Sabah işe gidiyor bana kahvaltı hazırla her sabah dedi dolaptan çıkar ye hayatım yoramam o saatte kalkmam kendimi dedim oda bir kadın kocasına kahvaltı hazırlamakta zevk duyar aç ve ütüsüz göndermez dedi bende o kadın ben değilim bu gün uyanmış bulundum hadi hazırliyim ama bundan sonra her gün kalkıp kendin yiyorsun dedim hayır hazırla her gün senin elinden yemek istiyorum dedi kusura bakma dedim siz ne düşünüyorsunuz
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılTurk erkekleri bu yemek işini cok büyütüyor. Erkek anneleri de oglum ac kalacak diye korkuyor. Kendileri de zaten cogunlukla yemek, temizlik icin evleniyor. Yani hadi aksam yemegi olsa anlarim ama sabah kahvaltisinda da kendine bir 15 dk once kalkip yumurta kırmak, yumurta falan haslamak ne kadar zor olabilir? Bende çalışıyorum sabahlari iki yumurta kirip yiyorum. Yanina da hemen dolaptan peynir zeytin, varsa domates salatalik. Bitti bu kadar. 5 dk ya fazla da degil. Bazen yorgun olup uyanamadigim zaman, yumurta kirmaya bile vaktim kalmadigi zaman 2 dk icinde dolaptan hemen peynir zeytin, domatea cikarip yiyorum. Erkeklerin surekli surekli bana kadinsin hizmet et anlayisini anlamiyorum. Eline de yapışmaz. Yani sabah sabah ne yiyeceksin zaten. Insanin bazen midesi bile almiyor. Sabah sabah pizza falan yiyecek halin yok. Ne kadini yoruyorsun. 5 dk da yumurtani kir, peynirini ekmegini ye sessizce çık evden. Babam sabah kendi çayını kendi koyar, kahvalrisini yapar gider. Evde 3 tane kiz var. Annem ben, kiz kardesim. Birimiz de kalkip kahvalti hazirlamiyoruz. Istemez de zaten. Okulum bitti mezunum. Bazen babamin kalktigi vakitte kalkıyorum uyuyamiyorum babam uyusaydin kızım diyor. Ilerde sabah işe gideceksin, cocugun olacak, gece boyu uyuyamayacaksin zaten bu gunlerinin tadini çıkar, uyu diyor. Hakli mi hakli? Ne desin evde teror mu estirsin bana kahvalti hazirlanacak diye? Evde o kadar kiz var bir Allah'ın kulu bana bir sey hazirlamiyor mu desin. Babam Allah bana guc kuvvet versin her işimi kendim yaparım, Allah baskasina muhtac etmesin der. Gercekten de eş olsun cocuklar olsun. Bu dunya da bir tek kendimiz varız. Insan kendine 2 dk hazirlayacagi kahvalti icinde bu kadar aciz olamaz. Kadını uykusundan bölmekte dogru degil. Belki kadin calisiyor ya da aksam evde yoruldu, cocuk varsa cocuklarla ugrasmaktan yoruldu. Kadin iki eli önünde surekli erkegin yaninda bir sey istiyor musun diye hizmet halinde mi dursun? Bu kadinlarin cani yok mu, uyku uyumasin mi? Erkekler, kadin bana kahvalti hazirla dese uykusundan uyanipta hazırlar mı? Teyzemler kari koca öğretmen. Karsi binamizda oturuyorlar hemen. Balkondan birbirimizi falan görüyoruz. Teyzem sınıf ogretmeni. eşi sosyal bilgiler. Teyzem haftanin 5 gunu okula gidiyor. Eniştemin 10 saat dersi var. 2 gun girip geliyor daha da yok. Teyzemin arabasi yok, kullanmayi da bilmiyor. Soguk kışı sert gecen bir memlekette yaşıyoruz. Enistem dersinin olmadigi vakitlerde kalkipta o sogukta ne teyzemi ne de cocuklari arabayla