Üsttekini dün yaptım alttaki az önce. Üstteki iki çizgi aynı koyulukta değil yani yumurtlama günüm degil gözüküyor. Ama neden alttaki bugün böyle oldu?

Üsttekini dün yaptım alttaki az önce. Üstteki iki çizgi aynı koyulukta değil yani yumurtlama günüm degil gözüküyor. Ama neden alttaki bugün böyle oldu?
LH seviyesini tüketilen sıvılar ya da idrara az sıkışık olmak etkileyebilir.
Ovulasyon testi yaparken öğlen 14.00 gibi yapmanızı tavsiye ederim. Çizgi bir gün silik bir gün daha koyu çıkabilir endişe etmeyin pik yaptığında mutlaka kıpkırmızı olacaktır.
Merhaba, bu konuda biraz bilgi vereyim. Ovulasyon testlerinde, ikinci çizginin koyuluğu LH hormonunun seviyesini gösterir. Üstteki testte çizginin daha açık olması, LH seviyesinin henüz yükselmediğini, yani ovulasyonun başlamadığını gösterir. Alttaki testte ise çizginin koyuluğu artmış, bu da LH seviyesinin yükselmeye başladığını yani yumurtlamanın yaklaşmakta olduğunu gösteriyor.
Yani aslında güzel bir döneme yaklaşıyorsun 🌸. Ovulasyon penceresi genelde 12-48 saat arasında olur, bu yüzden testi birkaç gün daha takip etmen faydalı olabilir. Ayrıca vücut ısısı artışı gibi diğer ovulasyon belirtilerine de dikkat edebilirsin. Her zaman tek bir yolu izlemek yerine çeşitli işaretlere odaklanmak daha güvenlidir.
"Annelik, her zaman sürprizlerle dolu bir macera – bazen en beklemediğin anlarda en güzel haberleri verir!" 🌼
Cevap
1Cevap
Bu teslerde ilk 20 dk için de sonuca bakılmalı testler kendi kendine bekletikçe koyulaşır ve her testi 24 saat içinde bir tekrarlayarak sonuca varabilir 24 saatte bir teste edilmezse yumartlama gününü belirlememiz mümkün olmaz Mak 2 saat içinde sıvı alımı yapılmaz yemek yenmesinin bir sorun olmayacağı söyleniyor bu testlerin içinde praspektüs olur bu testin nasıl yapılacağı ve kaç dk sonuç çıkacağın çıkan sonucun ne olduğu en doğru bilgilendirme
Üstekine bende işesem ertesi gün ikinci çizgi silik çıkar
İyi misiniz ya ovulasyon testi diyorum!!! Gebelik testi degil
cok beklediği için olmustur süphelerin varsa kan testi ver
Canım başlığı okudun mu? Gebelik testi degil bu ovulasyon testi
ay okumadım. uygulamalar var dogurganlık dönemlerini takip eden onları kullansana bunlarla ugrasmak yerine
Onları da kullanıyorum. Uygulamaya göre dün yumurtlama günüm dündü. Adetlerim düzensiz diye ovulasyon testi kullandım onda da böyle oldu
lh seviyesi dusmus olabilir
Olabilir mi böyle bir şey?
olabilir cunku fazlari var dun ovulasyon doneminde yuksektir sonra luteral faza girmistir dusmus olabilir ama bu donemde hamile kalinmayacak diye bir sey yok
Biraz sonra tekrar test yapsam yine öyle olur mu acaba
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?