AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
98Cevap
Gerek yok bence. Basit bi öpücük olur ama yatak odalarinda gibi de opusmesinler. Görmek istemem
Hayvan gibi operlerse sacma bence bi dudak degdirme ise olabiler
Nasıl olmalı
Bence yanlıştır özel hayatlarimizi ailelerimize yansitmamaliyiz
Medeniyetsiz canavarlar
Medeniyet diye diye iyice ne saygı bıraktınız ne ahlak bak isine
Her şeyi bi tıkla gördüğümüz dönemdeyiz, öpüşmek bunların arasında en masumu. Yanlış değil
Başkalarına cevap olarak verdim ama kendi yazıma da eklemek istiyorum şunu.
Çocuklar zevk almak için sürtünüyo bile oraya buraya, bu dönemleri yaşıyolar, travma yaşasalar bundan yaşarlar. Doğamızın bi parçası olan şeyin, bizde travma oluşturmasını mantıklı bulmuyorum. Travma kötü bi şey yaşarsan oluşur. Çocukları bu kadar küçümseyenlerin çocuklukları pek zeki geçmiyo sanırım çünkü ben çocukken, öpmenin sevgiden geldiğini, sadece sevdiğin kişiye yapılması gerektiğini, bi şarkı videosunda güzel fizikli birini görürsem beni etkilediğini anlayabiliyodum ve daha küçücük olan ben o yaşta tuvalette fazla ıkınmanın makata zevk verdiğini keşfetmiş ve çok küçük yaşta önümdekinden zevk aldığımı farkedip, hayıır nasıl böyle bi şey olabilir insanlar nasıl burdan zevk alır diye psikolojim bozulmadı.
Yanlış ya, yani alından yanaktan öpse neyse de dudaktan biraz yanlış olur
Öpücük olabilir ama çocukların yanında abartarak olmamalı.
Doğru bulmuyorum. Ebeveynler böyle davranarak çocuklara cinselliği öğretiyorlar. Her şeyin bir yeri, zamanı var
Çocuk ne görürse onu yapar.
Şimdi öpüşmeyi meşrulaştıracak insanlar çıkacak ama doğru değil olmaz.
Meşru olmamasının sebebi ne?
Öpüşmek meşrulaştırılabilecek bir şey değildir, zira öpüşmek gayet de normal ve meşru bir şeydir.
Çocuğun yaşıyla da alakalıdır bu, ama bence yanlıştır. Doğru herhangi bir yanı olduğunu düşünmüyorum.
avrat benim değil mi :D öperken çocuklardan izin mi alacağım eşimi nerde canım isterse orada öperim ;)
çocuğun önünde kadına şiddet uygulanırken sorun yokta öperken mi sorun olacak
Yanaktan olabilirde ondan aşırısı doğru değildir diye düşünüyorum yok sevgi eylemi yok bilmemne fasa fiso bence. Edep adap olması gerekiyor diye düşünüyorum.
Tabiki yanlıştır doğruluk hiçbir yanı yoktur öpüşmek isteyen gider odasinda öpüşür çocuğa da normal gibi aksettirmez en azından çocuk özenir ve önüne gelenle öpüşmek ister ilerki yaşlarda erkek ya da kız arkadaşı olduğunda önüne gelenle öpüşmek ister ve sabah akşam öpüşür
E tamam ne var bunda?
Öpüşmek istediği zaman öpüşsün işte
evet, her şey ortalık yerde yapılmaz. bazı şeyler sadece iki kişi arasında kalmalı.
bence yanlış çünkü çocuk onu normal bisey zanneder şahsen ben çocuk olsam da anne babam boyle bisey yapsa ben düşünürüm ki normal bisey sonuçta çocuk aklına ne gelebilir ki başka
Gayet normal bir şey zaten
şimdi normallesti zaten herkes ulu orta yerde hallediyo
O kadar yanlış ki küçükken ebeveynlerimi bi kaç defa yaparken gördüm cidden kaç yaşına geldim ben de travma yaptı ciddi anlamda dikkat etmeleri lazım küçüktür anlamaz demeyin sonuçları kötü oluyor
Nasıl bir travma oldu mesela?