birakmiyor. Kalkip, uyanip 5 dk goturup getirmiyor. Teyzemde cocuklarla o sogukta, karda kışta yaya olarak gidiyorlar. Kendisi de dersinin oldugu gunler arabasina biniyor, klimanin koltuk isitmanin sicaginda okula gidiyor geliyor. Diger günlerde sicacik evinde oturuyor zaten. Erkekler kendilerine geldiginde kahvalti hazirlamazlar, eşlerini işe birakma dusuncesi bile yok. Benim dersim, işim yok ne uyanacagim derler. Ama is kadina gelince yapmak zorunda. E sende yap. Teyzem bir kere kahvaltiyi hazir gormemistir kocasi tarafindan. Enistem sabahtan aksama kadar evde olur ama ne evi temizler, ne yemek yapar. Teyzem işen gelecekte bir seyler hazirlayip hep beraber yemek yiyecekler. Erkekler kendileri olsa o sicacik yatagi birakip, tatli uykuyu birakipta kadina her Allah'in gunu kahvalti hazirlar mi? Cevap koca bir hayır. O tatli uykudan uyanmak zor gelir. Size zor gelen seyleri kadindan istemeyi birakin artik. Erkegin kendisine ekmek arasi yapmasi 2 dk bile almaz. Daha da guzel bir kahvalti istese bu da 5 dk almaz. Turk erkekleri o kadar hazira aliskin ki. Her sey onlerine hep hazir gelsin istiyorlar.
40 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılÇalışsın çalışmasın bir eş kocasına böyle saygısızca davranmamalı. Kendimi yoramam, o saatte kalkamam falan bunlar hoş söylemler değil.
çocukların babalarına böyle davnradığını görünce ilerde kadına değer vermeyecekler. onlar için de kötü bir emsal oluyorsun
ama her durumda kendini haklı göreceğin için bir şey demmeişim say
02 Yorumla
Soran+1 yılSenin baktığın türden bakarsak onun da bana emir cümlesi kurmaması lazım hazırla ne Emir cümlesi değil mi bizim üslubumuz böyle olabilir Ben onun eşit olduğu bir biriyim ben onunla böyle konuşuyorum evet kendimi yoramam kendime edemem naz'a çekerim
- +1 yıl
iyi madem
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvlilik herkesin elini taşın altına koyması gereken bir şeydir. Baba çalışır Anne evi idare eder. Baba akşam gelince çocuklarla ilgilenir, Anne koca ile ilgilenir. Erkek sabahın kör ışığında işe gidiyorsa , Kadının da uykusuna bi yarım saat ara vermesi gerekiyor. Zorunlu değil anca ahde vefa göstermek gerekir. Ben 7 kardeşim annem babamı hiç aç göndermedi. Babam işten gelince bizle ilgilenir annem dinlenirdi. İşin kısası arkadaşlar Evleniyorsanız hayatı müşterek yaşamayı öğrenmelisiniz.
013 Yorumla
Soran+1 yılYa Allah aşkına ne taşın altı Ben dün gece 2 tane oğlan çocuğu ile uğraşıyorum iki tane oğlum var benim Beyler oğlan yetiştiriyoruz oğlan 2 tane erkek çocuğu yetiştiriyoruz kolay değil Bir de bunun yemeği de mutfağıydı temizledi çocukların döktüklerini toplamasıydı birinin kakasıydı birinin yemeğiydi Bir de onun için sabah kalkıp kahvaltı mı hazırlayacağım Zaten gece boyu uykusuz kalıyorum o yatıyor
Cevap sahibi+1 yılSanki yabandan hayvan tutmuş onu eğitiyor gibi konuşuyorsun. Herkesin evinde çocuk var. benim evde 3 çocuk var. Eşim senin kadar dillendirmedi. tamam zorluğunu biliyoruz , ama bu kadar abartmanın alemi yok.
