düşünerek konuşmuyor. Sen ona ıy çok kilo aldın desen o bu kadar takmaz mesela. O yüzden sen şu an dikkatini bebeğine ver, canını sıkma böyle saçma şeylerle. 😘
21 Yorumla- +1 yıl
Çok haklısın erkeklerin çoğu odun. Onların erkek muhabbeti de hep böyle zaten hey ayı öküz kilo aldın mal kel gibi hep birbirlerini yerip aşağılamaya yönelik. Biz kadınlarda böyle şeyler yok yani ondan erkekler bize bu tarz konuşunca ne olduğunu şaşırıyoruz. Hani ben de benzer şeyler yaşadım mesela flört veya sevgililerimde. Mesela fiziğimde bir şey söylüyor ya da eleştiriyordu ben direk delirip küsüyordum işte hakaret olarak algılıyordun. O da ilte yok kötü niyetle demedim ki niye patladın işte şaka yaptım filan diyordu. Ama bu zaten çok ünlü bir şey yani kadına aman şuranda şu var kilo mı aldın sivilcen mi çıktı ay kılın var tarzı konuşulmaz ki ya. Kadın alınır kırılır bozulur yani böyle şeylere. Hani erkek arkadaşıyla konuştuğu ağızla kadınlarla konuşamaz erkekler. Böyle lakap takma aşağılama dalga geçme taklit yapma vs. İğrenç gerçekten. Benim eski erkek arkadaşım herkesin taklidini yapıp dalga geçen biriydi mesela ben çok kavga ediyordum. O da salak salak aman ne var sen de işte milletin avukatı mısın sanane filan diye kavga ediyordu. Terk ettim mal gibi kaldı.
+1 yılMerhaba
Hamilelikte erkelerin bir çoğu eşinden soğur sana özel bir durum değil bu.
En çok aldatmalar hamilelikte yaşanır
Kadın hem fiziksel olarak hem yüz olarak hemde huy olarak çok değişir.
Bazende kadınlar bunu sorun eder erkekler eşlerini bu duruma alıştırmaya çalışır
Zamanla alışır eşinde sende merak etme bunlarla kendini üzme bebeğinde etkilenir senin üzülmenden.
Sen uzaklaşma eşinden doğum sonrasıda devam eder toparlamasi zor olur.
Bebeğinizi kucağınıza aldığınızda paha biçilmez bir mutluluk olucak onları düşünün.
Sağlıkla alın kucağınıza
Mutluluklar🌸🌸10 YorumlaÇocuğu yaparken sıkıntı yoktu da kilo aldın diye mi sıkıntı yapıyor böyle bencil insanlar deli ediyor insanı. Elbette kilo alacaksın hamilesin sonuçta. Doğumdan sonra kiloları tekrar verebilirsin. Sana böyle günlerde daha çok destek olması gerekirken Moralini bozuyor
40 Yorumla
+1 yılAdam dediğin dış görünüş için sevmez, kadının her halini beğenir. Yani kadının vücudunda oluşabilecek her türlü değişikliğe rağmen sevmeli, ama maalesef eşiniz sadece dış görünüşünüze aşık olmuş ve böyle erkek müsveddeleri aldatmaya meyillidir, yani sizi aldatıyor olabilir. Keşke en başında iyice tanıyıp öyle karar verseydiniz.
40 YorumlaO ne awk alacan tabi aynı kiloyla çocuk çıkaracağını mı düşündü ger*zekalı.
Ulan işte bende bundan korkuyorum ya ya böyle bir mala denk gelip birde bu gibi geri*zekalidan bir bağ olan çocuk yapmak🙄🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️80 Yorumla
+1 yılKocanız çocuğa hazır değilmiş demek ki yoksa anlayışla karşılaması gerekirdi eğer kocanız canım, aptal değilse. Fakat öyle bir izlenim verdi bana. Umarım çocuğunuz doğunca iyi ebeveynler olursunuz özellikle o dangalak kocanız. Yoksa çocuğa çok yazık olur.
31 Yorumla- +1 yıl
Yukarıda canım yerine başka bir şey yazmıştım değiştirmiş sistem, yanlış anlaşılma olmasın.
+1 yılNasıl bir adam bu? Sen bu dönem kilo almayacaksan ne zaman kilo alacaksın?
Ayrıca onun canını taşıyorsun bu hala uçkur derdinde ki?
Elbette ki zayıfla ama şimdi değil, şimdi gebesin ve sadece sağlığın için zayıfla..
Eşin gebelik dönemini sağlıklı geçirmen için yardımcı olmalı sana ama şunun yaptığına bak30 Yorumla
+1 yılKadın şu an hamile, yorumlarınıza dikkat edin. Hormonel olarak çok farklı şeyler hissedip düşünüyor olabilir. Lütfen sizde herkesin dediğini dikkate almayın. Eşinizi tanıyan sizsiniz ve bu lafının ciddiyetini de siz bilirsiniz. Hamile bi kadına böyle diyorsa ya trol bi tip ya da kırıcı.. Umarım trol olandır. Ayrıca sizde açık şekilde konuşun. Neden böyle diyorsun, içimde insan var kilo almayıp da ne yapayım sen böyle diyince üzülüyorum, kendini sen topla falan diyebilirsin. Kavga boyutunda değil tabiki şakayla karısık biraz da ciddiyetle söyle bence. Kırıldıgını anlasın yani. Çocuğu da doğurduktan sonra öyle bi fit ol ki ağzı g*tüne varsın hshddhshha
10 Yorumlasen boyle devam et, cocuk dogsun soyle bi guzel zayifla fitles ilk halinden bile guzel cillop gibi ol, sonra bosanma davasi ac. gorsun annesininkini tersten. ama bi sorustur bakalim hamileyken ayrilinca cocuk dogdugunda nufus kimin ustune oluyo, senin ustune oluyosa dogmadan ayril tutsun cocugu o zaman. ne kadar kolay di mi burdan konusmak :) hakettigi sey bunlar ama.
00 YorumlaBence eşine böyle bir konuşma yapmasının seni kırdığından bahsedebilirsin. Bazen insanlar asıl olayı değil de başka bahaneler sunabiliyor. Erkekler ilgi sevdiği için bu dönemde ilginin üzerinden azaldığını hissediyor bu nedenle böyle konuşarak dikkat çekmeye çalışıyor olabilir. Bence canını sıkma eşinle konuş. Eğer sürekli böyle davranan birisiyse eşin altında daha farklı bir sorun olabilir.
00 YorumlaBune bi sevgi yaa. Ben anlamiyorum. Senin ne günahin var ve en güzel şey Baba olmak saten veya Anne. İnsan İnsanin herhalini sever. İster Kilolu olsun ister olmasin. Böyle insanlari siz nerden buluyorsunuz. Ben sana bundan ayrilmani tavsiye ederim ama cocuğa yazik olur. İnşallah Akli başina gelir diye umuyorum.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence tepkini belli et... ben çok mu memnunum de al sen taşı de. Kocan bunun normal bişey olduğunu bilmiyor galiba. Olmazsa git kayınvalidene söyle. Bilmiyorum kavga edip evden giderdim aklı başına gelene kadar gelmezdim. Bebek doğduktan sonra verirsin ayrıca ne var bunda... Kocan hep böyle şekilci biri miydi yani sırf güzelliğin için mi evlendi seninle?
30 Yorumla
+1 yılDuygusal şiddete devam ederse boşa.. net söylüyorum bunu. Böyle igrenc adamlarla hayat gecmez. İcinde cocugunuzu tasirken bile boyle yorumlari yapabiliyorsa kork derim kocam dedigin adamdan. Umarım hatasını anlar ve kendini düzeltir, ama sana tavsiyem boşanman.
