Bu olay beni de çok fazla geriyor. Fakat o insanların işi o yapacak bir şey yok. Eminim bayılarak milletin peşine düştüklerini sanmıyorum. Ben genel o tür mağazalara girmemeye özen gösteriyorum. Çünkü kendimi herhangi bir şey almaya mecburmuş gibi hissediyorum.
Alışveriş & Hediyeler konusunda 422 cevap paylaştı.
Bazen ben hiç duymamış gibi yoluma devam ediyorum ve istediğim parçalara bakıyorum. Artık bu konu gerçekten canımı sıkıyor ve bıktırıcı oluyor satış personelleri. Elbette keyfinden peşimizden gelmiyorlar ama müdürleri umarım bunun müşteriye rahatsızlık verdiğini bir gün anlarlar umarım.
O insanlar keyfinden gezmiyor senin arkandan, duymamış gibi yapman çok komik. Teşekkürler ben kendim bakıyorum dersen zaten uzaklaşırlar. Sonuçta o da bir insan duymamış gibi yapıyorum demen hoş değil.
O insanalrın görevi o. Bende geriliyorum ama çoğu zaman kıyafet alırken dışarıdan fikir almayı tercih ettiğim için yalnızsam bir süre sonra rahatlayıp bu yardımdan faydalanıyorum.
İhtiyaç duyuyorsam yanımda gezdiği süre sorular soruyor ve istediğim ölçüleri vermesini istiyorum ama kendim bakacağım bir şeyse sana ihtiyaç yok diyorum ve yanımdan uzaklaşıyor
ben de satış temsilcisi olarak çalıştım ama her mağazada durum böyle değil genelde küçük mağazalar bu şekilde yapıyor. çalıştığım yerde iş çok yoğun olduğundan müşterinin başında beklemeye fırsatımız olmuyordu zaten
Bana boyle geldikleri zmn tersliyorum veya o magazadan cikip gidiyorum. Bu sadece turkiyede olan bisey ayrica yapmayin sunu kardesim musteriyi kendi haline birakin be😒
Bomboş durmalarıni beklemeyin onlarda bir yerden emir alarak bunu yapıyorlar inanin sabahtan aksama kadar onlarda dolasmak sorunlarla ugrasmak istemezler