• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Çocuk & Ebeveyn

Görücü usulü istemeye gelen aile doğurganlığımı sorguladı. Ben kuluçka makinesi miyim? (Sayfa 2)

Gizli Üye
Gizli Üye
(25-29)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
99
Yapay Zekaya Sor
Görücü usulü istemeye gelen aile doğurganlığımı sorguladı. Ben kuluçka makinesi miyim?
Sevgi Soruları Kadın Soruları Güzellik Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
18 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
AI Persona’ya Sor
Tümü
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

122

Cevap

109

Cevap

Popüler Cevapları Göster(60)
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Evlenmek bir şirket kurmaktır. Sevgili olmak ise bir birini sevmek ama maddi durumların ayrı olmaktır. Yani kadın da olsa erkek de olsa şirket kurar gibi davranır aslında.Çok normal.

3
    0 Yorumla
  • _Çavbella_
    _Çavbella_ Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 56%
    +1 yıl

Görücü usulü sonuçta normal diyebilirim ama güven olması gerek

3
    0 Yorumla
  • MaSksTeR
    MaSksTeR Takip Et
    Master Yaş: 33
    +1 yıl

Böyle birseyi sorgulamalari gayet doğal birşey kafaya takma. Sevgilin sorsa birlikte doktora gidelim dese zoruna gitmezdi. Görücü usulü tanışınca böyle şeyler olunca sıkıntı yapma

1
    0 Yorumla
  • Secretto
    Secretto Takip Et
    Xper 6 Yaş: 24 , eic 79%
    +1 yıl

Evlilik yoluna gitmeden bunları öğrenmeniz iyi olmuş. İstemediğinizi söyleyerek en doğrusunu yapmışsınız.

1
    0 Yorumla
  • Serentiy
    Serentiy Takip Et
    Yoda Yaş: 27 , eic 60%
    +1 yıl
    Çocuk & Ebeveyn konusunda 1,2b cevap paylaştı.

Yaptigi cok terbiyesizce sanki pazardan esya seciyo kusurlumu diye soruyo birak boylelerini omur gecmez

1
    0 Yorumla
  • Giethorn
    Giethorn Takip Et
    Xper 7 Yaş: 110 , eic 98%
    +1 yıl

Annesine iki uc defa kurtaj yaptirdim cocugum oluyo merak etme sen esas oglunu sorgula sperm testi yaptir oyle gel de bence😂😂😂

1
    0 Yorumla
  • DorothyBabe
    DorothyBabe Takip Et
    Master Yaş: 27 , eic 100%
    +1 yıl

En kötüsü sana yalancı muamelesi yapmaları. Patavatsızlık, ikiyüzlülük. İyi ki böyle bir durum var da evlenmeden ne mal olduklarını görmüş oldun.

1
    0 Yorumla
  • __pinhan
    __pinhan Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 45%
    +1 yıl

Sizin baştan görücü usulü kabul etmeniz hata onlarda yüz bulmuş ona göre davranıyorlar kendine yazık etme böylesi için.

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Yok artık hangi devirde yaşıyoruz Allah aşkına ya bide görmeye geldiklerinde sormuşlar utanmadan. Sanki siz onları görmek için evinize çağırmışsınız gibi. Şöyle aptal zihniyete sahip insanlarla aynı dönemde yaşamaktan nefret ediyorum.

1
    0 Yorumla
  • zeynepyilmaz1269
    zeynepyilmaz1269 Takip Et
    Bilge Yaş: 25 , eic 60%
    +1 yıl

Doğru olanı yapmışsın adam annesinin yaptığınin doğru olmadığını soyeleyecegi yerde annesini savunmuş boyle birisiyle aile kurulmaz

1
    0 Yorumla
  • Hellboy29
    Hellboy29 Takip Et
    Master Yaş: 33 , eic 58%
    +1 yıl

Gerekeni yapmışsın kim olsa gururu incinirdi hiç bozma moralini nasip değilse çocuğun da olmaz sorun değil.

1
    0 Yorumla
  • ǝןǝqǝpʞɔᴉuɯᴉuǝq
    ǝןǝqǝpʞɔᴉuɯᴉuǝq Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 95%
    +1 yıl

Onlar soyunun peşindeler yani cahiliye dönemindeler. Engellemek de iyi yapmışsın. Seni istemeyeni sende isteme.

1
    0 Yorumla
  • perihan33
    perihan33 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31 , eic 64%
    +1 yıl

oğlunun çocuğu olacağı kesin mi o da doktora gitsin

2
    0 Yorumla
  • iSLaNDBaZaRr
    iSLaNDBaZaRr Takip Et
    Yoda Yaş: 40 , eic 98%
    +1 yıl

Uzakdurmalısın hayatını zehir edersin çocuk olmadığın da..

2
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Uzak dur öyle tiplerden görücü usulüyle evlilik saçma geliyor artık böyle tiplerden dolayı. Kız tarafı zengin koca, erkek tarafı hizmetçi çocuk doğuracak kişi arıyorlar. Samimiyet yok yani

2
    0 Yorumla
  • AranızdakiDelii_
    AranızdakiDelii_ Takip Et
    Xper 5 Yaş: 23 , eic 79%
    +1 yıl

Görücü usülüne zaten karşıyım. Benimde zoruma giderdi onlarla mutlu olamazdın bence zaten.

2
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Demek ki cahilller aklin varsa def et sahsen oglan iran sahi da olsa bakmaya diyamicak kdr yakusuklu da olsa def ederim cunku aile e de evleniyosun sadece herifle değil yani ii dusun

1
    0 Yorumla
  • barbershop
    barbershop Takip Et
    Xper 6 Yaş: 24 , eic 96%
    +1 yıl

Evlenme onunla reddet öyle bir aileye gelin gitmek istemem

1
    0 Yorumla
  • restinerest
    restinerest Takip Et
    Master Yaş: 46 , eic 61%
    +1 yıl

Cahiller demekki cocugun olmasa kapinin onune koyacaklar

1
    0 Yorumla
  • lucedisophia
    lucedisophia Takip Et
    Yoda Yaş: 49 , eic 100%
    +1 yıl

En doğrusunu yapmışsın, sakın geri adım atma derim...

1
    0 Yorumla
  • bonniexx
    bonniexx Takip Et
    Xper 6 Yaş: 28 , eic 93%
    +1 yıl

Ben olsam bende ayrılırdım en iyisini yapmışsın madem çok istiyo istediği kadar yapsaydı kendi

1
    0 Yorumla
  • rahtltandoktor
    rahtltandoktor Takip Et
    Yoda Yaş: 38 , eic 99%
    +1 yıl

Nasil insanlar cozemdim doğurganligida sorgulayan ilk kere duydum

1
    0 Yorumla
  • AlongGirlxx
    AlongGirlxx Takip Et
    Xper 5 Yaş: 27
    +1 yıl

İğrenç bir durum çocuk yapıp yapmamak senin kararın onların tek amacı oğullarına hizmetçilii edecek onlwra torun verecek bir hitmetçi UZAK DUR!!!

1
    35 Yorumla
    • muberra94
      muberra94
      +1 yıl

Bir evlilik yapılacaksa bu ortak karardır kimse by. karari tek başına alamaz

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Evet bu eşlerin vereceği bir karardır ikisininde istemesiyle olması gerekir. Ama dediği gibi de onların amacı eş değil çocuk doğuracak güzel Bi hizmetciymiş 😕 yani bunu da öğrenmiş olduk

Yorumla
    • muberra94
      muberra94
      +1 yıl

Sorduğun sorudan bu anlaşılmıyor... görücü usulüyle bir evlilik için bir kiz istersen onun cocuk doğurabilir biri olduğundan emin olmak istersin. Ayni şekilde erkek için de bir şüphe varsa kiz taravi onu da sorgulayabilir. Veya erkeğin işi sorulur istemede, maasi ve maddi durumu gayet de sorulur bir sorun varsa araştırılır... bu demek değil ki kızlarını baktıracak para yedirecek adam arıyorlar. Ortada başlamış bir şey yok her iki taraf da bunları arasrirabilir

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Başlık yani soru bana ait değil detay bana ait

Yorumla
    • AlongGirlxx
      AlongGirlxx
      +1 yıl

@muberra94 Hayır iki kişinin kararı değil kadın çocuk sahibi olmayı istemeyebilir bu herkesin kendi kararıdır bir insan sırf karşı taraf istiyor diye çocuk yapmak zorunda değil ayrıca burda bir evlilik de yok kişi kendi görüşlerine uyan biriyle evlenmeli ki ilerde sorun olmasın.

Yorumla
    • AlongGirlxx
      AlongGirlxx
      +1 yıl

@muberra94 Ayrıca elbette çocuklarına bakacak ona çocuk verecek birini arıyorlar kadının dediklerine baksana onlar kim de doğurganlığını sorguluyor? Önce çocuk sahibi olmak istiyor mu onu sorsunlar evlilik çocuk yapmak değildir kadın da kuluçka makinesi değil.

Yorumla
    • muberra94
      muberra94
      +1 yıl

Evlilik dediğiniz şeyin asli amacı zaten üretmektir hatta karşı cinsle ilgili olmanın bile temel dürtüsü üretmektir. Bir kisinin evlenmeyi istiyor olması onun cocuk sahibi olmak istedigine yeterli kanıtı zaten teşkil eder. Bir kisi hem evlenmek isteyip hem de cocuk sahibi olmak istemiyorsa bu önceden özellikle söylenmesi ve karşı tarafın da bunu bitmesinin sağlanması gereken bir durumdur. Eger evlenmeden önce özellikle de cocouk istemediğini söylemeyen biri elbette ki cocuk yapmak istiyor varsayilir... hayatin doğal akisi bu yöndedir. Sen evleneceksin sonra da diyeceksin ki ben cocouk istemiyorum bu benim kararım. Eee diger taraf da istiyorsa o da kendi kararına göre başka partnerle mi cocuk yapacak?

Yorumla
    • muberra94
      muberra94
      +1 yıl

(devam) evet zaten kişinin kendi görüşüne uygun biriyle evlenmesi esas. bunu da önceden sormak kadar doğal bir durum yok. işte doğurganlık konusunu açarak çocuk istediklerini de aık açık ortaya koymuş oluyorlar. bu aile ve oğulları çocuk sahibi olmak istiyor ve bu isteklerine olumlu cevap verebileceğine inandıkları biriyle bu evliliği gerçekleştirmek istiyorlar. Bu da doğal bir şey. sonuçta bu adam çocuk sahibi olacaksa karısı doğuracak. Doğurganlık sorunu olup olmadığını önceden öğrenmek istemeleri doğal... daha önce de yazdım eğer erkeğin maddi durumuyla ilgili bir şüphe olsa o da araştırılır. Şimdi buraya bir erkek konu açıp "istediğim kızın babası maddi durumumu sordu, hatta işyerime geldi işlerin durumunu gözlemledi; beni herhalde finansal köle olarak görüyorlar" dese ona da benzer tepki verip "onlar kim oluyor ki senin maddi durumunu sorguluyorlar?" der miydiniz merak ediyorum
      @AlongGirlxx

Yorumla
    • AlongGirlxx
      AlongGirlxx
      +1 yıl

@muberra94 Hayır evlenmenin amacı üremek değildir neyin kafası bu? Hiç güleceğim yoktu ahaha evlenmenin amacı hoşlandığın ve bir ömür geçirmek istediğin insanla devlet önünde ilişkinin tanınmasıdır uzun uzun boşuna saçmalamana gerek yoktu ben de çocuk istemiyorum çocuk istemeyip evlenen de var evlenen eşcinsel çiftler de var evliliği "üreme" olarak görüp bu insanların evliliklerini yok sayamazsın kenine gel!!! Yıllardan 2021 biraz kendini güncellemeni öneririm.

