Ergenlik çağında ikizlerimiz var ve boşanmayı düşünüyoruz. Bu, onları çok etkiler mi?

İkiz oğlum ve kızım var iki ay sonra 15 yaşına girecekler. Babalarıyla aramız kötü değil sadece artık birbirimize iyi gelmiyoruz ve eskisi gibi sevmiyoruz. Bu yüzden yollarımızı ayırmaya karar verdik.
Her evlilikte olduğu gibi bizimde kavgalarımız oldu ama hiçbir zaman ikizlere yansıtmadık. Ne kavgamıza ne birbirimize sesimizi yükseltmemize şahit olmuşlardır. Kızım babasına çok düşkün, oğlum da bana. Oğlan uzaklaştı aslında benden ama bir sorunu oldu mu bana gelir anlatır yardım ister.
Babaları boşandıktan sonra yurt dışına yerleşeceğini söyledi. Bunun bencillik olduğunu ikimiz de biliyoruz ve çocukların babalarına tavır almalarından korkuyorum. Yazları 3 ay babalarının yanına yollarım diyorum.
Oğlum üzülür bir şey demez ama kızım babasıyla tamamen iletişimini kesebilir. Zaten çok hassas bir dönemdeler, sınavlar, pandemi, ergenlik, ilk aşklar bilmem neler... Siz ne yapardınız?
Ergenlik çağında ikizlerimiz var ve boşanmayı düşünüyoruz. Bu, onları çok etkiler mi?