Çocuk & Ebeveyn Miniğin için seçeceğin bir bebek şampuanında bunlardan en çok hangisine önem verirsin? (Sayfa 4) Johnson's Baby Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 3352 Miniğin için seçeceğin bir bebek şampuanında bunlardan en çok hangisine önem verirsin? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 85 kişi beğendi
askermisinnesin Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Minikler için her biri önemli 1 1 Yorumla Johnson's Baby Sponsorlu +1 yıl 💖💖💖 Yorumla
Morcivert_ Takip Et Xper 3 Yaş: 29 +1 yıl Doğal kaynaklı içerikleri ile ince telli saçlarını ve narin saç derisini nazikçe temizlemesine 0 0 Yorumla
Erlokıis Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Banyo neşesini katlayan gerçek göz yakmayan formüle sahip olmasına 0 0 Yorumla
İsimmibıraktınız Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Banyo neşesini katlayan gerçek göz yakmayan formüle sahip olmasına 0 0 Yorumla
Yokkiismimbenim Takip Et Xper 2 Yaş: 35 +1 yıl En onemli nokta bu cunku digerlerinden once geliyor 0 0 Yorumla
Rojilak Takip Et Xper 2 Yaş: 27 +1 yıl Banyo neşesini katlayan gerçek göz yakmayan formüle sahip olmasına 0 0 Yorumla
danglenb Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl Göz yakmaması ve güzel kokusu e tabiki Johnson's Baby 0 0 Yorumla
seksiiiiiiibayan Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl #iyiliğiseç paraben yok güzel tavdiye ederim.👏🏻👏🏻 0 0 Yorumla
Yalnızboys Takip Et Xper 2 Yaş: 27 +1 yıl Banyo neşesini katlayan gerçek göz yakmayan formüle sahip olmasına 0 0 Yorumla
MasörJglMhmd Takip Et Xper 2 Yaş: 38 +1 yıl Göz yakmaması çabuk köpürmesi ve günlerce kalıcı kokusu önemli 0 0 Yorumla
Abdülremiciziddin Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Allerjim var benim hacı. Allerjen içermeyecek. Tilt olurum yoksa :D 0 0 Yorumla
DavvidLuiz37 Takip Et Xper 7 Yaş: 36 +1 yıl tercihim cansıns beybi olurdu çocuğum olsaydı ya da dalin 0 0 Yorumla
5316031152 Takip Et Xper 2 Yaş: 48 +1 yıl Çünkü onun gözü yanardağlar ağlayınca ben dayanamam 0 0 Yorumla
Yeşilbaşhfs Takip Et Xper 3 Yaş: 31 +1 yıl Bebeklerin ciltleri hassas o yüzden en önemlisi katkı maddesi 0 0 Yorumla
Bebeqyodaq Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Önemli olan saçımın daha iyi bir hal alması yumşak ve daha az zararsız 0 0 Yorumla
asdkfkhoog Takip Et Xper 3 Yaş: 29 +1 yıl küçükken banyo yaparken gözlerimin yanmasından hep korkardım.. 0 0 Yorumla
Mutsuz_kızzz Takip Et Xper 3 Yaş: 30 +1 yıl Paraben olup olmamasına dikkat ederim. Bebeklere çok zarar veriyor çünkü 0 0 Yorumla
erenturken Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Gözü yakmaması daha iyi olur, benim yaktığı zaman kudururdum 0 0 Yorumla
gizemkskn55 Takip Et Xper 2 Yaş: 27 +1 yıl Güzel. paylasim tesekkurler 1 1 Yorumla Johnson's Baby Sponsorlu +1 yıl Biz teşekkür ederiz😍 Yorumla
Alyaa__ Takip Et Xper 2 Yaş: 29 +1 yıl Johnsson baby favorriim😊🍍🍒🍭 1 1 Yorumla Johnson's Baby Sponsorlu +1 yıl Teşekkür ederiz! 💜💜 Yorumla
Moonlight46 Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Johnson's baby olmasına özen gösteririm 😉 1 1 Yorumla Johnson's Baby Sponsorlu +1 yıl 💜💜💜 Yorumla
Ksproff Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Çocuk & Ebeveyn konusunda 313 cevap paylaştı. bebek sampuani bence cok önemli 1 0 Yorumla
Çiçekx1407 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 49% +1 yıl jhnson's yeğenime miss gibi oluyorr 0 1 Yorumla Johnson's Baby Sponsorlu +1 yıl Bunu çok sevindik!👼🏼 💕 Yorumla
Nadıyekrhn Takip Et Master Yaş: 42 , eic 67% +1 yıl Kolayca taransın her banyo sonrası aglıyoruz 1 0 Yorumla
Acil_yardım Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 41% +1 yıl Ben çocukken gözlerim çok yanardı :D a dedim 1 0 Yorumla
Grandiflora Takip Et Master Yaş: 44 , eic 46% +1 yıl Çocuk & Ebeveyn konusunda 358 cevap paylaştı. ... F hepsi... ...,... ... 1 0 Yorumla
