Peki sevmediğiniz birine alabileceğiniz en kötü hediye ne olabilir?
Manyakligin kıyısına çadır kurmuş fikirler bekliyorum. :):
Manyakligin kıyısına çadır kurmuş fikirler bekliyorum. :):
Tom amcam ve Josef dayım bana Paskalya günü ilkokuldan beri ezeli duşmanım olan Cafer in sözüne inanıp Koç yumurtası almışlardı okulda herkese rezil olacaktım herkes ne kadar değişik bir yumurta demişti ne yumurtası diye sordular ben de Bozuntuya vermedim ve Bu bir Raptor yumurtası dedim ama Tom amcam tam bir serseriydi gülmekten yerlerde sürünüyordu lanet olsun Poll Koç testisi nasıl bir dinssor yumurtası olabilir dedi bütün okul ve öğretmenlerim dakikalarca güldüler ben de o günden sonra bir daha yemin ettim ve dedim ki Bana Telefon , Bilgisayar, Araba hariç hiçbir zırvayı hediye olarak getirmeyin sizi ucubeler eğer getirirseniz Sandra'nın üvey babası adına yemin ederim ki Kabuslarınızı korkularınızı size hediye ederim aynı iğrençlikte şeyler gönderirim size sen Angela bir kurbağa ister misin : Hayır pool özür dilerim... Tom amca Peki sen Bir delinmiş condom yüzünden başının derde girmesini ister misin : Ooo poll Senden özür dilerim.. Peki Josef dayı sen Ne skime benle başşak geçiyorsun Tahtasını s.. Diye başlayıp bütün küfürleri ederken baş diyakoz Claude Frollo Notre Dameın Kilisesinden ayin sonu evine gitmek için bizim sokaktan geçiyordu ve Olanlar kulağına kadar gelmişti Küçük poll ne olursa olsun o bir hediye bunu kabul etmelisin Yavrucuğum dedi.. Poll ağlayarak lanet olsun Ucube kilisenin diyakozu Yaşlı Frollo sen Al ozaman Evine götür Bu koç yumurtası senin olsun der ve çocuk olmasına rağmen Aristo edasıyla konuşarak Tarihe geçecek şu cümleyi kurar : Lanet olası ucubeler Sizden nefret ediyorum Hediyenin kelime anlamını bile bilmiyorsunuz hediye bir kişiyi mutlu edecek onun zevkleri doğrultusunda alınmış Olan Şeydir ve Süleyman demirelin efsaneleşmiş sözleriyle işe noktasını koyar :: Ben sahanda yumurta sevmem ben Haşlanmış yumurta da sevmem binaenaleyh ben yumurta sevmem der ve kasabalarında Artık Laf olsun diye değil İnsanların seveceği şekilde Düşünerek hediyeler alınır
kalmadım kanks
Masraflı hediye 🎁
Mesela bir dizide görmüştüm. Bir adam pikap sahibi olmayan birine plak almıştı.
Teşekkür ederim (:
Tuvalet kağıdı alır veririm ;P ;P
butiksemti.com/.../...valet%20Kağıdı-1-850x850.jpg
Cevap
7Cevap
bir kutu hazırlanilir
- Kücük parfüm denemeler tabi hiiiic beğenilmeyenler
~~güzel kokulu yillarin olsun diye not
- Komik bir tuvalet kağıt
~~hijyen önemli diye not
-Mendil
~~sileceğin göz yaşları icin diye not
tabiki mutluluk göz yaşi diye ekleme
-crem veya tiraş bişeysi
~~hani olurda kendini taniyamasan diye kullana bilşrsin diye son not oksun
Bide nazar boncuğu MAŞALLAH diye ❤
Eveeett ben bunu yaşadım almak zorunda kalmıştım hoşlanmadığım bitipti ama ihtiyacı olan bişey almak istedim ve gözüme yıpranmış telefon kılıfı takılmıştı
Hayır öyle bir durumda kalmadım. Eğer bir hediye almak durumunda kalsaydım normal bir hediye alırdım. Sevmiyorum diye hediyenin kalitesini düşük tutmazdım.
iki sene küs kaldığım bir arkadaşımın doğum gününe annem ısrar edip göndermişti ona bir şeyler almıştım, hala saklıyor.
ama barıştık tabi artık :D
Yok, öyle bir durum olmadı, ama heralde borcam alırım))) bayansa. Erkekse bilemedim, sevmediği birşey bulurdum.
sevmediğim değil ama hediye almak istemediğim -samimiyetim olmadığı için- birisine almıştım, daha doğrusu çekiliş olduğu için zorunda kalmıştım.
Yakın zamanda sevmediğim birine almak zorunda kaldım😑
Aldım yakında yıne alıcam yaklaşıyor doğumgünü. Ama hediye seçimi için kasti olarak kötü tercih yaptıgım doğrudur:)
En nefret ettiğim kişiye hediye almıltım. yılanlı kolye almıştım 😂
Ay biri bana ilkokul öğrencisi gibi hatıra defteri almıştı pembeli falan :D
bir milyoncudan simleri dökülen noelbaba alirim ehehee
Hiç öyle bir şeye dusmedim mi ki acaba bir dakika aldım galiba
Ama pek ozendigimi soyleyemem hediye secerken
hic sevmedigim birine tek gidişli bir ucak bileti alirdim taa uzaklara
Evet çok zaman önce yılbaşı çekilişi kaynaklı almıştım
Almıştım. Daha doğrusu bana alınan ve beğenmediğim bir hediyeyi o şahsa vermiştim
Okulda almıştım lisede arkadaslarla anlastik falan bana sevmedigim cocuk geldi yilin Apaçi ödülünü aldim ona
Almam. Günahımı vermem. :D
yok almadım ne alcam yaa :D
abaküs almıştım birisine bu yıl
Neyseki öyle bir durum olmadı.
Ben sevmediğim kuzenime bok şeklinde bardak almıştım :)
Hayır. Bana da hediye alan olmadı
Ben kimseye hediye almadım ki😄😄
erkek mi kız mı alacağın kişi
Yoo sevmediğim birine niye hediye alayım 😂😂😂
Sevmedigim birine hediye almam
Hediye almak kanimda yok
Enişteme almak zorunda kaldım, çorap aldım 😄
yok ya olmadı öyle bişey :)
Evet ama sonradan çok yakın arkadaşım oldu
patates al
Niye aliyim ki
maleseffff