Şöyle öpücük sesleri geliyordu bana o ses mesela biri birini öpse ben çok kötü oluyorum birbirlerine vurmaları o şaplak sesini duymak beni kötü yapıyor kafam da böyle o an canlanıyor ve çok kötü oluyorum içimden iptal iptal iptal diyorum sakin ol yapıyorum ve az da olsa etkisinden kurtuluyorum
Sen bildigin olayim icinde ani yasamissin ☺️
Ama. Cidden o zamanlar idrak edemiyorsun Zaman ilerledikçe fark ediyorsun ve cidden mide bulandırıcı ve kötü bir his
Tabiki kolay bir durumdegil heleki cocukluk zamninda piskolojik olarak zor bir durum aklina geldikce kotu olman da gayet normal
Kesinlikle öyle
Oyuzden hayirlisi aklina getirme farkli dusun
Yanlıştır tabiki çocuklar ebeveynleri ne yapsa onu benimserler gördükleri şeyleri uygulamaya çalışırlar küçük yaşta bunu uygulamaya çalışması pekte hoş olmaz
+ almak istemiyorum
Yorum yapmama hakkımı kullanıyorum.
Çünkü cahil çok olup eksiler
Avrupaya gitsinler
yanlış bence yaa.. iğrenç de.. Düşünsene, kız arkadaşımı öpecem aklıma eskiler gelecek.. daha seks fırsatı olmadan seks hayatın biter la😵
Eşine değer verdiğini cocuklarina gostermek istiyorsan ona sevgin ve sayginla gostermen o cocuga cok cok iyi seyler katacaktir (yanlis tabiki opusmek)
Edep ya hu.. öpmek neyse de öpüşme başka algılar baya
Mesela
Çocuk onu toplumda ulu orta normal birşeymiş gibi algılar ve yapar 0_7 yaş özellikle çok risk taşıyor. Çocuklar 3 yaşında cinsiyetinin farkına varır. Böyle bir davranış ne Çocuk gelişim kitaplarında ne de Dinimizce uygun değildir
Peki nasıl olmalı
Ben doğru bulmuyorum çünkü çocuklar ağzından kaçırabiliyor başkalarının yanında iki kere şahit olmuş biri olarak söylüyorum 😂😂
😂😂😂😂😂
Ben anne ve babamın ilişkiyi girdiklerini düşününce bile midem bulanıyor yani sevgilerini belli etmeleri güzel ama abartarak öpmeler cıvık cıvık şeyler görmek istemem
hahh
Tabiki iyy annem babamı öyle görsem kusarım herhalde
Ahahhaha bende
çocukların şiddete tanık olmasından sa öpüşmeye tanık olması daha iyidir bence
Evet
Bence en iyisi empati yapmanız. Siz bir çocuk olarak ebeveynlerinizin sizin önünde ne derece yakınlaşmalarını normal ve anormal görürsünüz?
Çocuğun önünde yapılan cinsel ilişkiler yanlıştır elbette
Yoo yanlış değil kamera koyup filmde çeksinler töbe töbe..
Yanlıştır çocuğun anne babasına olan saygısı azalır
Bence degil ama cocuk gelisimci ve psikologlar yanlis diyor
Ben yanlış demiyorum
make Love no War. Bırakın öpüşsünler. Keşke tek derdimiz bu olsaydı.
Valla ben küçükken 15-16 yaşlarımda hep seslerini duyuyordum oda dan 😂😂
çocuklar artık cin gibi nesi yanlış olacak şiddet görmelerinden iyidir herhalde
Yiyişmek farklı öpücük farklı. O kadar öpüşmeyi Tv'de görüyorlar
Şehvetli değise normal. Bana göre çocukların yanında kavga, hakaret daha vahim ve tehlikeli. Sevişenlerden zarar gelmez.
Küçük bir öpücük olabilir çünkü dışarıda çocuk neyle karşılaşacağını bilemezsin ve bunu normalleştirmek çocuğunuzun zararına olabilir
Hvetle opusme yanlis. Sevgiyle dogru olur. Cocuklar netflikste youtube da neler neler izliyor. Opsmesi mi kalmis
Asla doğru değil ben eşime kızımın yanında iç çamaşırıyla bile dolaşmasına izin vermiyorum çünkü devir o kadar değişti ki başkası yapsa normal babamda böyle geziyodu der
Yanlış değildir ama büyünce o çocukta sevgili yapmak ister ve bu sefer çocuk ebeveyinlerin yanında sevgilisiyle öpüşür o yüzden doğru ama yapmayın ebebeyinler
ebe-beyinler mi :D
Bence yanlış bir davranıştır. Çocuk aklında normal bir davranış gibi kalır ve yapmak ister.
Çocuğun psikolojisi açısından doğru olmaya bilir ama bence sevgi göstergesi olarak çocuğa öğretile bilir
Yanlış elbette görünen köy kılavuz anne babayi örnek alıyor neticede
Niye olsun ya değildir tabii ki de bunlar normal şeyler :/ bir kıro olarak yetişeceğine daha iyi...
Nasıl olmalı
Ne nasıl olmalı
DAHA DOĞRUSU NASIL NASIL OLMALI
Nasıl öpüşme olmalı
Ne biliyim a q yaparlar işte banane
Dudaktan öpmek yanlıştır, çocuğun yanında en fazla yanaktan opusulur ฅ^•ﻌ•^ฅ
ya işaret çok tatlıı glhkgnjdfklgşhf
kediğ
V●ᴥ●V ʕ º ᴥ ºʔ ▼・ᴥ・▼ ฅ^•ﻌ•^ฅ
iveğeğğtt ฅ^•ﻌ•^ฅ
arakladım helal ett
sorun yok 😂
hepsini aldımm V●ᴥ●V teşekkürler levii
Bişey değil Kedicik
Yanaktan öpüşene gay demezler mi?
Çocukları gayliğe mi özendiritpsunuz?
@Freddy1616 kanka yanlış yerde prim kasıyorsun
Ben burada anne babadan bahsediyorum
anlayan çok az varlık var bu arada pgnlşfkhlşf
aynen 😳
adam gaylardan bahsetti ya hlkdklşfkkhflş
soruda ebeveyn diyor bu g*y diyo
hepsi manyak bunların -_-
Valla bilmiyorum evli değilim yalnis mı doğrumu diye fikrimi soruyorsan yanlıştır 🤦😂😂
Çocuğun psikolojik gelişimi açısından yalnış tabi
Bence uzun uzun ateşli bir öpüşme tabi ki yanlış ama anlık öpmeler (uzun olmayan yanak öpücüğü gibi) sorun olmaz.
Eğer illa ki çocuğunuzun yanında opusecekseniz. Çocuk ergenlik döneminde yön öpüşün ki çocuk sizden birşeyler öğrensin. Acemi kalmasın...
Yanlış değil, doğal bir şey alışın artık.
nasıl öpüştüğune bağlı 1 saniyelik öpüşle löpür löpür öpüşmek ayrı
Değil, niye yanlış olsın
Tabi hatta sevişe de bilirler
Gereksiz salak saçma görüş yapma yorumun altına lütfen
Çok yanlış bir davranış olur.
yok degildir normal yani neresi yanlış ki
Asla yapılmamalı böyle bir şey
Kücük dokunuşlar sevgi göstergesidir
Bazı kızlar yanlış değil demiş nasıl bir anlayışsa artık
Eslerin mahremiyeti korumasi lazim
Öpüşmek belki o çocuğu rahatsız edebilir özellikle de çocuğun yaşına bağlı. Sevgiyi çocuklarınıza sarılarak ve güzel sözlerle aşılamalısınız bence
Kesinlikle yanlış benim açımdan edep edepppp ille de edepp bunun edep harici cocuklara psikolojikmen de farklı etkiliyor lütfen bilinçlenin
psikolojikmen nasıl etkileniyormuş çocuklar?
Araştırırsan daha net ve fazla bilgilere ulaşırsın
senin fikrini duymak istedim mümkünse
Öpüşme harici başka bişey olmsmli
Bence hayır yani bu sevgi belirtisi