Arkadaşlar ben bir ara çok kilo verdim kusarak zayıfladım. Siz bu yöntemi hiç denediniz mi samimi olarak soruyorum cevaplarsanız sevinirim. Kusarak zayıflamak mümkün mü, sağlıklı mı?
Cevabın nedir?
Daha önce bunu duyduğum için araştırma fırsatım olmuştu. Bana baya garip gelmişti, öğrendiklerimi hemen anlatayım. :)
Kusarak zayıflama mümkün mü? Sağlıklı mı, zayıflanır mı? Kusma diyeti nasıl yapılır?

kusarak zayıflamak Günümüzde pek çok yöntemle zayıflamak pekala mümkündür ama özellikle birkaçı vardır ki spor, diyet gibi diğer yöntemlere nazaran daha etkili ama tehlikelidir. Kusma diyeti işte bu tehlikeli zayıflama yöntemlerinden bir tanesi. Özellikle genç kızlar arasında oldukça popüler olan bu yöntem zamanında manken hastalığı olarak da biliniyor ve onlar tarafından da sıkça kullanılıyordu. Bu yöntem sağlıklı bir kilo verme yöntemi olmadığı gibi bireyin vücudunu da geri dönülemez pek çok sıkıntı ile baş başa bırakıyordu. Üstelik bu yöntem ile hayatını kaybedenlerde yadsınamayacak sayıda kayıtlara geçmişti.
Kusarak kilo verdirir mi?

kusarak zayıflayanlar Bu yöntemde bireyin yemek yeme konusunda herhangi bir kısıtı yoktur. İstediği her şeyi yer ve içer doyuma ulaşana dek. Doyunca ise birey kendini kusturarak yediklerini sindirmeden çıkarır ve böylece kendine yalancı bir tokluk hissi yaratır. Üstelik bu bireylerde yemek kısıtı olmadığından mide büyümeye başlar ama kusma gerçekleştiğinden kilo alınmaz. Böylelikle vücutta gerekli enerjiyi sağlamak için vücudun içerisinde ki yağlardan ve proteinlerden beslenir yani kaslardan. Böylelikle birey yavaş yavaş bağışıklık sisteminin çökmesine de sebep olur.
Kusma diyeti ile ne kadar kilo verilir?

kusarak nasıl zayıflanır Kusma diyetini uygulayan bireyin ne kadar kilo vereceği yine kendisinin metabolizmasına bağlıdır. Bir ayda 10 kiloya kadar verildiği durumlar sıktır ama bazen yirmi kiloya kadar veren bireyler de olmuştur. Bu tamamen bireyin metabolizması ile alakalıdır. Üstelik bu kusma diyeti kişiyi bir süre sonra bulimia nervoza adı verilen, yemek yedikten sonra istemsizce kusmanın olduğu bir hastalıkla da baş başa bırakma riski yüksektir. Bu sebeple bu tarz yöntemlerin kullanılmaması kesinlikle önerilir.
Kusarak zayıflayan Hatice kimdir?

kusma diyeti yapan hatice Bu diyet daha önce Hatice denilen bir kızla duyuldu. Bu kız yediklerini kusarak 55 kilodan 19 kiloya kadar düşmüştü. Kendisi zayıflayarak ölümün eşiğinden döndü ve daha sonra tedavi sonrası 38 kiloya çıktı. Yukarıda da bahsettiğim gibi bu kusma diyeti kişiyi bulimia nervoza adı verilen, yemek yedikten sonra istemsizce kusmanın olduğu bir hastalığa yöneltiyor. Bundan dolayı asla bu diyete başvurmayın.
41 Yorumla- +1 yıl
Nekadar süre yaptığiki 19 kiloya ulaştı
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılKusarak zayıflamaya başlamayı bile aklınızdan geçirmeyin. Yaklaşık 3 buçuk yıldır bu hastalıkla uğraşıyorum. Sporcuyum. İstediğim siklete düşmek için başlamıştı her şey. Sonra devam ettim. Ve bırakamadım. inanın ki bırakılmıyor. bir tür bağımlılık. 11-12 yaşlarında çok kiloluydum kendi irademle 15 kilo vermiştim. (Şuan 17 yaşındayım) Ve kiloluluk nedir bildiğim için 1 kilo bile alsam strese giriyorum. Şu an istediğim gibi yeyip içemiyorum kesinlikle. Ailemle kahvaltı yapmak bile zevk vermiyor. Öyle tekim ki. Yemek yemek için bir tere gidecek olsam tek gidiyorum. Bazen daha fazla yemek için, bazense birilerinin yanında daha fazla yemekten çekindiğim için. Küçük bir şey bile yesem kendime dert ediyorum ge kusuyorum. Tabi 3 buçuk yılda az şeyler olmadı değil. 8 tane dişim çürüdü. Sanırım kusarken zorladığım için artık kafamı öne eğdirdirip bir süre beklettiğimde burnum kanamaya başlıyor. Laksatif kullanmaktan helak oldum zaten. Harcadığım paraları işin içine katmak bile istemiyorum. Geçenlerde de nefes alırken bile sanki yemek boruma bir şeyler batırırlarcasına ağrı veriyodu. Ailemle aram hiç yok zaten. Ne kadar dikkat etsemde annem kusmuk parçalarıyla karşılaştığında anlıyor. Psikolojik destek almak için doktora başvurduğumda bana obsesifsin ( takıntı hastalığı) dedi. Aripa (hafif şizofreni hapı) verdi. Hap bacaklarımda, ellerimde, göz kapaklarımda seğirme yapıyordu. Geceleri 2-3 gibi uyanıp 6-7 gibi uykuya daldığım oluyordu. Uyku düzenimi mahvetti. Hiç bir faydasını görmedim. Sonraki seanslarda bana kusmaya hala devam edip etmediğimi sorduğunda kusmuyorum artık diyordum. Ne okuldan ne de yaptığım spordan verim alabiliyorum artık. Her geçen gün biraz daha tek olduğumu hissediyorum. bir şeyler anlatmak bile gelmiyor artık içimden. Kimseye hastalığı anlatamam. "KUSMA O ZAMAN" cümlesini duymaktan bıktım çünkü. Bilmiyorum ne olacak. Tek tavsiyem yapmayın. Gerçekten bırakılmıyor. Gayet de iradeli biriyimdir. Ama bu konuda olmuyor.
127 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBunu 2 sene önce yazdım ve hala devam malesef
- +1 yıl
şu an devam ediyor mu
Cevap sahibi+1 yıl@Yayburcukizi evet
- +1 yıl
Nasıl kusmaya başladın ilaçla falan mı?
- +1 yıl
Hala devam ediyor musun 2022?
Ben varım bu lanet şeyi deneyen ! ilk 17 yasımda denemiştim ve 2 ayda 18 kilo vermiştim sonra bıraktım ama yıllar boyu vitamin eksikliginden bas dönmelerim kaldı yıllarca onunla ugrastım , sonra evlendim ve 28 yasında dogum yaptım boyum 168 ve 94 kilo ile dogum yaptım dogumda 19 kilo aldım ki zaten hamile kaldıgımdada kilo almıstım 75 kiloydum :( dogum yaptım ve 4 aylık bir emzirme döneminden sonra (sonrasında emziremedim baska nedenlerden dolayı) y, ne kilomla basbasa kaldım ve 17 yasında yaptıgım yöntem geldi aklıma ve basladım yeniden yiyip kusmaya 2 ay oldu baslayalı ve kilomun 17 kg gitti ama birgün birdenbire şiddetli bir mide agrısıyla acile gittim agrı kesicilerle gecirdiler ve artık bu agrılar ve acillik olmalar rutin haftada 2,3 defa oluyor en son gittigimde safra kesesinde tas oldugu ortaya cıktı ama dr sen yinede bir gastroentorolojiye görün dedi görünmeye korkuyorum cünkü kendi elimle sırf kilo verebileyim diye midemi mahvettim !!! yarın gidicem gastroya bakalım ne cıkıcak midemde bakalım nasıl bir zarar vermişim :( kesinlikle denemeyin !!! hala kilom var ama ben artık diyetisyene gitmeye karar verdim birdaha asla yiyip kusmam..
62 Yorumla- +1 yıl
Şimdi herkes salak dicek onu dicek bunu dicek ama hiç ilgilenmiyorum çünkü kilo veremiyorum hiç bir sonrunum yok diyetisyen e gittim diyetler yaptım spor yaptım ama yok abur cubur kesinlikle yemiyorum ama genede kilo veremiyorum bu şey öğrenmek istiyorum lütfen nasıl yaptın yani yemekten kac dakka sonra kuştun ve midenin boş oldunu nasıl anladim lütfen cvp yazarmisin kimsede yargılamasın lütfen çünkü ne yaşadığını ben biliyorum nasıl gözle bakıldığını ben biliyorum
- +1 yıl
manyaklık bu ... benim çok akıllı bir kız arkadaşımda hap içerek zayıfladı şimdilerde he-man de makyajsız olarak iskeletor u canlandırıyor...
benim abim zayıflamak için şekeri kesti ve herne olursa olsun saat 6 dan sonra bişey yeğmiyo ve çok güzel zayıfladı tavsiye ederim...61 Yorumla- +1 yıl
O hapin adı ne
Sağlıksız bir zayıflama yöntemi , bünyeniz zayıf ise daha büyük sorunlara sebebiyet verebilir .
32 Yorumla- +1 yıl
@roza35
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
45
Cevap
18Cevap
+1 yılGemini ile sohbetexpand_moreeditMerhaba şimdi ben bundan bahsettiğim zaman bana canım. Bunu yapma falan gibi şeylerden diyeceksiniz ama bunu ben ketojenik diyet denedim. Su diyeti denedim çokça şey deniyorum ama günüm buna izin vermiyor. Mesela ketojenik diyeti Yaptım hatta her şeyi uyudum. Yani yani yüzünden daha fazla yaptım ama gene de kilom eksilmeyerek Depresyona girdim. Sonradan kusarak diyet yapabileceğimi gördüm. Tiktok'ta geziniyorum bir video Gördüm kız kusuyorum istediğin şeyi yiyordu. Sonra gidip kusuyordu. Her gün 1 kilo veriyordu. Ben bunu gördüm. Bu videoyu gördüm aklıma Neden bunu yapmayayım? Sonra bunu denedim. Evet çokça yoruluyorum kusarak böyle ağlıyordum bazen kusmak istemiyorum. Az yemeye çalışıyorum ki çokça kusmaydı. Sonra da bunu bıraktım. Artık yememeye başladım. Sonradan Pusu niyetinden Evde kimse hep bahsetmem doğru olmazdı. Zaten dedim ki yapayım kusmaktan daha iyidir bence. Ama ailem Bunu söylersem bunu kabul etmeyeceklerini biliyordum. Hatta hiç etmezler biliyorum. Bunun için söylemedim. Ama genel olarak beni yemeğ yani okula gittiğim zamanlarda hemen dedim ki okulda yerim ama evdeki olduğum günlerde yerim ve sonra kusarım böyle yani genel olarak 5 gün yemem. 2 gün yerim ve kusarım. Ve bunu yapmam lazım. Yani kilo vermek istiyorum. Yaza girmeden önce. Bunun için biliyorum çokça. Yani zararları var hatta da. Çokça kötü ama bunu yapmak istiyorum ve nasıl ilerleyeceğini de söyleyeceğim. Her gün gerçekten de mesela suyla beslendim. Çok yedim. Buz donduruyorum ve bunu yiyorum. Çünkü bozuk bana daha iyi geliyorsa. İşte çok yani. İyiyim suyla Beslenebilirim ama benim Benim ailem bunu huzuruma soktu Kusmak için. Yani eğer ailem ye falan demeseydi. Ben su niyetine devam edin ve kusmayacaktım. Sude yani çok çok kolay bir şey ve spor yapıyorum. Gerçekten neden Zayıflamak istiyorum. Ben sadece 20 falan kilo verdi. Aslında 10 kilo verirsem bitiyor ama ben daha çok az olmak istiyorum yani Ben 35 Kilolara falan düşmek istiyorum. Onun için çok güzel spor yapıyorum. Ve İnşallah vereceğim diyorum inşallah. Verirsem de gerçekten de tavsiye ederim ederim. Bunu ederim yani Biliyorum çok zararlı ama yapın yani. Bunun için her gün her gün size gününde ne oldu? Ne yaşadım bir şey mi oldu? Onu hepsini anlatacağım. Gerçekten de bunun birisine yararı verecek verecek. Çünkü ben anlıyorum hala nasıl göründüğümü de anlıyorum. Çünkü bir şey giymemek senin ne kadar üzüyor ya da kıyafetlerini sığmamak Ben eskiden çok az kiloluydum. Yani çok zor değildi ama az kilo dedim yani. Yani Kırıklarda kilon vardı yani. Ama sonradan anneannemin evine geldim ve çokça yemeye başladı. Yeme Ben başladım zamanlarda şöyle bir şey vardı arkadaşlarım ben genel olarak tatlı falan çok güzel sevmiyorum. Ekmek pilav çokça sevmediğim bir şey ama ailem ısrar ediyor. Arkadaşlar ısrar ediyor böyle ben de onları üzmemek için ye ye ye artık Alıştım yemeye. ve üç yıldan Yani artık atmış 2 kiloyum. Biliyorum çok zor. Kilo vermek Çünkü 3 yılda aldım. Nasıl vereceğimi bilmiyorum artık şimdi ben bir günde. 3 kilo bile alabilen bir insanım. Eskiden ben bir yılda bir kilo oluyorum. Hiç bilmiyorum boş ver yani Ama vereceğim genel olarak nasıl? İstersen vermem lazım. Ama bunu vereceğim bu kiloyu da vereceğim vereceğim de vereceğim. Vermem için her şeyi yapacağım. Elimden ne geliyorsa yapacağım. Yani artık ben yani öleyim ama bunu ben yapacağım yani yapacağım yani Yapmam artık benim için her şey ben bunu yapmazsam ölecek gibi hissediyorum. Yani onun için yapacağım. Ne olursunuz beni destekleyin. Ama ona hak verin. Çünkü Elinde sonunda birisi duruma düştüğü zaman bunu yapacak ben buna inanıyorum. Bunu yapacak. Onun için ben bunu yapacağım. Kaç günüm var? 50 günüm falan var. 50 günde vermem lazım. Tamam. 50 günde ne kadar veririm bilmiyorum ama çok da spor yapmaya çalışıyorum günümde Ama artık da spordan da bakıyorum bazen. Vermeye çalışacağım. Ne olur bana yardım ederim olur. Ne olur beni destekleyin ve ben her gün her gün ne yaptım falan yazacağım.
01 Yorumla
+1 yılEvet herkes gibi bir gaflete kapılıp bende denedim bunu sadece 12 gün yaptım ama hergün 2-3-4 defa kadar yaptım zayıflıyacağimi sandım ama hiçbir şekilde zayıflamadım aksine dişeti çekilmesi başladı ve dişlerimi kaybedebilirim bu yüzden hemen bir doktora başvuracağım arkadaşlar siz siz olun böyle birşeye adım bile atmayın sakın yapmayın ucunda ölüm dahi var elinize birşey geçmeyecek bakın ben pişman oldum sizde pişman olmak için birşey olmasını beklemeyin beni dinleyin ve hemen bu düşünceden uzaklaşın vazgeçin...
40 Yorumla
+1 yılıyy kusacagıma şişko olayım daha iyi ne ettin kız sen kusmak kadar berbat birşey varmı su hayatta:( Öldürmeye mi calısıyosun kendini bir süre sonra otomatik sürekli kusarsın bak sakın aman yapma öyle :S
50 Yorumla
+1 yılBunu yapmayın
Kusarak yapıldığı için hiç sağlıklı değil. sabah kus, öğle kus, akşam kus.. bu böyle gitmiyor, ve bu zayıflayana dek devam ediyor. bir zaman sonra hastalığın pençesine düşüyorsunuz.(diğer bir adıyla bulimia nervoza). ne yerseniz kusuyorsunuz. ve bunu kontrol edemiyorsunuz maalesef.. ve bu en sonunda ölüme kadar gidiyor. hızla kilo veriyorsunuz. en sonunda 39,25,15 kilo ve sonu=ölüm
Tek tavsiyem bu=yapmayın ya bu kadar basit.31 Yorumla- +1 yıl
Şunu eklemeyi unutmuşum. vücüdunuzda yaralar çıkıyor, karaciğer yetmezliği falan her *ok oluyo, saçlarınız kırılgan oluyo, cilt renginiz değişiyor ve tırnaklarınız kırılgan oluyo
Zayıflamak buna değer mi? bence değmez. gidin adam akıllı az az yiyin, küçük tabaklarda yiyin, mümkünse yürüyüş yapın yemekten sonra 15-20 dk. tatlı yemeyin, ekmeği de kesin, makarna pilav zaten yok. hamur işi yemeyin işte a*k. zayıflarsınız yavaş yavaş.
