Merhabalar, ben 2-3 aylık bebeklerin kullanabileceği bebek salıncağı önerileri almak istiyorum. Hangi bebek salıncağını önerirsiniz? Kendiliğinden sallanan modeller olursa daha mutlu olurum. Teşekkürler.bebek salıncağı önerileri
Bebek salıncağı önerileri vermek için bebek salıncağı kullanmış olmam gerekir diyebilirim. Kızım için salıncak kullanmasam da arkadaşlarımda hem manuel yani elle sallanan salıncaklar hem de elektronik yani kendiliğinden sallanan salıncaklar gördüm, denedim, hatta beğendim.
Manuel bebek salıncaklarında annenin veya babanın bebeği sürekli sallaması gerekiyor. Sürekli sallanan bebek de bunu bir alışkanlık olarak kazandığı için her an sallanmak istiyor. Anne-baba için biraz yorucu bir model olduğunu söylemek isterim.
Elektrikli salıncak modelleri ise nispeten daha konforlu, özellikle anne-babalar için durum böyle. Çünkü sürekli sallama gibi bir durum olmuyor ve bebek, salıncağın kendi ayarlarına göre sallanıyor. Zaten ayarlar da bebeklerin sağlığına göre ayarlandığı için için rahat olabilir.
Hangi bebek salıncağı modelini kullanırsan kullan mutlaka bebeğin emniyet kemerini taktığından ve kemerin sağlamlığından emin olmalısın.
Bizim balkona salıncak taktık birde kaydırağımız var bebeğimizin küçük oyun parkı. Çok rahat oluyor arada kayıyor sallanıyor bnde kafa dinliyorum ;) valla bizim salıncağı falan kaynım hediye etti fiyat olarak salıncağı 70 lira ve kaydıra 100 tl yani çok da yüksek bir fiyat değil.
@Sema_0 duvarın açık tarafı görünmüyor içine demir girdi kanatıldı falan sağlam oldu yani. Kayınbabam biz taşınmadan önce yapmış duvara zarar verir mi diye düşünme fırsatı olmadı açıkçası..
Manuel salıncaklar zamanla negatif yönde durum oluşturur. Bebek devamli sallanmak isteyecek fakat anne babanin buna fırsatı olmayınca huzursuz olacak. Bu yüzden otomatik sallanan salıncak tercih edeniz. Ayrıca kemerinin sağlam olması onemli
Bu tarz salıncaklar yerine bebeginiz için kendinden sallanan motorlu salıncaklar almanız hem uyku esnasında uykuya dalma esnasında büyük kolaylık sağlıyor gadası
Hamak tarzı bir şeyi doğru bulmuyorum daha küçük olduğu için resimdeki tarz bir şey bizde de var Mamaroo olmalı adı ama Mila hanım çok nadir duruyor orada
En İyi Cevaplar