Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Bana pek tekin gelmedi, bebek sabununu yıllar önce yüzüme kullanmıştım da bebekler için olduğundan derinlemesine temizlememişti, yüzümde kızarıklıklar oluşmuştu. Yani şampuan da bebekler için olduğundan vücudu derinlemesine temizlemeyebilir. Saçıma kullanmaya devam ediyorum sadece, dermatolog da dalin saça iyidir demişti o zamanlar.
Paraben gibi kimyasal barındırmadığından, hipoalerjenik olduğundan ve bebeklerin narin tenlerine bile zarar vermemek üzere yapıldıklarından normal duş jellerindense tavsiye bile edilir.
Ben de oğlumun Johnson Baby'sini kullanıyorum duşta mesela, mis gibi de kokuyorum, tenim bebek teni gibi oluyor :)))
Paranen içermediği için kullanımda herhangi bir sıkıntı olmaz aksine mis gibi bir koku ve yumuşacık bir cilt bırakır geride gadası
Paraben ve sls içermediğinden kullanılması gereken tek şampuan çeşididir
Cevap
2Cevap
Ben kokusunu çok sevdiğim için dalin sabunu kullanıyorum. Her sabun gibi biraz kurutuyo ama güzel bence. Sabun istemiyorum dersen şampuan yerine direk aynı markaların bebek duş jelleri de var
Ben eskiden yüzümü yıkıyordum makyajdan sonra en son ama tüylenme yaptığını okudum. O yüzden tavsiye etmem.
Sabun veya jel bulamayınca şampuanı bile duş jeli niyetine kullanıyorum.😂
Kullanamayız phı bebeklere göre yapılmıştıe
Olabilir aslında
Duş jeli varken neden şampuan?
bebek şampuanları daha saf içerikli de o yüzden
Ben hep kullanıyorum kanser riski düşüyor
Kullanabilirsin
evet
Tabiki
Gibi gibi
En İyi Cevaplar