510 Yorumla- +1 yıl
Kendisi icin cok zor olacaktir, biz sevgililerimizden ayrilirken bile cok aci çekiyoruz bir de bahsettigimiz kişi kocası ve çocukları var.. Cok uzucu bir durum gerçekten. Dilerim ki bir yolunu bulur. Boşanacak gucu bulur diyeyim ya da
- +1 yıl
İşte ben ve kız arkadaşlarım ondan biriyle yaşamaya bile korkuyoruz. Erkekler o kadar bencil ve kötü ki. İnanılmaz gerçekten. Yani istediklerini aldıkları ve sıkıldıkları an o kadar pislik oluyorlar ki. Daha doğrusu çoğu gerçek yüzünü birkaç haftada gösteriyor zaten. Kadına değersiz davranan. Yalan söyleyen. Kadını sadece cinsel obje gibi gören. Duygu his ve özel hayatına asla önem vermeyen tipler. Cidden ben evlenmek veya çocuk yapmak istemiyorum. Kadının başına bela. Yük. Zaten çocuklar da kadına kalıyor. Erkek hep kadına bırakıp kaçıyor. Herifler zaten normal kadının sorumluluğunu bile almıyor ya flörtte. İki gün hasta olsa sıkılıyor yani aşığım aşığım dese de. Bi de ev çocuk eş sorumluluğu mu alacak piçler. Benim babam da öyle biri mesela piçin teki. Sırf mahalle baskısından evlenmiş ama ne kocalık ne babalık hiçbir bok yapmamış. Sadece para vermiş istediği gibi yaşamış piçin teki. Herif diyor zaten şimdiki zaman da ben genç olsam asla evlenmezdim biz rahat görüşeniyorduk kızlarla birlikte olamıyorduk. Görüşmek için evlenmek zorundaydık demişti herif. Hiç demedi anneni sevdim aşık oldum vs vs herifin hayat arkadaşı emek dostluk gibi şeylerle gram alakası yok.
- +1 yıl
Dogru diyorsun. Hepsi degil, ben cok pis kadin da gordum. Ama bu karakter meselesi iste. Karakteri iyi olan birini bulmak kadin icin de erkek icin de zor bu devirde. O yuzden ben 30'umdan önce evlenmeyi düşünmüyorum ya. Genc evlilik cok sakıncalı bu sebepten. İnsanlar birkac ayda tanıdığını zannediyor ama eslerinin yeni huylarini yillar sonra kesfeden var, bu çok korkutucu. Bir de ayni evi belli muddet paylaşmadan da evlilige girismem ben. Evlilik zor ya. Dilerim insanlar "koca" ya da "karı" aramak yerine 'hayat arkadaşı" aramaya baslar. İslere kadin erkek, koca - karı seklinde bakmak yerine hayat arkadaşı gozuyle bakıp her seyin musterek oldugunu kavradak cok daha az yorucu olabilir ilişkiler. Bir de karakter gelisimi tamamlanmis biri ile hayat esi olursan.. allah herkesin kalbine gore, kendine yakisan es nasip etsin. Ben de ayni sebeplerden evlilikten ve cocuktan cok korkuyorum. Evlenince de bu kadar huzursuz bir aile yasamim olur diye. Dilerim allah ailemizden alamadigimiz mutlulugu, kendi kuracagimiz ailede bize verir. Biz seçimlerimizi düzgün yapıp acele etmeyelim de güzelim.
- +1 yıl
Ya çok haklısın ne güzel yazıyorsun. Seni arkadaş olarak ekledim de arada dertleşip konuşalım mı. Kafa olarak ben ve kız arkadaşlarım gibisin ondan çok hoşuma gitti. Aynen olay kadın erkek veya cinsiyet değil tamamen hayat arkadaşı ama erkekler başta ne kadar kendini modern göstermeye çalışsa da ya da benden çok daha düşük ve ezik profillerle de çıktım ben mesela. Ama ilişki sırasında bir yerleri kalkıyor. Hah ben erkeğim işte bu da benim kadınım. Beni çekecek. Ben kaba öküz ve baskıcı olurum o bana hizmet etsin moduna giriyorlar. Son erkek arkadaşım benden daha çelimsiz zayıf kısa ezik salağın tekiydi. Çükü bile kalkmıyordu ama ben onu seviyorum sayıyorum diye bir yeri kalktı. Bana yemek yap. Odamı topla. Benle seviş. Benim problemlerimi dinle ve çöz gibi emirler yağdırıyor bi de üstüne ben işte tartışınca sen benim için hiçbir şey yapmıyorsun çok bencilsin dediğinde de öf çok zorsun. Hep kavga çıkarıyorsun filan diyordu pislik. Baya psikolojik şiddet uyguladı bana. Hani sen sorunlusun delisin biz çok mutluyuz ama sen kafanda problem yaratıyorsun filan diyordu pislik. Eski sevgililerini anlatıyor. Sexlerini anlatıyor. Sertleşemediği için benle kavga ediyordu. Pis ve dağınıktı. Parası olsa da hep saklıyor ve benim ona bir şeyler almamı filan bekliyordu. İğrenç biriydi. Bin tane söz verip hiçbirini tutmuyor hep oyalıyor taciz ediyordu. Ayrılmak istediğim zaman hatta sevgili olmak istemediğim zaman da duygu sömürüleri yapıp ağlayıp edip beni zorla yanında tutuyordu.