Ayrıca kıza gelip doğurganlığını sorgulayamazlae negi savunuyorsun sen? Önce gelip çocuk işine sıcak bakıp bakmadığını sormalılar sormadan etmeden doğurganlığı sorgulamak kişiyi kuluçka makinesi olarak görmekten farksızdır bunu savunmak da acizliktir evlilik denen şeyi sizin gibiler iyice bomboş bir meslek haline getirdiniz yok neymiş maddi durum sorulsa ne dermişim elbette ki yine bu cevabı veririm ama iki şey aynı değil anlamak bu kadar mı zor? Burda kıza çocuk isteyip istemediği sorulmuyor direk doğurganlığı sorgulanıyor çocuk istiyormusum deselerdi tamam derdim sorabilirler derdim aynı şekilde bir kadın erkeğe işin var mı dese de okey derdim ama direk maaş sorulması saçmalık olurdu.

Daha fazla da cevap yazma kafa yapın hiç benlik değil ben bu dar kafalarla konuşmak istemiyorum.

Yorumla
    • muberra94
      muberra94
      +1 yıl

Ya evlenmenin degil karşı cinsle ilgileniyor olmamızın bile temelinde üreme dürtüsü yatar... yani erkekler neden kadınların göğsüne ve kalçalarına bakar da tahrik olur mesela? Bunlar hep doğurganlıkla ilgili kodlar... yani yasam farkli şekilde devam edebiliyor olsa insanoglu varlığını başka türlü de devam ettirebiliyor olsa kadin-wrkek iliskisi diye bir şey de olmazdı... bu bilimsel bir şey. Bunu inkar etmek çağdaşlık filan değil kendi kendimizi kandirmak olur...
      Karşındaki insanın yazdıklarını okumadan saldırıya geçmişsin. Bugun elbette hem evlenip hem de cocouk yapmak istememek de haktir. Olabilir. Ancak hayatta esas ve istisna diye kavramlar vardir. Bir evlilikte cocouk esastır cocuk istememek ise istisnadır. Evlenecek kişiye "ama sen cocuk istiyor musun?" diye sorulmasına gerek yoktur cocuk istemeyen evlenmeden önce bunu söyler kafasına göre birini bulursa evlenir.
      Kaldi ki yani buradaki konuda görücü usulü ile çocuklarını evlendirmek isteyen bir aile var ve bu evlilikten cocouk da bekliyor olduklarını da açık etmişler. Bunda ne gibi bir gariplik var?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

@AlongGirlxx sana katılıyorum gerçekten. Ama arkadaşa bende anlatamadım çünkü anlamak istemiyor ve uğraşmaktan vazgeçtim bende sende uğraşma çünkü gerçekten değmiyor. Kendi görüşünü sorgulamadan düşünmeden savunuyor. Savunma şekli çok garip bir yarası olduğunu bile düşünüyorum. Yorumun ve düşüncen için teşekkür ederim

Yorumla
    • muberra94
      muberra94
      +1 yıl

Oh kardeşim kendini gazlayacak kisiyi bulmuşsun sen de ona gazi ver... körler sağırlar birbirlerini ağırlar:)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ya boş yapma Allah aşkına 😅 şurada senin gibi düşünen bir insan kulu yok gelmiş neler diyorsun. Güldürme beni

Yorumla
    • muberra94
      muberra94
      +1 yıl

hey gizli bu sadece sana: 1 hafta bu konuları tartıştık. ben sana söyleyeceğimi zaten söyledim. söyleyeceklerimi söylerken senin burada soru soru sorma kisvedi altında savunnmaya kalktığın tüm tezlerini çürüttüm. tezleri çürüm çürüm çürütülen herkes gibi sen de önce kouyu kişiselleştirip sonrada bu konuyu uzatmak istemiyorum deyip kaçtın... şimdi ise olan şu: o zamandan bu zamana sanırım girmediği için tartışmaya yeni gelen bir kullanıcıyla fikir tartışması yapıyoruz ve sen daha önce bu konudan kaçmış benle tartışmadan kaçmış biri olarak gelip bu dşaloğa maydonoz oluyorsun... bu yağtığın şeye aranmak denir

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

😅😅😅

Yorumla
    • muberra94
      muberra94
      +1 yıl

var senin gibi gizli olup dasenin ağzının payını veren çok kız var... kaldı ki kaç kişinin ne dediği önemli değil. b konuda söz konusu hanımefendinin hiçbir suçu günahının olmadığı seninse şımarığın teki olduğun gerçeğini senin suratına tokat gibi çarpmak için insanın çirkefle tartışmaya gönlünün olması lazım. halbuküburaya gelip "yürü be iyi yapmışsı" deyip sırt sıvazlamak daha az yorucu

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yaranın olduğunu biliyordum ve şu an tek yaptığın beni güldürmek

Yorumla
    • muberra94
      muberra94
      +1 yıl

oha... senin ğzının otonu tıkamak beni yaralamaz gizli... ancak gururmu okşar... 1 hafta önce de senin ağzının payını verirken ne kadar rahatsam o kadar rahatım... sen o gün tüm tezleri çürütülmüş olarak kaçarken ne idiysen hala osun... birazdan yine kaçarsın :)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ne demezsin ama

