Yoksa daha mı rahat oluruz
Babam çok pasif bi insan sorumluluk sahibi de değil sadece eve para getiriyor başka bişey yaptığı yok.
Sizce?
Babam çok pasif bi insan sorumluluk sahibi de değil sadece eve para getiriyor başka bişey yaptığı yok.
Sizce?
Cevap
7Cevap
Annen agresif baban alttan alan erkeklerden belli zor zanaat Allah o adama sabir versin
Tam aksi biliyo musun
Babam o kadar sinir hastası bi şizofreni gibi
Allah biliyor bi tek ne yaşadığımızı ne yazık ki
Ne yapsın adam yemek mi yapsın evli temizlesin Allah allah
Evin tamiratını bile yapmıyo
Erkeklik birsey varda yapmıyorsa bilemem
Yapmıyor üstüne dır dır yapıyo
Kaç yaşında
42.
Yaşlı da değil ki neden öyle
Bilmem öyle işte bu konuda da şansımız yok
Sizde haklısınız
Teşekkür ederim 😕
Rica ederim ne demek
İlk zamanlar Zorluk çekersiniz
Bize harçlık bile vermiyor ama anne babası ne zmn para istese veriyor
Öyle babamı olur
Hayatımda bi kere bile sevgi görmedim ondan nadiren iyi davranınca bile gözlerim doluyo
O zaman boşanmaları sizin açınızdan iyi
Kesinlikle
Sizin yaşlarınız kaç
Ben 18 yaşındayım
Kardeşin falan var mı
burcu ne
Aslan
aslan erkeği çok sevilirdi karılar tarafından. bu nasıl böyle çıktı
Bu aslan erkeğinin sadece egosunu almış maalesef
yo rahatlarsınız
Dalga geçmeyin lütfen
Est. dalga geçmedim.
kötü ebeveyn hayatını mahfeder. travmalar biriktirirsin geleceğe.
Öyle maalesef
Kurtulmak en iyisi. Sebebi sen olmadığın sorunların direk muhatabı sensin. onlar için hayat sürsede sen yeni başlıyorsun. ve onların sende açtığı psikolojik yaralar ömür boru kalacak
Gerçekten dışardan çok iyi temiz bi insanmış gibi görüyor herkes ama evde tam bi canavar sadece dışarıya mülayim
narsistler böyledir. en yakınlarının canına okur. ama dışarıda o bir melektir. tedavi de edilmez bir kişilik onlar.
Çok mutsuzum cidden ya bu adam bana sadece huzursuzluk verdi nankör olmıym diyorum ama cidden öyle. bi ara eve geldi ve onu mutlu karşılamak istedim gelirken şarkı söyledim eline bişey aldı bana fırlatıcaktı nerdeyse kızdı sinirlendi falan
uzak dur. Annenle iletişimde kal daha çok. aralarındaki kavga ya da iyi iletişime dahil olma. karışma
Öyle yapıyorum teşekkür ederim 😕
Rica ederim. Mutluluklar
❤️❤️
Annen peki?
Annem evin tüm alışverişini yapıyor bizimle ilgileniyor yemek ütü çamaşır onda. Üstüne üstlük hasta kadın guatır hastası
Herkes bi nebze de olsa mutlu olucak hergün bağarış çağarış bıktık
Aslında annemin ailesi baya zengin ama annemin hakkını vermiyolar ben ve ablam çalışırız diye düşünüyorum zaten.
Sürekli onun küçüklük travmalarını düşündüm ama o hep sert bize karşı hep beddua ediyo 2 3 kez dövmüşlüğü de var beni
Annemi ne zmn dinlemesem pişman oluyorum ama babamı da dinleyince pişman oluyorum
Saygısızlık hiç yapmam. sadece mesafe var işte
Teşekkür ederim ☺️siz de öylesinizdir eminim.
Durumu göre olur tabi
Mahkeme ne zaman
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, öncelikle düşüncelerin, kaygıların çok doğal. 🌸 Birçok çocuk anne ve babasının ayrılığıyla başa çıkmakta zorlanacağını hisseder ama aslında asıl önemli olan, onların nasıl bir ortam oluşturduğu. Mesela, sürekli bir gerginlik varsa, iletişim kopuksa ya da mutsuz bir evlilik tablosu yaşanıyorsa ayrılık bazen herkes için daha sağlıklı bir seçim olabilir. Çünkü huzurlu bir ortam, her zaman çatışmalı bir birliktelikten daha iyidir.
Babanın passifliği seni etkiliyor gibi görünüyor ama unutma ki bu, onun kişiliğiyle ilgili ve belki de bu süreçte o da kendini sorgular ve geliştirir. 🌟 Zorlanmalar tabii ki olur ama ailen her zaman senin yanında olmaya devam edecek. Gördüklerin seni yoruyorsa, durumla ilgili duygularını annenle ya da güvendiğin biriyle paylaşmayı dene. Her şey yoluna girecektir, kendine ve ailene güven. 🌻✨