- +1 yıl
Ama bakınca çevresi ve ailesi tarafından hiç sevilmeyen evi yurdu olmayan dostu olmayan ilaç kullanan terapiye giden 30 yaşına gelmiş vasat silik toksik asalak bir tipti. Tek marifeti acayip iyi ağzının laf yapması hokkabaz tavırları yalan söylemeleri ve manipülasyon hareketleri idi. Çevresindeki herkes illalah etmiş ama boyun eğmiş katlanıyordu. Kimse kavgaya bile girmiyordu. Herkes bıkmıştı embesilden. Cadaloz çirkef agresif malın tekiydi.
- +1 yıl
Tabi ki konusabiliriiz, ben de seni sevdim. 🤍 Ya ne kadar toksik biriymis. Sükrettim şu an kurtulduguna. Benim eski sevgilim de bana bodyshaming uyguluyordu. Laf etmedigi yerim kalmamisti -ki insanlar hep bana bu cocuk sana asla yakışmıyor falan diyordu. Seninki gibi celimsiz zayif kısa bir seydi. Neden böyle yaptilar guzelim biliyor musun? Cunku biz onlara cok fazla geldik. Hatta her bakımdan o kadar fazla geldik ki gerek dış görünüşümuzle, gerek karakterimizle gerek onları seviş bicimimizle; onların popolarını kaldırdık. Aslında hic hakketmedikleri şekilde davranıp onlarin kendinerini bir bok zannetmelerini sağladık. "Boyle bir kiz bana boylesine deger veriyorsa ben harbiden bi boka benziyorum demek ki" diyerek elinin altına alıp acımasızca konusma hakkı verdik. O suratsız tiplerine hicbir kadin bakmazken biz baktık, biz baktigimiz yetmiyormus gibi o tipini baska kadinlardan kiskandik. Kısacası, neyi hakketmediyse onla besledik bunları. Simdi iyi ki bitmiş diyorum, senin icin de kendim içinde. Ben sunu ogrendim; en cok kendini seveceksin, hicbir planini onun icin bozup asiri fedakar olmayacaksın ve en onemlisi uzerine titreyip kesinlikle kıskandığı belli etmeyeceksin. Sen bunları yapmazsan bu sefer onlar senin uzerine titremeye başlıyor. Benim basarili iliskiler yasayan hicbir kiz arkadasim sevgililerine boyle davranmaz mesela. Ozguven olmali, kendimize saygımız olmalı..
- +1 yıl
İkinci yorumunu simdi okudum. Yeniden kurtulmana şükrettim ya. Cok cok dikkat edelim hayatimiza alacagimiz insanlara..