Yorumla
    • muberra94
      muberra94
      +1 yıl

neyse senin sesin yine kısıldı gizli... kendi kendine gevelenmeye başladın yine... yine kaşıntın tutarsa çekinme beni tag'le sanırım senin için ihtiyaç :)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Tam bir boşsun ayrıca çok gerisin kendini geliştir biraz tatlım

Yorumla
    • AlongGirlxx
      AlongGirlxx
      +1 yıl

@muberra94 Yahu boş konuşup durma hiçbir şey hakkında zerre kadar bilgin yok tezleei çürüttüm falan demişsin ahaha senin gibi milyonlarca sene öncesinin kafasına sahip dar beyinli biri hiçbir tezi çürütemez adım gibi eminim ki muhafazakar bir ailede büyümüş evlenip çocuk yapmaktan başka hiçbir şeye kafası yaramayan birinden daha fazlası değilsin.

Cinsellik, cinsel çeşitlilik, cinsel yönelimler ve insanlık hakkında gördüğüm kadarıyla hiçbir bilgin yok klasik hayatın tek amacını üremek zanneden mağara çağında yaşayan birisin o kadar. Her canlıya üreme özelliği verilmemiştir ve HERKES KARŞI CİNSLE DE İLGİLENMİYOR!!! Doğanın düzeni sadece üremek den ibaret değil. Bunu ne zaman anlayacaksınız çok merak ediyorum eşcinsel insanlar hayvanlar olduğunu bir türlü o kafanıza sokamıyoruz ya neyse.
      Cinsel ilişkiyi sadece üremek zanneden sizin gibi milyonlarca sene öncesinin kafasına sahip insanlara ben gerçekten anlam veremiyorum cinsel çeşitlilik ile ilgili biraz araştırma yapmanı öneririm ama zannediyorum ki okusan bile anlamayacaksın bu kafayla hala boş boş üremek evlenmek deyip duruyorsun evliliği 2021 sensinde üreme dürtüsüne bağlayan biriyle daha fazla muhattap olmayacağım sana sadece gülüyorum.

Yorumla
    • AlongGirlxx
      AlongGirlxx
      +1 yıl

@muberra94 Ayrıca aile çocuk beklediklerini değil direkt kızın doğurganlığını sorgulamış yani Kıza gelip de biz torun istiyoruz sen de istiyor musun veya bu işe nasıl bakıyorsun tarzında şeyler sormadan direkt doğurganlık sorgulanmaz saygı diye bir şey var bilmiyorum hiç duydun mu? Sanmıyorum.

Yorumla
    • muberra94
      muberra94
      +1 yıl

Dogurgan olmayan bir kiz için süreci yürütmek istememiş annesi... bunun için de kizin bu konuda eksiği olması ihtimalini elemek istemişler... bunu anlamak bu kadar zor mu? Ortada bir sevgi veya ask yok... görücü usulüyle bir süreç başlayacak. Ama cocuk yapmak sorun olacaksa boyle bir talepleri soz konusu olmayacqk. Bu kadar basit

Yorumla
    • AlongGirlxx
      AlongGirlxx
      +1 yıl

@muberra94 Görücü usulü evlenmek demek İlla çocuk yapmak ve arada sevgi olmaması demek değildir hiç kimse sevgi olmayan bir ilişkide olmak istemez eminim bu kişi de bunu istemiyordur. Evleneceği kişinin gözünde sadece çocuk doğuran bir makine gibi görünmeyi hiçbir kadın istemez.

Yorumla
    • AlongGirlxx
      AlongGirlxx
      +1 yıl

@muberra94 Ayrıca görücü usulü evlenip çocuk sahibi olmak istemeyenler de olabilir.

Yorumla
    • muberra94
      muberra94
      +1 yıl

Olabilit... ama bu istisnai bir durumdur... istisnai durumu istisnai tercihleri olanlar söyler... söylediğin gibi escinseller de var dünyada... birinden hoşlanan erkek gelip de "siz acaba hetwroseksuel misiniz" diye sormaz degil mi? Kiz lezbiyen ise bunu soyker veya reddeder...

Yorumla
    • AlongGirlxx
      AlongGirlxx
      +1 yıl

@muberra94 Ben lezbiyen demedim şu an ne alakası var çocuk istememenin lezbiyenlikle ne alakası var her kadın çocuk sahibi olmak istemiyor ne zaman anlayacaksınız acaba hetero da olsa herkes çocuk sahibi olmak istemiyor!!!

Yorumla
    • muberra94
      muberra94
      +1 yıl

Ornek diyorum ornek... istisnai durumlar var mi diye kimse kimseye sormaz... bir kadının lezbiyen olmasını kinayamayiz ama standart bir durum değildir bir kadin kadına benziyor ise hetero olduğunu varsaymak ne kadar olagan ise evlenmek isteyen birinin cocuk sahibi olmaya sıcak baktığını varaaymak da o kadar doğaldır...

Yorumla
    • AlongGirlxx
      AlongGirlxx
      +1 yıl

@muberra94 Kadına benzeyen birinin hetero olduğunu varsaymak mı?🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ Şimdi de lezbiyenlerin erkeksi kadınlar olduğunu mu söylüyorsun ne alaka lezbiyenler de hetero kadınlar kadar kadınlar ve gayette kadın gibi gözüküyorlar Hadi neyse bunu geçtim evlenmek isteyen birinin çocuk sahibi olmak isteyeceğini nereden çıkardınız bu ne saçmalıktır takmışsınız evlenen illa çocuk yapar diye Hayır yapmak zorunda değil bunu varsaymak da saçmalık o kadar evlenmek çocuk yapmak değildir bakalım kaçıncı yüzyılda bunu anlayacaksınız...