Soran+1 yılBana bak herkesin evinde çocuk varmış bana ne herkesin evindeki çocuktan Ben değersiz miyim hem çocuk bakacağım hem koca hizmeti yapacağım Ben zaten bu evin yemeğini yapıyorum Ben her gün 3 çeşit yemek çıkarıyorum haftada 3 kez tatlı çıkarıyorum bu eve ben herkesin çamaşırını yıkıyorum ütüsünü yapıyorum odaları topluyorum çocukların her şeyiyle uğraşıyorum bir de millete özel olarak kahvaltı tabağı mı sunacağım öyle kocalar var ki ben de bunları
Cevap sahibi+1 yılBence boşanmalısın. bu yük sana fazla geliyor anlaşılan.
Soran+1 yılBoşanmıyorum eğer kocam çok rahatsızsa kahvaltısızlıktan o boşansın tamam mı.
Cevap sahibi+1 yılYaptığı işten zevk almayan insan ne yaparsa yapsın mutlu olamaz. Allah'tan benim karı senin gibi değilmiş. verilmiş sadakam varmış valla. Allah sabır versin kocana
Soran+1 yılBen çok mutlu olduğum şeyler var mesela akşam yemeklerini hazırlarken çok mutlu oluyorum çünkü neden uykumu almış oluyorum iyi oluyorum aktif oluyorum ama sabah uykumu alamadan uyanınca hiçbir şey yapmak istemiyorum
Cevap sahibi+1 yılAnne ya da Baba olmak demek birçok şeyden mecbur uzak kalmak demek. Ben sabah 5 te kalkıyorum akşam eve 7 de geliyorum. 2 saat çocuklarla vakit geçiriyorum 1 saat eşimle sonra yatıyorum. Hayatı 3 saate sığdırmaya çalışıyorum. Ben istemezmiydim günde 10 saat uyuyup akşama kadar telefon laklağı yapmayı. ama öyle değil işte. Evliliğin bana yüklemiş olduğu bir sorumluluk var ve o sorumluğu hayatımdan çalarak evimdeki aileme hibe ediyorum. evlilik insana her zaman kavun yedirmiyor bazen acı kelekte yiyebiliyorsunuz.
Soran+1 yılBak seninle benim eşimin durumu bir değil işte benim eşim patron tamam mı Sabah gidiyor işe akşam geliyor ykusunu da güzel alıyor iş yerinde de çok yorulmuyor ben biliyorum onun işini oturuyor gelene giden araba satıyor bitti ama benim öyle değil Biz her zaman kelek yiyoruz işte sorun burada
Cevap sahibi+1 yıleşin odunmuş. Allah sana sabır versin o halde.
Soran+1 yılYa aslında çok merhametli biridir gerçekten bizi çok korur kollar ama böyle bir tık şey ya evin reisi gibi davranıyor
Cevap sahibi+1 yılHamur işi felan yap. sabah atsın mikrodalga ya yesin gitsin.
Soran+1 yılBiz sağlıksız şeyler yemiyoruz da ben zaten benim kahvaltılıklarım var birine zeytin birine peynir koyuyorum birine tahin pekmez koyuyorum hepsi böyle dolapta hazır alıp yiyecek o tamamen kendine özel hissetmek istiyor Ben bilmiyorum sanki
+1 yılYorumların yüzde yetmişi sana hazırlaman gerekiyor, yanlış yapıyorsun demiş ve sen herkese hakaret etmişsin neredeyse. Herkes yapman gerekeni yazdığı için, neden zoruna gidip bu denli konuşuyorsun? Madem eşine kahvaltı hazırlayacak kadar değer vermiyorsun, buraya yazıp neden fikir alıyorsun?