umut39004 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 42% +1 yıl Bu seçeneklerden hepsine önem veririm ya. 0 0 Yorumla
Marianns Takip Et Xper 3 Yaş: 39 , eic 39% +1 yıl Johnsons bayb en yumuşak göz yakmayan şampuan 0 0 Yorumla
kırlak2828 Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 46% +1 yıl O çok önemli çünkü helede bebekler için 0 0 Yorumla
ChooChoo Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 42% +1 yıl Anne olursam johnson's dan baskasi olmaz 💞 0 0 Yorumla
Slnasn Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 47% +1 yıl Bebeklerin kokularına hastayım tam bir huzur 0 0 Yorumla
YanmaktanKülOlmuş Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 33% +1 yıl İçeriğinin oldukça sade olması 0 0 Yorumla
muratoznurrr Takip Et Xper 3 Yaş: 32 , eic 41% +1 yıl @Eysima Senin için faydali bilgiler bakmalisin 0 0 Yorumla
basonn Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 48% +1 yıl Kesinlikle katkı olmamasına ve doğal olmasına 0 0 Yorumla
AngelInHeaven90 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 41% +1 yıl Bakımlı, güzel kokan ve göz yakmamalı. 0 0 Yorumla
gizlibirkız33 Takip Et Xper 3 Yaş: 36 , eic 43% +1 yıl Dalin iyidir göz yakmaz kullanabilirsiniz 0 0 Yorumla
elgoooo Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 32% +1 yıl Bebeğim yeni olacak ve bunları öğrenmeliyim 0 0 Yorumla
melek143 Takip Et Xper 5 Yaş: 39 , eic 46% +1 yıl Hassas cildi var bunları içermemesi önemli 0 0 Yorumla
izmirliderlerrr Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 34% +1 yıl Göz yakmaması önemli güzel kokmalı 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
233Cevap
Minikler için her biri önemli
💖💖💖
Göz yakmayan formüle sahip olması
Paraben olmiyacak ve gözleri yakmiyacak
Bir anne olarak johnsons bayb kullanıyorum memnunum
Doğal kaynaklı içerikleri ile ince telli saçlarını ve narin saç derisini nazikçe temizlemesine
Banyo neşesini katlayan gerçek göz yakmayan formüle sahip olmasına
En onemli nokta bu cunku digerlerinden once geliyor
Göz yakmaması ve güzel kokusu e tabiki Johnson's Baby
#iyiliğiseç paraben yok güzel tavdiye ederim.👏🏻👏🏻
Göz yakmaması çabuk köpürmesi ve günlerce kalıcı kokusu önemli
Allerjim var benim hacı. Allerjen içermeyecek. Tilt olurum yoksa :D
tercihim cansıns beybi olurdu çocuğum olsaydı ya da dalin
Çünkü onun gözü yanardağlar ağlayınca ben dayanamam
Bebeklerin ciltleri hassas o yüzden en önemlisi katkı maddesi
Önemli olan saçımın daha iyi bir hal alması yumşak ve daha az zararsız
küçükken banyo yaparken gözlerimin yanmasından hep korkardım..
Paraben olup olmamasına dikkat ederim. Bebeklere çok zarar veriyor çünkü
Gözü yakmaması daha iyi olur, benim yaktığı zaman kudururdum
Bebeklerin ciltleri çok hassas olur.
Güzel. paylasim tesekkurler
Biz teşekkür ederiz😍
Gözlerinin yanmamamasina dikkat ederim
Göz yakmasın yeter. Bebisler ağlamasın🤗
bence bütün seçenekler diyorum. hepsi önemli
Johnsson baby favorriim😊🍍🍒🍭
Teşekkür ederiz! 💜💜
Johnson's baby olmasına özen gösteririm 😉
💜💜💜
bebek sampuani bence cok önemli
jhnson's yeğenime miss gibi oluyorr
Bunu çok sevindik!👼🏼 💕
Sağlık ilk şart olduğu için
Kimyasal icermemeleri önemli
Kolayca taransın her banyo sonrası aglıyoruz
Ben çocukken gözlerim çok yanardı :D a dedim
... F hepsi... ...,... ...
Boya, parapen ve kimyasal içermemesi çok önemli.
Bebekler hassastır en iyisini seçmek lazım
Bu seçeneklerden hepsine önem veririm ya.
Goz yakmayan tabikideee birde kokusu
Johnsons bayb en yumuşak göz yakmayan şampuan
O çok önemli çünkü helede bebekler için
Bebegim olunca bakarim artikin
Anne olursam johnson's dan baskasi olmaz 💞
Bebeklerin kokularına hastayım tam bir huzur
Bebeğim olursa düşünürüm. 😊
İçeriğinin oldukça sade olması
Göz yakmaması ve iyi temizlemesi
@Eysima Senin için faydali bilgiler bakmalisin
Kesinlikle katkı olmamasına ve doğal olmasına
Bakımlı, güzel kokan ve göz yakmamalı.