Yorumla
    • muberra94
      muberra94
      +1 yıl

Oyle olanları da var... ornek vereyim Natalie Moresmo... fransjz tenisçi vardi. Bildigin erkek gibiydi hatta İsviçreli martina hingis onunla aynı soyunma odasını kullanmaktan rahatsız olduğunu bile söylemişti...
      Bazi acik gerçekleri inkar ederek nereye varmak istiyorsun anlamadim. Bir kadin giyimi ile hal ve hareketleri ile tavrıyla acik acik lezbiyen görüntüsü vermiyorsa bir erkek onu hetero sayıp karşı cins olarak yaklaşır... kalkıp da heterodeksuel misiniz diye sorma ihtiyacı hissetmez. Bu örneği vermiş olmam bile aslında lezbiyenlerin tamamının erkeksi olmadığını bildigjmi anlaman için yeterli olmalıydı ama sen anlamaya degil anlamamaya kararlisin

Yorumla
    • AlongGirlxx
      AlongGirlxx
      +1 yıl

@muberra94 Ben açık gerçekleri Reddetmiyorum Ama sen her şeyi Yüzeysel olarak bilip Yüzeysel olarak değerlendiriyorsun bugün ezbiyen görüntüsü vermek demişsin açık lezbiyen görüntüsü diye bir şey yok lezbiyenlik maskülenlik demek değil lezbiyenlerin çok büyük bir bölümü gayet kadınsındır yani kadınsı görünen bir kadın kesinlikle heteroseksüeldir diyemezsin ama erkeksi görünen bir kadının lezbiyen olma ihtimali daha yüksektir diyebilirsin sen her şeyi yüzeysel olarak bilip boşu boşuna yorum yapıyorsun saçma örneklerle kendini haklı çıkarmaya uğraşıyorsun ama olmuyor. Bu arada konunun lezbiyenlerle ne alakası olduğunu hala çözemedim saçma örneklerden vaz gec bence.

Yorumla
    • muberra94
      muberra94
      +1 yıl

Ornek verdim bacım ornek verdim... bazi genel durumlar ve eğilimler vardir aksi ozel olarak belirtilmedikçe öyle varsayilir... bu örneklerden biri escinsellikle ilgili idi sen kalktın cocouk istememe halini escinsellik durumuna indirgemisim gibi cevap yazmaya kalktın...
      Ben insanların bireysel tercihlerine yönetimlerine saygı duyarım... bundan kuşkunuz olmasin ancak genel geçer olan ve istisnai durumlar vardır ve aksi belirtilmedikçe kimse karşısındaki kisiyi istisna bellemez.
      Yani burada konu açan kizin yuregi sogudu ise bu da kendi tercihidir kimsenin diyecegi bir şey yoktur. Ancak burada kaynana adayı olan ablanın da tavrının abartılı olmadığını teslim etmek gerekir. Bu geleneksel evlenme metodu eskiden mesela hamamlarda başlayan bir süreç imis. Evlenecek yasta oglu olan kadınlar hamamda kiz bakarlarmis, yani güzel bir kiz midir çekici biri mi diye... kiz onun oğlunu beğenecek diye bir şey yok belki olacak bekli olmayacak ama kadin uygun bir gelin adayı bakıyor. Simdi böyle bir ortamda bir genç kızı süzen erkek annesine "ya sen ne bakıyorsun sor bakalım ben evlenmek istiyor muyum?" diye tepki göstermek komik olmaz mi? Kadin seni begenirse sorar o zaman hayir dersin... ama hamamda kiz bakti diye kadına suçlamada bulunamayiz

Yorumla
    • AlongGirlxx
      AlongGirlxx
      +1 yıl

@muberra94 Eskiden gelmesi doğru olduğu anlamına gelmiyor aklı olan biri yaşlı bile olsa bu iğrençliği söyleyemez sorgulayamaz bu arada yine saçma bir örnek vermişsin görücü usulü evlenmek isteyen birine tabi ki evlenmek istiyormusun diye sorulmaz ama bu kız evlenmek istiyor çocuk yapmak değil çocuk kararını ilerde "eşiyle" beraber verir bir kadın gelip de doğurganlığın nasıl derse bu tek kelimeyle iğrençliktir ve yok edilmesi gerekilen bir durumdur tıpkü bakirelik sorulması kadar iğrençtir aksi de iddia edilemez o kadın bu kızı torun verip oğluna baksın diye istiyor oğlu mutlu bir hayata sahip olsun diye değil kendi istediği gibi olsun diye ve kendine saygısı olan hicbir kadin da bunu kabul edemez eden net beyinsel olarak problemlidir be kendine saygısı yoktur.

Yorumla
    • muberra94
      muberra94
      +1 yıl

Sen verdiğim örnekleri okumuyorsun gercejten ya... görücü usulüyle evlenecek kişiye evlenmek istiyormusun diye sorulması garip olur demedim o zaten malum... hamamda bir orta yaşlı kadının bir genç kız için "bu kız bizim oglana uygun olur mu diye bakmasi, tipini süzmesi için kızım senin evlenme niyetin var mi diye sormasınq gerek yoktur" dedim... genc bir kızın evlenmek istediğini varsayarsin niyetlenirsin evlenmek istemiyorsa o seni reddederken söyler... der ki "ben evlenmek istemiyorum" bu kadar basit daha basit nasil anlatabilirim bilmiyorum.. eskiden gelmesi derken neyi kast ettin onu da anlamadım ama hamam olayi geçmişten bir örnek cunku hamam yok. Gorucu usulu de çok seyreklesti ancak hala var. Anneler de karşı tarafın es olmaya uygunluğunu sorgular... yemek becerisini de sorgular, sağlık durumunu da sorgular, erkeğin ekonomik durumu da sorgulanır... eger uygunluk var gibi görünüyorsa o zaman kizla erkeğin görüşmesi birbirleri arasında anlaşma var mi elektrik var. mi ona bakılır... gecmiste böyle bir süreç hic olmuyormuş birbirlerini düğünde tanırlarmis o adet tamamen kalktı ancak anneler bu metotta elbette ki karşı tarafın es olmaya uygun olup olmadığını sorgular.
      Sen meseleyi önceden cocuk sahibi olmak isteyip istemediğini sorma konusuna indirgitorsun ama bu bir detay ve bu ülkenin %99.9'luk kismi için hicbir karşılığı olmayan bir detay... sen hangi ülkede yaşıyorsun bilmiyorum ama sanırım Hollanda normlarına göre değerlendirme yapiyorsun :)

Yorumla
  • NeyyMıstafamNeyy
    NeyyMıstafamNeyy Takip Et
    Yoda Yaş: 24 , eic 93%
    +1 yıl

Yani görücü usulüyle evlenmek amaç belli çocuk ister yani keyfine kız almıyordur.

1
    0 Yorumla
  • olasılıklararenedak
    olasılıklararenedak Takip Et
    Master Yaş: 25 , eic 99%
    +1 yıl

Aynını yapardım. Bir daha da bir araya gelemzd, m onlarla. Sal gitsin.

1
    0 Yorumla
  • gurbetcikizz
    gurbetcikizz Takip Et
    Yoda Yaş: 30 , eic 96%
    +1 yıl

Tanışma da senin yılda kaç kere adet olduğunuzu mu konuştunuz 😂 saçmalaşma Allah aşkına

1
    3 Yorumla
    • Adonissess
      Adonissess
      +1 yıl

Aklıma ilk bu geldi.
      - Eeee hanım kızımız yılda kaç kez adet oluyor?
      + 2-3 kez oluyor
      - oo olmaz doktora gidelim.
      Bu nasıl bir ortam ben okurken bile yerin dibine girdim

Yorumla
    • gurbetcikizz
      gurbetcikizz
      +1 yıl

Trol yapıyor hanım abla.. arada uzun bi ilişki vardır erkekle kızın arasında bu konuşulur bir çok şey konuşulduğu gibi ama erkeğin akıl sağlığı yerindeyse gidip annesine demez anne bu kız yılda 2 kere regl oluyor. Çocuk kendisi düşünür sıkıntı görürse ayrılır veya tedavi sürecini yaparlar evlenmeden önce. Yoksa isteme olucak aile büyükleri orda da kızın adetini konuşacaklar. 😂😂😂

Yorumla
    • Adonissess
      Adonissess
      +1 yıl

:)

Yorumla
  • nes2mvarhayattaa
    nes2mvarhayattaa Takip Et
    Yoda Yaş: 126 , eic 98%
    +1 yıl

Lan sktr et bu mali futbol takimi kurana kadar cocuk ziker bu

1
    0 Yorumla
  • omur3427
    omur3427 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 33 , eic 96%
    +1 yıl

için sizmiyorsa ve sevgi beğeni hoşlantı yoksa asla o evliliği yapma. anlık hevese kapılma

1
    0 Yorumla
  • Hayatgercek
    Hayatgercek Takip Et
    Master Yaş: 40 , eic 59%
    +1 yıl
    Çocuk & Ebeveyn konusunda 685 cevap paylaştı.

Zaten çocuk kafasıyla evlenen kişiden hayır bekleme. Evlilik çocuk için yapılamaz...

1
    0 Yorumla
  • baleks
    baleks Takip Et
    Xper 6 Yaş: 42 , eic 98%
    +1 yıl

bu gerçekse bundan saçma bişey duymadım. iyi yapmışsın yol ver gitsin

1
    0 Yorumla
  • Mehmet09876
    Mehmet09876 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 36 , eic 74%
    +1 yıl

Bir kez gururunla oynandı mı bu sürekli olur. Vazgeç derüm

1
    0 Yorumla
  • denge32
    denge32 Takip Et
    Bilge Yaş: 40 , eic 41%
    +1 yıl

Direk anasınıda oğlanıda evden s... tiret. Eve bile sokma

1
    0 Yorumla
  • emeritus
    emeritus Takip Et
    Master Yaş: 40
    +1 yıl

görücü usulunu kabul edersen bunlara da katlanırsın

1
    0 Yorumla
  • fangoria u
    fangoria Takip Et
    Master Yaş: 46
    +1 yıl
    Çocuk & Ebeveyn konusunda 1,4b cevap paylaştı.

görüşme kabul etme artık
    eğer istemeye geleceklerse de ailene söyle gelmesinler

2
    0 Yorumla
  • TakkeliKedi
    TakkeliKedi Takip Et
    Yoda Yaş: 25 , eic 96%
    +1 yıl

O da kendi çapında haklı çocuk yapmak istiyorsa senin doğurgan olman lazım sende kendi çapında haklısın çocuk olmadan da seni sevecek birini istiyorsun. Yani herkes haklı.

0
    0 Yorumla
  • muhattabibenmiyim
    muhattabibenmiyim Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29
    +1 yıl

En iyisini yapmışsın bence bırak görüşmeyi sana böyle yapmaları çok yanlış

1
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Evet bende prenses değilim ama karakterime güveniyorum ben veya başkası daha en başından böyle olması böyle demeleri çok saçma görücü usulü amacı budur ama buradaki amaç şu? Adam yuva kurmak sevmek istiyor bende öyle yani tamamen mantık evliliği değil sadece akraba veya tanıdıklar aracılığı ile tanışmak amaç. O yüzden bu kadar alındım ben. Yoksa diğer türlü başta sormalarına bişey diyemem ben sadece karakteri karakterime uygun sevip sevileceğim birini istiyorum

Yorumla
  • vaytmoka
    vaytmoka Takip Et
    Yoda Yaş: 32
    +1 yıl

Bende olsam aynisini yapardim hic pisman olma en guzelini yapmissin hakkinda hayirlisinolsun.

