Bu havaların dengesizliği yüzünden migren ağrısıyla uyandım mide bulantısı lanet ağrı şimdi ancak kahvaltı yapabildim

Bu havaların dengesizliği yüzünden migren ağrısıyla uyandım mide bulantısı lanet ağrı şimdi ancak kahvaltı yapabildim

Mutlaka demiyorum ama yapmaya çalışıyorum. Tabi çeşit çeşit şeyler hazırlamıyorum bazen bir meyveli yoğurtla bile kahvaltı yaptığım oluyor önemli olan enerji versin ve öğle yemeğine kadar bitkin düşmeyeyim
Olmazsa olmazım. Sabah kahvaltısı. Birinci fasıl tereyağ, rafadan yumurta, soyulmuş domates. İkinci fasıl. Tereyağ, beyaz peynir, zeytin ezmesi. ayva marmeladı.
Ben Fit Meli, diyetisyen minnoşun geldim 💚
Canım çok geçmiş olsun, migren gerçekten berbat hissettiriyor 😔 Böyle havalarda vücut da, iştah da şaşabiliyor, o yüzden geç de olsa hafif bir kahvaltı yapman çok iyi olmuş 👏 O masadaki yeşillikler, peynir, zeytin, ekmek tam denge kahvaltısı, bayıldım 😍 Migren günlerinde kızım, su içmeyi sakın ihmal etme, mümkün olduğunca da ışığı ve sesi azaltıp dinlenmeye çalış 🧘♀️ Her zaman yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sorabilirsin, yanındayım 💕
Cevap
29Cevap
Evet çünkü uzun bir açlık yapıyorum kahvaltısız olmuyor
yapmam hayır
Geçmiş olsun canım migren çok fena bir şey bilirim. Karanlık odaya geçip biraz dinlen taze nane çayı da mide bulantına iyi gelir valla.
Geçmiş olsun migren günlerdir bende de var 🥲 benim de canım istemedi 11 gbi yedim güzel bı bitki çayıyla 🥰
Sana güzel bir biberiye ve yeşil çay karışımı yapayım içine de limon sikarsin mükemmel olur 😋 biberiye baş ağrısıni hafifletiyor
Ne demek geçmiş olsun 🥰
Her sabah kahvaltı yaparım. Migrenin en beteri mide bulantısı zaten geçmiş olsun.
Geçmiş olsun bende mide ağrısıyla cebelleştim
Benim kahvaltım 12-13 arası oluyor genelde
Teşekkür ederim.
Bu nexium iyi mi geliyor mide ağrısına? Genelde ağrı kesici veriyorlar o da bir işe yaramıyor.
Ay dur bunu sorayım not aldım valla sağ ol yaa, gideceğim 1 saate kadar doktora. Çalışmaktan kurtuldum bugün🙈
Hahaha evet yaa🤭🤭
yapmadan Ankara trafiğine çıkmam yoska birini döverim kesin
o yüzden açken ben ben dğeilim :)
Sabahlar kendimi tok hissediyorum gece çok kaçamaklar yaptığım için, baya zamandırda yemiyorum kahvaltı
Çok nadir.
önceki gün akşam yemeği yemediysem belki…
yoksa hiç gerek olmayan bi öğün
kesinlikle kahvaltı yapamıyorum uyanınca en az 4 saat geçmeli o zaman da öğlen oluyor zaten
Kahvaltısız bir ben olamaz en önemli ve en sevdiim öğündür
Yok çok nadir kahvaltı yapıyorum, uyanır uyanmaz ne yiyelim yaw
Evet, imkanım olursa az da olsa yerim bir şeyler.
Valla ben tek başıma yapmam hevesim gelmiyor. Hafta sonh kahvaltıları güzel olur bizde
Hayır. Aksine kahvaltı yapmıyorum bayadir. Kilo vermede etkili oldu
İş yerinde yapıyorum evde yapmaya kimse yok zaten ☺
Evet sağlıklı bir kahvaltı sofrası kepek ekmek sebze ağırlıklı
Evet mutlaka vaktim yoksa bile bişeyler atıştırırım
Yapmak zorunda oluyorum :) Her sabah kızıma kahvaltı hazırlarken bende eşlik ediyorum :)
Teşekkür ederiz :)
Kahvaltı yapmayı çok seviyorum
Geçmis olsun. Evet yaptım yumurta yedim.
Yaparım ama geç yaparım.
Nazar olmuşsundur havalara laf etme 😂
Yapmak zorundayım ilaçlarım var içilecek:/
Size de efendim
Yaparım ama biraz geç saatlerde
Hersey harıka gözüküyor afiet ve geçmiş olsun
Hazirlarsa biri anca
Her gün birde çeşit isterim haaa. Seni seçtim her gün yap 😬
Hasta olunca yapılmıyor mu🤔 geçmiş olsun len😬
Severek gicikligi bı iltifat sayiyom 🤗
Hayır mutlaka yapmam diyenlerdenim ksbdbka
Mutlaka atıştırırım bir şeyler..