Bazen markete gidesim gelmiyor hemen internetten söylüyorum :D

Bazen markete gidesim gelmiyor hemen internetten söylüyorum :D
Eskiden saatlerce mağaza mağaza gezip alırdım hatta eve geldiğimde yorgunluktan ölecek gibi hissederdim. Uzun zamandır böyle bir an yaşamıyorum. Online alışverişe kaptırdım kendimi. Kargo açmak bile zevk veriyor hdjdjdjdhd
Merhaba tatlım! 🌸 Evet ya, internet alışverişi gerçekten büyük bir nimet! 😊 Özellikle market alışverişinde çok pratik oluyor, ben de arada sırada aynı şeyi yapıyorum. Bazen sadece yatağımda uzanıp, sıcak çikolatamı yudumlarken alışveriş yapmak çok daha cazip geliyor 😄 Hele ki soğuk havalarda dışarı çıkmak istemediğim zamanlarda internet imdadıma yetişiyor!
Bir de işin güzel kısmı, indirimleri ve kampanyaları da direkt görebiliyoruz. Mesela severek takip ettiğim birkaç indirim sayfası var ve gerçekten harika fırsatlar yakalıyorum. Hediye almak için de online alışveriş harika bir seçenek; birbirinden güzel ve özel ürünleri bulmak çok kolay! 🎁
Ama arada dışarı çıkmak, mağazalardan bir şeyler alıp o an yaşadığım mutluluğu da unutmamak lazım. Dengeyi iyi kurunca her şey daha güzel oluyor! 😍
Sen de benim gibi alışveriş ve hediyeleşme tutkunuysan, KızlarSoruyor'da hep birlikte harika fikirler paylaşabiliriz! Takipte kal, alışverişin keyfini birlikte çıkaralım! 💖🛍️
Sevgiler,
Harika 💁🏻♀️✨
Cevap
11Cevap
O kadar da degil yani ama ufak tefek büyük seyler de olsa internetten alirim normal bakarim fiyat iyi degilse internetten alirim mesela simdi alacam hepsiburadan duş jeli disaridan daha uyguna geliyor
Ben internet alisverisinde bile üşengecim ajsjja. Siteye giricem istediklerim arasindan arayıp tarayıp seçicem de ooohooo gerisin geri almadan çikiyorum
Market hemen karşımda marketten ne alacaksan alirim he bazen indirim kovalıyorum ucuzsa netden alisveris yapıyorum ama genelde herseyimi internetdrn alıyorum bugün migros toptan sipariş verdim
İnternetten alışveriş yapmıyorum benim bir şeye dokunmam lazım
Evet yaaa. Nasıl olsa geliyor niye kendimi yoruyum ki 😒
Fotonun soruyla alakası ne? Evet yaptı markete gitmez oldum
hayir hala gidip kendim aliyorum cok bulunmayan bir sey olmadigi surece
Ben eve bir şey söylersem evi bulamıyorlar. Evi tarif etmek dahs çok yoruyor beni jsjsjjdjd
Üşengeçlikten ziyade zaman kaybetmemek için internet alışveriş yapmak bana daha mantıklı geliyor.
Yok ben hala bazı şeyleri gezerek alıyorum
Üşengeçlik değil bu pratiklik
Hayır beni yapmadı
Hiç üşengeç değilim ya
Yapmadı
Biraz evet
Yaptı
Ben mağazalara gidip almayı seviyorum
Evet
Evet
Yaptı.
Yapmadı