Arkadaşlar babalar günü için hem babama hem de eşime hediye almak istiyorum ama erkeklere alınacak hediye çeşitleri pek olmadığından ne alayım bilemedim. Babalar günü ne alsam?
Babalar günü hediyesi ne alabilirim? Fikir verir misiniz?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Arkadaşlar babalar günü için hem babama hem de eşime hediye almak istiyorum ama erkeklere alınacak hediye çeşitleri pek olmadığından ne alayım bilemedim. Babalar günü ne alsam?
Babalar günü hediyesi ne alabilirim? Fikir verir misiniz?

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
416Cevap
Gömlek en güzel gadası
Parfüm alın
cüzdan, kemer, gömlek, tişört, parfüm, kişisel bakım ürünü almayın SAKIN.
hobisi varsa ona yönelik bir şeyler olabilir, model araba, puzzle gibi.
arabası varsa ona uygun aksesuar olabilir.
spor merakı varsa forma, aksesuar olabilir.
sinema, tiyatro, konser vs seviyorsa bir etkinlik bileti olabilir.
bir akşam yemeği olabilir dışarıda :)
Teşekkür ederim
😊😊
rica ederim :)
Bende teşekkür ederim bana da yaradı. Sorana da teşekkürler 😊
@nilaltan rica ederim :)
@nilaltan rica ederim madem 😝😊
Seviyorsa, tesbih + yüzük kombini (tesbihane. com)
Sigara içiyorsa, isminin yazılı olduğu güzel bir Zippo
Klasik giyiniyorsa güzel bir kravat + kol düğmesi (A. Kiğılı)
Heyecana gerek yok dersen güzel bir parfüm
Eskidi ise deri şık bir cüzdan & kemer kombin
Spor severse spor ayakkabı, klasik ise Kemal Tanca & Hotiç
Arabası var cihazi yoksa navigasyon cihazı
Teşekkür ederim 😊
Fotoğrafını bir Kodak fotoğraf dükkânına götürüp halıya dokumalarını istemek. Bak, bir örnek yolluyorum. Ben de yaptıracağım, bugün rastladım...
Orjinal bir fikir. Teşekkür ederim.
saat parfüm kravat kol düğmesi. tabii bunlar o kişileri tanımayanların yapabileceği klasik yorumlar ama eşinizi ve babanızı siz tanıyorsunuz hobilerine göre bir şeyler de seçebilirsiniz mesela babanız emekli ise ona olta alabilirsiniz gibiii :) ben sadece örnek verdim tabii hoşuna gider gitmez onu siz daha iyi bilirsiniz.
Çok teşekkür ederim canım
Erkek çocuklarının bir babaya verebilecekleri en güzel hediye sevgi bence. Babanın sevildiğini hissetmesi. Erkek evlat ile baba arasında çok farklı bir bağ var çünkü. Yani ben hiçbir zaman babama sarılıp seni seviyorum demedim. Ama anneme yapmışımdır. Baba farklı be.. Allah babası olanlara uzun ömür, olmayanlara sabır versin.
Amin
Kupalar, yastıklar, anahtarlıklar, çerçeveler, bileklikler, kalemler ve ajandalar yeni babaya hediye olarak tercih edebilceğiniz ürünler arasında bulunur bu ürünlerin üzerine babanızın ve kendinizin ismini yazdırabilceğiniz gibi anlamlı sözlere de yer verebilirsiniz veya güzel bir gömlek alabilirsiniz babanızın az çok zevkini biliyosanız ya da kravat veya kol düğmesi hangisi içinizden geliyosa onu tercih edebilirsiniz yanında parfümde alabilirsiniz ya da güzel bir kışlık mont alabilirsiniz malum kış aylarındayız hem çokta anlamlı bir hediye olur
Kupalar, yastıklar, anahtarlıklar, çerçeveler, bileklikler, kalemler ve ajandalar yeni babaya hediye olarak tercih edebilceğiniz ürünler arasında bulunur bu ürünlerin üzerine babanızın ve kendinizin ismini yazdırabilceğiniz gibi anlamlı sözlere de yer verebilirsiniz veya güzel bir gömlek alabilirsiniz babanızın az çok zevkini biliyosanız ya da kravat veya kol düğmesi hangisi içinizden geliyosa onu tercih edebilirsiniz yanında parfümde alabilirsiniz ya da güzel bir kışlık mont alabilirsiniz malum kış aylarındayız hem çokta anlamlı bir hediye olur
Babam: Ne hediyesi aldın çakal?
Ben: Süpriz baba, aç sen.
babam sabırlı bir şekilde paketi açar ve içerdeki hediyeyi görerek:
Babam: Aferim, haldan anlayan adam olduğunu görmek gururlandırdı beni.
Sonuç: Paketi açtığında captain black paketini görmüştü. Sevgi bazen; karşılıklı ölümüne içmektir.
Kız arkadaşım doğum günümde çok sevdiğim bir arabanın modelini almıştı yollarımız ayrıldı fakat hala o hediyeyi saklarim buna benzer bir şey alabilirsiniz ya da güzel bir takım elbise iyi bir alternatif olabilir.
Araba mı alayım 😮
Model araba
tesbih al. kuka olabilir. hem kaliteli bir ağaçtır hem de 20-40 lira arası bulabilirsin. o tesbihe bir de güzel bir imame alırsan tadından yenmez. pahalı bir şey istersen ya saat al ya da kehribar tesbih (200-600 lira arası işini görür). bir erkek bunlara hayır diyemez.
Yaşamıyo işte en iğrenç gün babalar günü yaa bune reklamda var Her yerde afiş basılmış sanki cahiliz bilmiyoz benim babamın babalar günü ölüm tarihi benim için babaları olanlar babanızın yaşaması için her gün dua edin çünki babasız olmak ve annesiz olmak çok kötü tüm babaların ve baba adayı olucak tüm erkeklerin babalar günü kutlu olsun
Benimde oyle babam yasamiyor her baktigim yerde babalar gunu kutlamasi var kimse dusunmuyor babasi olmayanlari
Evet öyle gerçekten benimde halim öyle
💐💐Babam yaşasaydı 💐💐ona O'nun önemini anlatan bir oturum yapar ve ona olan sevgi , saygı ve hürmetimizi anlatan cümlelerle onun varlığının bizim için ne kadar kıymetli olduğunu anlatırdım. Hepimiz için ne kadar önemli olduğunu hissettiren şeylerle onu Onur'e ederdim. Nur içinde yat Baba !
İlgi alanlarına bağlı birazda.. Nelerden hoşlanır falan bilemediğim için birşey öneremiyorum şu an :)
Olsun. Yine de teşekkür ederim 😊
Eskiden, çok eskiden babalar gününde babamın kullandığı eşyaları (sigara, tesbih, çorap) hediye paketi yapar ona verirdik. Bu babalar gününde acaba o eski günler aklına gelir mi diye tekrar öyle eşyalarını hediye paketi yaptık ve verdik. En güzeli de hatırlayıp tebessüm etmesiydi ☺️☺️
En güzel hediye bu olmuş :)
bu ay mıydı babalar günü? konuya o kadar uzağım ki inan soruyu görmesem bilmicem.
ben de anneme hediye alayım bari. babalar gününü kutlarım.
Hayırdır canım?
Tüketik toplumu yapmak için tuzaklar bunlar, kanmayın şunlara...
Ama eşim yeni baba olacak onun için.. :(
Hayırlı olsun da gerek yok doğumdan sonra kucağına alıcağı bebeği en güzel hediyen olacak zaten.
Ya açıkçası babaları çok da bir şey alınmıyor mesela hele bir de kiloluysa gömlek alıyorsun olmuyor tişört alıyorsun olmuyor değiştirmek zorunda kalıyorsun anca mesela elektronik eşyalar olabilir onlar da çok pahalı artık bana kalsa Bence sadece bir kutlama yeterli
eşine parana göre yeni legolardan alabilirsin yetişkin legoları ya da varsa arabasına aksesuar mekanizmalı cüzdanlar çıkmış onlardan falan. babanada kaç yaşında zevkleri neler bilmiyoruz ama babanla en güzel anılarının olfuğu bi foto kitap albümü hazırlayabilirsin...
Duygularımız pek farklı değil ama öyle kasan birisi değilim. Arefe günü onun sevdiği tarzda güzel bir ayakkabı alıp hediye ettim. Tabi babalar hediyeye pek alışık olmadıkları için biraz garipsedi :D Kendisi de dile getirdi zaten.
Yaş geçiyor bu güne kadar siz aldınız sıra bizde dedim. :)
Mutlu oldu garibim :)
Bence bir şiir yazmak
Çünkü bizim alacağimız herşeyi babamız da kendine alabilir almıyosa ihtiyaç duymuyordur. Çok özel olmaz.
Ya bir yemeğe çıkarirsın güzel bir gün geçirtirsin ya pahali bir araba alırsın onun alamayacağı kadar pahalı ya da siir yazarsın. Ya da hepsini bir arada yaparsın. Sıradan her yerde bulunan şeyler pek özel olmaz
Konser, sinema, tiyatro, etkinlik biletleri
tuttuğu takıma yönelik ahşap tablo.
sevdiği şeyler varsa örneğin kalem merakı, isim yazılı kalem.
Keşke bende böyle bir heyecanı tatsaydım değerini bilin.
Sizinki de mi vefat etti 😕
Çok küçük yaşta terketti bizi ona tam ihtiyacımın olduğu zamanlar mekanı cennet olsun. allah bizi orda karşılaştırır inşallah
Allah rahmet eylesin canım . İnşallah ❤
Ben saat alacagim canim ama babami en iyi taniyan sensin
Pardon yanlis yazdim babani dicektim ozur dilerim :(
Önemli değil hayatım ya.
:D :D
ben eşime kendi fotomu vericem olunca sjsjsj çerçeveletip *-* babana gömlek kravat parfüm saat gibi klasik seyler alabilirsin. ya da biyerde onun için masaj ayarlatabilirsin. O şekilde bişey güzel olur :)
Ahşaptan bir ev yaptirmisti geçen sene, baya düşkün oraya. Bende o yüzden evin dekorasyonuna uygun antik bir teleskop almayi düşünüyorum. Bence klasik hediyelerin dışında onun zevkine ve ruhuna hitap edecek bişe almakta fayda var
Babamı kaybedeli 2 sene oldu hep, buruk geçer benim için yanlızlık özlem onunu kokusu çok özlerim hep mezara girip öpüp sarldm öyle koydum topağa baba seni seviyorum diyerek çok özledm be çok
Allah rahmet eylesin.. Zor bir durum.
Evett
Onun ihtiyacı olan ne varsa onu almalısın. Tişört, gömlek, kemer vs.
Teşekkürler
Eşine alma bence şımartma bosuna hep ister cocugu alır onada
Diyosun 😊
Bence öyle
Yoo benim babam önemsemiyor kapitalizmin bir sonucu bu. Bilirsiniz batida evlatlar 18 yasinda evden ayrilirlar. Ebeveynlerini belkide senede 1 kez görüyorlar bu yüzden böyle bir şey icat etmişler. Bizim kültürümüzde bu olmadığı için ve insanin sevdiklerine hediye almak için bir günü beklemesini mantikli bulmuyorum.
BABA' Yı
Alırım Güzel Bir Yerde Yemeğe Götürürürm
BABA Oğul Başbaşa
Harika Oluyor
Tabii Ki Kafanızda Çok İyi Uyuşuyor Olması Gerekiyor
Yoksa Sen Ona O Sana Bön Bön Bakarsınız :) ;)
Buda güzel. Teşekkür ederim 😊
Babalar günü hediyesi olarak akilli telefon tavsiye ederim.
çok iyi
önerebilecek çok şey var ama en güzeli böyle birşey olabilir sanırım :)
aynen bunu değerlendiricem :)
daha farklı birşey ararsan buldumbuldum. com daha çok çeşit var orayada bakabilirsin :)
Çok teşekkür ederim :)
bir erkek olarak söylüyorum buna benzer bir hediye aldığımızda mutlu olmuş gibi davranırız ama çok sıkıcı onun yerine bir akıllı saat al
@AppleStrudel Bunu babama alıcam.
alma demiyorum zaten al görüdügnde teşekkür edicek mutlu olmuş gibi davranıcak hatta güzel bir yere koyucak senelerce orda kalıcak ama sevmicek muhahaha :D
@AppleStrudel Yahu babama başka napabilirimki.
kaç senelik baban iki gram teklonojiden anlıyosa akıllı saat al mutlu olur severek takar ha maddi
durumum okadar yok dersen daha ucuz versiyonlarıda var ha ama tuşlu telefon kullanıyosa kaç senelik kızı olan sen karar ver ama erkekler böyle kalp içerisinde küçük saat tarzı şeyler sevmezler bu tarz bir hediye annen için anlamlı olur
Hiç babalar günü hediyesi almadım ama alsaydım takım elbise alırdım.
Su babalar gunu ne zaman biri beni aydinlatsiiin 😂
19 Haziran canım
Tesekkurler
Ne alırsan al seni seviyorum de babana. Bazen bunu söylemek için çok geç oluyor
Umarım senin için geç olmamıştır :/
Oldu maalesef. Her babalar gününde bunun pişmanlığını yaşıyorum en fazla çiçek alabiliyorum zaten.
Başın sağolsun :/
Sağ ol
Bende kaybettim 2 sene oldu @kızsızada yazdm yukarda benmde pişanlıklarm var ama en özlediyim şey kokusu bana sarlrken gözleri dolup sağol oğlum deyip sakallarnın batması sıkı sıkı sarlmasj
Babacığım bu dünyadan göçtüğünde 7 yaşımda idim. Olsada ona sarılabilsem. Babacığım babalar günün kutlu olsun diyebilsem. Yapacağım tek şey mezarına çiçek bırakarak onun babalar gününü kutlamak. Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun.
Biz erkekler ne kadar basitiz demi alınacak hediye bile yok, ama baba olsam herhalde kızımın yapacağı bir video çok hoşuma giderdi sokak sokak herkese ismimi söyletip babalar günümü kutlaması falan hdhsjs
şimdi klasiklere girmek istersen parfüm çerçeve vb şeyler ama özel olsun istiyosan anılarınızı bir kutuya koyabilirsin =)
Babası olmayanları da düşünüp az ötede yaşayın sevincinizi.
Benim var çok şükür su an ama olmayan insanlar için biraz empati kurun sürekli babalar günü sorusu açmayın
babam olmadığı için bilmiyorum ama en son babama dükkanın duvarına assın diye balıkçılığı çok sevdiği için balık şeklinde saat almıştım.
Ya gömlek al kısa kollu zevkine uygun, ya da ayakkabı al. Giydikçe aklına gelirsin. Dier ıvır zıvır işe yaramayan şeyleri alma. Bende böyle bekliyorum Babayım Dedeyim.
Babası olmayanlara o günlük bedava babalık yapılır.
bir hamilelik testi al ve bir erkeğin idrarını damlat pozitif olacaktır. onunla çık karşısına eğer uçarsa havalara bu şakaydı, gerçekleştirebiliriz de ve atla üstüne. unutamayacağı bir babalar günü olur.
Bence imkanın varsa babanla kendine bir gün ayır ve ona unutamayacağı bir gün geçirmesini sağla ne bilim saçmada görünce luna parka gidip baba kız eğlenebilirsiniz güzel bir geçirmesi en güzel hediyedir bence 😉
Önerin için teşekkür ederim
Rica ederim ne demek her zaman
.).)
🙃🙃
Bir aile albümü ile güzel bir not olabilir sonrasında ailecek bir yemeğe gidilip manevi değeri yüksek bir hediye olabilir orijinal yani standart dışı bir armağan ve varlığınız bir bütünken harikulade olur
Çok çalışan bir babaya sahipsen kuzum rahat ve kaliteli bir ayakkabı alabilirsin üzerinde gezdikçe rahat rahat sana dua eder 😊
Vallaha bilmiyorum peder nerde bulsam bisey alacamda adam kayip 😀
Ne demek kayıp. 😮
Yirtdisinda 😀
Hee. Allah Canını almasın 😂
😀😀
Senin Baban baba mi? ↗
Dün aldım. Tudors'tan gömlek aldım. Birde harika muzlu bir yaş pasta. Dün kutladık. Canım babam, Rabbim annemle senin eksikliğini hiiiiç göstermesin inşaallah.
Amin...
Her gün babalar günü. Annelerin ve babaların gününü tek bir güne has kılmak, bir gün için hediye almak iyi davranmak yerine her zaman bunun bilincinde olmalı insan..
#melankolikduygular•
Birilerinin ürettiği saçma günleri kutlamam. baba herzaman babadır , bir gelenek adete göre hatırlanmaz kutlama vs cahillikten başka bir şey değil haaa bide kapitalist sistemin oyunu
telefonla aramayı düşünüyorum.. aileden ayrı yalnız yaşamanın avantajları :) şaka bir yana babalar gününü önemsemem aramak yeter.. doğum günleri en önemlisidir bence..
Babama zaten en büyük hediye benim daha ne alayim :))
Gömlek saat tişört kravat ayakkabı lunapark jetonu bissürü uzakdan kumandali ucak...
Hiç bir şey alma adam akıllı yemek yap hediye almak saçma
Saat-tespih-kolye-gomlek-parfum-Ayakkabi-Bir fotoğraf anımsatici
Puan verirsen sevinirim
Saat, gömlek, tarzı şeyler iyi gider..
#Vesselam
Ben Kığılıdan Takım elbise aldım valla.1 tanede saat.
Klasik şeylerdir genelde erkeklere alınacak hediyeler. Gömlek, t-shirt, saat, parfüm falan gibi.
ben aksatmaksızın her yıl baba tişörtü alıyorum şu çizgili yakalı olanından :)