06 Yorumla
Soran+1 yılCanım öyle davranmak istedi yorumlardaki herkes cahil at Herkül pislik bu ülkene zaten %70 ataerkil pislik değil mi
- +1 yıl
Sen eşine de cahil, at ve herkül pislik diyorsun o halde. Çünkü herkes eşinle aynı düşünceye sahip? 😅
Soran+1 yılBenim kocam böyle der ama bunlar gibi senin görevin yapmak zorundasın yapacaksın gibi yüklenmez bana ister cevap alınca susar olay bu
- +1 yıl
Yanlış düşünüyorsun, eminim çok güzel, saygın ve zeki bir kadınsın. Ama olmaz böyle :)
Soran+1 yılYa bakın ben iki çocuk bakıyorum tamam mı gece gündüz sabah dolapta hazır olan şeyleri önüne koyması Zor değil
- +1 yıl
Herkes çocuk bakıyor, bu sadece sana özel bir şey değil ki. Bu düşüncede sabit kalarak, eşinle mutsuz olmayı göze alıyor musun?
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
27
Cevap
30Cevap
+1 yılMerhaba.
İşiniz yok ise evde iseniz genelde evle ilgilenip aile fertleri için bir şey yapmanız sizden bir anne ve eş olarak beklenir. Baba işe gider gelir, anne yemek ve işlerini yapar gibi bir beklenti böyle olunca ister istemez oluyor. Kahvaltı sonuçta hazırlaması kolay fakat uykunuzu bölmek istemiyorsunuz. Eşiniz ile sizin aranızda bize bir şey demek düşmez. Kalkıp hazırlamak çokta zor değil bence.
22 Yorumla
Soran+1 yılBen zaten evde bir sürü şey bakıyorum 2 tane erkek çocuğuna bakıyorum oğlan yetiştiriyor hanımefendi oğlan 2 tane oğlan yetiştiriyorum gece uyumazlar sabah dökerler yemeğiydi bulaşıyordu temizledi hepsi bende bir de biri için sabahın köründe kahvaltı hazırlayamam
- +1 yıl
Siz bilirsiniz
Gizli Üye(18-24)+1 yılAbla eğer çocuklarla sen ilgileyorsan kusura bakmasın ama eli ayağı yok mu? Sen tüm gün yoruluyorsun zaten. Yani adam kendine eş seçmemişti hizmetçi seçmiş kusura bakmasın. O zaman gecenin bir saati sen de onu çocukla ilgilenmeye kaldıracaksın görecek halini. Yoksa bu tipler akıllanmaz çok zor. Bir de senin elinden yemek istiyorum demiş çıldırıcam. Hani üşengeçliği tembelliği bir de kibarlığa dökmeye çalışmış en nefret ettiğim insan tipi Allah kurtarsın bir de iki tane çocuğunuz var onları da şımarık yetiştirmezsiniz inşallah yoksa bir ömür sizin kariyer hizmetçilik olur.
10 YorumlaYeme & İçme konusunda 335 cevap paylaştı. Aynı kişi misin bilmiyorum ama bence bu tür sorunlar çok gereksiz emin ol evlilikte daha ciddi sorunlar var.
Adamin tabii ki görevi para kazanmak ama sonuçta bizim için sabahın köründe gidiyor ve emin ol kendine bir şey bile binde bir ihtimal ile alır.
Bu yüzden her zaman sorarım hazırliyim mi diye.
Ne var hayat müşterek01 Yorumla
Soran+1 yılHayat müşterek ise kalksın tabağını kendi alsın Ben gece 2 tane çocuk bakıyorum tamam mı uğraşamam onunla
Açık konuşmak getekirse hiç dr öyle bir zorunluluğun yok. Çalışsan da çalışmasan da hazırlamak zorunda değilsin. Ben eski nişanlimla yaşarken o da erken kalkardı ben de en fazla kahve yapardım çıkardım kimse kusura bakmasın biz de çalışıyoruz yani. Eğer çok acıkıyorsan daha erken kalkıp kendin hazırla diyordum.