1
    0 Yorumla
  • umutdilek
    umutdilek Takip Et
    Xper 1 Yaş: 37
    +1 yıl

Görücü nedir ya aşk var sevgi var emek var emek birbirini tanımayan iki insan aynı evde yaşarlarken birbirini tanıyor. İlişki ya tutarsa şeklinde evlilik bu kadar hafife alınması gereken konu değil bence vardır herkesin bir kısmeti

1
    0 Yorumla
  • kopya_kalpler
    kopya_kalpler Takip Et
    Yoda Yaş: 30
    +1 yıl

Görücü usulü ne ya uhreviden kalma şeyler. Hiç saygınız yok mu kendinize

1
    8 Yorumla
    • muberra94
      muberra94
      +1 yıl

Uhrevi ne demek?

Yorumla
    • kopya_kalpler
      kopya_kalpler
      +1 yıl

nenemgilden kalma demek @muberra94

Yorumla
    • muberra94
      muberra94
      +1 yıl

Sözlüğe bak bacım:)

Yorumla
    • kopya_kalpler
      kopya_kalpler
      +1 yıl

@muberra94 dalga geçtim zaten anam

Yorumla
    • muberra94
      muberra94
      +1 yıl

Neyse ben doğrusunu ogrenmene vesile olduysam ne mutlu bana

Yorumla
    • kopya_kalpler
      kopya_kalpler
      +1 yıl

@muberra94 bilmediğim bir şeyi sana niye söyleyeyim 😀

Yorumla
    • muberra94
      muberra94
      +1 yıl

Uhrevi o demek değil işte:) tamamen farklı bir anlamı var. O cümleyi öyle kuran anlamını yanlış biliyordur... bilmeyen kullanamaz ama yanlış biken yanlış kullanir

Yorumla
    • kopya_kalpler
      kopya_kalpler
      +1 yıl

@muberra94 uhrevinin anlamını biliyorum ama sana şimdi kurduğum bağlantıyı anlatmicam. Çünkü sana saçma gelebilir. Ama ben çok gülüyorum buna

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Nasil utanmaz insanlar var. Sen ona sperm degerlerini sorsan hosuna gider mi? Hemen bitir defolup gitsin

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Zoruna gider ama derler. Buna yapacak bir şey yok. Türkler için doğurganlık önemli oluyor.

2
    0 Yorumla
  • emre505
    emre505 Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 38%
    +1 yıl

Size bakınca doğum yapmanın o kadar da sağlıklı bir şey olduğunu göremiyorum deyip bir thug life yap ona.

0
    0 Yorumla
  • Yusufcuum
    Yusufcuum Takip Et
    Xper 6 Yaş: 50 , eic 95%
    +1 yıl

Sen de annene tembihliyeydin, damat adayımızın baba olma kabilşyeti varmıymış sorsunlar. Var derlerse inanmıyoruz sperm tahlilş isteriz desinler

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Garip ama görücü usulu tabiki cocuk icin istiycek seni

4
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Canim sen böylelerinden uzak dur zaten engellemişsin
    Allah daha hayirlisini kismet eder biraz bekle

1
    0 Yorumla
  • mmellikee
    mmellikee Takip Et
    Xper 3 Yaş: 24
    +1 yıl

bitmesi en iyisi takma kafana ne biçim bir şey bu iyi davrandıklarına da aldırma evlensen 3 gün sonra değişirler hepimiz yaşıyoruz hayatını yaşa lüzumsuz insanlara gerek yok.

1
    0 Yorumla
  • KırıkRuhParamparça
    KırıkRuhParamparça Takip Et
    Xper 3 Yaş: 26
    +1 yıl

Bu soy devam ettirme olayı bana komik geliyor sanarsın padişah soyundan geliyorlar 😂 Çok iyi yapmışsın dibine kadar da haklısın vur kıçına tekmeyi gitsin.

1
    2 Yorumla
    • muberra94
      muberra94
      +1 yıl

Soy devam ettirmek içgüdüsel bir şey... tüm canlılar soylarını devam ettirme güdüsü ile karşı cinse ilgi duyar ve yaklaşır

Yorumla
    • KırıkRuhParamparça
      KırıkRuhParamparça
      +1 yıl

@muberra94 doğurmadan da anne baba olunabiliyorsa burada çocuk sahibi olmak haricinde bir problem olmamalı. He herkes kendi olmayan çocuğu sahiplenemez zatrn ama zaten herkes yaşamıyor bu sorunu.

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

2021 de yaşıyoruz görücü usulü ne demek saçma sapan şeyler

1
    0 Yorumla
  • π02Anubis02π
    π02Anubis02π Takip Et
    Xper 5 Yaş: 40
    +1 yıl

Takma boş ver bende aynı seyleei yaşıyorum yabi benimki farkli ama hep aynı şeyler ben umursami yorum artık olursa olur olmasa cokda umrumda değil diyorum

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Böyle bir muhabbetin açılması başından saçma zaten. Bilmeleri gereken bir durum mu bu?

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Boşver ne görücüsü ya sana böyle yapmaları yanlış böylelerinden uzak durmak gerek

1
    1 Yorumla
    • π02Anubis02π
      π02Anubis02π
      +1 yıl

😂😂

Yorumla
  • doanylmz
    doanylmz Takip Et
    Guru Yaş: 37
    +1 yıl

Günün sonunda herkes kendi çıkarlarını düşünüyor ne yazık ki

1
    0 Yorumla
  • komşununoğluşu
    komşununoğluşu Takip Et
    Bilge Yaş: 34
    +1 yıl

Aslinda daha iyi her ay reglim diyip sevismeyen kadindansa

1
    0 Yorumla
  • sorusalsorunlar
    sorusalsorunlar Takip Et
    Xper 4 Yaş: 32
    +1 yıl

Hiç uzatma kadın üreme makinesi değildir. Nefret ediyorum böyle insanlardan lütfen tanışarak bi insanla yuva kur. Ben önce tanimadan yanayim.

2
    4 Yorumla
    • muberra94
      muberra94
      +1 yıl

Tanisarak veya degil ancak cocouk sahibi olma konusunda bir sorun olma ihtimali varsa bile sirf ihtimalse bile bunu söylemek ve ilgili es adayını süreçten haberdar etmek icap eder

Yorumla
    • sorusalsorunlar
      sorusalsorunlar
      +1 yıl

Problem o degil. Sence mustakbel kâyinvalidesiyle kadın doğuma gidip onun da duymâsina gerek var mi? Kisisel saygi sınırı bana göre aşılmış

Yorumla
    • muberra94
      muberra94
      +1 yıl

Valla kiz annesi ve erkek annesi bu isi kotariyorsa o zaman elbette ki bu konuda erkek annesi veya kiz annesi fark etmez on ayak olduğu evlilikte çocuğunun evlat sahibi olma hakkından nahrum kalmasını istemez. Boyle bir durumda kendisini sorumlu hisseder... zira seçme isi bu tür bir evlilikte annelerin işi... eskiden adayları da hamamda belirlerlermis neden çünkü tesettürlü kizi uzaktan beğendi çocuğuna "al bak bu kiz sana musasip" dedi oglu da peki dedi evlendiler ama sonra kızın vucudu çirkin veya bir kusuru var. Cocuk soğursa ne olacak? Mantik ayni mantik. Burada kadinin hayat amacının ne oldugu konusu yok. Konu erkek kadin mevzusu degil. Evlilik müessesesi sonucunda cocuk sahibi olma beklentisini de içerir... bunu yadirgayamayiz.
      Güvensizlik boyutu var olayın ama orada da muhatap kiz degil kizin annesi. Onun sözüne itimat etmek istemiyor raporu bizzat görmek istiyor. Bunda abartılacak bir durum yok.

Yorumla
    • sorusalsorunlar
      sorusalsorunlar
      +1 yıl

Yazdiklarinizi okuyarak zamanimdan caldiniz. İyi gunler

Yorumla
  • beyefendiks
    beyefendiks Takip Et
    Yoda Yaş: 33 , eic 89%
    +1 yıl

Böyle insanların üremesine engel olmak lazım. Dünya 'yı kirletiyorlar.

0
    0 Yorumla
  • dogan22
    dogan22 Takip Et
    Guru Yaş: 34
    +1 yıl

Görücü usulü yapılan evlilik zaten mantık evliliğidir. Kim bir adam veya kadınla aşk evliliği dışında çocuğunun olmayacağını bile bile evlenir ki?

0
    0 Yorumla
  • denizseyyahı
    denizseyyahı Takip Et
    Guru Yaş: 41 , eic 93%
    +1 yıl

Bu görselle ne ilgisi var burdaki dizinin sahnesi çok alakasız 🙂😊😉

0
    0 Yorumla
  • gece_mavisi13
    gece_mavisi13 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 31 , eic 100%
    +1 yıl

@Yaren724

Takip at hemen yine kapandı hesabım.

0
    0 Yorumla
  • seulgiloun82
    seulgiloun82 Takip Et
    Yoda Yaş: 27 , eic 49%
    +1 yıl

evlenme onunlaaaaa seni ikna edene kadar iyi davranırlar böyle sonra gerçek yüzlerini görürsün :((

0
    0 Yorumla
  • _sencenasıl_
    _sencenasıl_ Takip Et
    Master Yaş: 40 , eic 61%
    +1 yıl

nası ya senin adetinden mi konuştunuz :D :D sizde normal değilsiniz

0
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (111)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Çocuk & Ebeveyn > Sorular > Görücü usulü istemeye gelen aile doğurganlığımı sorguladı. Ben kuluçka makinesi miyim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Dördüncuye hamileyim diye beni üreme makinesine benzettiler? 12 cevap verildi
Sipraktin surubu anne olmami engellermi? 9 cevap verildi
Nikahı öne almak istedik diye hamile olduğum zannedilir mi? 14 cevap verildi
Benim yaşıtlarım üçüncü çocuğunu doğurdu ben se oturmuş hayatı sorguluyorum dediğiniz oldu mu... 22 cevap verildi
EŞİMİN ANNESİ ÇOCUK DOĞURMADIĞIM İÇİN BENİ EKSİK GÖRÜYOR? 4 cevap verildi
Görücü usulü evlendim eşimin ısrarıyla gebe kaldım? 22 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Böreğin tadı, neliyken güzel?
  • Aracınız ile hiç lastik yaktınız mı?
  • Hoşlandığınız kişi herkese aynı davranıyorsa bu sizi rahatsız eder mi?
  • Altın neden bu kadar düştü, elimdeki altını satmalı mıyım beklemeli miyim?
  • En son hangi kitapları aldınız?
  • Senin önceliğin ne?
  • Karısı evde otururken yemek yapan erkeğe ne denir?
  • Sevmek sana nasıl hissettiriyor?
  • Temmuz ayında burçları ne bekliyor?
  • Son zamanlarda Azerbaycan şarkılarına takıldım. Sizde sever misiniz Azerbaycan musikisi?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