AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
80Cevap
Paranız varsa dışarı da yesin (kahvaltı - öğle yemeğini ) , yoksa da kahvaltiyi kendisi de hazırlayabilir . Öğle yemeğini de kendin ne yiyorsan ondan hazirla.
şu zamanlar eşin işe gitmeden önce kendisi bişeyler atıştırıp gidebilir. hem çocuk hem bebek olduğu için anlayışlı davranmalı.
Buda eziyet gibi ya da ki hizmetçi gibi görüyorlar kadını yapacaksın edeceksin bizim insanımız bukadar işte hepsi aynı,
yabancı damat lazım :D
@endmuhh nealaka
bizim insanımız böyle dedin ya kelebek. türkler yani böyle. o yüzden dedim
@endmuhh ama öyle gercektende
😂😂 söyle bir yakısıklı italyan damat diliyorum sana
@endmuhh istemem ben evliyim zaten 😂😂
Kocasi bütün gün çalışırken ta çocukların büyütmüş bütün gün arkadaş gezmelerinde olan kadınlar da var.
Kadinlarin çoğu zaten evlenirken ev islerini kendileri yapacağını peşin kabul ederek evleniyorlar.
@aerolite kabul ediyorlar diye bukadar ezmek doğrumu yani şimdi
seni özellikle referans almadım zaten. artık genel yani :D
Değil tabi.. Kimse diğerini ezmeden, vicdan ve empati duygusu ile adil paylaşım insanlık gereğidir.
Kendi hazırlasın engelli mi yani fiziksel engeli yoksa kendi yapsın yapmak zorunda değilsin tabiki ,2çocuk üstelik vicdan ya yazık biraz düşünceli olsun sinirlendim
Erkeğin de hassas olanı lazım. Onun akıl etmesi lazım. Edemiyorsa konuş.
Baskasına hazırlamıyosun ya kocana hazırlıycan alttarafı kahvaltıyı canım sende nasıl bır kadınsın
Bence geceleri senden ondan yardım iste çocuğa bakması için hayat müşterektir.
Pogaca borek vs yap, hafta basinda. Kahvaltisini kendisi yapsin.
Öğlen yemeği için ne yapabilirim peki hergün kara kara düşünüyorum çocuklarla bir markete gitmek bile çok zor
Ekmek arasi, peynir, salatalik vs, sonusta iki kucuk bebegin var, ilerde daha cok secenek olurda simdilik boyle idare etsin
İki taraf da hatalı bence kocan zahmetli bir şeyler istemese sen pratik bir şeyler yapıp uyursun geri senin kendi yapsın demen yanlış
Ev hanımı değilsen, çalışıyorsan anlayışla karşılarım ama ev hanımıysan kahvaltıyı da hazırla bir zahmet. Zaten işiniz gücünüz yok gün boyu evde yatıyorsunuz. Yalan mı?
O senin annen olabilir ben çocuklarımla en iyi şekilde ilgilenmeye çalışıyorum parkta peşinden koşuyorum küçük bebeğimle sonra eve geliyorum yemeklerini yedirip yatırıyorum yine oturmuyorum yemek temizlik ütü derken çocuklar kalkıyor zaten.. Tüm kıçının üzerinde masa başında sözde çalışan kadınlar benim çeyreğim kadar yorulmuyor.
ev işiyle uğraşmak masa başında çalışmaktan daha zordur.
@umutsuzkadın95 @soran yalnız benim annem hem evde işte çalışıyor. Eşin tahminimce 8 saat çalışıyor parasını yiyorsun bir zahmet de hizmet et boş gezenin boş kalfası gibi dolanmayın.
@soran kıçının üstünde oturuyor dediğin kadınların yerinde ol da madem öyle sen de çalış.
@umutsuzkadın95 çalışan kadınların çoğusu aynı zamanda ev işiyle de uğraşıyor.
