Hayır belki rahat edemiyorum. Belki bakıp çıkıcam 😂 Belki de öylesine girmişimdir 😂 . Neden peşimizde kuyruk gibi dolanıyorlar? Anlamıyorum 😂 #_DondurmaGibisin_
Bu anımı anlatmam lazım 😂😂 Üniversite yılları. Şehir dışında okuyorum Özgüven patlaması yaşadığım yıllar😅😅 Girmişim bir mağazaya. param da zorla 50 liram vardır ha. Maksat hava😅😅😅 Görevlinin biri peşimde. Gitmiyor. Ağız tadıyla bakamadım. Döndüm kadına "Merak etmeyin yeminle bişi çalmam. bir gidinde bakayım " dedim🙈 donakalmıştı kadın. Biliyorum iyi bişi değil bu. O anki cahillik diyelim işi sonuçta...
Eğer müşterinin yanında durmazsak, mağaza yöneticisi ya da mağaza sorumlusundan çocuk gibi azar işitiyoruz. Ne yapalım böyle sistemi geliştirenler utansın.
Eğer seni ikna edip sana bir mal aldırıyorlarsa kasada çalışanlara isimlerini söyleyip aldırdıkları mala göre prim alıyorlar. Zeki mağazalarda genellikle erkek müşterilere şık giyinmiş bayan görevli yardımcı olur etkilemek için!
bazıları ilgilenmek için geliyor, bazıları da hırsızlık olmasın diye geliyorlar. çok az kısmı da hoşlandıkları için geliyor olmalılar. geriye de başka sebep kalmadı sanırım :D :D
Sebep çok açık değil mi? Hırsızlık tehlikesine karşı. Kuzenim bir ara Mavi'de çalışıyordu. O anlatırdı kabine girip kat kat giyinen ve hiçbir şey olmamış gibi çıkan insanların olduğunu.
Valla çok ağır konuşurum hep mavide oluyo o yüzden bişey almak istemiom ordan ulan zaten kazık dur bir bakalım giyilecek Bişey var mı hemen peşimize takılıyor totoş
En İyi Cevaplar