Doğum Uzmanı, aile hekimlerine, VS bunla ilgilenen bunun branşında okumuş bir sürü tıp dalı var bir zahmet çocuğun için birine bir randevu al ve ona danış kimsenin kesin bilgisi olamaz bu sitede bir doktora denk gelsen bile kesinlikle bir doktorla yüz yüze bebeğin durumu aylık durumu besin öğrelerini ne kadar ihtiyaç duyduğunu bir doktor en iyi inceleme yaparak aktarım yapar sizlere hayırlı olsun
Kefir bu anlamda ciddi bir mucize👌 Çocuk ayranla tanışmadan ilk ek gıda döneminde verilince de sonrasında hep ayran diye yutturulabiliyor, güzel oluyor öyle.🙈 Ayrıca spoiler vermek gerekirse "Uzun süre ve bolca anne sütü alıp hiç mama almayan da sık hastalanıyor, üzülmeyin." diyebilirim.😊
Bildiğim kadarıyla hicbir besin anne sütü kadar bağışıklığa destek olmaz. Fakat hic yoktan fayda sağlamak için organik besinler ek gıda olarak verilebilir ilk 6 ay sonrasında.
Hayattan izole etmemeli salın sokağa balığı ve cevizi bol verin
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Sutum annemdeeeeeen buyumesi benden dhjebdjzk saka saka. Poli (filka) gibi birsey vardi bebeklere damla seklinde veriliyormus cok saglikiymis diye duydum, bagisikligi guclendiriyor ama Ismini unuttum
Ana Sayfa > Çocuk & Ebeveyn > Sorular > Anne sütünü yeterince alamayan bu yüzden mamayla beslenen bebeklerin bağışıklık sistemini nasıl güçlendirebiliriz?
En İyi Cevaplar