Ölmek istiyosan git kus manyak gibi öyle zayıfla ama yaşamak istiyorsan az önce verdiğim tavsiyelere uy.
Ve insanların ne dediğini önemseme sen mutluysan onlarda saygı göstermek zorunda. göstermiyolarsa takma, çok ileri giderlerse vur gitsin. dahada ağızlarını açamazlar ztn.
Ben 13 yaşındayım 55 kiloyum ve 1.55 boyum var boyuma göre ideal kilom 45 ve ben kusarak zayıflıyorum 51 kiloya 1 haftada düştüm ve ben 45 kiloya düştükten sonra kusmayı bırakıp dengeli beslenmek istiyorum şu an yediğim çoğu şeyi kusuyorum istemlice ama sağlıklı olarak yediklerimi kusmuyorum tabi sabahsa benim sorum 45 kiloya düştükten sonra kusmayı bırakmak istiyorum dediğim gibi peki bırakmakta yine de zorluk çekermiyim
42 Yorumla- +1 yıl
Gunde kac kere kusuyodun
+1 yılKalem ile nasıl kusuyorsun ben parmakla çok zorlanıyorum ama sağlıksız diyorlar çok araştırdım mankenler yapıyormuş ama ölüme kadar yolu var diyorlar bende düşündüm istediğim kiloya gelince bırakırım diye
12 Yorumla- +1 yıl
Mesaj at dedim diye hesabı kapattılar ya mesaj atabilecek misin?
bende böyleyim yaklaşık 15 kilo verdim 4 ay da ama benim k farklı ben ekmek yemeyi kesitim nezamn yesem bişey olyor yediklerimi hep çıkartıyorum ekmek sanki bana zehir gibi gelyor dayanayıp yedimmi çıkartıyorum geri .
22 Yorumla- +1 yıl
Nasıl başladın kusmaya yani kusmak icin ne yaptın
- +1 yıl
Bende şu an oyleyim
Hiç denemedim.Çünkü zaten zayıfım.Zor kilo alan biriyim ama senin olayın hastalık
Bulimia.Kimseye de tavsiye etme sakın.21 Yorumla- +1 yıl
Keşke şişmanlasan ve bidaha zayıflayacaksan ozaman bu kadar rahat ekelenebilirmisin acaba
+1 yıl20yaşınsayım geçen sene bi arkadaşımdan gördüm ve denemek istedim 2 ayda 10kg verip 55e düştüm buraya kadar herşey çok güzel aradan 1sene geçti yani şu an ne yesem istemsizce ağzıma geliyor yağlı yiyecekler tüketemiyorum çoğu yiyecek midemi yakıyor ve en kötüsü 4dişim çürüdü keşke normal yollarlar verseydim lansor içmekten helak oldum randevu aldim haftaya hastahanedeyim bi bok varsa çıksın artık
00 YorumlaBende zayıf bir bayan olmak istiyorum şu an 66.500 gr mim benimle dalga geçen salaklar yüzünden kusarak zayıflama yöntemine başladım ve 1 ay da 50 kiloya düşmek istiyorum yani 55 olsam da bana yeter günde 3 kere ya da 4 kere kusuyorm ve bu şekilde zayıflığımı umut ediyorum artık insanların bana şişko kilolu demesini istemiyorum aslında takmıyodm kilomu boyum 1.58 kilom fazlayemiş o yüzden bende bu yönteme başvurdum diyet spor denedim ama kilo veremedim
11 Yorumla
+1 yılçok tehlikeli bir yöntem
manken hastalığı diye ünlenen anoreksia nervosa yapma olasılığı büyük
başlayan varsada bıraksınnn lutfennn...11 Yorumla- +1 yıl
Anoreksia yememe hastalığı
Kusarak yapılan bulimia nervoza olarak geçiyor arkadaşım..
+1 yılSayın yöneticilerden bu soruyu kaldırmalarını rica ediyorum. Ortalık çok fena olacak yoksa. Yazık kızlara.
10 YorumlaOlay = Kusarak zayıflama
Kişi = Gizli Kullanıcı
Böyle olunca çok mantıklı görünüyor.20 YorumlaEvett 2.5 ayda 23 kilo vermiştimn srtı tempolu sabah yürüyüşü 2 saat tabi bırakınca 6 ay sonra kilo almaya başladımm ilk 86 kiloydum 63 e indim sonra şimdii 98.7 kiloyumm 😢😭tekrar başlıyacamm ve bu sefer kararlı ve azimliyimm 🤔
34 Yorumla- +1 yıl
@gizmmkyrr bende yapmaya başladım yemek yedikten hemen sonra
Gizli Üye(25-29)+1 yılValla kilo verildiği doğru ama hiç sağlıklı değil. Kendimden örnek vereyim psikiyatrik tedavi görüyorum bir ilaç kullandım her yemekten sonra kusturdu beni. Sırf kusucam diye yemek yiyemez oldum bir ara. Gitti 3 kilo falan sonra o ilacı bıraktım normal hayatımda yediğim gibi yemeye devam ettim yine geri aldım gene öküz gibi oldum anlayacağın. Safi zarar. Deneme bile kendine yazık edersin ama acele vermen gerekiyorsa kus anacım 😂
11 Yorumla- +1 yıl
Hangi ilacı kullandım lütfen cevaplarmısın? 🙏
kelepçeleyip ya da zindana atsınlar aç koysunlar beni daha ii..
00 Yorumla2 yıl önce 75 kiloydum şu an 54üm kusarak zayıfladım bende, fakat şu an bünyem o kadar zayıf ki en ufak bir şeyde hasta oluyorum. Bana kalırsa hiç deneme çok zararlı kendimden biliyorum :(
10 YorumlaKac kilo verdin kusarak?
bir de nasil yapiyorsun?
Catlayana kadar yiyip sonra parmak atip kusuryor musun?03 Yorumla
Soran+1 yıl10 kilo verdim ben kalemle kusuyorum
Soran+1 yılevet kalemle benim boyum 1.73 kilolu bir bayan degilim sadece bnede sindirim sorunu var yediklerimi ögütemiyorum yani (yiyip sıcamamak) kendmden nefret eettim hiç bişey Yemiyorum ama yok olmuyor o midemdeki şişlik karnımdaki şişlik inmiyor kendimden tiksiniyordum bacak ypım gögüs yapım kollar iyi yüzüm zaten gzel az bi yemek ye yediğime yiyecegime pişman oluyor.. ayrıca zayıf arkadasların yada sindindirim sistemleri iyi calısan arkadasların beni ve benim gibilerini anlamalarını zaten beklemyr
Bu sacma seyi benim gerizekali ablam yapiyor ailem bilmiyor sanoyo ama maleswf ben soyledim hatta neden malesef olsun ki degilmi neyse hergun bu siteye baktigi icin umarim gorur olume dogru gidiyo aptal
20 YorumlaAcaba ne kadar sürede verdin bende bir kaç haftadır kusuyorum fakat kilo veremedim aksine kilo aldım xkdhfkd nasıl yaptigini falan açıkça anlatır mısin? Lütfen senin beni anlamanı istiyorum çünkü ayni şeyleri yaşıyoruz:)
01 YorumlaHastalıktan kurtulanların videolarını izleyin derim ağlayarak çekiyorlar ve yapmayın diyorlar
00 Yorumlaşuan cıdden kusabılırım saglıgınızı bukadar yok etmeyın ya
00 Yorumlamide kapağını bozarsın, özefagusunu delersin. ölüme bile gider. pinkin stupid girls klibi aklıma geldi...
00 Yorumla
+1 yılDeneme midede kalocı hasarlar oluşur mide kaslarına zarar veriyon
10 Yorumlabende yapamadım fikir alışverişi yapalım kızlar bu konuda ya lütfen yardım
01 Yorumlatanıdığım öyle bir arkadaşım var ama ben anlam veremiyorum açıkcası
00 YorumlaHer şeyi denedim ama olmadı bir türlü kusamadim lütfen bana yardım böyle şişko bir şekilde hayat geciremiyorum sağlıksızsa da önemli degil
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkusmak için elini bogazına sokuyosan oralda zorluk çekmessin
55 Yorumla- +1 yıl
:))))))))))))))))))))))))))
Cevap sahibi+1 yılikisindede agzına bişey sokuyosun :)
- +1 yıl
iğrençsin
Doğru bir yöntem değil bence ayrıca ben zaten zor kilo aldım.
01 Yorumla
+1 yılYemekten sonra mi kusmaliyim yoksa önce mi istediğim kadar yiyip mi kusayim yoksa diyet gibi mi yapmalıyım?
00 Yorumla
+1 yılMerhana birşey soracağım yemek yedikden hemen sorna mı kusuyordun yoksa ne kdr bkleyip kusuyordun acaba?
00 Yorumla
+1 yılBende bu şekilde zayıflamaya çalışıyorum ama kendimi kusturtamıyorum ne yapmalıyım?
02 Yorumla- +1 yıl
Ya ben elimi baş parmağımı bir kaç kere boğazıma götürüyorum 3 4 defa elini çıkarıp yapsan kusarsın
Ben kusarak zayıflıcam sonunda olmek bıle varsa zayıf olmek ıstıyom l*n
12 Yorumla
+1 yıltipik spor yapmaya üşengeç türk hatunu
70 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılIstiyorum ama kusamiyorm bogazim yirtilcak ama kusamiyorum var mi taktığin?
11 Yorumla- +1 yıl
Benim var nefes almadan bas parmağınla sonuna kadar sok gidikla bogazini kendi cikar
Ya bende deniycem birisi aydınlatabilir mi
02 YorumlaBiz kilo almaya çalışıyoruz millet ne saçmalıyor.
01 Yorumlayemeğimi bitirseydim bari.
00 Yorumlasaçmalama yaaa
ye yemeğini yaww
sağlıklı zayıfla00 Yorumla
+1 yılBunu denemk iatiyorum bana ulaşsın
01 Yorumla- +1 yıl
Merhaba bu gördüğüm 2. görüşünüz o yüzden yazdım
Anoreksiya olursun bırak bu yöntemi
11 Yorumla- +1 yıl
anoreksiya ile bulimia çok farklıdır anoreksiya hastaları yemek yiyemez hiçbirşey yemdeği halde spor yaparlar ve kiloları normalin çok altındadır bulimia hastaları ise yediklerini hemen kusarlar kilolu normal ya normalin biraz altıdır sporla beraber tabii sonunda mide kanseri ya da ani ölümler olasıdır
bulumia nervosa...kendinize yazık etmeyin...
00 Yorumla
+1 yılkusmak yerine normal olan şeyi yapsan :)
10 YorumlaAynen mankenler öyle yapıyo biliyorum.:-))
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen şimdi yapıyorum 🤮
00 YorumlaSiz komple aptalsiniz yorumlarda bu baris belli
00 YorumlaDenemedim denememde tehlikeli
00 Yorumla
+1 yılArkadaşlar ben kusarak 1 haftada 11 kilo verdim
26 Yorumla- +1 yıl
Nasıl yaptın ben kusuyorum ama az oluyor daha yeni başladım sen ilk baslagiidna neler yaptın
- +1 yıl
Nasıl yaptın kustuktan sonra yedin mi
- +1 yıl
Kusmak için her zaman ise yarayan bir yöntem söyler misiniz
- +1 yıl
Anlatsana?🙏🏻👀
- +1 yıl
günde kaç kere kustun?
+1 yılılerda hastalıga sebebıyet verebılır
00 Yorumlatam bir delilik ya yapılır mı hiç
00 Yorumlaıyk bılemıyorum bn kusmaktan nefret ederım zaten
00 Yorumla
+1 yılDene gör. En fazla hastanelik olursun.
00 Yorumla
+1 yılKustuktan sonra yemek yiyor musunuz
10 YorumlaYok denemedim denemem de ine ya
00 Yorumla
+1 yılBugün basliyorm ya ölcem ya zayiflicam !
11 Yorumlakilo vermem gerekirse denerim
10 YorumlaBir hastalığa yakalınıyormuşsun öyle
00 Yorumla
+1 yılCanim bana ulasabilirmisin
00 YorumlaDenicem
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılhenüz o kadar şişman değilim.
00 Yorumla- Devamını Gör (3)
Devamını Gör(48)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Diyet & Beslenme > Sorular > Kusarak zayıflanır mı? Kusma diyeti nedir? Kusarak zayıflayan Hatice kimdir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler