Alışveriş & Hediyeler konusunda 706 cevap paylaştı.
İyi sabahlar🌥
Normal şartlarda alınmaz fakat bazen ister istemez mecbur kalabiliyorsun veya alman gerekiyor. Kim ister ki yoksa sevmediği birine hediye almayı. Sizde biraz zorda kaldıysanız ☹
Masa üstü saat
Masa başı çalışan biriyse görsellerdeki gibi isim yazılı saat alabilirsiniz. Ahşap olanlar 50 tl diğeri 150 tl civarı.
Casual ayakkabı
İhtiyaç olan, yaz mevsimi içinde uygun bir eşya. Her kıyafete uygun, ortalama fiyatta bir tane tercih edebilirsiniz.
Polo yaka tişört
Neredeyse her yaştan erkeğe yakışan bir kıyafet. Bordo rengi çok tatlı ve hoş duruyor. Sizde bir tane tercih edebilirsiniz. Bütçenizide zorlamaz hem.
İçecek bardağı
Yaz mevsiminde en çok tükettiğimiz şeylerden biri soğuk içecekler. Sizde bu büyük bardaklardan görseldeki gibi 2 tane alabilirsiniz. Hem abartı olmaz hem de kullanışlı bir hediye olmuş olur sizi rezil etmez.
Eğer özel ve önemli bir gündeysek, tabi ki alırım. Çünkü nezaket bunu gerektirir. Bunun dışında gidip özellikle hediye almam. Zaten sevmediğim insanla genel olarak pek muhatap olmam.
Düşüncelerini önemsediğim biri vardı benim fazla asi olduğum zamanlarda sevmediğin veya seni sevmeyen birine hediye almanın bolluğunu anlatmıştı ve ben farkında olmadan zaten yapmış yapmayı da arttirmistim baya güzel oluyo ise yariyo djdhdksndj
Hacı ne saçma soru ya bu terket burayı sevmedigim biri diyon zaten birine hediye almak için zorunluluk payın yüksek değil sonuçta bu içinden gelen birşey