AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
128Cevap
yani aslında onu bu konuda programa al olmasını istediğin zamanı birlikte zaman içerisinde bi zaman belirleryin bu kaç yıl olucaksa aslında daha çok yensiniz 1 yılı bekle bayan
Kendinden büyük birini almanın dezavantajları da olacaktı muhakkak bu da onlardan birisi
Benim de esimle aramda yas farki var oglum hemen dogdu iyiki de dogmus , bana arkadas oldu hep
Kaç yaş fark var
Siz kaç yaşınızda anne oldunuz mahsuru yoksa
@Alemdaralii 13 yas var aramizda ben 25 yasinda anne oldum
Maşallah
@Alemdaralii tesekkur ederim
O yaşta biriyle evlenirken bunları düşünmen gerekirdi
Çok haklı ya o kadar büyük yaş kabul etmeyecektin alacaktin kendi yaşında birisini ya da 2 3 yaş büyük küçük veya istediğin gibi eglencektin hayatına bakacaktin adam da haklı yaşı büyükse istemesi normal nasıl kısmet yine de bu işler
Aradaki yaş farkı bu yüzden önemli. Sen çocuk için daha gençsin o ise geç kalmış oluyor. Bunu daha önce düşünmeniz gerekiyodu
Keşke bunun olabileceğini baştan düşünseydin daha gençsin ve kendini anneliğe hazır hissetmiyorsan kesinlikle bu yola girme derim :)
Erkek ne olacak? Erkeği düşünen yok...
Onun da karısını düşünmesi lazım 9 ay karnında o taşıyacak doğum sancısını o çekecek anladın?
Bu kadında akıl mı yok ki kendinden o kadar büyük biriyle evleniyor?
Sana mı soracaktı pardon
Benim dediğimi diğer insanlar da soruyor ahah. Yorumlara bir bak.
Eşin de sen de haklısınız. Geç kalınmış bir olay. Ama ilerde çocuğunun yanında dedesi gibi görünmeyi kimse istemez. Düşünsene resmen kuşak farkı
Sende 24 yaşında biriyle evlenseydin. Türkiyede erkek kıtlığımı var?
böyle yaş farkı olursa olacağı bu zaten baştan hatalı
Aranda o kadar fark olan insanla evlenmeseydin o zaman.
Bunu evlenmeden önce konuşmanız gerekiyordu. Sen nasıl kendi açından bakıyorsan o da kendi açısından bakıyor. Senin haklılık payın varsa onun da var.
Evlenmeden önce düşünecektiniz ayrıca erkekler dikkatli bir ilişki takvimi sayesinde daha büyük yaslardada bebek yapabilir.
Bulmus genc kizi ama canım seninde bunları bilmem lazimdi en fazla 1 sene vakit gecirin bakalım hevesini al gezmenin tozmanin sonra dusunun. 🥰
O yaşta biriyle evlenmeden öncs düşünecektin. Adam çocugu olsun ve onunla bolca vakit geçirsin istiyor.
Erkek için yaş sorun olma, siz de çok gençsiniz, sizin 40 yalına kadar zamanınız var...
Kaderin önüne geçemezsiniz.
Bunu evlenmeden önce düşünecektiniz. Kusura bakma ama en fazla 10 yaş küçük ya da büyük olmalı. Şimdi sorunlarınızla baş etmek sizin elinizde.
Sen şimdi böyle düşünüyorsun ama çocuk evliliğin tadını çıkarmana engel değil , iki gün sonra eşinin yaşı ilerleyip çocuk sesine tahammülü azalınca çekeceğin zorluklar içine girdiğinde pişmanlığının hesabını sen bile yapamazsın.
Kocan dogrundemis bunu önceden tahmin etmeliydin ve kendinden bu kadar büyük birisi ile evlenmemeliydin
İkinizde de hata var
Kocan bu yaşına kadar evlenseymiş madem
Sendeki hata bunu düşünmen lazımdı
Kendinden 14 yaş büyük adamla evlenmek zaten mantık dışı... Daha bu konuyu sorgulamanın zamanı çoktaaan geçmiş.
bunlar evlenmeden önce konuşulup karara bağlanacak konular. kocanın böyle taleple geleceğini biliyor olmalıydın
İşte yaş farkının önemi burda çıkıyor. Evlenmeden önce de bu konular konuşulmalı. Siz de haklısınız kocanız da haklı
Yaşıtını bulsaydın sende!!! Adam sonuna kadar Haklı tabi..
Daha gençsin öyle insanla ne işin oldu? Bence boşanmalısın kocan ilerde yaşlılıktan ölürken sen çocuğa tek bakarsın olmaz böyle kendi yaşıtında birisiyle evlensen hem sosyal anlamda anlaşırsınız hem de konularda uyuşursunuz her şeye birlikte başlarsınız
Yani şöyle söyleyebilirim sen zaten aranda bu kadar yaş farkı olan birisi ile evlilik yaparak bu durumu yaşayacağını önceden öngörmüş olmalısın zaten
O yaştaki adam çocuk ister tabi. Baştan düşünecektin kusura bakma.
Çocuğu yap büyüt sonra bol bol zamanın olacak çocuk olunca daha mutlu olabilirsin
Haklısın ama evlenirken bu yaş farkını dusunmeliydin.. çocuğunun 10 yasina gelince 50 yaşında bir babası olmasını istemiyorsan böyle olmak zorunda. Erken anne olmak okadarda kötü bir durum değil hem
ben senin yerinde olsam o yaşta biriyle en baştan evlenmezdim.
Kuzum evlenemeden önce düşünmeliydin. Eşin haklı. Senin de yaşın uygun. Bence yapın bi çocuk.
Yaşı geçiyorsa kendinden bu kadar küçük kızla evlenmeseymiş. Onu başta düşünecekti anne olmaya hazır değilsen korun tek taraflı bir olay değil çocuk yapmak.
Erkekler bu konuda çok bencil olabiliyor.. genç ve güzel bir kadın bulmanın avantajını yaşıyordur.. kızı düşünse zaten onunla evlenmezdi.. kendinden bukadar yasca küçük kadınlarla evlenen erkekler genelde cahil veya sübyancı oluyor..
O zaman o o:ç senle niye evlenmiş ya da daha erkenden niye çocuk yapmamış? Sen niye evlendin kızım onunla?
Çocuğun da ninesi yaşında kadına anne demek zorunda mı peki
Hayır canım ne münasebet sen daha çok gençsin en az 2 yılın var devamı kocanın problemi o düşünsün
Bunu bilerek evlendin şimdi 37 yaşında 20 yaşına gelse çocuk 57 olacak daha da geç olamaz herhalde
Benim bi arkadaşım da bu yaşta bir adamla evlendi. Şimdi 3.çocuğa hamile. Hiç bana göre hayatlar değil.
Evlenmeden önce düşünseydin hanımefendi sen sen ol çocuk yapma çocuk olduğunda seni gönderebilirler
Evet zorundasın. Evliysen ve kocam diyorsan zorundasın. Tam tersi olsaydı da kocan zorundaydı.
O normal yeni evlenen her çiftten isterler onu maalesef yaşla alakası yok
Gitcegini biliyor kendinden Bi çocuk olsun istiyordur. Müşteri çocugu istemiyordur
kocan haklı evlenmeseydin ileriyi düşünüp adamı yalvartmak zorunda mısın?
Sen haklısın, daha evlilik devam edip etmeyeceği belli değil
Evlenirken yaş kriterini ve bu tarz sorunlari dusunmeliydiniz
Benden 2 yaş büyüksün ben kendime bakamıyorum sen nasıl bakarsın bilemiyorum
Erken yaşta emeklisine 10 sene kalmış biriyle evlenmişsin, bence çocuk sahibide olabilirsin
sizin evliliğiniz birkere biraz şey olmuş. yani yaş farkı sorun olabilir. çocuk konusunda.
İşte yaş sorunu burda da böyle patlak verebiliyor evlenmeden önce düşüncektin
37 yıl beklemiş.. 1..2 yıl daha beklesin.. Ya da bunları başta konuşmadınız mı ki.
Çocuk olduktan hamile kaldıktan sonra bir çok şeyi yapacağınızi anlat. Bir yapacak listesi hazırla bunlar bitince yaparız de. Yatağından ve çantadan kondomu ihmal etme sevgilerle
Hayır sen de herkes gibi tercihlerini yapmakta özgürsün
bence sende oda dogru düşünüyor kendince , bunu kocanla konuşmalısın zor iş
Haklılar... baska zaman zor olur... yas farkı biraz garip... cunku bunları başta konuşmadınız mi
Ne genci be 23 olmuşsun daha genç mi hissediyossun genç dediğin 20 yaşında biter
Bunları neden daha önce düşünüp konuşmadiniz acaba?
Böyle adamlar genelde sırf çocuğum var demek için çocuk ister. Severler ama bakmazlar. O çocuğu sen büyütecek ve eğiteceksin. Daha kendin büyümemişken bir çocuk büyütemezsin kanaatimce
Sen kendi açından haklısın ama eşine de hak vermek lazım. Ben eşimde ki sorunlar yüzünden 37 yaşında baba oldum. Yaşlı çocuk sahibi oldun diye başıma kakıldı. Eşin de bunu düşünüyor olmalı.
erkegin yaşı sperm olarak çok geçmezde, yaş ilerledikce adam yaşlanacagı için çocukla geçirecegi zamanda az olucak (oyun aktiviteler olarak)
Yalnız erkeklerin yaşı geçmesi gibi bir şey söz konusu değil, sperm üretimleri her zaman devam ediyor. Beklemeniz gerektiğini düşünüyorum çocuk kararı aceleye getirilecek bir şey değil üstelik çok gençsin
Kendinden 14 yaş büyük adamla evlenirken hiç mi düşünmedin bunları?