3 gün önce çok büyük olmayan bir giyim mağazasında işe başladım. görevim gelen müşterilere yardımcı olmak kıyafetleri düzeltmek, bir şeyler satmak... neyse gelen müşterilere hoş geldiniz yardımcı olayım diyince sinirli bakışlara maruz kalıyoruz. aslında onlar da haklı ben de bir mağazaya girince birinin peşimden gelip gözünü dikmesi hiç hoş değil, hatta direkt ordan uzaklasirim. ama beyinsiz patronlar böyle müşterileri darlayarak daha çok kâr elde edeceklerini mı sanıyorlar. neyse sabah 9 dan akşam 9 a kadar ayakta olmak zorundasın. müşteri yok azıcık oturayım ayaklarımı dinlendireyim dersen patronun o ezici bakışlarına maruz kalıyorsun. daha ikinci gun saat 11 e kadar mesai yaptık mesai ücreti almadan. diğer gün yine saat 9 da ise gelince yorgunduk haliyle çünkü 12 saatten fazladır ayaktasin patron diyor ki yorgun durgun görünmeyin. müşteri gelince ellerini çiçek yapıp bizi izliyor hem müşteri açısından hem de bizim açımızdan kötü bir durum birinin sürekli bizi gözetlemesi. neyse yemek yiyorum bana dedikleri şey hızlı ye müşteri var. ulan yemek yiyince on dakika oturabiliyorsun onda da yemeğimi boğazıma mi tikayim sana iki üç kuruş fazla kazandırmak için ac gözlü herif. neyse zaten üçüncü günün akşamında işten çıkarıldim. sadece ben değil benimle beraber giren kızı da çıkardılar. sebebini söylemedi biz canımızı disimize takip çalışmıştık herhalde kimse içeride olmayınca biraz oturduğumuz için çıkardı...
Güncellemeler
+1 yıl
mağaza sahilleri kadar onlara yalakalık yapıp haksız çıkartmayıp yeni elemanları ezen eski elemanlar da suçlu bence
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer