Arkadaşımın haklı isyanı beni güldürse de düşündürdü ara ara bende böyle şeyler yaşıyorum sizin de başınıza geliyor mu?

Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Arkadaşlar internetten alışveriş yaparken ezbere almıyorum, daha önceden giydiğim bildiğim, yani kalıbını, kesimini bildiğim markadan alırım, en son pazar günü 2 gömlek almıştım, kargo gelmiş evde olmadığım için bırakamamış, yarın gidip kargodan alıcam...
Hahah :D
Yaşiyorum
36 bedenim zaten çok da fark etmiyor, ama bedenden ziyade kızlarda öyle fizik var ki, bide ışıklandırma fotoğraf çekimi falan oooooo en kral markadan fırlama gibi duran elbise eve geliyo bende nenemin basması gibi :(
Aynen bende onu söylemeye çalışıyorum aslında. Yani kız dümdüz ben giyince öyle olmuyor :/
Örnek :(
https://i.hizliresim.com/Ly1vLZ.jpg
Bunlarda vücut makyajı falan da var çok takılma :D
Haklısın oda var. Bırakıyorum internetten alışverişi :D
Dikiş öğren dikiş, en temizi :)
İnternetten kıyafet almıyorum illa üzerime giniyip deneyeceğim:)
En mantıklısı :))
Ama internet alışverişi de maddi olarak mantıklı. Arkadaşımın yorum yaptığı şey bralet sütyenler. Oysho dan baktık 70-80 lira wish den bakıyorsun 5 lira. İnsan kazıklanmış hissediyor :D
Wish :)) Orjinal dediğimiz ürünleri çoğu Çin de yapılıyor ülkesine gönderiyorlar menşe alıp satılıyor. Aynı şey Türkiye için de geçerli.
Cevap
36Cevap
Geçen senelerde Defacto'da indirim vardı. S beden tişörtler web satışlarında indirime girmişti 10 lira mı ne olmuştu. Gittim 5 tane aldım netten. Gelen S beden tişörtü bir giydim uzunluk resmen dizimdeydi :D Sanırsın S beden ile X bedeni karıştırmışım. Tabi gittim başkalarına verdik ne yapalım :D
İnternetten giyim alışverişi yapmam. Deneyeceğim bakacağım hoşuma gidecek ve öyle alacağım. İnternetten en son takım çantası aldım.
yakinda benim site aciliyor, onda skinti cekmezsin 😉
bisiparisver. com
İnternetten sadece ayakkabı alıyorum ve bu durumu yaşamıyorum.
Bildiğim markaları alıyorum netten indirime girdiğinde.
Valla arkadaşına söyle kilo versin. İnternet mankenleri gayet normal bedenlere sahipler. Kendisini kandırmasın :D
Yahu fiziği gayet güzeldir arkadaşımın. Sorun o mankenlerin vücutlarının çok düz olmasında :) Göğüs ve kalçaları yok yani. Daha kibar nasıl anlatabilirim bilmiyorum
Elbise mankenleri standart kanka. İç çamaşırı mankenleri standart dışı sadece :D
@Karanlıklarİçinden ya iyide onlar da kıvrım yok hat yok dümdüzler :/ öyle mi olmak lazım? :S
@Karanlıklarİçinden Tabii doldurması lazım :D :D
Kim demiş kıvrım yok diye yahu :D
Yok tabi olsa fotoğraftan baktığımızda görünür bizde ona göre alırız. Biz giyince şey oluyor işte nasıl desem fazla gösterişli duruyor
@Minikpatiler kıvrım yokmu? 😕 Dur bir bakim hepsiburadanın iç giyim bölümü fena değildi :D :D
@Karanlıklarİçinden evet yok göğüsleri küçük olduğu için dekolteli ürünlerde dekolte çok yokmuş gibi görünüyor. Ama biraz göğsün varsa baya dekolteli oluyor kıyafet biranda. Tartıştığımız buydu aslında :))
Bak mesela bu aldım giyemiyorum 😞
https://i.hizliresim.com/Ly1vLZ.jpg
Evet bu örnekten ne demek istediğin tam olarak anlaşılıyor :)
@Karanlıklarİçinden Hiçte anlaşılmıyor kanka. Bu kıyefet öyle herkesin giyebileceği bir kıyafet değil, cesaret işi ve ayrıca büyük göğüste daha iyi durur. Eğer (soru sahibi sakın üzerine alınma) görünmesini istemiyorsan o kadar açık yaka giymenin de bir anlamı yok.
Vücuduma tam oturdu ama göğüs kısmı aşırı açık oldu bu kadarını beklemiyordum. O kadar cesur olmadığımı giydikten sonra farkettim :D
Nitekim resimdeki mankene zaten hiç yakışmamış kanka. Seninde dediğin gibi hakkını verecek kişiler giymeli 👍
@Karanlıklarİçinden Tamam ya gömün gömünnnnn ölelim biz.
Demek istediğimi anlatamadım gömün beni şuraya toprak atın üstüme :))
Yok giycem bralet alıp öyle giycem asdasda :D
Bütün umutlarımı tükettiniz teşekkür ederim :)))
Bizim burada iyi bir terzi var. Ortaya parça attırabiliriz istersen :D
@Karanlıklarİçinden ahaha yok ya o kadar değil neyse ben bulucam bir çaresini :)))
İnternetten pek kıyafet almam çünkü sonu genelde böyle hüsran alıyor :)))
Magazada giymeden alisveris yapmam ben. Rahatligina ustumde durusuna bir bakmam lazim. Yoksa mazallah hiyarda cikabilir 😀
Evet maalesef bir keresinde mini elbise siparişi verdim m beden normalde öyle giyiniyorum büyük geldi yeniden sipariş verdim bu kez s beden
kıyafet almadım, saat falan aldım, onda da beden sorynu yok :) kitap alırım vs
arkadaşının ismi Sibel Boğat mı?
Yok adı Sibel de boğat nereden çıktı :)))
İsmi okumaya çalıştım😄
Boyat mı yoksa😄
Yok değil :)))
Neyse Sibel' i tutturdum hiç değilse😄 Sibel arkadaşa selamlar, sıkmasın canını
Son deneme Doğal mı? 😂
Neyse doğru bildiysem de sen yanlış de arkadaşının başı ağrımasın sonra😅
Yok o da değil :)))
Kızın soyismini çözdüm de yazmicam buraya😄 kusura bakma taktım gibi oldu
Ahahaha önemli değil :))))
offf ya sorma sureklı aynı sey ayakkabıda bıle ınternette mukemmel seyler var ama bellı bır yerın olacak oradan alacaksn bence deglm
İnternetten aldığım her kıyafet vücuduma oturmuştur istisnasız.😊
Arkadaşın beden olarak büyük alsın kendine ya da totoşu erirsin Azcık 😊
Hahaha aynen öyle . Beden kesinlikle sıkıntı. Ya da beğendiğin tükenmiştir 😊
Bilmediğim marka dışında alışveriş yapmıyorum internetten. Göt ve meme konusunda haklı olabilir.:)
hahahaha aynen en son ne aldn netten ben ayakkabı aldım new balance ıstedım aırmax geldı :)
Arkadaşın Da Çok Açık Sözlüymüş Canım 😃😃😃 Sizde Basen Var Tabii Kalça Var Bacak Var Onlarıda Katın Hesaba 😂
Internette ayakkabı hariç giyim alis verişi yapmıyorum
Senin beden 40 mı ya:)
Arkadaş da çok açık sözlüymüş:))
Sorun sizde değil mankenlerde 😛
Doğru ama kilo verip fit olmak lazım :)
evet geliyorrrrrrrrrrrrrrr malesef
Ahahah süper ya 😃 Duygularımızı tercüme etmiş 😊
ha ha ha fit olduğumu düşünüyorum :)
İnternetten kıyafet almam genelde.
Hayır belki tanidik yerlerden al
İnternete alışveriş yapmam
Evet 😒😒
öyle kadın mı olur...
yok fit bedenim olduğu sroun olmuyor pek :)
bedenler cok degsıyor...
5xl bulmak kolay değil
İnternetten kıyafet almadım hiç
Kıyafet almıyorum.
evet
Yaşamıyorum 😀
Evet oluyo
ARKADAŞIN 40 BEDENMI
Hayır 38 beden aslında ya orada demek istediği daha kilolu birine giydirsinler de görelim gerçekten nasıl durduğunu
ne diyim ki :-) geri yollasın :-)
evettt
😂😂😂
Hic skinti cekmem
Yaşamıyorum 😀
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar