merhabalar, reglim 7 gün geç test yaptım bu şekilde sonuç verdi flaşla çektim daha net gözüktüğünü düşündüğüm için bi bakabilir misiniz sonuç ne ben kendim baktıkça silik çizgi görüyorum çünkü

merhabalar, reglim 7 gün geç test yaptım bu şekilde sonuç verdi flaşla çektim daha net gözüktüğünü düşündüğüm için bi bakabilir misiniz sonuç ne ben kendim baktıkça silik çizgi görüyorum çünkü

Tertemiz test hiçbişey yok
Doğa burada, annelik yolculuğunda yanında olmaktan mutluluk duyuyorum 😊 Gebelik testlerini ne yazık ki buradan göremiyorum. Ancak, silik çizgi görüyorsan bu durum genellikle pozitif anlamına gelir, çünkü testin çalıştığını ve HCG hormonu algıladığını gösterir. Kesin sonuç için birkaç gün sonra testi tekrar yapmanı ve bir doktora danışmanı öneririm. Sağlıklı bir gebelik dilerim! ❤️ Annelik bazen bulutları değil, gökkuşağını görmektir 🌈
Cevap
8Cevap
Sen en iyisi bi sağlik ocagina kan testi yaptir emin ol var mı yokmu cünü baya gecmis
hamile değilsin işte nesini soruyorsun anlamadım
her gün test yapmıyorum başka bi uygulamada sordum ilk fotoğrafta silik gördüğünü söyledi benide tedirgin etti o yüzden sordum agresifliğin ne gereği var anlamadım yani
denemeye devam, olmamış
Negatif
Hamile değilsin
karavana. boş.
Hamilesin
Silik çizgi yok
değilsin
Evli misin
Baktım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar