+1 yılSizlere tecrübemizle, sektördeki en geçerli bilgileri, en uygun sırada, en uygun sürede sunan yoğunlaştırılmış bir içerik hazırladık. Konunun özüne odaklanarak hızla ilerlemenizi hedefledik. Kariyerinizde beyaz şapkalı hacker veya sızma testi uzmanı olma hedefleriniz varsa, ağ ve web uygulama güvenliği konularında detaylı ve uygulamalı bilgiler edinmek istiyorsanız, bilgisayar ve ağ bilginizi daha ileri bir noktaya taşımak istiyorsanız bu Uygulamalı Beyaz Şapkalı Hacker Kursu'nu çok seveceksiniz. Boğaziçi Üniversitesi Siber Güvenlik Merkezi Topluluğu tarafından titizlikle hazırlanan bu kursta sektörde geçerliliği olan teknik bilgiye erişimin yanı sıra, sızma testleri ve etik hacker olmakla ilgili her sorunuza alanında uzman eğitmenlerden yanıt alabileceksiniz.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
O bölümü okuyan olarak.
Ya donanımcı ya da yazılımcı olursun. Kendini geliştirirsen eğer ciddi olarak para kazanırsın.
Çekirdke yazılım yaparsan para gayet güzel. Tabi herşey sana kalmış... Sen ve senin kendini geliştirmeye..
Kendini iyi anlamda geliştirmen gerekiyor. Stajı sağlam yapacaksın ve 1 yıl sadece raporlama ve yardımcı olarak asgari ücret ile çalış... 2. yıl göreceksin sonucu04 Yorumla
Soran+1 yılDersleri çok zor mu peki benim bilgisayara ilgim var seviyorum ama hani beni bıktırır mı ay yapamicam dedirtecek raddeye getirir mi içeriğine indikçe ? Her iş zor diceksin büyük ihtimal ,biliyorum ama yinede soruyorum :D Bide nerde okuyorsun kaç puanla girdin öğrenebilir miyim ?
Soran+1 yılBende düz lise mezunuyum .Peki senin bölümündeki kızlar zorlanıyomuydu nasıldı onların dersleri?
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 957 cevap paylaştı.
+1 yılGayet uygundur. Masabaşı iştir, hayal gücün, becerin ve çalışkanlığın varsa bir yazılım firmasında kendine yer edinirsin. Maddi imkanları pek çok işe görede iyidir.
01 Yorumla- +1 yıl
İkiside iyi. Hayal gücün iyi ve çalışkansan bilgisayar programcılığı iyidir.
+1 yılya bnde pc programcılıgı okuyorum gayetde önü açık gül gibi meslek tabi kndini bu dalda geliştirirsen
08 Yorumla
Soran+1 yılNasıl peki memnun musun ya da gelecek kaygısı yaşıyor musun ? bitince nolcak şimdi napcam falan diye ? Bide dersleri nasıl çok zor mu ?
- +1 yıl
evet baya bir zor ama pc yi sevyorsan birşeyler ögrenip kndini gelişdirmek istiyorsan süper bir meslek önüde açık m.etme
Soran+1 yılyapabilir miyim diyede korkuyorum ya da alttan kalırmı dersim falan diye. Yani ne kadar zorlanabilirim çok karışık mı nasıl geliştirebilirim kendimi ?
- +1 yıl
ya karışık tammda gzel meslek bnde ilk bşta kendime gvnmiyorsum ama sonra sonra baya işi kavradım şuan bölümümde baya başarılıyım
Soran+1 yılNerde okuyorsun kaç puanla girdin ? benim puan biraz düşükte :/
- +1 yıl
ZEYTİNBURNU 100.YIL TİCARET MESLEK LİSESİ
Soran+1 yılAaa ben üni.sandım yaa ben ünide seçmek için sormuştum ygsde tercih yapıcam ondan
- +1 yıl
valla bndaha lisedeyim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
+1 yılAklını kullan bilgisayar proğramcılığı bitirilmi yaa bitirdin diyelim işe girmek istiyorsan ingilizcen güzel olacak ve sürekli kendini geliştireceksin birde 5000 dolar verip microsoftun sınavına gireceksin adamlar seni eğitecek ki bir ömür aç kalma diye yoksa çoğu bilgisayar mezunu keşke okumasaydım diyor... Başta ben :) şimdi radyoloji okudum :D
01 Yorumla- +1 yıl
Radyolojiden memnun musun
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet çok süper bir meslek sürekli gelişen bir çağda teknolojik olarakda gelişmekteyiz ve bunları halkın kulanımına sunmak için programlanması lazım. Sürekli yeni program sürümleri geliştirmeli. Her meslekte yükseliş olduğu gibi bunda da var. Maaş aşkeri üçretten başlayıp sizin yükşelisinize bağlı olarak artar. Sürekli masa başında oturulduğundan fiziksel bozukluklar ve pc ekranına bakmaktan göz bozuklukları olabilir.
00 Yorumla
+1 yılİnşaatta erkeklerin seçtiği bir bölüm ama 4 kız vardı bizim sınıfta kafana yatıyorsa git derim . İş imkanları kendini geliştirirsen var yoksa işsiz gezeni çok .
00 Yorumlabilgisayar öğretmenliği bitiren biri olarak öyle sadece istemekle olmuyor çok uğraşman gerekiyor bunu bil sadece okulla kalmamalısın vs..kasteddiğin programcılık derken ne düzeyde? 2 yıllık falan mı 4 yıllık bileşim teknolojileri mi ?
02 Yorumla
Soran+1 yılYa puanım düşük hangi bölümlere yetiyor diye bakarken Bilgisayar programcılığını gördüm ben onu daha yüksek sandığım için ilgimi çekmemişti. 2 yıllık okumayı düşünüyorum hangi bölüm olursa olsun tabi sağlam bölümlerde. ama bu bölüm nasıldır seçsem mi pişman olur muyum kötü bir bölüm olduğundan mı puanı düşük merak ettim açıkçası .
+1 yılo iş zekayla ilerleniyor. zekası olmayan gelmesin ve hiç kolay bir iş değil. düşün whatsapp gibi olmayan şeyleri dünyanın önüne atıyorsun. yaratıcılık ve zeka. sen işini iyi yap kendi kendine yükselirsin.
00 YorumlaDikey geçişten bilgisayar öğretmenliğine de zıplayabilirsin
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılnewvork uzmanlığını öneririm.. :) o bölümden çok kolay iş bulacağını sanma .. hee tabi bulursan tamamdır :D zenginler dünyasına hoşgeldin
02 Yorumla
Soran+1 yılBununla ilgilide bilgi verebilir misin ? :D link falan yada
Cevap sahibi+1 yılbak arkadaşım, grafikerlik çok zor iştir AMA Onuda öneririm ondada cok iş fazla :) W W W forum.donanimhaber.com/m_19560842/tm.htm bakabilirsin ...
+1 yılYazabilirsin çünkü teknoloji geliştikçe programlamalara çk fazla ihtiyaç olacak sence teknoloji gelişmiyor mu? :)
00 Yorumlalise tercihimi yapıyorsun ?
02 Yorumla
Soran+1 yılYGS tercihi
- +1 yıl
bu iş öyle her babayiğidin harcı değil.bu işe yatkın olmup olmadığını anlaman gerekiyor,ki sonradan pişman olmayasın.mesela bir arkadaşım var bu işlerle uğraşan,freelancer olarak iş yapmasına rağmen 2 günde 200-250 kazandığı günleri gördüm.öyle herkesin yapamadığı bir iş olduğuna göre maaşının ne kadar yüksek olabileceğinide varsın sen düşün artık.
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer