Ürüne göre de yazabilirsiniz :) ben ayakkabıda fiyata bakmam tamamen kalite önemli bir de pantolonda. Elbise tişört vs kalite çok aramam fiyata bakarım.

Denge önemli..
Her ürün için kafamda belirlediğim bir minimum kalite seviyesi vardır (altına düşmem) ve maksimum fiyat seviyesi vardır (üstüne çıkmam) ..
Mesela çok ucuz bir ayakkabıyı tercih etmem (eğer şans eseri süper derecede rahat değilse).. Ama çok pahalıyı da almam.. Rahat bir ayakkabının ederi bana göre 130-160 lira arasıdır.. Bu tarife en iyi uyan ve en sevdiğim ayakkabı onitsuka tiger..
Veya mesela telefon alırken de 800-1000 lira arasındaki modellere bakarım.. Daha üstü gereksizdir, daha aşağısı ise yetersizdir..
Tişörtte kaliteye bakmam, değişik değişik alıp giyerim, maksat çeşit olsun.. Tişörtün kalitelisi olmaz zaten.. Hepsi aynı uyduruk penyeden aynı atölyelerde yapılıyor, en kralı bile birkaç yıkama sonrası çöp oluyor.. Niye daha fazla ödeyeyim ki?
Fiyat/performans optimizasyonu.
Kumaştan anlıyorsun ya :D
Bir yere kadar. Mesela LCW'nin tişörtleri 40 lira üstünü hak etmez. Mal kendini ve yerel piyasadaki değerini belli eder.
Halbuki yanlış bilmiyor isem;DeFacto'un malları yer yer LCW'den ucuz. Buna rağmen daha kaliteli. Tamam, peki, Fiyat/Marka optimizasyonu olsun :)
Alışveriş mevsimi geçti mi yoksa :D?
O zaman gayet ihtiyatlısın :) Kıyafetlerinin o kadar dayanması şaşırtıcı :) Bir kadın olarak eksikliğini yaşamıyor musun peki?
Kapak fotoğrafın Selçuklu Kartalı, değil mi?
Eksik olan birkaç parça kıyafetim var, onları aldıktan sonra bir süre ben de alışveriş yapmayacağım :)
İlgilendiğim bir konu olduğu için sorguladım :)
Dikkatimi çekti :).
Türkçülük sanırsam :)?
Evet o anlamı değil de Samanizm'deki anlamı hoşuma gidiyor. Yer ile gök arasında çelik kapı var ve orayı ciftbasli kartallar koruyor. Aynı zamanda yucelik ululuk anlamları var. Anlamı hoş. Türklerde değil daha öncesinde de çok kullanılmış. Orta asya dan geliyor aslında. Turkculugu temsil ettiği için koymadım :)
Türkler nereden geliyor :)?
Tamam tamam, uyuzluk yapmak istedim sadece :D
Umarım bu bir şakadır :D Şaka değil mi :D? Nolur şaka de :D Şaka :D Sen kendi kapağına bak bikerem :D Ne o öyle kuşlu böcekli :D
Sen ciddi miydin?
Göktürkçe Türk yazıyor :D
Valla o senin cahilliğin şekerim, nasıl bilemediysen artık :D
Ofcours I * clever 😎
Ne o hareket :D?
Kakostaya ma :D?
Ne duymak istediğini anlayamadım :D
E çeviriden anca bu kadar oluyor.
Ben de sevindim :). Şans kovalamıyorum zaten :). Iyi geceler :)
Teşekkür ederim :).
Ayakkabıda kesinlikle kaliteye bakarım, diğerlerinde de öyle aslında. Ama ayakkabıya verdiğim para kadar pahalı olmaz
kalite ve fiyat denklemi çok önemli kalite fiyatı fiyat kaliteyi terazilemeli
Cevap
10Cevap
makyaj ve ayakkabı da kalite geri kalanında fiyatı önemli
Ayakkabıda kalite önemli. Onun dışındakilerde fiyat daha önemli benim için
Her ikisi de bazen de çok gereksiz yere pahalı oluyor değmeyecek birsey oluyor.
Zevk para ve kalite insan ucunu ucuz da olsa pahalı da olsa arıyor
Beğenmem daha önemli 😁
Kalite.. yoksa herdaim fazla ödüyoruz zate. Parayi giyne gibi bir şansimizda yok hani afshdkdk
önce kalite.
üçe beşe bakmam
Kalite Yalan. Önemli Olan Fiyat
Sırasıyla kalite, marka, fiyat
kaliteli ucuz olmalı :D
İndirimi kovaliyoruz :))
ucuz mal alacak kadar zengin değilim :)
kalite
Kalite öneml, i
Fiyat
Kalite önde gelir
Kalite.