@umutsuzkadın95 ev işini 2 küçük çocukla yapmak zor oluyor büyüğü inatçı bebeğimin gaz sancısı oluyor eskiden çocuklar yokken çok güzel kahvaltılar da hazırlardım fakat 2 ay oldu doğum kendimi hala yorgun hissediyorum çalışan kadınlarda sırf evde durup çocuk bakmamak işe giriyorlar bundan eminin ben bir arkadaşa bile gidemiyorum 2 yaşındaki oğluma vakit ayırıyorum maşallah bu yaşta sayıları harflerin hepsini öğrendi benim çocuklarımın eğitimi benim için herşeyden önemlidir sadece eşimden biraz anlayış bekliyorum yok o da sizin gibi evin herşeyini benden bekliyor
Çalışan kadınlar daha çok yoruluyor emin olabilirsin. Hiçbiri çocuk bakmamak için çalışıyor değil, hepsi parasızlıktan çalışıyor.
Zorunda değilsin 😂Kocan da çalışmak zorunda değil 😂Hatta evli kalmakta zorunda değilsiniz 😂
Yoruluyorum anlamıyor musun
Ben bişey demedim ki sana alt tarafı dolabı açacak 2 zeytin peynir yiyip gidecek yani sizin ilişkinize kalmış bişi bu
Hayır değilsin tabii ki, kahvaltılık hazırlamak bu kadar zor mu saçmlamasın
Biraz anlayışlı olsun yahu öküzlük etmesin sende insansın
Annen falan varsa çocuklara bakmak için yardımcı olabilir. Veya eşinle konuş en güzeli
böyle düşünüyorsan zaten karı kocadan ziyade görevlerini yerine getiren iki kişisiniz
Senin niyetin belli. Çok zarar veremeden Allah kocanı korusun senden
Evlenmeden evvel hiç mi tanıyamıyorsunuz şu herifleri ya
Kendisi hazırlaya biliyorsa hazırlasın onunda yardım etmesi gerekiyor sonuçta
Her şeyi kadına yüklemek çok mantıksız. Eşinle konuşmanı öneririm bu durumdan rahatsızsan en azından işleri bölüşmüş olursunuz.
Mecburen hazırlayacaksın knk, evlendiysen katlanacaksın yani, yaşın da genç evlenip bir de iki çocuk yapmışsın
Eksi basan pembeliler doğru değil mi ama, tabii ki zorunda değil ama koca dinler mi bunu illaki hazırlıycaksın diyecek bu da karşı çıkınca arada tatsızlık çıkacak
Bu soruyu geçen hafta yine sormuştun
Hayırdır her hafta ego tatmini mi?
Yorumlara gel, sorulara bak. Ne kadar modern insanlarsınız hepiniz. Yok yok kahvaltı hazırlamak zorunda değilsin. Hatta bana sorarsan yemek ve temizlik de yapma. Blu tv izle gri eşofmanı dötüne çekip.
Kör cahiller ve eğitimli insanların yorumlarını okumaya geldim
hazirlamazsan hazirlayan bulunur bence kocana iyi bak cocuklari ikinci plana koy
Bunu senin değil kocanın düşünmesi lazım yeri geldiğinde kendi yemeğinide yapması lazım bebeğinin altınıda değişmesi lazım
Hayır hazırlamak zorunda deilsin bebeim hatta o çocuklar için de uykusuz kalmak zorunda deilsin bakıcıya ver baksınlar sen gezmene bak 😘
Tamamıyla yanlış ve saçma bir yorum sana katılmıyorum
İronik*
Derdin varsa git kocana konus. Burdakiler napsin bu konuda. Yazik adama 2 cocugun senin karnini doyurmak icin calisiyor ama sen onun karnini doyurmaya eriniyorsun. Bide burda bu kadar insana hayiflaniyosun.
Ne alakası var ki kadın yoruluyorum, uykusuzum diyor sen carpıtıyorsun.
Kocasina sorsan o da yoruluyor calisiyor aksama kadar. Ben bu konularda hassasim biraz. Benimde var 2 cocugum biri 2 digeri 3 yasinda bende yoruluyorum ama asla hayiflanmiyorum
Anlayışlı olabilir. Üstelik masa basinda calisiyormus ne yorulması?
Kendi kahvaltısını hazırlamaktan aciz olmamalı erkekler. Kesin çorabını bile karısından istiyordur bu adam
@Yamalıceket13 O zaman evleneyim aamk. Erkekler size hayat sigortasi mi
@Paulandy oyle bir sey dedim ben mi hatirlamiyorum. Kalkip kahvaltinizi edip gidebilirsiniz biraz anlayisli olup.
@Yamalıceket13 Bunu göze alıp evlenin o zaman. Ama pardon. Sizin KAPI GIBI nafakaniz var aç bir boşanma davası boşan. Biz size bakmak ZORUNDA olan köleler olduğumuz için, bu bizim boynumuzun borcu.
Bütün dünya, kainat sizin varlığınız için herşeyi GARANTİ ALTINA almış zaten.
Bu arada evlenen erkeklere de acıyorum. Kadın demek YÜK demek. ENKAZ demek. Sarıyorlar sizi başına hata 1. Üstüne bir de çocuk yapıyorlar o hatanın en büyüğü
bir kadından erkeğe bir BOOK OLMAZ. Kadın erkeğe hiçbir fayda sağlayamaz. Ben 5 dk oturup çay içmeyi bile ZAMAN KAYBI görüyorum bu salaklar bir de sizle evleniyor.
@Paulandy bana kusma ağız ishalini, okumayacağım bile yazdıklarını.
@Yamalıceket13 Ben cevabını verdim ister oku ister okuma.
@Paulandy muhtemelen bir yasanmisligin var ve gelmis burda bana catiyorsun.
@Yamalıceket13 onun için tanışmış olmamız lazım. Seni tanımıyorum kendini hedef olarak görme. Tüm sözlerim, hepinizi kapsar.
@Paulandy bende Şu an seni engelliyorum bu sadece seni kapsar.
@Yamalıceket13 duş aldığı zaman bile ben giysilerini çıkartıyorum yatağa koyuyorum bebeğim gece 10 kere kaldırıyor beni e sabah o yatmışken bende yatayım bir saat yani nolcak zaten büyüdüklerinde rahat rahat yapabilcem herşeyi
Soran bence sen yapman gereken her şeyi fazlasıyla yapıyorsun hangi acidan bakarsak bakalim esin biraz daha anlayisli olmali. Butun her seyi kadinlar yapacak diye bir kural yok.
karsılıklı konusarak NE YANI INSAN DEGIL MISINIZ =?
Çok haklısın. Eşin anlayışlı olmalı, zaten öğlen yemeğini veriyorsun. İki çocukla zor gerçekten 🌺
Eğer çalışmıyorsan hazirlayacaksin.
Calisiyorsan da ortak hersey.
Kendisi hazırlasa daha mantıklı empati kurup kendini senin yerine koyması gerek bunu ona güzelce anlat istersen.
Yazik allah kocana sabirlar versin ben olsam seni bosardim
Yaw ne insanlar var sabah kalkmayi dert ediyorlar benim işim olmasa bile 7 de kalkarim neyse ben doguluyum allahtan simdi gidip eşimin ellerini öpecem beterin beteri de varmiş😀
Servise zaten 7 de binion
Daha ne iş yaptığımi bilmiyor sun
Ne servisi
Goçum işe gidenler var kendi kahfaltısını hazırlamak çayını demlemek için 1 saat erken kalkmak zorunda. Zaten kalksa bile hazırlamaya üğşenir uyku daha tatlı gelir.
Sen beni yanlış anladin bana ilk yorum atan bayana dedim öyle yoksa ev hanimi eşine seve seve sabah kahvaltısı yapar
Etiketlememişsin sadece yorum olarak görünüyor 🤭
Ben eşimi begenmiyordum sabah 7 de kalkiyor diye ondan dedim beterin beteri var
Bunlara bakarak el değil ayak öpmek lazım.
Bende yeni yukledim bunu pek anlamıyorum
Nickin başına @ koyunca kişiye hitap ediyor
@beyazorkidem @fangoria @angelofthecity @Ehlivukuf @tutkununkırmızıtonu @Azat69 @joeblack18 @hayatistanbull @Shivers Kaba paylaşım
kocanla güzel şekilde konuşmalısın oda anlayışlı olmalı
Eşinle güzel bir şekilde konuş anlayışla karşılayacaktır
Kocan çok acımasızmış
@NickBitmiş korkuttun beni
🤭
Niye
3 ay geçmiş bu soru sorulalı. Birden bildirim gelince korktum 🤭🤣
o vakti dünyayı gezmelere para kazanmalara hobilerine ayırarak geçirmek çok daha mantıklı evliliğe karşı değilim ama çocuk bence mantıklı değil
Beyin sana hazirlayip işe girse yeri var bence
Tüm gün evle çocuklarla nasıl geçiyor vakit bilmiyor bu erkekler
"Dairede öğle yemeği vermek?"
Vermiyorlar günlük 4,5 lira yemek parası var neye yetcek birkaç kuruş
Yok yani, öyle sistemi bilmiyordum da ilk defa duydum, öyle bir şeyin varolduğunu..
Ama oda çalışıyor yani bence hazirla
Allahım sen bizi böyle kadınlardan koru 🤲
Kocan anlayışsız öküzün teki ise evet
Bunu eşinle konuşman lazim çözüm bulmak için
bence arada o da sana sürprizler yapmalı
konuşman lazım. anlamayacak kadar andaval demekki
Kendi hazırlasın paşamın keyfine bak sen
Kendi kahvaltısını kendi hazırlıyabilir.
Eşin yardımcı olsun sana biraz
Eşinle konuşman daha iyi burada çözüm bulamazsın
Yemek şirketi ile anlaş
Eli ayağı yok mu kendi hazırlasın
Eşinin biraz anlayışlı olması gerekir.
Ben olsam sana boşanma davası açarım
Kahvaltı hazırlamadığım için mi
İlgisizliktir bu
Ordan vıdı vıdı etmek kolay tabi
Kendi fikrim, düşüncelerim saygı duyman lazım
Bunu kocana söyle bence
İşin çok zor. Eşinin biraz sorumluluk alması lazım
Cennette merteben yükseliyor
Amacım dalga değildi. Herkes yıkıcı yapıcı olmak lazım
Anne olmak kolaymı sandn
Anneliği bu işlerin tanımı yapmanız ne kadar da aptalca.
@Pınar-Günce sen kendi aptal paylasimina bak kahvalti hazirlamayi zorsunuyon
Hahah 😀 Yardımcı olmaya eriniyorsaniz yallah ananızın eteklerine. Hizmetçi diye gelmedik dünyaya. Elinize is alin azcik is. Gerzek seni
@Pınar-Günce erkekler gerekeni disarda cakisarak yapiyor rahatina duskunsen anayin evinde oturacakdn soytarı evcilik oyunumu sandn evliligi
Sen evliliğin ne olduğunu biliyor musun? Yaşın olmuş 40 ama beyin yaşı 4. Seni alan karinin ben kaderine yanayım .
@Pınar-Günce 😂🤣 sen 10 yasindayken ben evliydim 10 numara giden bir evliligim var esimde memnun gorevini biliyor cunku ben calisir eve para getirrim oda evi cekip cevirir. bence seni alan malmış secememis eşini Allah yardimcisi olsun.
Ben evimin temizligini yemegimi gorev olarak yapmıyorum. Ikram olarak yapiyorum anladin mi? Cocuguma da gorev olarak bakmıyorum analik yapiyorum senin karin gibi kölelik yapmıyorum karina yazık. Senon icin mutlu evlilik karin kim bilir ne haldedir sizin gibileri bilirim ben bosuna konusma 🤫
@Pınar-Günce kendini yazmissin mesajda 😂
@Pınar-Günce evliligin 10 yil surmucek emin ol
Biraz anlayışlı olması lazım yoksa olan sana olur
Allah başka dert vermesin
Meçbur işe gidiyor adam.
o saatte kendi atıştırıp gitsin işe