YessiiM | Çocuk & Ebeveyn konusunda 249 görüş paylaştı.
Fenomen
14 gü
Merhaba. Pcos yani polikistik over sendromunda aynı anda birden fazla yumurta geliştiği için yumurtlamanın uzun sürmesi ya da peş peşe olan yumurtlamalar görülebilir. Testlerinize baktığımda 18 - 19 ve 21. testlerde LH hormonu pik yapmış gibi görünüyor. Yani bu demektir ki evet, peş peşe iki kez yumurtlamanız olmuş. Ovulasyon testinde pik seviyeyi gördükten sonra 4 gün üst üste ilişki önerilir.
Merhaba yorumunuz için teşekkür ederim, ben bugünde pik gördüm en son dün görmüştüm ve doktorda kontrolüm vardi dün ve çatlama sıvısını gördü ama silikleşmesi gerekmiyormuydu bugün?
Çatlama sıvısı dediğin normal bir akıntı da olabilir. Yumurta hücresinin çatlaması 36 saati bulabilir yani 2 gün üst üste pozitif çıkması normaldir. Yarın da bir yapın bakalım hala pozitifse tekrar doktorunuzla görüşün.
Ovulasyon testleri yumurtlama doneminizdeki doğurganlık seviyenizin en yüksek olduğu yani LH seviyesinin en yüksek olduğu iki günü belirler,, bu günlerden 24-36 saat içerisinde ilişkiye girerseniz gebelik ihtimaliniz yüksektir
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
11Pcos yani polikistik over sendromunda aynı anda birden fazla yumurta geliştiği için yumurtlamanın uzun sürmesi ya da peş peşe olan yumurtlamalar görülebilir.
Testlerinize baktığımda 18 - 19 ve 21. testlerde LH hormonu pik yapmış gibi görünüyor. Yani bu demektir ki evet, peş peşe iki kez yumurtlamanız olmuş.
Ovulasyon testinde pik seviyeyi gördükten sonra 4 gün üst üste ilişki önerilir.
Merhaba yorumunuz için teşekkür ederim, ben bugünde pik gördüm en son dün görmüştüm ve doktorda kontrolüm vardi dün ve çatlama sıvısını gördü ama silikleşmesi gerekmiyormuydu bugün?
Çatlama sıvısı dediğin normal bir akıntı da olabilir. Yumurta hücresinin çatlaması 36 saati bulabilir yani 2 gün üst üste pozitif çıkması normaldir. Yarın da bir yapın bakalım hala pozitifse tekrar doktorunuzla görüşün.