Bebek Bakımı 2 ay Anne sütünün az geldiği durumlarda bebeğe verilebilecek en sağlıklı mama hangisi? sweetmama36Fenomen Takip Et Xper 6 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Anne sütünün az deldiği durumlarda bebeğe verilebilecek en sağlıklı mama hangisi? Anne sütünün az geldiği durumlarda bebeğe verilebilecek en sağlıklı mama hangisi? Görüş Yaz 8 Görüş Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Meraklı-_melahat Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eig 68% 1 ay Doktorumuz iki mama önerdi Aptamil ve SMA aptamili araştırdığımda içerisindeki bi madde anne sütünden uzaklaştıeıyormuş Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Lordofthe Takip Et Bilge Yaş: 34 , eig 99% 2 ay En sağlıklı diye bir şey yok. Bütün mamalarin içeriği birbirine yakın. Süt annesi bulunursa iyi olur Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
alexander17 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 2 ay Eskiden mama mı vardı. Atalarımız hazır mamayla mı büyüdü , biz hazır mamayla mı büyüdük. Mısır unu , erişte süt vs yani. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Degisik_-_ Takip Et Yoda Yaş: 29 , eig 98% 2 ay Ben Bebelac kullandim Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 22 , eig 99% 2 ay Bebek Bakımı konusunda 1,9b görüş paylaştı. Aptamil maması olabilir Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Cicekhasan Takip Et Bilge Yaş: 48 , eig 99% 2 ay Aptamil Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Derinhayel Takip Et Guru Yaş: 25 , eig 98% 2 ay Ek gıdalar Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
5Görüş
Doktorumuz iki mama önerdi Aptamil ve SMA aptamili araştırdığımda içerisindeki bi madde anne sütünden uzaklaştıeıyormuş
En sağlıklı diye bir şey yok. Bütün mamalarin içeriği birbirine yakın. Süt annesi bulunursa iyi olur
Eskiden mama mı vardı. Atalarımız hazır mamayla mı büyüdü , biz hazır mamayla mı büyüdük. Mısır unu , erişte süt vs yani.
Ben Bebelac kullandim
Aptamil maması olabilir
Aptamil
Ek gıdalar
Aptamil