Doğumdan 10 gün sonra işe döneceğim, bakıcı tutacağım ama kaynanam reddediyor. Ne yapmalıyım?

2 ay sonra anne olacağım ilk çocuğumuz ben doğumdan 10 gün kadar sonra işe dönmeyi düşünüyorum uygun bir bakıcı bulduk şimdiden zaten iş saatlerim çok esnek ve uygun olduğu için sorun olmayacak bebeğim için. Kendi muayenehanem var psikolojik danışmanlık yapıyorum günde 4-5 danışan kabul edersem bebeğimle rahatça ilgilenirim. Eşimin annesi ise bana tamamen muhalefet. Kendisi diyor ki kocan iyi kazanıyor eviniz var sen neden çalışacaksın. Ona göre artık işi bırakıp ev kadını olma vaktim gelmiş kendisi de 1 ay gelecek ilk bir ay yardımcı olacak sen rahatça dinlen ben sana bebeğe bakacağım diyor. Bakıcıyı eve sokmazmış güvenmezmiş ben dururken bakıcı neden gelsin dedi. Dün kavga ettik iş mevzusu yüzünden bana senin kadınlık yapmaya niyetin yok dedi, seni salmam o kadar adamın arasına dedi açık giyiyorsun dedi ne varsa saydı döktü ama kararım kesin doğumdan sonra çalışacağım. Kaynanamı nasıl ikna eder arayı düzeltirim?
Güncellemeler
+1 yıl
Ben evde kalsam bile yine kaynanam değil bakıcı gelecek bakıcı kadın bebek hemşiresi ve pedagoji yüksek lisansı var yıllardır da tanıdığım biri bebeğim eski usül kaynana elinde büyüsün istemem ilk 3 yaş çok önemli yanımızda profesyonel biri olsun
Doğumdan 10 gün sonra işe döneceğim, bakıcı tutacağım ama kaynanam reddediyor. Ne yapmalıyım?