- +1 yıl
Yok zaten o bana yapıyor ayağım altını yalıyordu resmen. Basıl yalakaydı anlatamam gözümün içine bakıyordu hergün yalvarıyordu beni sev diye. Neyse sonra sevmeye başladım tabii fazla geldi. Asla kıskanmadım çünkü hiç kıskanacağım biri değil ki. Zaten kadın bulamıyor veya çevresinde bir tane bile ona bakan kadın yok ki. Tamtersi onun tüm erkek arkadaşları bana sarkıyordu bu kuduruyordu. Çok agresif kıskanç ve asabi oluyordu ama bir bok da yapamıyordu bana da diğerlerine de. Kasılıp kasılıp kendi içinde kuduruyordu. Zaten ben hep ayrılmak istediğimde yalvarırım bana zaman ver bak daha iyi olacağım diyip durdu baktı ben kararlıyım bu sefer işte şiddete başladı. İşte sen sorunlusun narsistsin işte kimseyle mutlu olamazsın vs vs. Beni ezmeye çalıştı pislik. Ben de terk ettik. Tüm arkadaşlarının önünde rezil oldu. Bana dedikleri yaptığı tehditleri de anlattım. Kudurdu sinirden. Niye işte millete anlatıyorsun filan diye. Salak eziğin tekiydi. Benim tüm arkadaşlarım da diyordu Karya o çocuk seni sömürüyor hiç sana layık değil diye. Onu da diyordum zaten hiçbir arkadaşım seni sevmiyor tiksiniyorlar senden diyordum yüzüne. Neyse sakin ayrıldığımızda şey demişti canım. İşte ben sana yetemiyorum. Benim standartlarım bu kadar en iyisini yapıyorum ama yetmiyor sana filan. Ulan parasını gizliyor bana Çeşme suyu veriyordu arkadaşım. Gören de son kalan ekmeğini bana veriyor sanır. Nasıl yalancı nasıl şerefsiz bir de. Ben ağlamıştım bi de ondan ayrılırken üzülüp bu mal mal ben çok üzgünüm ben seni çok seviyorum işte çok özleyeceğim arkadaş kalalım filan dedi. Sonra notlar mesajlar kalpler. Sonra birkaç kez görüşmeye kalktım hep sekse zorladı. Öpmeye vs hep eve gelsene diye ıstar etti normal muhabbet etmeye çalıştığımda neyse işim var gitmem lazım diye kestirip attı. Pislik Abaza. Tek derdi seks. Allah belasını versin yani.
- +1 yıl
İşte şimdi şöyle düşünüyorum artık çok yakışıklı işte havalı paralı erkeklerle çıkayım sadece diyorum. Ben bu çocuk hani düşük profil iyi niyetli iyi kalpli dostane sanıp şans verdim o pislik arkadaşım ortam erkeklerinden değil diye. Hiç alakası yok. Onlardan bile daha beter Abaza bencil dolandırıcı ve yalancıydı. Bi de çirkin pis tipsiz parasızlığını çektim ona sinir oldum. Sonuçta hepsi bir şekilde can sıkıyor bari zengin ve yakışıklıya üzüleyim. Böyle lağam faresi bir tip cidden kendime yakıştırmadım. Hani önyargılı olmayım şans vereyim dedim. Yok abicim gayet de önyargılı olun yani. Parası tipi olmayanı acımadan silin bence. Yoksa onlar size hiç acımıyor çünkü.
Kendi doğursun da, bir de onun alacağı kiloları görelim. Sen sanki bayılıyorsun kilo almaya. Sabretsin az. Bebek doğunca aldığın kiloları yavaştan verirsin.
40 YorumlaHanımefendi eşiniz ileri derecede salak, o yüzden böyle konuşuyor
70 Yorumla
+1 yılo zaman hamile niye bıraktı? bilmiyor mu bunun gayet normal olduğunu, eğer böyle olduğunu bilseydin evlenmezdin bence, ve eminim sen böyle de çok güzelsindir, seni seven hwe türlü sever, sen üzme kendini, iyi bak kendine🌸
20 Yorumla
+1 yılZayıflarsın sonra o kilo aldığında da bu göbek ne senden soğudum dersin.
70 Yorumla
+1 yılEşin seni hiç sevmemiş ki böyle adamla evlenmek ile hata yapmışsın hatta doğum kontrol hapı kullancaktın geçmiş olsn
50 YorumlaBebeğini düşünmeyen bı adamdan ne baba olur nede eş,üzüldüm adına 11 aylık oğlum 9 kilo aldım 6 aylık olduğunda diyetisyene başladım , o seni dış gorunusun için seviyorsa ne biliyim dicek birşey bulamadim
20 Yorumla
+1 yılBkz. Dingil koca... Eşinin adını yazar mısın TDK ya dilekçe verip ÖKÜZ kelimesinin alt anlamına ekleteyim. Sözde değil özde Öküz olsun tescillensin... 🤬
30 YorumlaÇok üzüldüm sanki seni sadece fiziğin için beğenmiş.. böyle erkeklere gıcık oluyorum güzellik algısı var sadece kafalarında.. aslan , akrep felandır kesin burcu
30 Yorumla
+1 yılOnun çocuğunu taşıyorsun bu ne saçmalık kilo bu alınırda verilirde ama eşin ne kadar basit karakterli olduğunu ortaya koymuş
41 Yorumla- +1 yıl
Ya onun çocuğu değilse:d
Bu adamdan baba olmaz ya ne biçim zihniyet yazık valla cidden hamile insan nasıl kilo almasın acaba saçmalık
40 YorumlaKocan tam Bi malmış, genelde erken evlilik bu tür sorunlara sebep verebiliyor. ya da sürekli bakımsızlık.
42 Yorumla- +1 yıl
Senin kocan kilolu olsa aldatırsın
Cocuk icin kilo aliyosun normal olarak hamile oldugun icin heryerin sisiyodur ona uygun bi dille bu sekilde oldugunu anlat dogduktan sonra verecegini söyle senin elinde olan bisey degil
20 Yorumla
+1 yılBebeşim burda diye göbeğinizi seveceğine kilo aldınız diye şikayet edip, çocuğa doğsa da kurtulsak gözüyle mi bakıyor? Böyle bir adamdan ne koca olur ne de baba.
20 Yorumla
+1 yılBöyle adamlar ile evli kalmayın ya, doğurunca g.. tüne tekmeyi vur gitsin,çocuk var diye böyle m.. al deyneklerine niye katlanıyorsunuz. Başlarım böyle yuvaya, yuvaymış.
21 Yorumla- +1 yıl
Beğenmeyenler böyle adamların gö.. tünün bokunu yiyen vasıfsız kadınlar işte, her b.. u hak ediyorsunuz memleket sizin gibiler yüzünden bu hale geldi g.. lerini kaldırıyorsunuz bu adamların ucu bize dokunuyor beter olun ameleler
+1 yılBu durumun normal olduğunu söylesen ya da doktora rica etsen bu durumun normal olduğunu ona söylese eşin hele ki bu dönemde ayıp ediyor boşver takma onu sen kendine ve bebeğine odaklan zaten doğumdan sonra eski formuna kavuşursun merak etme
00 Yorumla
+1 yılboşa onu napcan ya yaşlanınca da başkasına bakae böyle tipler
50 Yorumla
+1 yılNe bu, bu kadar. Hem kilo da alsanız annelik çok yakışır kadına. Eşiniz böyle görmek yerine, sizi üstünde hareket halinde olunan bir iş makinesi gibi görüyor hep galiba. İnsan ve kadın, ve anne olduğunuzu unutarak. Çok yazık.
00 Yorumla
+1 yıltuhaf. hamileyken tabii kilo alıcaksın. neden böyle bişey demiş? insan eşini kıracak sözler söyler mi yaa?
30 Yorumla
+1 yılİnsan aksine çocuk sahibi olucağı için mutlu olmalı. Burda senin hiçbir suçun yok, senden soğuması onun nasıl bir insan olduğunu gösterir.
30 Yorumla
+1 yılTrol olduğunu düşündüğüm ve inanmak istediğim bir soru. Bundan dolayı soğumaz bir insan, illa ki başka bir şey vardır.
30 Yorumla
+1 yılne mal beyinsiz ler var ya ozaman kendi dogum yapsin gerizekali lar ya isin zor o adamla
50 Yorumla
+1 yılBoşuna üzme kendini unutma sen her kasıldığında bebek hissediyo bunu kocana bi bebek vericeksin evlat sahibi olucaksınız oturduğu yerden şey yapmayla babalık olmuyo... eğer hamileliğin ağır değilse minik hamilelik sporlarına başla kocan seni beğensin diye değil doğumun kolay olsun diye
10 Yorumla
+1 yılHamilelik dönemi geçici eşine bunu söylemelisin tatlım hem bu dönemde sana destek olmalı kiloları alan bedeni hormanları değişen sensin o değil niye bu kadar takıyor biz bukadar bedenimiz harcıyoruz erkekler neden bu kadar düşüncesiz yapmayın çocuk ya değmez bu erkek milletine
10 YorumlaO geri zekalıya hamile olduğunu tekrar hatırlat. Ayrıca boşver onu, hamilelik sürecinde organik beslen, kilonu doktor ile ayarlamaya calış, yapabiliyorsan bir diyetisyenden destek al..
10 Yorumla
+1 yılAltı aylık hamile kadın illaki kilo alır sen ünlü değilsin, kontrol edecek diyetisyenin doktorun yok mk... O onun karaktersizliği daha kafası basmıyor...
11 Yorumla- +1 yıl
çok tehlikeli ve bebek için zararlı hamilelikte diyet yapmak kilo almamaya çalışmak. hem anne için hemde bebek için çok tehlikeli
+1 yılNe kotu bisey ya zaten duygusal varliklariz ve hamileyken daha baska oluyoruz nasil bukadar duyarsiz igrenc olabiliyorlar?
40 YorumlaCocuk yapmasini biliyor ama gicik oluyorum öyle insanlara almahim sen koru, üzülme sen dogumdan sonra düzelir gayet normal kilo alman ayrica
20 YorumlaOna çocuk vereceğin için sevinmiyorda kilondan sebepmi soğudu, bağzı insanlar neyi ne kadar istediğini cidden bilmiyor;yazık!
20 Yorumla
+1 yılAyy ne iğrenç isnsanlae var yaa 😢 yerinde olsam kilo vermem defolsun hayatından. ya da kilo ver ve onu boşa
23 Yorumla- +1 yıl
hamileyken kilo vermesi ona ve çocuğuna zararlı olur
- +1 yıl
Yok demiş ya biran önce doğum yapsanda zayıflasan diye. Bende doğumdan sonrayı kast etmiştim
- +1 yıl
hmm anladım
+1 yılDikkat edin de yarın bigün başınıza bişey gelmesin yoksa bu iyi günde kötü günde birlikte olacağına dair söz veren şahıs pek sözünde durmaz gibime geliyo
00 Yorumla
+1 yılAdamin yaptigi cok aptalca demek ki seni sevmiyor. Senin karnindaki onun çocuğu ne kadar sacma söylediği seyler. Kilo alacagini bilmiyor muydu yapmasaydi o zaman.
00 Yorumla
+1 yılooo sen sadece kadın değilsin artık anne ve bir kadınsın kilo laf etmesi cok ayıp Kocan denen erkek adam olsa sana destek olur kilo filan söylemeli. can tasıyorsun. motive etmeli.
00 YorumlaNasıl yani kilo alacağını bilmiyor muydu, hangi devirde yaşıyor bu hanzo? Her kadın hamilelikte kilo alır. Eşine üzüldüm tatlım, keşke gerçekten tanıyarak evlenseydin.
00 Yorumlane kadar saçma bir düşünce ee ozaman deki beyfendi ben bidaha hamile kalmam işine gelirse mal mı bu kacan dogal bişey doğum yaptıktan sonra anack kaç aysonra artık kilolarını verebilirisn
00 Yorumla
+1 yılNormal yani sonuçta hamilesin hamilelikten sonra düzelir ztn de kocanın yaptığı da saçmalık
30 Yorumla
+1 yılBu adam bir de babalık yapacak he
Yazıklar olsun20 Yorumla
+1 yılHamile kadın zaten kilo alır bence ker konuştuğunda tavayla döv 🤣
20 YorumlaÖyle şey mi olur ya bundan mutluluk duymalı ama eşinin böyle davranması tuaf kaçmış biraz
20 YorumlaYapmasaymış o zaman cahil (sana demiyorum bu arada yani böyle birinden de çocuk yapmaman lazımmış bence)
10 Yorumla
+1 yılhamile kadinlar daha tatli bence yaw hem karninda onun coxcugu var sevmeyi beceremeyen biri kocan
20 YorumlaAllah allah bak sen suna. Hem çocuğunu taşı hem laf etsin
20 YorumlaBöyle diyen kocaların ağzına bi tane çakacaksın bakalım ondan sonra zayıfla senden soğudum diyor mu?
Abi çocuk istemeyeceksin o zaman ya da sesini çıkartmayacaksın bu nasıl yüzsüzlük52 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle ya Allah başa böyle koca vermesin valla
Psikolojik şiddet uyguluyor. Üstelik bir de onun çocuğunu taşıyorsun. En çok anlayışa ve desteğe ihtiyaç duyduğun zaman.
00 Yorumla
+1 yılİçinde bir canlı olduğunu bile bile nasıl cinsel ilişkiye girebiliyor soğumadan kastın seninle sevismemesiyse bu son derece normal
00 Yorumla- Devamını Gör (133)
Devamını Gör(178)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Çocuk & Ebeveyn > Sorular > 24 yaşındayım, 6 aylık hamileyim. Eşim kilo aldığım için benden çok soğudu, ne yapabilirim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler