Sevmediğim birisi bana hediye vermez gibi düşünüyorum çünkü hisler karşılıklı oluyor.
Ama sevmediğim biri hediye verse idi öyle bir şey olsaydı kabul ederdim. Hatta kullanırdım mutlu olmasını isterdim. Sonuçta hediye edilmiş. Kimsenin kötülüğünü istemem kabul ederim ve saklarım. Çöpe atmak pek uygun değil.
Sevmediğim insanları etrafomda pek tutmam genelde o yüzden bu durumu yaşamam düşük bir olasılık olduda yaşadım diyelim önce almak istemem ısrarla almamı sağlamışsa hemen bende karşılık olarak bir hediye alıp veririm ki bende hakkı kalmasın aldığı hediyeyi de ne olırsa olsun düşündüğü ve bende karşılığını verdiğim için nezaketen kullanırım
Sevmediğim biri yüksek ihtimal bana hediye vermez zaten. Verirse de kabul edemeyeceğimi söyler iade ederim. Hediye sevdiğin kişiden geldiğinde anlam ihtiva eden bir jesttir. Sevmediğin birinden hediye almak da ona hediye vermek de jest değil sadece zulüm olur..
Madem veren kişiyi sevmiyorum zaten bi maneviyatı yoktur maddiyatına ve bana lazım olması durumuna bakarım. Hediyeye bağlı bu. Anahtarlıksa atarım da satarım da veririm de ama işime yarayacak bişey olsa kullanırım atmam satmam vermem.
Alışveriş & Hediyeler konusunda 359 cevap paylaştı.
Sevmedıgım birine bunu belkı ediyorum nıye alsın kı. Hadi anlamak ıstemedı aslında kolay kolay kımseyı kırmam ama kabul etmem belki oda seviyor düşüncesine kapılmasın, mutlu edemeyecegım insanın gönlünü meşgul etmeye hakkım yok.
Ben anlamıyorum ister sev ister sevme yani karsındakı düşünmüş almış o an önemli olan olumsuzluklar yüzünden yaşadıgımız nadir güzel anları neden öldürürüz ki hediye hediyedir saklanmalıdır
Sevdiğim birinin en bok hediyesini yıllarca kullandım sakladım, sevmediğim birinden gelen güzel hediyeyi çöpe atmışlığım var. Bir kere nefret edince gözünüzü hiç bir şey görmüyor.