00 Yorumla- Yeme & İçme konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılBen genelde kendisinden sonra uyandığım için anca haftasonu içimden gelirse kahvaltı hazırlıyorum genelde o kahvaltıya götürür beni haftasonu :D Hazırlamak zorunda değilsin elbette, içinden gelirse yaparsın..
10 Yorumla Eşimi seviyorsam. Gün boyu onu göremeyeceğim için kaliteli zaman geçirmek adına. Sabah kahvaltımızda birlikte olmayı tercih ederdim. Sonra gün boyu yok zaten ve her şey için bolca vaktim olacak. Güzel bir gün dilerim.
01 Yorumla
Soran+1 yılBen de kocamı seviyorum ama iki tane gece boyu olan çocuğuna bakınca uykusuz kalınca bir kişinin uyumak oluyor
+1 yılben sevdicegime kendim hazırlamak isterim ve bu kadın erkek olayı değil çok yanlış bakıyorsunuz olaya bazen de o sürpriz yapar veya bana yardım eder evlilik böyle bi şey sevdiğiniz kişiye neden kahvaltı hazırlamak istemezsiniz ki
05 Yorumla
Soran+1 yılYa o zaman o bana hazırlasın senin bakış açına bakarsak niye o hazırlamıyor
- +1 yıl
sevgide çıkar ve karsilik olmaz yeri gelince o da hazırlar sende hazirlarsin ufacık şeyleri sorun etmeye ne gerek var
Soran+1 yılBu ufacık bir şey değil Ben gece boyu çocuk bakıyorum beyefendi yatıyor artık yeter ya
- +1 yıl
konusun anlasip halledin o zmn bi sekilde ortak karar alıp?
Soran+1 yılKonuşmak istemiyorum onun bugün yüzünü bile görmek istemiyorum o kadar sinirliyim ki ona hatta boşanmak istiyorum iki oğlumu da alıp terk edeceğim bu herifi
- Yeme & İçme konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılSorumluluklar ve fedakarlıklar denkleştirilir. Evlilik bu temeller üzerine sağlam şekilde kurulur ve yükselir. O fedakarlık yapar siz de yaparsınız geçinir gidersiniz.
14 Yorumla
Soran+1 yılHer konuda fedakarlık olmaz
- +1 yıl
Siz bilirsiniz. Bu sizin evliliğiniz. Sorunuza cevaben yazdım. Yoksa herkes benim aklımla ilerlese, gayet güzel geçinip giderlerdi. 😊
Soran+1 yılBen hiç öyle düşünmüyorum kadınlara köle olmayı öğretip sonra geçirmekten bahsediyorsunuz lütfen yatağa yattığında iç huzuru yoksa hayır diyemediği için vicdan sızlıyorsa o evde huzur olmaz
- +1 yıl
Dediğim gibi sizin evliliğiniz. Beni ilgilendirmez. Bana bu durum dava olarak gelse, sağlam dilekçe yazarım. Yoksa vallahi ilgilenmiyorum. Sağlıcakla kalın.
+1 yılkocan asiri simarik net tavir koyman iyi olmus aferim sana
10 Yorumla
+1 yılEn azından hafta da 2 gün hazırlamalısın diye düşünüyorum. Beraber geçirilen vakit ve paylaşım, aranızdaki yakınlığı arttırır.
04 Yorumla
Soran+1 yılHaftada iki gün ne ya hafta sonu Zaten hazırlıyorum birlikteyken ben sabah erken kahvaltı yapamıyorum
- +1 yıl
Yorumlara baktım da uyku sorunun ve çocuklara bakma durumun varmış. Eğer çok zorlanıyorsan genel olarak sadece cumartesi ve pazarları beraber kahvaltı yapın. Ama onun dışında en azından ayda 1-2 gün jest amaçlı erken kalkmaya çalış.
Soran+1 yılNeden ben jest yapıyorum ben onu soruyorum neden hep kadınlara böyle şeyleri yüklüyorsunuz neden ojeist yapmıyor
- +1 yıl
Ojeist nedir? Ilk defa duydum.
O da yapsın elbette.
+1 yılİş saatleriniz uyuşmuyorsa hazırlamayabilirsin yetişkin bir insan kendi kahvaltısını hazırlayabilir, hafta sonları güzel kahvaltı hazırlarsın beraber yaparsınız.
00 YorumlaBence hazırlanmalı ama zorlada olmuyor, kadının içinden gelmeli kahvaltı hazırlamak, hanımda canı isterse hazırlıyor, bazende ben hazırlıyorum değişiyor.
00 Yorumla
+1 yılBence kocana saygısızlık etmişsin. Bunu yapmayacaksın madem neden evlendin, kocan da bunu istiyordu madem neden seninle evlendi?
04 Yorumla
Soran+1 yılBen kahvaltı hazırlamak için mi evlendim 2 tane oğlan çocuğuna bakıyorum Beyler oğlan yetiştiriyoruz oğlan 2 tane oğlan yetiştiriyoruz kolay değil
- +1 yıl
Kahvaltı hazırlamak için evlenmedin ama karı koca birbirine yardım etmelidir. Sen iki evlada baktığını yazmamışsın. Geceleri ne kadar uykusuz kalıyorsun bilemem. Şahsen ben karımdan beklerdim kahvaltı hazırlamasını ama eğer iki evladımız varsa ve karım geceleri uykusuz kalıyorsa istemezdim.
Soran+1 yılYardım etmeli ise dün gece o yatmasaydı çocuklara biraz da o baksaydın
- +1 yıl
Dün geceyi falan ben bilemem. Ben genel anlamda konuşuyorum.
+1 yılKadın hazırlamalı elbette bu ne saçma düşünce.. hasta değil rahatsız değil isen. Elbette hazırlanmalı..
10 YorumlaBen de kocanin yerinde olsam soguk gununu Kendin kutla markete kendin git evin kirasinin yarisini ode faturalarin benimle bolus derdim
00 Yorumla
+1 yılEvet o çalışıyorsa evi geçindiruyorsa sen de onun önüne yemek koymalisin vicdansiz olma bu kdr
01 Yorumla
Soran+1 yılYemek koyuyorum zaten yemekte sıkıntı yok özel olarak sabahın köründe ona kahvaltı hazırlamaya uyanmıyorum dolapta her şey var çıkarıp yesin hepsi tabaklara konulmuş dolaba konulmuş önüne koymaktan aciz olmasın
+1 yılBir soz var kocasindan sonra kalkan kadindan hayir gelmez diye
04 Yorumla
Soran+1 yılVallahi o kadar söz var ki erkeklerle de alakalı ama biz söylemiyoruz
- +1 yıl
Aynen ama o calisiyo sen calismiyorsan kalkip hazirlik yapsan ii olur. Bide calismiyo diye bisey de yok evde calisiyo yemek temizlik utu
Soran+1 yılSen çalışıyorsun o çalışmıyorsun diye bir şey yok Ben de iki çocuğa bakıyorum diye
- +1 yıl
Evet
Cennette yapılmış bir eşleşme gibi görünüyor
02 Yorumla
Soran+1 yılNe demek
- Yeme & İçme konusunda 732 cevap paylaştı.
+1 yılNiye evlendin o zaman sabah kalkıp kahvaltı hazırlamayacaksan
04 Yorumla
Soran+1 yılKahvaltı için evlenmedim �ki tane erkek çocuğum var benim yoruluyorum
- +1 yıl
Hmmm yeni evlilik değil sizinki eee bu zamana kadar aklı nerdeymiş tutmuş şimdi kahvaltı istiyor
Soran+1 yılÖnceden çocuklar yokken hazırlıyordum çünkü
- +1 yıl
Biraz da onun anlayışlı olması gerekiyor yani
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılÇalışmıyorsanız, bunu zevkle yapmanızı beklerdim görev olarak değil sabah motivasyonu diye bir şey var ama her neyse
04 Yorumla
Soran+1 yılGece boyu iki tane erkek çocuğu seni uyutmasın bakalım Sabah motivasyonla uyanıyormuş kalbi dün gece ben 3 saat uyudum biliyor
Cevap sahibi+1 yılekonomik özgürlüğünüz yoksa oturacaksın 2 çocuğa da bakacaksın kocana kahvaltıda hazırlayacksınız
Soran+1 yılEkonomik özgürlüpüm var. Mesleğim var. Ama çoçuklarım için ara verdim. Şimdi yaşadığım ülkenin yasasına göre kocam bana bakmak zorunda ama ben evde yemek ve temizlik yapmak bile zorunda değilim bak hazırlanıyorum zorunda değilim eğer o da yemek yapmayı bilmiyorsa kendine bakamıyorsa böyle susup ben ne yapıyorsam razı gelicek. Bit kafalı
Cevap sahibi+1 yılo zaman neden hurada insanlara hakaret ediyorsun eksik yazılarla zaman kaybısınız
+1 yılBazı şeyler aile bağının doğal sonucudur yük ya da angarya gibi düşünülmemesi gerekir.
00 Yorumla- Yeme & İçme konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yıl20 yıllık evliyim hafta sonu hariç hiç kahvaltı beklemedim eşimden
00 Yorumla
+1 yılSabahları kendime bile kahvaltı hazırlamam😂
00 Yorumla
+1 yılSende nasıl bir vicdan var ya adam eve ekmek getirsin kadına bak ben kalkamam edemem diyor ekmek elden su gölden iyi alışmışsın çık bu kafadan söyliyim sana
02 Yorumla
Soran+1 yılPardon pardon ekmek elden bir su göldenmiş Ben 2 tane oğlan çocuğu yetiştiriyorum 2 tane erkek çocuğu yetiştiriyorum gece kaç kere uykusuz kalıyorum o yatıyor ama bir de sabahın köründe onun için kahvaltı mı hazırlayacağım
- +1 yıl
Ablacığım ozaman öyle anlatacaksın öyle söyleyeceksin ki bizde ona göre yorum yapalım yazmışsın oraya sabah beni kaldırıyor kahvaltı hazırlatıyor diye desene bari ozaman kocam gece kalkmıyor ilgilenmiyor bütün yük bana kalıyor bide üstüne üstlük sabah kahvaltı hazırla diyor diye biz nasıl bilebiliriz ablam yani bizde senin yazdığın soruya göre cevap veriyoruz anlıyoruz
Çok vicdansız bir tavır beslemişsin bence, eğer ki sadece evinle ilgileniyorsan yap yani nolcak sevdiğine ellerinle birşeyler hazırlıyorsun çok güzel bir şey olmalı bu.
05 Yorumla
Soran+1 yılSadece evimle ilgilenmiyorum iki tane olan çocuğuyla uğraşıyorum bir de yaşları yakın tamam mı gece boyu uyutmuyorlar beni bir de sabahın köründe kalkıp kahvaltı hazırlayayım öyle mi
Soran+1 yılSeverek yapabilmem için sağlıklı olmam lazım anlıyor musun gece boyu uyumayan birinin moralini düşünebiliyor musun o uyuyor ama iki tane oğlan çocuğu ya birisi 11 aylık birisi
3 yaşında.
Soran+1 yılEvet.
Gizli Üye(25-29)+1 yılŞahsen benden karımın hazırlasına çok mutlu olurum daha zevkli olur hatta ilk yıllarında o benim ağzıma tıkıştırsın isterim
00 YorumlaYeme & İçme konusunda 1,1b cevap paylaştı. Hazırlarsan sen kazanırsın her konuda. o gidince yat uyu.
00 Yorumla
+1 yılBence hazırla ya eğer aşıksan gözüne gelmez çalışmıyorsan yapmalısın sabah birlikte sohbet edip kahvaltınızı yapın ki erken uyanmak insana mutluluk hormonu salgilatiyor
01 Yorumla
Soran+1 yılÇalışmıyorum ama iki tane oğlan çocuğu bakıyorum ya gece zaten uyuyamıyorum ne Sabah kalkıp uğraşıyorum onun kahvaltısıyla
+1 yılBir zahmet iş paylaşımı olsun çalışmıyorsan onu da senin yapman lazım çalılıyorsan ara ara o ara ara sen
01 Yorumla
Soran+1 yılİş paylaşımı var zaten mesala iki oğlumuz var. Ben bakıyorum aslında onunda hakkı gar bakmaya
+1 yılKoca kelimesine çok antipati duyuyorum ya eşim falan deseniz olmuyomu bence bu kelime çok şey ımmmm kelimeyi bulamadım
00 Yorumla
+1 yılYa da her sabah bj ile uyandırır ona zevkli bir kahvaltı sunmuş olursun🤤
00 YorumlaÇıksın dışarda yesin ya😏
02 Yorumla
Soran+1 yılAlsın yesin dolaptan
+1 yılhazırlasan kolun kopmaz diye düşünüyorum
01 Yorumla
Soran+1 yılOnunda alsa kopmaz
Yeme & İçme konusunda 508 cevap paylaştı. Kız hazırlayiver ne olacak sende
06 Yorumla
Soran+1 yılİki oğlum var. Benim zor
Soran+1 yılİki tane 10 tane gibi davranma
Soran+1 yılİki tane çocuk senin dediğin türde fazla değil ama bakması zor bir tane bile olsa bakması zor geceleri uyumaması bile yetiyor az bir şey mantıklı olun
evet hazırlamak gerekir diye düşünüyorum
00 YorumlaYeme & İçme konusunda 764 cevap paylaştı. Hazirlarsaniz daha iyi olur
00 Yorumla
+1 yılSadece onla bitmiyor ki 😔
00 YorumlaYeme & İçme konusunda 2b cevap paylaştı. Yapmalisin bence
00 YorumlaBir sen bir kocan hazirlasin
00 Yorumla
+1 yılHizmetçi tutsun çok istiyorsa
00 Yorumla
+1 yılEvlilik çift kanatlı bir kuştur tek kanatla uçamaz
00 Yorumla- Yeme & İçme konusunda 5,6b cevap paylaştı.
+1 yılbence her gün çok gereksiz
00 Yorumla kalksın kendi hazırlasın.
00 Yorumla
+1 yılEvliliğn nasıl gidiyor
00 Yorumla- Yeme & İçme konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılHe sen bilirsin ister yap ister yapma
00 Yorumla
+1 yılŞimdiki hanımlar;çok zor
02 Yorumla
Soran+1 yılErkekler daha zor
- +1 yıl
Biz zaten zorduk 😀😃
Hazirlamalisin eşin kıymetini bilir
01 Yorumla
Soran+1 yılHazırlamasan da kıymetimi biliyor bilmek zor
+1 yılHazırlamalısın bu senin görevin 😎
02 Yorumla
Soran+1 yılBunun benim görevim olmadığını biliyorsun
- +1 yıl
Biliyorum şaka yaptım zaten yani kendisi yesin çok zor bir şey değil 😊
Gizli Üye(36-45)+1 yılİlginç bir tavır
00 Yorumla- Yeme & İçme konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılHayır
00 Yorumla Hayır.
00 Yorumla
+1 yılKocan haklı
00 Yorumla
+1 yılZorundasın
00 Yorumla
+1 yılIstiyosa mutlu olmasi icin yapabilirsin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİstiyorsan yap
00 Yorumla
+1 yılAfiyet olsun