Arkadaşlar internetten alışveriş yaparken ezbere almıyorum, daha önceden giydiğim bildiğim, yani kalıbını, kesimini bildiğim markadan alırım, en son pazar günü 2 gömlek almıştım, kargo gelmiş evde olmadığım için bırakamamış, yarın gidip kargodan alıcam...
36 bedenim zaten çok da fark etmiyor, ama bedenden ziyade kızlarda öyle fizik var ki, bide ışıklandırma fotoğraf çekimi falan oooooo en kral markadan fırlama gibi duran elbise eve geliyo bende nenemin basması gibi :(
Ama internet alışverişi de maddi olarak mantıklı. Arkadaşımın yorum yaptığı şey bralet sütyenler. Oysho dan baktık 70-80 lira wish den bakıyorsun 5 lira. İnsan kazıklanmış hissediyor :D
Geçen senelerde Defacto'da indirim vardı. S beden tişörtler web satışlarında indirime girmişti 10 lira mı ne olmuştu. Gittim 5 tane aldım netten. Gelen S beden tişörtü bir giydim uzunluk resmen dizimdeydi :D Sanırsın S beden ile X bedeni karıştırmışım. Tabi gittim başkalarına verdik ne yapalım :D
Yahu fiziği gayet güzeldir arkadaşımın. Sorun o mankenlerin vücutlarının çok düz olmasında :) Göğüs ve kalçaları yok yani. Daha kibar nasıl anlatabilirim bilmiyorum
@Karanlıklarİçinden evet yok göğüsleri küçük olduğu için dekolteli ürünlerde dekolte çok yokmuş gibi görünüyor. Ama biraz göğsün varsa baya dekolteli oluyor kıyafet biranda. Tartıştığımız buydu aslında :))
@Karanlıklarİçinden Hiçte anlaşılmıyor kanka. Bu kıyefet öyle herkesin giyebileceği bir kıyafet değil, cesaret işi ve ayrıca büyük göğüste daha iyi durur. Eğer (soru sahibi sakın üzerine alınma) görünmesini istemiyorsan o kadar açık yaka giymenin de bir anlamı yok.
En İyi Cevaplar