3. ayın içindeyim. Doktora sadece gebeliğimi öğrendiğimde gittim. Elimde bir ultrason fotosu var, doktor 15. ya da 16. haftada gel dedi, 13. haftamdayım. Hiçbir şey yiyemedim, daha yeni yeni yemeye başladım ama ekmek falanda yiyemiyorum. 64 kilo ile gebe kaldım, şimdi 60 kiloyum. Benim işime geldi kilo vermek ama bebeğin gelişimi açısından korkuyorum. Folik asidi de düzenli kullanamıyorum bulantılar yüzünden. Sizce bir şey olur mu? :((
Cevabın nedir?
- +1 yıl
Hamileliğin ilk aylarında kilo vermek, iştahsızlık gayet normaldir. Kilo veriyorum deyip daha çok yemek yemene gerek yok, doktorun verdiği destek vitaminleri kullanırsan sağlığını koruyabilirsin. Zaten ilerleyen aylarda kilo artışı yaşayacaksın, kilo alman veya vermen bebeğin sağlıklı olduğu sürece kafaya takılabilecek bir şey değil bence.
00 Yorumla
Stres etme bebek ilk Uc ay zaten senın vucudunda olanlara beslenir o ılac lar senın ıcın benimde ilk 3 ayda kılo verirdim bulantilar yuzunden sonrası gecıyor vitamin lerı ihmal etmemeye bak senden bebek caldigi ıcın senın kemiklerinde vs sıkıntı agrı olur gecer bu ay son ınsallah cok gecmıs oldun rabbim size bagislasin
00 Yorumla
Bebek Bakımı konusunda 4,1b cevap paylaştı. Bazı kadınlar önce kilo verip sonra alıyor. Seninki de bu şekilde bir gebelik olabilir. Vitamin ve folik asit alıp, kontrollerine gitmeyi unutma.
00 Yorumla
- +1 yıl
Normal gadası zaten bir verir bir alırsın sen stres yapma yeterli
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
3Cevap
Böyle devam etmeyecektir, ileriki günlerde iştahın düzelir. Folik asit kullanımına çok dikkat etmen gerek yoksa çocukda çeşitli hastalıklara sebep olabilir. Folik asit çocuğun beyin ve omurga gelişimi için oldukça önemlidir. Dengeli ve düzenli beslenmeye dikkat et🤗.
00 YorumlaGebelikte kilo almak hem anne hem de bebek için çok önemli bir şey değildir önemli olan sağlıklı beslenmek ve yürüyüş ya da egzersiz yapmak öncelikle bebek sağlığını düşünmek gerekir folik asit kullanılması daha iyi olur diye düşünüyorum 💫
#iyiliğiseç01 Yorumla- +1 yıl
Merhaba 1 ay Diane ilacı kullandim. 8-11 Temmuzda hastalandım. 18 temmuzda bir ilişkiye girdim korunmasız geri çekilme ile. 11 gün sonra hcg testi 0.100 çıktı. Adetim 6 sında gelmesi lazimken 3 ünde geldi 7 sinde bitti. 12 sinde korunmalı bir ilişkiden 3-4 gün sonra hafif kanama oldu 2 gün önce hamilelik testi yaptım negatif. şu an beyaz yumurta akı gibi kokusuz bir akıntı var sebebi nedir?
- +1 yıl
Mide bulantısı yüzünden verilebilir. 4. Ayında azıcık kilo almaya başlarsın. Ayrıca ilaçlarını aksatmamaya bak.
00 Yorumla - +1 yıl
Yağdan verdiysen sorun olmaz ama yine de başka bir doktora daha git
01 Yorumla- +1 yıl
Sağlıklı bir hamilelik dönemi ve yavrunka Mutlu bir yaşam Sürmen dileğiyle bir sorun olursa her zaman
- +1 yıl
Saftirik olma millet alıyo sen veriyon daha ne istiyon
00 Yorumla - +1 yıl
Mide bulantısı olunca ilk 3 ayda verilebiliyor diye biliyorum. 4. 5. aydan itibaren kilo alırsın
00 Yorumla İlk aylar verirsin sonra almaya başlarsın sorun olmaz şu an 🙏
00 Yorumla- +1 yıl
Gebeligin ilk 3 ayi kilo veren cok kisi var. Icini rahat tut
00 Yorumla - Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Aynı sorunu bende yaşıyorum aşırı derecede mide bulantısı çekiyorum sen bulantı için bişey bulabildinmi?
00 Yorumla - +1 yıl
Olabilir çok almak iyi değil ama vermek de sıkıntı
00 Yorumla @sllkya12 ev hanm msn çalışyor msn?
00 Yorumla
Devamını Gör(6)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
En İyi Cevaplar