AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
60Cevap
Gaddarlık değil, o da babası, hayat konforu azıcık bozuluversin.
Benim bildiğim 2-3 saatte bir emzirmdk gerekiyor. Erkek nasıl yapsın?
Sadece memeden süt verilmiyor. Benim eşimde çok baktı. Bakmak isteyen bakıyor
eşin çalışıyor o sırada sen hem bebek, hem yemek, hem ev işleri yapıyorsun gecede o baksın
Çok sık yapmak doğru değil. Arada kendini uykusuz yorgun hissettiğin zaman eşine söylersin. Yorucu bir işi varsa ona da yazık
Aynen katılıyorummm
İyi de onun da çocuğu, o zaten ilgilenmek, zaman geçirmek istemez mi çocuğuyla?
Evet gaddarlik , sonuçta bir iş paylaşımı yapmışsınız ama sen üzerine düşeni yapmiyorsun
Gaddarlık değıl de sende biraz fedakarlık yap yazık adama
Isine ara vermiş bence fedakarlık yapmış zaten
@EylüL-1920 ama mecburi değil mi bebek olduğu için izine felan çıkmıyorlar mi
Kadın zaten en büyük fedakarlıgı yapıp cocuğuan bakıcılık +ev hanımlığı yapıyor birazda babanın fedakarlık yapması gerek
@EylüL-1920 ya ben izine çıkmaktan bahsettim tabi ki anne ve baba nin sorumluluğu tek bir tarafa bırakılmamalı ikisi de bakmalı
İnsan o 5 dkyı bile arıyor tamam annede yorgun ama gece adamı kaldırıp çocuğa bak demek gaddarlıktır
Ben şahsen bebeğim ağlarken yatamazdım o yüzden babası da olsa bırakamam
Babalık yapıyor sonuçta, annelik kadar doğal. Gaddarlık değil.
Sen akşam biraz erken uyu eşin baksın gece arada sen bakarsın böylece eşini uyandırmamış olursun.
Bilmiyorum gaddar olduğunu düşünüyorsan eşine seslenmemeye çalış ama bence gaddar değilsin çünkü çocuk büyütmek zor diye duydum yani bu yaptığın normal şeylerdir, gaddarlık değildir.
Destek istemen normaldir en azından bir defa olsun kalkabilir
İkiniz de çalışsanız neyse... Hiç olmazsa adam gece rahat uyusum. Evet, gaddarlık.
Yapacak bir şey yok tabii zor oluyor onun açısından. Ama belli bir süre öyle olacak.
Adam çalışıyor sende evde akşama kadar g. T büyütüyorsun . Aptal aptal evde instaya hikayeler atıyorsun. Bide gece adamdan çocuk bakmasını bekliyorsun. Tam dayaklıksn!!
gaddarlık diyenler abartmış, sen bu soruyu sorunca kendin cevabını vermişsin aslında. düşünüyorsun da her gün çocukla sen uğraşıyorsun babasının 1 kere kalkıp çocuğuna bakması en doğal şey. baba olmak kolay değil:)
Gaddarlık değil senin olduğu kadar onunda çocuğu. Sen çalışmaya başladığında nasıl bir yol izleyeceksiniz sırayla mı
Elimde olsa o bebeklere bir kaç saat ben baksam anneler dinlense biraz
Aynen ya bende bakarım valla.
İyi bir anne çocuğuna bakar, kocasının eline bakmaz. İyi bir baba karısı "Kalk çocuğa bak" demeden kendisi kalkar ve çocuğuna bakar. Bunu sorun haline getirebiliyorsanız, yazık hepinize.
niye gaddarlık olsun ki..
baba olmak kolay değil..
hayır hayat mşterektir.
keşke benden de bunu isteyecek bir eşim olsa.
Hayır ben herhangi gaddarlik olarak görmüyorum sen de doğal olarak yoruluyorsun sonuçta o da yoruluyordur ama atlatirsiniz emin olun çok çabuk büyüyor keratalar. d (kardeşimden biliyorum)
Tam anlamıyla sayılmaz diye düşünüyorum sonuçta sende eşin işteyken bütün gün bebeğine bakıp ev işleriyle uğraşıyorsun ikinizde yoruluyorsunuz ama her akşam eşine baktırırsan evet gaddarlık derim
Senin Allah korkun yok. Bütün gün evdesin. Birde çalışan adamı bile bile gece kaldırıyorsun. Adamdan helallik iste
Butungun evde bu bekarmi duruyor? Tum gun bebege bakmak ev isleri hepsi kolaymi? Helallik istemek neymis sacma sapan konusmayin lutfen
@Meleyyyy_19 boş konuşma. 10 yıldır yalnız yaşıyorum ben. Makineler çıktığından beri kadınlar evde iş mi yapıyor sanki. Bulaşık makinede çamaşır makinede çocuk desen görende günde 3 defa bebek bezi yıkıyor. Kardeşimi 2 yaşına kadar ben büyüttüm ne zorluğu varmış. Bayılıyorsunuz ufacık şeyleri abartmaya.
Bos yapan sensin. Herneyse ugrasamam bu dusuncede birisiyle dusuncelerinde cok komik erkekte calisip eziyyet cekiyor kadinda evde eziyyet cekiyor kocasinada bakiyor kendisinede bakiyor evede bakiyor cocugafa bakiyor.
Iyiki sizden ziyade karisina yardim eden erkeklerde var. Siz haksizsiniz.
@Meleyyyy_19 insanın kendi evladına bakması mı eziyet? Ne diye yapıyorsun o zaman çocuğu? Evde iş bölümü yapacaksın. Erkek bütün gün çalışsın gelsin birde evde çocuk baksın. Ne güzel İstanbul be. Oldu olacak erkekler hamile kalsın siz analık yapmayın.
Seninle evlenecek kiza uzuldum 😂😂😂 ne gorduysem ben bu siteye girdigimden gordum turk erkekleri valla acayipsiniz 😂
Gaddarlik değil ebeveyn olmak onu gerektirir sen kim bilir kaç kere kalkıp bakiyorsn
Vallaha ben de çok baktım. İki tane hemde.
Gururla da söylerim yeni baba olmuş şikayet eden arkadaşlarıma. Evlada bakmak yük mü ki pehh...
üzüldüm adama.. sen de farketmissin yorgun ise gittigini... sende haklısın ama o da ise gidiyor işte...çok zor ebeveyn olmak :(
Bi zahmet bebege de sen bak
Çocuğu hem anne, hem baba büyütür o yüzden gaddarlik değil, hatta bence babada mutlu oluyordur.
Değil ama sen çalışmıyorsan ve eşin cok yorulmuşsa gaddarlık
Bide temizlik yaptır istersen tamam oda bakar ama tlyani biraz anlayışlı olmak lazım
Değil yeri gelince o da bakıcak bi zahmet
ufak bi parça gaddarlık olabilir
Her zaman isteme. Arada sırada bakmasını iste.
Yani bence sürekli olması yıpratıcı olur
yok aslında onunda sorumluluğu var gaddarlık deği.
Sürekli olmasada ara sıra bakabilir
Hayır görevi seni rahat ettirmek zaten
bir-lik bera-lik şartt..
Sen yine de kamera mikrofon takıp durumu takip et
Merhamet yoksunu olma bu kadar
her gece değl arada bir kalkabilir
O bebek ikinizin o da kalksin bi zahmet
Anneysen bakacaksın. Adamı rahat bırak.
Adam ne peki balkabagimi? Oda babaysa bakacak.
@Meleyyyy_19 Evin geçimini sağlayarak babalığını yapıyor zaten.
Babalik sadece ev gecimi saglamak degilki.. Babalik sevgiyle bakmak sevgi gostermektir... Lutfen babaligi sadece ev gecimini saglamakla bilmeyin..
@Meleyyyy_19 O baba dediğin adam uykusuz kaldığı için, iş kazası geçirse hayat müşterek der geçersiniz değil mi?
Cok agresiff dusunuyorsun.
Anneyle birlikte bebegine bakan buyuten babalar gorduk. Cocuklarinizi sevgiyle buyutun. Sonra cocukta anormal oluyor.
Bebeği yapmak kolay tabi bakacak
Tek erkek mi çıkardı sanki, kız gücü yapma şimdi.
Gaddar lik tabikide
Ortaklaşa olmalı
Bu soruya kendin cevap bulamadiysan
şans o güzel bir unutamayacağı şans sağlıla byütün
sen çalışmıyorsan evet öyle
yaparken iyiydi baksın bir zahmet
Bnce bu kadar üstüne gitme yazık adama
Biraz
Evet
Bir zahmet
Evet
Yardım edebilir