Yenidoğan bebeklerin anne sütü alması gerektiğini her anne ve baba mutlaka biliyor. Ama gerektiği zaman emzik kullanmak da işe yarar. Bebeğin sakinleşmesi ve uyku düzenine destek olması için emzik kullanımı bu konuda faydalı. Peki yenidoğan bebekler için emzik önerileriniz var mı? Yenidoğan bebekler hangi emzikleri tercih etmeli?emzik önerileri
Aventin var bitane görüntü de cirkin duruyor. Yuvarlak ve ortasi delikli bebek emdiginde oyle gorunuyor yani. Anne gogusune en yakin sekildr yapilmis. Cocuklarda geneli cok seviyor. Saglikli güzel. Emzik daha rahat emmeyi saglar. Emme gücünü kuvvetlendirir. Sakinlestirir vs. Her 3veya 6 aya degistirilmeli cocugun yasina göre alinmali. Büyüklüğü önemli çünkü. Ve cocuk 1 yasina geldikten sonra birakmasi icin desteklemeniz yardim etmeniz gerekir. Sakin fare isirdi. Kirledi eeg oldu ya da nebilim kus aldi gitti gibi yalanlarla konusmayin. Sen artik büyüdün. Senin buna ihtiyacın artik kalmadi. Istersen uyuyabilirsin emzikle gibi yavas yavas donem donem hatirlatarak biraktirilmali. Zaten birakmak isteyen cocuk yavas yavas kendi birakir bir amda biraktirilmasin
Tüm hazırlıkları 6-7. aylarda tamamlasan daha iyi olur. Çünkü cinsiyete göre alabileceğin şeyler de olabilir ve bebek alışverişini doğumdan sonra da ufak ufak tamamlayabilirsin. Aynı zamanda bebek için emzik önerilerini bebek görmeye gelenlerden de alabilirsin. Sonuçta ihtiyacın olan şeyleri alıp gelecekleri için çok alışveriş yapmana gerek kalmayacak ve doğru tercihler yapabileceksin. Zaten emziklerin üzerinde 0+ diye bir ibare vardır. Bu ibare yenidoğan bebekleri kapsamaktadır. Her ihtimale karşı 8. aya gelmeden doğum çantan tam anlamıyla hazır olmalı.
Hangi marka olursa olsun, biberon plastik olmamalı kesinlikle cam biberonları kullanın. En sağlıklısı cam. Plastik veya özel malzemeden yapılan biberonlar ısıda ( güneş ya da içindeki ılık süt) kanserojen madde bırakıyorlar. Marka olarak Nuk ve Avent i öneririm.
Merhaba öncelikle hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum hem emzik hemde biberon markası olarak Philips avent ürünlerine bakabilirsin gayet kaliteli ürünler
bence en dogru zaman, riskli zaman gecti, karnin fazla büyük degil cabuk yorulsan bile karnin büyüdükce hersey daha zor olur. Hazir kendini iyi hissediyorken yavas yavas al, hem bir anda cok harcamis olmazsin hem eksik var mı yok mu farkedersin. bende 5 bucuk aylik hamileyim, bana kalsa simdiye hersey hazir olurdu, ama kayinbabam acele etmeyin dedi esimde babasini dinledi bisey aldirtmadi ben gene ufak tefek aldim. esimde yeni yeni bakmaya basliyo, heralde bebisin tekmelerini hissetdigi icin yeni yeni babalik duygusu uyaniyo onda
Yenidoğan'a emzik ya da biberon vermemeniz tavsiye ederim anne sütünü arttırmak için sürekli emzirmeniz gerekiyor Lakin bebek emzik alırsa emme içgüdüsünü giderir meme reddi yaşarsınız
Yazik burnuna kadar koskocaman bir emzik bence de cok saglikli durmuyor daha minimal ve anne gogsune daha yakin urunlerle yapilmis olanlari var onlari kullanin ama marka animsayamadim Şu an saglikla buyusun minnak cok guzelmis😊
Evet oyle ama onemli olan goruntusu degil ki zaten prenses buydukce hediye paketi gibi giyinip sulenecek😂😂 ama simdi minnacik burnu rahat olsun yaaa kiyamadim valla🙈🙈🙈
Ne bileyim. Burdan bakinca sanki burnuna degiyor gibi ben de cok paronayak bir insanim soz konusu bebisler olunca🙈🙈 bir kac yil sonra kendisi isteyecek zaten sus pus islerini ablamda bir kiz var sabah uyanirken dudaga ruj istiyor koruyuculardan suruyor ablamda yoksa kiyamet😂😂😂 kime benzedi anlamadik biz makyaj yapan insanlar degiliz 🙈🙈🙈
Bende çok takıntılı bir tipimdir ama burnu ile alakası yok😂 Ya o yeleği giydirmem ben köylü gibi duruyor diye yıkamadım bile hamileyken ama şu an üstünden çıkaramıyorum yeleği😂😂 Süs falan bir yere kadar rahat olsun ya
yengem kuzenım için philips avnet kullanıyor gayet iyidi biraz fiyatı pahalı fakat yeni doğan bir bebek için en iyisi o. ama siz yinede bir doktora danısın onlar daha iyisini bilir
Biberon cam olsun emzik vermeyin.. düşün ki sen emiyorsun öyle boş plastik bir ürünü ne düşünürdün ne gerek var yani çocuk boşa enerji harcıyor yazık valla
emzik konusunda ben avent'ciyim. bebeğim cok seviyor ve baska marka almiyor. ayrıca emzik alırken mutlaka emzik askısı almanı da tavsiye ederim ben. efstore diye bir yerden internetten aldım 3-4 tane. dışardayken falan kurtarıcı oldu resmen. çünkü emzik kullanıyorsan mutlaka zırt pırt yere düşüyor.
Wee bayb kullanmıştık tabi aventin emzikleride cok Iyi onlarida kullanabilirsiniz emzigi ayda bir ya da 3 ayda bir degistirmeniz gerekiyor birde her bebek emzik tutmuyor
Evwt cam. Bak dogumhanede 6 ay ebe yardimsi olarak. çalıştım. Ogrenciyken bebek ürünleri uzerine calistim bebek bakiciligi yaptim. Üç tane kardes iki kuzen buyuttum. Bana güven 😂
En İyi Cevaplar