Babalar günü yaklaşıyor ve ben daha babama ne alacağıma hala karar veremedim, ne alabilirim sizce (tişört vs. dışında) Her şeyi beğenen bir baba değil benimki, kararsızım o yüzden. Babalar Günü'nde ne alabilirim babama? Babalar Günü için en güzel hediye önerileri nelerdir? Babalar Günü en güzel hediye önerileri neler?
Babalar Günü için en güzel hediye önerileri nelerdir?
Alışveriş & Hediyeler konusunda 706 cevap paylaştı.
İyi geceler🌙
Klişe olacak evet ama babanıza en büyük hediye sizin varlığınız ve tabi ki sağlıklı, mutlu olmanız. Onu düşünüyorsan, mutlu etmek istiyorsan; onu her gördüğünde içten ve sıcak bir şekilde gülümse ve sarıl. Senin varlığını iliklerine kadar hissetsin. Onunla olduğun her anı dolu dolu kırmadan, kırılmadan geçir.
Babalar günü için öncelikle tavsiyem sabah güzel bir kahvaltı hazırla. Daha çok çeşit koyarak, biraz daha zahmetli şeyler hazırlayarak. Gün içerisinde onu balkona veya televizyonun karşına oturt omzuna kollarına masaj yap. Akşamda enfes, onun sevdiği yemeklerden bir sofra hazırla. Akşam yemeğinden sonra da yine ellerinle yaptığın pastadan ikram edebilirsin. Çok mutlu ve mesut olacağından eminim.
Hediye Önerilerim
1- Koltuk
Klasik bir "baba koltuğu" diye söylem vardır. Sizin evde de var mı bilmiyorum lakin eğer yoksa artık olmanın vakti gelmiştir belki de. Akşamları günün yorgunluğunu atmak için, hafta sonları kafasını dinlemek için, pazarları gazetesini okumak televizyona bakmak için bir tane sallanan veya normal hangisini uygun görürsen alabilirsin. Ayrıca bazen ikinize kahve yapıp getirebilir karşılıklı baba kız için dertleşip sohbet edebilirsiniz. Görseldeki bu koltuğun fiyatı trendyol. com da 1259 tl.
2- Gecelik
Babalarımız böyle şeylere pek özen göstermez. Ev telaşından, geçim sıkıntısından kendilerini unuturlar çoğu zaman. Zaten gece giyilecek ne giyildiği önemsiz diye düşündükleride olur. Sen gece yatarken rahat rahat uyuması için bir adet pijama takımı alabilirsin. Görseldeki takımın fiyatı Aliexpress. com da 190 tl.
3- Senin bebeklik zamanından beraber fotoğrafınız
Babalar günü demek baba ve çocuk arasındaki ilişkiyi temsil eder. Bu özel günde ona vereceğin manevi değeride fazlasıyla yüksek olan hediyelerden biri ikinize, ailenize ait fotoğrafınızdır. Bebekkten, küçükken, yeni doğduğun zamandan fark etmez geçmişe dair beraber olduğunuz bir fotoğrafı çerçeveletip hediye edebilirsin. Eminim çokça duygulanacak ve fazlasıyla memnun olacaktır.
4- Yüzük
Ben bu tarz büyük yüzükleri erkeklere çok yakıştırıyorum. Her erkek takmayı sevmiyor baban sever mi bilmiyorum ama sevmiyoraa sen aldın diye takabilir ve bir değişiklik yapmış olur kendinde ufakta olsa, seviyorsada zaten sevdiği bir şeyi hediye etmen gayet mutlu edecektir memnun kalacaktır. Görseldeki gibi gümüş bir yüzüğün fiyatı yaklaşık 900 tl.
5- Ceket
Baba denilince aklımıza gelen ilk şeylerden biri cekettir ya da benim aklıma geliyor sadece bilmiyorum. Böyle isminden veya giyen kişilerden kaynaklı sanırım bir ağırlığı oluyor. Baba denilincede bir ağırlık olur insanda. Cekette bu baba ağırlığına uyan bir kıyafettir. Sende bir tane günlük hayatında da özel günlerde de kullanabileceği alırsan fazlasıyla iyi olacaktır. Hem kullanışlı hem güzel ve şık bir hediye. Daha ne olsun. Koton. com da görseldeki blazer ceketin fiyatı sadece100 tl. Bence kaçırılmayacak bir fırsat.
6- Bakım Ürünleri
İnsanlarda 40 50 yaşlarında ikinci ergenlik diye bir durum yaşanır. Daha ruhsal bir durumdur tabi. Kişiler ergenlik zamanlarında olduğu gibi kendilerine daha çok bakmaya başlar. Dış görünüşlerine daha çok özen gösterir. Daha bakımlı güzel/yakışıklı olmak ister. Hareketleri bile daha genç gibi olmaya başlar. Şayet babanda bu dönemi yaşıyorsa bu alacağın bakım seti fazlasıyla işini görecektir. Tam tersi kendine pek bakmıyorsa da sen aldın diye kullanacak ve kendine özen göstermeye başlayacaktır. Bu sayede enerjiside yükselir, daha pozitif biri olur. Görseldeki setin fiyati çiçeksepeti. com da 200 tl.
7- Telefon
Maddi durumunuz el veriyorsa ona güzel bir akıllı telefon alabilirsin. İlk kısımda dediğim gibi babalarımız geçim derdinden, zorda kalmamak için kendilerine çok önem göstermez, çok harcama yapmazlar. Bizim burada eskilerin bir sözü var "kıt tut kıtlığını çekme" diye. Yani az harca ama bir köşede paran dursun ileride başkasına muhtaç olma manasına gelir. Ailelerimizde öyle yaparlar. Gerekirse kendi yemezler bize yedirirler ama başkasına muhtaç olmaz ve etmezler. Hem eğer akıllı telefonu yoksa olan kişilere özeniyorda olabilirler. Biz gençler biraz çenesi düşüklük yapıp isteklerimi kolayca dile getirebiliyoruz fakat ailelerimiz kolay kolay demezler. İçten içe istiyorda olabilir. Sende onun bu isteğini yerine getirebilir kaliteli bir akıllı telefon alabilirsin. Kaç binlerce lira versek asla onların haklarını ödeyemeyiz elbet ama bir nebze olsun gönüllerini hoş edebilirsek ne mutlu. Görseldeki Oppo A91 128 gb akıllı telefonun Trendyol. com da fiyatı 3700 tl civarında.
8- Rugan Kundura
Baba denilince aklıma gelen ilk şeylerden biride rugan kunduralar nedense. Benim babam eskiden çok giyerdi belkide ondandır. Eğer tarzına uygunsa böyle ayakkabılar giyiyorsa bir çift alabilirsin. Görseldeki ayakkabının fiyatı Konforayakkabi. com da fiyatı 150 tl. Bence gayet uygun ve güzelde görünüyor.
9- Güneş Gözlüğü
Yaz mevsimindeyiz güneşin bizi yakıp terlettiği yetmiyor gibi bir de dışarı çıkınca gözümüze gözümüze girmesi yok mu. Sende babanın gözlerini güneşten ve sıcaktan korumak için bir tane güneş gözlüğü alabilirsin. Gayette kullanışlı bir hediye. Beğenip sevineceğine eminim.
Sadece sevin ve bunu hissettirmekten çekinmeyin. Hayat bazı şeyleri erteleyecek kadar uzun değil. Bugün ertelediklerinizi yarın yapacağınızın garantisi yok. Şimdi vaktiniz varken yapın.
Merhaba. Belirsiz bütçeli seçenekler sunmayı sevmiyorum bu yüzden belirli sitelerden uygun fiyatlı birkaç öneri sunabilirim sizlere. Tabii yine de babanızın neyi sevdiğini en çok siz bilirsiniz. Mesela tam bir fanatik futbol bağımlısıdır ve bu konuda hediyelerden hoşlanır. Forma tarzı şeyler ona uygun olabilir. Ya da hala oyun oynamaktan zevk alıyordur ve bir gamerdır. Bu sefer video oyunları ya da bir oyun bilgisayarı alabilirsiniz. Dışarıda yapılacak hobileri varsa (örneğin; balık tutmak) bu doğrultuda ihtiyaç ürünleri alabilirsiniz. Belki de herhangi bir ihtiyaç ürünü eksiktir tıraş makinesi gibi. Bu yüzden bu ihtiyacı almaya çalışmak daha doğrudur. Bu yüzden sevdiği şeylere daha çok önem vermeye çalışın ki hem babanız mutlu olsun hem de alacağı hediye kullanışlı olsun. Özellikle Çiçeksepeti, Hepsiburada, Trendyol tarzı sitelere bakabilirsiniz. :)
Babalar Günü İçin Ne Tarz Ürünler Alınabilir?
Öncelikle şunu söylemeliyim ki önereceğim ürünler herkesin beğenebileceği tarzda olacak. Yani genel bir yorumlama yapacağım gerisi size kalmış. :) İsterseniz bu önerileri ek ürün olarak hediye edebilirsiniz. Yukarıda söylediğim hobileri, beğendiği şeyleri göz önünde bulundurarak bomba ürününüzü alabilirsiniz.
Kupa Bardak
En popüler hediyelerdendir kendileri. Özellikle bu çiçeksepetindeki modeli muazzam. Yine aynı siteden ya da başka çeşitli sitelerden farklı modellerine ulaşabilirsiniz. Güzel bir hatıra olacaktır. Özgün tasarımlar yapmakta güzel bir avantaj...
Saat
''baba aksesuarı'' denince ilk saat canlanır gözümde benim. Bu yüzden saat modellerine ağırlık vermenizi tavsiye ederim zira güzel bir hediye olacaktır. Görseldeki Çiçeksepetinden bir ürün. Daha birçok tarzda saat mevcut ve kaliteli olduğundan haberdar/eminim. :)
Led Lamba
Bu lamba da oldukça hoş görünüyor. Google'dan baktığımda bir sürü çeşit gördüm. Beğendiğiniz her türlü tasarım mevcut. Bu ise rastgele seçtiğim hediyekovanı. com sitesinden. Güzel bir lamba ve güzel bir hatıra olacak saklanabilecek nitelikte.
Ahşap Çerçeve
Bu tarz çerçeveler de çok güzel görünüyor gerçekten. ''Canım babam, seni seviyorum'' tarzı cümleler yaptırabilirsiniz çeşitli sitelerden. Benim seçtiğim trendyol. com 'dan ve oldukça kaliteli görünen bir ürün. Ek hediye olarak düşünülebilir. Güzel bir fotoğraf ile muhteşem görünecektir.
Hediye Kutusu
Bu tür hediye kutuları da muhteşem oluyor. Mesela kahve sever bir babanız varsa kupası, press makinesi, kahvesi ile güzel bir kombin yapılabilir. Ya da bu tür aparatlardan hoşlanıyorsa ya da ihtiyacı varsa çeşitli sitelerden bakabilirsiniz. Fiyatları genelde tek üründen daha uygun oluyor bu yüzden kesinlikle incelemeniz gerekiyor.
Çikolata/kek/pasta
Gelelim çikolata sever babalara, bu tür pasta tarzı küçük kekler de güzel görünmekte. Özellikle çiçeksepeti bu konuda mükemmel! kesinlikle eğer böyle bir hediye alacaksınız ya da ek hediye, doğru adres çiçeksepetidir. Bir sürü çeşit bulabilirsiniz. Çiçek şeklinde olanları, pasta şeklinde olanları vs. :)
Organizer
Eğer dağınık bir babanız varsa ya da çok eşyası varsa güzel bir organizer de alabilirsiniz. Hepsiburada'da birçok çeşitli organizer var. Bu gibi daha birçok çeşidini bulabilirsiniz. Çeşitli eşyalarını koyabilir ve az yer kaplar. Telefon tarzı küçük araçlarını koyabilir. :)
Taraftar Hediyeleri
Yukarıda fanatik bir babanız varsa alınacak en güzel hediyeler; takım ürünleridir. Örneğin görseldeki gibi sadece onun olduğu ya da birlikte olduğunuz bir resim ile bir çerçeve tarzı ürünler yaptırabilirsiniz. :) Ya da bir takım forması alabilirsiniz. Fanatik babalar için en güzel hediyeler bunlardır.
Yastık
Güzel bir yastık da alabilirsiniz. Özgün tasarımlar ile kendi resminiz ve babanızın resmi ile birlikte güzel bir yazı muhteşem olacaktır. Eğer hafif bir hediye ya da ek bir ürün alacaksanız güzel bir seçim olacaktır.
Tavsiyelerim bu kadardı umarım yardımcı olabilmişimdir. Yukarıda bahsettiğim gibi onun ne seveceğiniz en güzel sizler bilebilirsiniz. Lütfen hobilerini ve sevdiği şeyleri ihmal etmeden bir hediye düşünün. Nice babalar günleriniz olsun. :)
Merhaba canım öncelikle babana sağlıklı, huzurlu ve uzun ömürler dilerim.🙏 Tam olarak bütçe belirli değil ama ben birden fazla seçecek sunacağım. Burada yaş grubunu da göz önünde bulundurarak her yasta kullanılacak ürünler derleyeceğim. Maksat ihtiyacı olan ürünleri önce derlemen daha sonra seçimleri o yönden yapman daha iyi olacak. Genelde hediye diye ajanda veya kemer gibi, bardak gibi ürünler yapılıyor ben bunu uygun bulmuyorum. Zaten fazla kullanışlı olmuyor. Büyüklerimiz fazla kupa veya ajanda gibi ürünler kullanmaya meyilli değil. 😂 ben genelde çevrem ve kendi ailemin vermiş olduğu izlenime göre değerlendirme yapıp özel günlerde hediyelerimi bu kriterlere göre hazırlıyorum. Umarım sunacağım seçenekler işine yarar. Ben genelde ihtiyacının olacağı şeyleri tahmin edip belirteceğim.
Ürünlerin kalitesine göre marka tavsiyelerimden de söz edeceğim. Kullanışlı ürünler her zaman makbuldür. Özellikle aileden birine hediye alırken bu ayrıntıya dikkat ederim. Tavsiyelerde bulunurken marka tavsiyelerinde bulunup örnekleri bu yönden vereceğim. Makul bütçeyi de göz önünde bulundurarak herkesin tercih edeceği ürünleri tercih edeceğini düşünerek fikirlerimi belirteceğim. Umarım beğenirsin, yardım edeceğim bir nokta olursa yardımcı olabilirim. Kutu ilk hazırlık aşamaları için de yüzde tebessüm uyandıracak aklıma gelen birkaç fikir daha var onları da büyük keyifle paylaşmak isterim. Bunu bir çok hediyemde denemiştim kızlar ve babaların ne kadar düşkün olduğunu kutu açılırken bile görsünler şahit olsunlar düşüncesindeyim. O yüzden hediye kutularında fotoğtaf olayını çok seviyorum ne yapman gerekiyor aşağıda aşama olarak belirteceğim aşamalara göre güzel bir kutu hazırlayıp içeriğini beraber ekleyelim. Fazla vaktini almadan uzun lafın kısası hazırsan başlıyorum bende sabırsızlandım sunduğum seçeneklerden birini kendim için düşünüyordum belki yararı olur, umarım seversin.❤
Güzel bir kutu alalım boyutları 30 cm den büyük olmalı.
Birlikte olan bir resmini hemen kutunun kapağına yapıştır. Açınca karşısına çıkacak şekilde olsun. Yanında notlar yapıştırabilirsin.
İhtiyacı olan ürünleri derlerken aklıma bunlar geldi ;
Su geçirmez plastik kordonlu kol saati (markalar; Q&Q , daniel klein, casio ve pierre cardin)
Hakiki deri cüzdan ve kartlık ( derimod, us polo ASSN.)
outdoor spor ayakkabı yaz kış kullanacağı ve şu geçirmez özelliğe sahip yağışlı havalarda ilaç gibi gelecek bir ayakkabı. Mutlaka dolaplarda olmalı. (Lumberjack ve lescon)
Ee, haliyle yaz geldi güneş gözlüğü de bir ihtiyaç sonunda. Kaliteli ve güneşin zararlı ışınlarından koruyacak güneş gözlüğü alabilirsin. Makul fiyatta olacak markan tavsiyelerim ( tom jones, osse, aqua di polo)
Akşamın serin ve günün yağmurlu havalarında kullanacağı yağmurluk da dolabında yer almalı bence. ( mavi, defacto, lcw)
Parfüm ve kişisel bakım setleri olmazsa olmaz. Içinde traş köpüğü vb içeriklerin olduğu bir paket alınabilir. (Nivea , arko, rebul )
Saç ve sakal traşı aleti alabilirsin. Covidin yoğun olduğu dönemde kuaför ihtiyacını evde görebilir. (Phlips)
Çapraz askılı çanta, seyahate çıkarken ve gezerken cepte ki fazlalıkları çok gözlü güzel bir çantada tutması da işini görebilir. (Adidas, hotic, us polo ASSN)
Sandalet ve tshirt kapri takım şeklinde 3'lü bir kombin oluşturabilirsiniz. ( dechlaton, mavi, colins)
Tavsiyelerim ve ihtiyaç olacağını düşündüğüm ürünler bu yönde. Umarım yardımcı olabilmişimdir. En güzelleri onların olsun 😌🙏 🙏
Yarın babalar günü ve babamızı mutlu etmek için güzel hediyeler düşünüyoruz. Bence bir hediyenin maddiyatından ziyade maneviyatı önemli, yani o hediye kişiyi duygulandırmalı ve mutlu etmeli. Tabi ki babalarımıza ne hediye edersek edelim, her zaman mutlu olurlar onlar maddiyata çok takılmaz. Bundan dolayı benim önereceğim öncelikli hediyeler, daha çok maneviyatı olan hediyeler olacak. Ama araya da maddiyatı yüksek kişilere göre hediye de serpiştireceğim.
Fotoğraf Albümü Oluşturma
Bence babamızı en çok duygulandıracak hediye tam olarak budur. ilerde içindeki resimlere baktıkça geçmişi hatırlayacak, bundan dolayı onun için duygulu aynı zamanda maneviyatı yüksek bir hediye olacaktır. Babalarımızın duygulanacağına eminim. Peki bu albüm nasıl oluşturulur? Öncelikle güzel bir fotoğraf albümü alıyoruz ve babamızla ve tüm aileyle çekindiğimiz resimleri fotoğrafçıda çıkartıp bu albüme koyuyoruz. Çok etkileneceğinden eminim.
Hırka Örmek
Tabi ki bir günde örmeye başlarsak yetiştiremeyeceğiz ama alternatifler arasına koymak istedim. Çünkü, bu hediye de emek var ve içinde emek olan hediye her zaman daha değerlidir. Örgü örmeyi bilen arkadaşlara öneriyorum. Çok mutlu olacağından ve kullandıkça sizi hatırlayacağından eminim. Ceket örmesenizde atkı örmek , sizi çok zorlamayacaktır.
Resimli Kupa
Duygusallıktan bahsetmişken bu hediyeyi atlamak olmazdı. Fiyatı oldukça ucuz ama insana hissettirdiği duygular paha biçilemez. Sizin ve babanızın resmini kaliteli bir kupaya yaptırdığınız zaman , çok etkili bir hediye olacağından eminim. Her kupayı kullandığında; çay , kahve ya da başka sıcak içecekler tükettiği zaman resime bakıp , yüzünde gülümseme olacaktır.😊
İsmi Yazan Defter ve Kalem
Bu hediyemi , babası memur olan ya da eğitimci olan kişiler için seçtim. Adı yazan bir defter, onun çok hoşuna gidecektir. Çoğu zaman kullanmaya kıyamayacaktır bile ve onun için önemli notları bu deftere kaydedecektir.
İsimli Şarj Edilebilir Çakmak
Bu çakmakları çoğu kişi bilmez ama çok kullanışlıdır. Şarj edilerek çalışır ve alevi görünmez. Ismi yazan bir tane almak çok şık bir hediye olacaktır. Sigara içmese bile normal hayatta kullanmak için yanında taşıyabilir.
İsimli Cüzdan
Ben bu cüzdanları çok şık ve harika bir hediye olarak görüyorum. Kaliteli bir tane alındığı zaman , babamız normal hayatta uzun yıllar kullanabilecek ve her baktığında mutlu olacaktır.
Saat
Yavaş yavaş maddiyatı yüksek hediyelere doğru geçiyorum.😀Saatin çok şık , kullanışlı ve harika bir hediye olduğunu bilmeyen yok zaten.. Maddi durumu iyi kişiler kaliteli bir saat tercih edebilir.
Laptop
Maddi durumu uygun olanlar için bir önerim daha var diğer önerim, tabiki laptop. Babası şirkette çalışan ya da bilgisayar gerektiren görevlerde çalışan kişiler tercih edebilirler.
Telefon
Telefon günlük hayatımızda en sık kullandığımız ürün. Son model bir telefon babamızı mutlu edecektir. Resimdeki telefonlar çok hoşuma gidiyor, bence o modeli tercih edin.🤗
Öyle yoğun ve hızlı geçiyor ki günler babalar gününe ne ara yaklaştık dedim. Birkaç şey düşündüm senin için tabi ki. Öncelikle şunu söylemek gerekirse babalık duygusu daha korumaya yönelik, merhametli olduğu için babalar her haliyle çocuklarını çok severler ve aldıkları hediyeler ne olursa olsun çok sevinirler. Aynı şey anneler için de geçerlidir. Bir düşünmek, kutlamak bile çok şey değiştirir. Önemli olan düşünmek tabiri burada kullanılır zaten.
Nereden başlamak gerekir diye düşünme çünkü sana tüm alternatifleri sunacağım.😌 Babalar gününe ne almakta kararsızsan gel sana en iyi alternatifleri göstereyim.
1. Güçlü Kollarında Büyüyüp, Geçen Zamanı Hatırlatmak İçin Şık Bir Saat!
Babalara, eş ve sevgililere alınabilecek en alternatif hediye saattir. Saatlerden çok fazla marka verilebilir. Lüks bir saat babanızın şımarması için yeterli olacaktır.😌
2. Güven Kokusunu Yeterince Tattık Şimdi Karizmada: Güzel Bir Parfüm!
Parfüm bu işin en eğlenceli kısmıdır. En beğenilen erkek parfümleri: Carolina, Emporio, Bvlgari gibi markalara aittir. Babanın ne kadar karizma olduğunu parfüm alarak hissettirebilirsin.
3. Görünce Gizli Pelerinini Çıkaracağı "Süpermen Pastası"
Afiyetle yiyip gününü tatlandırması için onu özel hissettirecek pastaya hangi baba sevinmez ki? Eminiz gözleri tebessümden çoşacak.
4. Giymeyip Giydiren Babaları Önümüz Kışında Isıtacak Güzel Bir Mont!
Mont ideal hediye olabilir. Yaz ayının en sıcak mevsimi olması gerekirken resmen kışı yaşıyoruz. Zaten kışa az kaldı. Sonbahara bir 10 gün. Mont seçeneği de gayet düşünülebilir.
5. Teknolojik Harikası, Babanın İşini Kolaylaştıracak Şık Bir Telefon!
Özellikle "Babalar Günü" ve diğer özel günlerde indirimde olan eşyalardan çoğunluk kısmını teknolojik aletler kapsıyor. Telefon almayı da düşünebilirsin.
6. Uzaklara Dalıp Eskilerini Yâd Edecek Şarkılarını Dinlemesi İçin Güzel Bir AirPods!
Türküsünü, şarkısını, askerlik anılarını belki de annenle ilk günlerini, evlilikten önceki günlerini hatırlatacak bir müzik... Kaliteli bir yerden çıkmalı. İşte bunun için baban, güzel bir kulaklığı hakediyor olabilir.
7. Klasiklerin Klasiği: Kravat-Gömlek!
Bilinen en klasik hediyedir. Şık günlerde baban dolabını kurcalamasın istiyorsan bu hediyeyi onun göreceği bir yere koyabilirsin.😌
8. Hafızalardan Gitmeyecek Bir Aile Klasiği: Restorantta Aile Yemeği!
Ailecek, anılardan asla silinmeyecek bir gün yaşamak istiyorsanız bu hediye ilk sıraya alınabilir bile. Şık bir yemek sonrası güzel bir kutlama ile bir gününüzü en iyi şekilde taçlandırabilirsiniz.
Benim kendi nacizane fikirlerim bhular, şimdiden tüm babaların babalar günü kutlu olsun❤
Merhaba tatlım. Babalar günü geldi çattı. Hepimiz babamıza hediye alma arayışındayız. Me alacağımıza dair bazen aklımız karışabiliyor. Onlarca seçenekler arasından bir hediye seçmek bazen mümkün olamayabiliyor. En güzel hediye sevgi, aile saadeti ve birliktir. Bunun yanında yüzlerindeki tebessüm nedeni olabilmek ve onlara içten geldiği için hediye verebilmekte onlara ekstra bir anı ve mutluluk katacaktır.
1. Philips Multigroom 300 Serisi 6' sı Bir Arada Bakım Seti!
Babaların kişisel ihtiyacını karşılayacak her babanın ihtiyaç duyabileceği bir traş makinesi setidir. Kullanışlı ve garantilidir. Trendyoldan başlık ismi ile tedarik etmeniz mümkündür.
2. Nivea Men Traş Sonrası Losyon!
Alkol içermez. Traş sonrası cilde uygulanır. Yanma hissi bırakmaz. Ciltteki olusan tahribatları kuruluk ve kızarıklıkları önler. İçerisinde papatya özleri barındırır.
3. Arko Men Traş Kolonyası!
250 ml bir üründür. Traş sonrası cilde uygulanır. Cilt temizliğine derinlemesine kadar sağlar. Cilde ferahlık katar. Ve serinlik verir. Muhteşem ve fresh bir aromalı kokuya sahiptir.
4. Nivea Losyon Nemlendirici Deep Dimenson!
Traş losyonu ve kolonyasını yüze uyguladıktan 20 dakika sonra cilde nemlendirmek amaçlı uygulanabilir bir formüle sahiptir. Cildi tahriş ve kuruluğa karşı korur. Nem bombası yapar. Cildi besler. Cilde canlılık ve parlaklık katarak cilde bakım yapar.
5. Morfose Osion Beard Care Sakal Balsamı!
100 ml bir üründür traş sonrası sertleşen cildi yumuşatmak için birebirdir. İçerisinde argan yağı ve acı badem yağı özleri barındırır. Cildi besleyerek pürüzsüzlük ve yumuşaklık katar. İçerisindeki besleyici formulleri sayesinde ciltte kusursuzluk sağlar.
Ufak bir traş ve traş sonrası bakım seti hediye tavsiyesi hazırlamak istemiştim. Umarım beğenirsiniz. Ve ona özel ufak bir not yazabilirsiniz.
Ve unutmayalım ki... Babalarımız bir gün değil her gün özeldir. Hayatta oldukları her gün bizler için bayramdır. Sevgileri ve şefkatleri ile bize hayat olan varlıklardır. Bütün baba ve baba adayi olan, hatta bütün erkeklerin babalar günü kutlu olsun. Babalarımız ve erkelerimiz iyi ki varlar. İyi ki...🌼🙃❤😊
Selamlar güzellik, umarım iyisindir diyerek yazıma başlıyorum. Ama öncelikle önemli bir noktaya değinmekte fayda var diye düşünüyorum; burada sana bazı tavsiyeler vereceğim evet ama onlar sadece tavsiye bunu unutma. Babanı senden iyi tanımam mümkün değil, bu sebeplede onu en mutlu edecek hediyeyi bilemem. Önerilerim doğrultusunda senin fikir sahibi olmanı sağlayabilirim sadece, o kadar. Şimdi önereceğim şeyleri yazayım artık değil mi..
Parfüm alabilirsin.
Aslında evet biraz klasik bir hediye gibi duruyor olabilir fakat bence bir erkeğe alınabilecek ideal hediyelerinde başına geliyor. Babanın kullandığı parfümlere bir bak, onun hoşuna giden kokuyu seç ve ona göre güzel bir parfüm seçimi yap. Emin ol bu hediye babanın çok hoşuna gidecektir.
Kişiye özel olan hediyelerden tercih edebilirsin.
Benim özel günlerde en çok hoşuma giden hediyeler kişiye özel olanlardır açıkçası. Onun bana özel yapıldığını bilmek sevindirir. Ve babanında bundan hoşnut olacağına adım gibi eminim. Örneğin baban için yaptırdığın bir kalem, plaket, küllük, kupa vs. gibi ürünler yerinde tercihler olabilir.
Saat alabilirsin.
Saatte klasik bir hediye olarak görülüyor. Ama sen babanın zevkine uygun güzel bir saatle gönlünü fethedebilirsin elbette, beğenecektir.
Kıyafet alabilirsin.
Aslında bu diğer önerilerime nazaran biraz daha riskli bir hediye sanırım. Çünkü doğru bedeni tutturmalı ve babanın beğeneceği bir hediye almalısın. Eğer babanın zevkini biliyorsan bence sorun yok. Kravat, gömlek, pantolon, tişört vs. alabilirsin.
Aksesuar alabilirsin.
Aksesuar seven bir baban varsa bu hediye çok yerinde bir tercih olacaktır. Diye düşünüyorum. Babanın zevkine uygun; kolye, bileklik, yüzük, kemer vs. alabilirsin.
Cüzdan alabilirsin.
Cüzdanda babalar günü için ideal hediyelerden biridir. Sende kendi babanın zevkine uygun bir cüzdan seçimi yaparak onu sevindirebilirsin.
Umarım sana yardımcı olabilmişimdir. Ayrıca ne mutlu sana ki, babanı düşünerek onun için bir şeyler yapmak istemişsin elinden geldiğince. Umarım her daim aranız bu kadar güzel olur.. Kendine iyi bak, hoşça kal..
Yarın Babalar Günü, hediyeler muhtemelen hazırdır. Belki de bazıları seçim konusunda biraz geç kalmış olabilir, ama sorun değil. Hediyenin zamanı olmaz, her zaman verilebilir. Babanız için hediye seçerken babanızın yaşını, ilgilendiği alanları ve ihtiyacı olup olmadığını düşünmenizi tavsiye ederim. Alacağınız hediyeyi kullanması ve işine yaraması önemlidir. Babalar Günü Hediyeleri arasında en çok tercih ve tavsiye edilen hediyeler; kemer - cüzdan seti, parfüm, tıraş makinesi, saat, kupa, defter - kalem seti, plaket, gömlek, kravat, kol düğmesi, anahtarlıktır.
Ben biraz daha farklı hediye önerilerinde bulunacağım.
Babalar Günü için farklı hediye önerileri
Oyun / Kitap
Eğer oyun tutkunu bir babanız varsa PlayStation ve en sevilen oyunlardan alıp hediye edebilirsiniz. Aynı şekilde okumayı seven bir babanız varsa kitap seti alıp onun ilgi alanına hitap edebilirsiniz.
Masaj deneyimi
Masaj deneyimi farklı ve çok güzel bir hediye diye düşünüyorum. Güvenilir, profesyonel bir masaj deneyimi ona çok iyi gelecektir. Özellikle şu pandemi döneminde biraz olsun onu rahatlatacaktır.
Cilt bakımı
Cilt bakımı da değişik ve güzel bir hediye olabilir. Güvenerek gittiğiniz bir uzmana babanızla birlikte cilt bakımına gidip çok eğlenebilirsiniz.
Seccade takımı
Seccade takımı da bir baba için düşünülebilecek hediyelerden biridir. Eskiler hep söyler, 'Ben dua ettikçe sana sevap yazılsın' diye. Çok ince bir düşünce.
Gezi turu
Gezi turu hediyesi de pandemi dönemi stresini atmak için birebir olacak diye düşünüyorum. Annenizle ya da sizinle birlikte de gidebilir. Çok güzel anılar oluşacaktır. Rafting, trekking, Atv vs eklenebilir.
Akıllı bileklik / Akıllı saat
Ben bu seçeneği @liliaaaa sayesinde gördüm ve babama aldım. Kaliteli bir saat almayı düşünüyordum, ama bu daha kullanışlı diye düşündüm. Babam da çok beğendi ve severek kullanıyor. Huawei Band 6 hakkında detaylı bilgiyi burada bulabilirsiniz, Akıllı Saat Mi, Bileklik Mi? Huawei Band 6 Alışverişim!
Özel günlerde hediye seçimi yaparken kişinin gerçekten işine yarayabilecek şeyler tercih etmeye özen gösteriyorum. Babanız zor beğenen birisiyse ve tişört tarzı şeyler sıradan geliyorsa biraz paraya kıyıp daha değerli hediyeler seçebilirsiniz. Babanız nelerle uğraşmaktan hoşlanır onu bir düşünün. Neyi alır kullanır, kenara atmaz onu dikkate alın.
Mesela puzzle yapmayı seviyorsa güzel bir puzzle alabilirsiniz. Koleksiyon yaptığı herhangi bir şey varsa ekleme yapması için birini siz alabilirsiniz. Kitap okumayı seven birisiyse onun okuyabileceği tarzda bir kitap seti alabilirsiniz. Marka konusunda önerilerim yok maalesef, babanız hangi markaları kullanıyor ve seviyorsa tercihinizi o yönden yapmanız çok daha iyi olacaktır. Kamp yapmayı seven biriyse çadır alabilirsiniz. Sporla arası iyiyse güzel bir eşofman takımı, spor ayakkabı alabilirsiniz. İş yerinde ofisine koyabilmesi için beraber çekindiğiniz bir fotoğrafı çerçevelettirip hediye olarak verebilirsiniz. Onun için de anlamlı olmuş olur. Çok yoğun tempoda çalışan birisiyse 3-4 günlük bir tatil hediye edebilirsiniz. Çaldığı bir enstrüman varsa ondan alabilirsiniz.
Anlayacağınız seçenek çok. Siz yeter ki düşünüp alın. Babanızın beğenmemezlik yapacağını sanmıyorum. Sizden gelen bir hediye olduğu için kullanmasa bile çok mutlu olacağına eminim. Ailenizden kendinize yakın bulduğunuz, babanızı iyi tanıyan birine de dilerseniz fikir danışabilirsiniz. Belki sizin hiç aklınıza gelmeyen bir öneri sunabilir. Telefon da güzel bir fikir olabilir. Sürekli kullandığı için mantıklı bir seçim olabilir. Yine en kötü satıp kendisine başka bir model alır.
Güzel bir bütçe ayırdıktan sonra hediye seçimi sizin açınızdan fazla zorlayıcı olmayacaktır diye düşünüyorum. İyi şanslar dilerim.
Seni çok iyi anlıyorum benim babam da her şeyi beğenmez, o yüzden ihtiyacı olan şeyleri almayı daha çok tercih ediyorum. Sana linkleri ile beraber bir kaç örnek vermek istiyorum. :)
Kaliteli bir Ayakkabı veya yaz için günlük kullanacağı terlik alabilirsin.
Babalar Günü'nde en güzel hediye önerileri nelerdir?
Merhaba, umarım beğenirsin senin için bir kaç tavsiyede bulanacağım beğenmezsen bencemde yer verdiğim yazılara da bakabilirsin..
Cüzdan
Babanın kullanabileceği cebinde rahatlıkla taşıyabileceği sevdiği renkten bir cüzdan alabilirsin
Çakmak
Şu görselde ki gibi şık bir çakmakta alabilirsin, sevdiği bir seçenek olabilir bu tür çakmakla görüntü açısından da çok iyi
Nostaljik radyolar
8
Nostaljik parçaları çalan radyolar babanı geçmişe götürebilir huzurlu edebilir buda farklı bir hediye seçeneği benim çok hoşuma gitti babama hediye almasaydın kesinlikle bunu alırdım babam bu tarz nostaljik şeyleri çok sever. Radyoda olmasına gerek yok eşyaları yeterli derecede hoşuna gider.
Şampuan&bakım setleri
Baban bakımlı biri ise sevdiği şampuanlardan kokulu temiz bakım eşyalarına da bakabilirsin
Parfüm
Parfüm&deodorant setlerine de bakabilirsin, bu da çok hoş seçeneklerden biri babanın en sevdiği parfümlere göz atarak karar verebilirsin. Güzel seçenekler arasında kaybettim seni ama küllük, gömlek, ayakkabı gibi güzel alternatifler var.
Selam:) Öncelikle şunu söylemek isterim ki babanı sen bizlerden daha iyi tanıyorsun, bu yüzden hiçbirimiz senin kadar iyi bir hediye fikri bulamayabiliriz. Ama ben senin için birkaç alternatif hediye fikri sunacağım, sende onların arasında babanın sevebileceği hediye tiplerini seçersin.
Klasik Kol Saati
Aslında kol saati ilk akla gelen olabilir ama her erkeği mutlu edecek bir hediyedir. Klasik bir kol saatine baban asla hayır diyemeyecektir. Saate her baktığında seni hatırlayacak ve sık sık aklının bir köşesinde olacaksın.
Parfüm
İlk akla gelen hediyelerden biri olmasıyla birlikte, babanın en çok sevdiği kokulardan birini alabilirsin. Bu sayede riske girmeden onu mutlu edecek hediyeyi bulmuş olursun.
Nostaljik eşyalar
Baban biraz antika ve nostalji seviyorsa, ona eski tip bir plak ya da radyo almak onu mutluluktan havalara uçuracaktır. Nostalji seven bir babaya alınabilecek hediye önerisi cidden çok fazla olabiliyor.
Maket Setleri
Babalar gününe alabileceğin bir diğer hediyemizde maket setleri. Eğer baban el işçiliklerini seven biriyse, ona güzel bir maket seti alarak mutlu edebilirsin. Eminim maketleri gördükten sonra sana teşekkür edip, hemen yeni oyuncaklarıyla oynamak isteyebilir.
Özel çerçeveli aile fotoğrafı
Eğer baban bir masa başı işinde çalışıyorsa, ailecek olan bir fotoğrafınızı çerçeveletilip ona hediye edebilirsin. İş yerinde masasının üzerine koyar ve çok güzel bir hediye olabilir onun için. Hem de manevi değeri yüksek olan bir hediye.
Ayakkabı
Babana kaliteli ve güzel bir ayakkabı alman onu çok mutlu edebilir. Ayakkabıyı alırken, babanın zevklerini göz önünde bulundurarak alışveriş yapman iyi olacaktır. Bu hediyenin diğerlerinden farkı, kullanışlı bir hediye ve güzel olabilir.
Erkek bakım kiti
Baban için kullanışlı olabilecek bir diğer hediye ise, erkek bakım kiti olabilir. Hem uzun yıllar kullanabileceği hem de onu mutlu edecek bir hediye tipi. Sana önerim Braun MGK3060 8'i 1 Arada Erkek Bakım Kiti alman olacaktır. Yüzlerdeki kıllardan tutunda, kulak ve burun bölgelerini bile düzeltiyor. 8 farklı başlığı bulunduğu için çok kullanışlı bir hediye diyebilirim.
Cüzdan
Biraz klişe gibi gelebilir ama babalar için vazgeçilmez bir üründür cüzdan. Eğer bir cüzdan alacaksan, kaliteli bir deriden yapılmış olmasına dikkat etmelisin. Sana bu alanda Pierre Cardin Kişiye Özel Erkek Kartlık Cüzdan Gri İçi Turuncu önerebilirim. Kaliteli bir dana derisinden yapılan bu cüzdanlarımızın üzerine babanın ismini yazdırarak ona özel olduğunu hissettirebilirsin.
Balıkçılık seti
Eğer baban balık tutmayı seviyorsa, ona güzel bir balıkçılık seti alman tam bir nokta atışı olacaktır. Bu tür hobileri olan bir baba için tam bir biçilmiş kaftan. Sana önerim DENİZ BALIKÇILIĞI KEŞİF SETİ - UFISH SEA 150 CAPERLAN alman olacaktır. Bu hazır olta seti, düğüm atmadan ve kolayca misinayı olta makinesine takmanız için bağlantı parçasına sahiptir.
Araç koltuk kılıfı
Eğer baban arabasını seviyorsa, aracı için güzel bir koltuk kılıfı yaptırman onu mutlu edecektir. Benim tercihim deri koltuk kılıfları yönünde ama babanın zevkini en iyi sen bilirsin. Güzel bir koltuk kılıfına hiçbir baba hayır diyemez.
Tamir seti
Ah şu balar... Babalar deyince herkesin aklına tamir işleri gelir. Mutlaka senin babanda ev içerisinde tamir işleriyle uğraşmayı seviyordur. Onu mutlu edecek çok güzel bir hediyedir tamir seti. Sana önerim olan tamir setinin linkini aşağıya bırakıyorum.
Çakmak
Eğer baban çakmaklara, özellikle zippo çakmaklara ilgi duyuyorsa güzel bir hediye olacaktır. Babana işlemeli ve orijinal bir zippo çakmak alman onu mutluluktan havalara uçuracak ve adeta bir bebek gibi sevinmesine vesile olacaktır.
Akıllı saat
Eğer teknoloji kurdu bir baban varsa bu hediye tam sana göre. Babana kaliteli bir akıllı saat alarak onun gözündeki mutluluğu gözlerinle görebilirsin. Sana Haylou Solar Ls05 Smart Watch Global Versio öneriyorum. Klasik görüntüsünün altında muhteşem bir teknoloji yatıyor.
Benim hediye önerilerim bu şekildeydi, babana uygun olanı seç ve onu mutlu ettt.😎😎
Aslında özel bir gün olduğu için daha çok dikkat edilmesi gereken bir hediye seçimi. ''Her şeyi beğenen bir baba değil benimki'' İşte bu biraz zorlayacak gibi ama bende bir kaç hediye öneriyim belki seveceği bir şeyler bulabiliriz.
1- Pikap (Keyfi)
Aslında bu hediyeyi çok fazla önerdim, sebebi ise her insan illaki belirli bir dönemde müzik dinler. Bu işi biraz daha değiştirerek 2021 yılında bile güzel bir Pikap alınabilir. Özellikle sevdiği bir şarkı da varsa onun tercihi ön planda tutulursa, cidden seveceği bir hediye olma ihtimali çok yükselir. Her fiyata göre plak vardır, bu konuda rahat olunabilir. Benim tavsiyem ise; Lenco TT34 olacak bütçe biraz sıkıntılı olabilir lakin kalite konusunda, diğer ucuzlara göre haliyle iyi bir cihaz. https://www.gittigidiyor.com/tv-ses-goruntu/lenco-tt34-dahili-hoparloru-ahsap-pikap-ve-leman-sam-plak_pdp_680223709
Eğer arabasıyla çok fazla uğraşan bir babaysa, bana göre bu ürün biçilmiş kaftan, telefonun desteklediği taktirde şarj edende bir ürün. Biraz daha ihtiyaç ama pratik bir ürün olacak, birde arabasına bir şeyler almayı çoğu erkek sever, eğer babanda arabasına bir şey alınca mutlu olan bir insansa alınabilir. Bu ürünün de bir çok markası ve fiyat aralığı bulunuyor, benim tavsiyem; Xiaomi 20W Araç Yüksek Hızlı Şarj Cihazlı Telefon Tutacağı.https://www.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/xiaomi-20w-arac-yuksek-hizli-sarj-cihazli-telefon-tutacagi-yurt-disindan_pdp_677625648
4- Kol Saati (Keyfi)
Şimdi tam kestiremiyorum ama çoğu baba saati sadece özel günlerde düğünlerde vs. Takar, bazıları ise her daim takar ama senin aldığın saat yerine kolundaki emekli (Anısı Olan) saati sever takar. Ama sonuç olarak ikisi de özel yerlerde bir saat takar. Bazıları hiç takmaz o ayrı. Eğer bu tarz bir hediye alacaksan da çok fazla marka ve fiyat aralığı mevcut ama bana göre rahat saat tercih edilse daha iyi, tonlarca para verip jilet gibi elini kestirmektense, verdiğin parayı hak edecek biraz daha konforlu ürün seçmek doğru olur. Benim sana önerim; LACOSTE 2011002 https://www.gittigidiyor.com/taki-saat/lacoste-2011002-erkek-kol-saati_pdp_700229166
5- Tükenmez Kalem (Keyfi + İhtiyaç)
Şimdi kalem denildiğinde aralarında çok basit gibi kalıyor ama hem fiyat bazında hem de maneviyatta en iyisi bu oluyor. Bunlar normal kalem değil tabi ki, öyle herkesin elinde görebileceğimiz tarzda bir ürün değil. Eğer işi kaleme yönelik bir iş ise örneğin; Maliye, Öğretmenlik vb. Tarzında işlerde çalışıyor ise akmayan kalitesi zirvede olan bir kalem alınabilir. Bunun da bir çok markası ve fiyat aralığı mevcut benim sana önerim; Porsche Design Tükenmez Kalem P3125 Slim Line Graphite 995886. https://www.gittigidiyor.com/ofis-kirtasiye/porsche-design-tukenmez-kalem-p3125-slim-line-graphite-995886_pdp_459733434
Özel
Bana göre babaya ya da anneye hediye alınırken sadece içini dinle, benim önerimle ya da bir başkasının önerisiyle hediye alma. Fikir almak adına illaki sorulur ama, buraya yazıyım 15-20 tane öneri ne fark eder, benim ya da herhangi bir üyenin önediği hediyeyi almak hediyeyi maneviyat yoksunu yapar. Benim önerilerim bunlar ama sen yine geçmişi hafif düşün, özel bir anınız ya da mutlu olduğunuz bir ana göre hediye al, o zaman bu listedeki bütün hediye önerileri mükemmel dahil olsa, sizin için en iyisi aldığınız o hediye olacaktır keyifli alışverişler.
Merhaba, biraz gecikmiş olsam da bende bazı öneriler sunmak istiyorum zira Babalar günü ne ara geldi çattı bende anlayamadım. Bence babaya hediye seçiminde onun işine yarayabilecek ve ihtiyacı olan ürünleri seçmen daha yararlı olacaktır. Ayrıca babalarımız genel olarak alacağımız hediyenin ne denli kullanışlı olduğuna da bakarlar yani uzun süreli dayanabilen ve işlevli şeylerden yana oyunu kullanmalısın bence. Ben sana hem kendi seçimlerimden hem de bir babanın en çok hoşuna gidebilecek diğer ürünlerden bahsedeceğim. Umarım önerilerimle kafanda güzel planlar oluştururum. 🎈
Kol Saati
Babalar günü klasiği ancak babanın aksesuarlarla arası varsa kesinlikle es geçmemen gereken bir seçim. Benim tercihim Casio (kendi saatimin markası da) çünkü hem tasarımları şık hem de oldukça sağlam. Özellikle böyle çakmaklı ya da tesbihli set halinde daha bir hoş olur ancak babanın tarzını bilmen önemli. Tesbih gibi aksesuarla arası yoksa sadece saat almak daha mantıklı bir seçim olur.
Güneş gözlüğü
Babanın karizmasına karizma katacak bir güneş gözlüğü onu fazlasıyla bu anlamlı günde mutlu edecektir. Babama alacağım hediye seçimlerim arasında bu da vardı ancak onun yeteri kadar güneş gözlüğü olduğundan bu seçeneği eledim fakat yine de öneririm. Rayban, Carrera, Emporio Armani gibi başlıca markalar tavsiyemdir.
Gömlek ve kravat seti
Babalarımız gömlek giymeyi çok severler e bizde bu fırsatı değerlendirelim o zaman. Hem yanında kişiye özel kravat, kravat iğnesi ve güzel bir parfüm seti şeklinde olanı en makbulü olacaktır kanımca. Baban meslek gereği takım elbise giyiyorsa bu seçim biçilmiş kaftan. Ayrıca babanın şıklığına vurgu yapıp mutlu edebilirsin, benden söylemesi.
Şort
Malum yaz ayları sınırları içerisinde bulunmaktayız ve sıcak havalar hepimizi bunaltıyor. Bu yüzden babana güzel bir şort almak çok isabetli bir karar olacaktır, benim tercihim bu yönde oldu.
Tıraş seti
Her babanın seveceği bir şey bu bence çünkü çoğu, işleri gereği her gün tıraş olmak zorunda kalıyor ve en başta bahsettiğim gibi onun işini görecek kullanışlı hediyelerden bir tanesi de bu. Eğer baban jiletle tıraş oluyorsa jilette alabilirsin.
Maket
Baban emekliyse ya da can sıkıntısından şikayetçiyse güzel bir maket almak bence süper olur. Hem onu yaparken eğlenir hem kendini geliştirir. Ayrıca baktıkça seni hatırlayacağı bir hediye olur bu bence.
Sevgi
Babana verebileceğin en kalıcı, en doğal ve en güzel hediye. Onlar bizim koruyucu çınarımız, güvendiğimiz ve kendimizi yanında rahat hissettiğimiz güvencemiz. Sırf Babalar gününde değil her gün bu hediyeyi hak ediyorlar.
Benim önerilerim bu şekilde, babanın tarzına ve karakterine göre dilediğin seçimi yapabilirsin. Herkesin Babalar gününü bütün içtenliğimle kutlarım. 🙏
Selamlar hediye düşünen sitenin güzide üyesi ve diğer hediye arayan üyeler, malum yarın babalar günü. Eminim bir çoğunuz babanıza alacağını hediyede karar kılmış hatta çoktan almışsınızdır. Babalarınızın ihtiyaçlarına ve zevklerine göre bir hediye seçmeye gayret etmelisiniz. Babanızın hobileri nelerdir? Neleri sever? İlgi alanları nelerdir? Nasıl vakit geçirir? İşte bu soruların cevabını bulursanız hediye almakta da o kadar işiniz kolaylaşır. Benim de size ve diğer hediye düşünen değerli üyelere bir kaç hediye önerim var. İzninizle önerilerime geçmek istiyorum.
Kupa
Babanıza bir kupa hediye edebilirsiniz. Fotoğrafta normal bir kupa gözükse de siz babanızın fotoğrafının basıldığı veya adının yazıldığı bir kupa hazırlatıp onu hediye edebilirsiniz. Babanızın bu hediyeyi beğeneceğini düşünüyorum.
Saat
Babanıza çok güzel bir kol saati hediye edebilirsiniz. Erkeklerin aksesuar olarak en çok severek kullandığı aksesuar kol saatleridir. Su geçirmeyen, kaliteli ve fonksiyonları detaylı olan bir saat seçmeye gayret etmelisiniz. Bence gayet güzel bir hediye önerisi.
Fotoğraf albümü
Babalarımız her ne kadar ciddi gibi gözükse de aslında duygusal kişilerdir. Duygulandıklarını belli etmemeye çalışırlar. Bu albüm de onları hem duygulandırıp hem de sevindirecektir diye düşünüyorum. Babanızın hem gençlik hem yetişkin halindeki fotoğraflarını beraber koyabilirsiniz.
Hediye seti
Bir kaç hediyeyi birleştirip harika bir hediye seti ayarlayabilirsiniz. Cüzdan, kemer ve tesbihin olduğu bir kutu ayarlayıp onu hediye paketi şekline getirip babanıza verebilirsiniz. Bence güzel bir fikir gibi gözüküyor.
Bugünlük hediye önerilerim bunlar, tüm babaların babalar gününü en içten dileklerimle kutlarım. Hepinizi çok seviyorum, kendinize iyi bakın hoşçakalın ❤️👋
Merhabalar Babalarımız kıymetlilerimiz. Baba demek dağ demek , yanımızda olmasa da gölgesi bile yeter demek. Baba demek evin direği demek sert görünümün altında yufka gibi yürekleri olan , sen düşme diye sana yürümeyi öğreten, ilerde tek kalacaksın diye kafasında bir binbir telaş yaşayıp aynı zaman da güçlü durmayı başaran bizim süper kahramanlarımız. Ne olursa olsun babalarımızın kıymetini bilmeliyiz. Kız çocukların ilk aşkıdır babadır :). Babası nasıl bir adam ise ilerde onun gibi bir adama da aşık olur kızlar çünkü ilk gözlerini babaları ile açarlar bambaşkadır baba sevgisidir. Babalar baba adayları baba olmak isteyenler kız çocuğunuz var ise onları eksik bırakmayın sevginizi dolu dolu gösterin ki ilerde bu eksikliği başkası ile doldurmaya çalışırken yanlışa düşmesinler.
Babam benim dünyada kıymetlim :) babam diyince aklıma gelen hiç unutmam kahvaltı sofrasinda bal ben bali kızlarıma yedirirken, kızım sen de şundan ye bundan ye ben kızlarıma titrerken onun bana titremesi aklima su sözü getirdi ben yanarım yavruma yavrum yanar yavrusuna :). O kadar anlam ki biz hayatlarımıza kalıp giderken ardımızda bizi düşünüp ne oldu olacak diye endişelenen bir adam büyüt besle hayata alıştır ve bırak sonra ne olsun evladimm diye yana yana bakan babalarimiza gün olur aramaz sormaz hale geliriz günümüz de en çok olan durumlardan biri bu beni çok üzüyor babalar günü geliyor sadece babalar günün de olmuyorla bu adamlar babaa hep babamızdı hep bizimleydi niye kadir kiymetlerini her gün bilemeyelim ki :). Onlara ne hediye alınsa azdır ama hicde beklenti de bulunmazlar çünkü onlar evlatlarına almaya alışmış onlara bakmaya görev edinmiş evladından hediye beklentisi içerisine girmez ama en çok bayramlar da anılmak hatırlamak isterler, kandiller de aklına düştüğün bir anda babamm nasilsin lafı onlara dünyalara bedel. ♥️ Ben maddi değilde daha çok manevi hediyeleri severim ama ihtiyacı olan birşeyi almak daha güzel olur diyede düşünürüm. Şimdi buraya bir sürü fikir bir sürü görsel atardım ama babanın ihtiyaci olan neyi sevip neyi sevmediğini bilemediğimden öneride bulunmayacağım gözlemle izle ve kendin bul daha değerli kıymetli olur. Tüm vefekar babalarin babalar gününü kutlarım
Bence kendisi ile çekilmiş güncel/eski fotoğrafları bir kolaj veya kitap haline getirip eski güzel günleri yad etmek en güzel hediye olacaktır.
Eğer maddi olarak düşünüyorsanız :
-Benim babam saat kullanmayı sever bence erkeğe en çok yakışan aksesuarlardan birisi saattir. -Eğer işe gidip geliyorsa veya ciddi giyiniyorsa tarz bir kravat çok güzel olabilir -İsveç çakışı sürekli iş çıkartan babalarımız için ideal bende çok severim kullanışlı ve mantıklı bir hediye -Erkeğin kalbine giden yol midesinden geçer eğer bu tarz hediyeleri sevmeyen bir babaya sahipseniz şöyle güzel bir yemeğe çıkartıp gönülçelen bir evlat olabilirsiniz.
Şimdiden benim babam dahil tüm babaların Babalar Günü kutlu olsun!
Merhaba, Aslında babalar/anneler için en büyük hediye evlatlarıdır ve başarılarımızla onları mutlu ederiz. Bu bağlamda baktığın zaman, ekstra bir çabaya girmemizi genelde istemezler ama onlarında insani istek ve zevklerinin olduğunu düşünürsek, elbet bazı ilgi alanları vardır. Bu noktadan ilerlemen, babana ne alacağını bulmanda yardımcı olabilir. Mesela;
Sevdiği bir takıma ait bir forma, ayakkabı alabilirsin.
Torun sahibiyse, iyiki annemin babasısın canım dedem tarzı duygusal bir hediye yaptırabilirsin.
Hiçbir şey almayıp, yemeğe çıkarabilirsin.
hepsini geçtim kocaman sarılıp iyiki hayatımdasın bile demen yeterli bence.
Güzel bir saat ya da gömlek olabilir. Neye ihtiyacı varsa onu alabilirsin mesela. Kokusu çok güzel olan parfümde alabilirsin, saat tercih etmiyorsa, gömlek ya da parfüm en mantıklısı bana göre ama Cüzdan da güzel olur yani bunlar geliyor şimdilik aklıma 🦋
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
En büyük hediye bir bardak sudur belki de babaya,belki istediği bir şeyi götürmek yahut istemediğinden uzak durmak.Bir babaya, en güzel hediye ahlaklı olabilmektir,bir baba en çok çocuğunun başarısında mutlu olur.Elbette hediye tebessüm ettirir o koca çınara,ama "işte bu benim çocuğum" dedirtebilmek belki de en büyük armağandır ona.
O koca çınara, "öff" bile demeden onun dallarını eğmemektir onu sevindiren,her işte rızasını almaktır dallarını filizlendiren.Onu kırmamak,onu incitmemek ve onu üzmemek bir hediyedir ona.
Şimdi ben en son üzdüğüm gün ile anıyorum onu,çünkü en son kırdığımda gördüm ancak.Şimdi ebediyette belki de benden dua bekliyor.Ben onun istediği gibi bir oğul olarak verdim ona en büyük hediyesini,onu temsil ederek veriyorum hatta ve her dua edişimde ayrı hediye ile anıyorum onu.
En büyük hediye sizsiniz babanıza.Gerisi sadece tebessümden ibaret.
Babalar gününde babama ne alabilirim beni de en çok zorlayan soru. Babam hediye istemez ve çok da şey bir adamdır, nasıl anlatsam, aldığı hediyeleri beğenmez yani. :) Mutlaka gider değiştirir, her seferinde değişim kartı da veririz bu yüzden. Yine de benim tercihim spor ayakkabı oluyor, adamın 30 çift spor ayakkabısı var benim sayemde :D Seviyor, ben de alıyorum. İnatla beyaz spor ayakkabı istiyor babalar gününde.
Anneler günü kolay da babalar gününde ne alabilirim, Babalar gününde babama ne alabilirim? gerçekten beni de zorluyor. Çünkü dediğin gibi babalar her şeyi beğenmiyor genelde. :) Babalar gününde ne alabilirim dersen tabii ki babanın isteklerine kişilik özelliklerine göre değişir ama gömlek, saat en klasik hediyelerdir. Ama 20 TL gibi bir sınırın varsa elde hediyeler yapman daha uygun olacaktır gibi ona verdiğin değeri gösterir.
Babam anam rahmetli oldu ama kayın pederimi çok severim sağolsun beni oğlundan ayırmadı Ben kendisine bir güneş gözlüğü aldım akşamınada kendi ellerimle güzel bir masa hazırlayacağım Esasen baba sadece sevildiğini bilmek ister benim kızım beni çok sever kesin bana güzel bir resim ve yazı yazmıştır
Alışveriş & Hediyeler konusunda 329 cevap paylaştı.
benim babam vefat etti ama ona bir hediye alma şansım olsaydı güzel bir sofra kurardım; balık/yeşillik/peynir/köfte domates... büyümüş de sofra kurarmış benim oğlum derdi :) kendinize güzel vakit geçirecek anlar biriktirin, ucuz gösterişten uzak olsa bile kalbine dokunsun ince düşünceleriniz✨
Yilda 3 kez memelekete giderim. 3 unde de babam icin. Ve hediyem hep aynidir. Bir buket cicek. Dogum gununde, babalar gununde ve olum yildonumunde.
Sagliginda babanizin kiymetini bilin ve dediklerini asla kulak ardi etmeyin canlar. Babam bana 2 kez "YAPMA" dedi. Ben kendi bildigimi yaptim ikisinde de babam hakli cikti. Cok ozledim Dodi$imi :'(
Babalarımıza alınabilecek anlamlı, güzel hediyeler bana göre; •Klasik Casio Kol Saati •Kol Düğmesi •Özel Zippo •İlgilendigi bir alan varsa onunla ilgili nostaljik şeyler •Özel imalat dolma kalem Bu ve buna benzer şeyler alınıp yanağına bir öpücük kondurmanız onu eminim ki çok mutlu edecektir...
Alışveriş & Hediyeler konusunda 497 cevap paylaştı.
20 tl ye ne yapılabilir düşünüyorum ama aklıma pek bir şey gelmiyor. Babanın zevkini de bilmiyoruz. Parfüm diyeceğim ama 20 tl ye bulamayabilirsin, traş kolanyası olabilir ama..
bürosuna koyması için bişey bakıcam karar vermedim. giysi aldım giymedi saat aldım takmadı uğraşamam onunla:)
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bazılarınız için birer kahraman belki, bazılarınız için ise düş ve hayal kırıklığı... Benim hiç olmadı bilemiyorum ama bir baba için en değerli şey sevgiyi hissetmektir bence. Bir sarılma, bir gülüş...
yarın babalar günü daha kutlama :D ben dar body siyah kolsuz aldım sever o tür şeyleri kendisi kamyonet şoförü :D:D daha öncede kovboy şapkası almıştım ama verildi artık cep telefonu da düşünüyorum aslında ama karar veremedim
Gomlek tras makinasi tras seti parfum kemer cuzdan seti zippo cakmak fanatikse takimi ile ilgili birseyler arabasi varsa arabasina aksesuar saat gozluk
Ben almadım valla benim yerime nişanlım aldı :) ikimiz vermiş olduk :) gömlek aldık babam çünki bayan gibi dolabı açınca giycek biseyim kalmamış der :)
Baba gençse tişört pantalon, yaşlı ise gömlek falan almak çok iyi bir seçenek olabilir. Çünkü biliyoruz ki babalar alışverişi çok sevmediğinden genelde az kıyafetleri bulunur 😄
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Ya soruyu soralı +1 yıl olmuş kızın. Bu cevaplar ne 😅