Kaliteye
Fiyata
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

En uyguna kaliteli ürün almaya bakıyorum. Bu yüzden özellikle gıda sektöründe üretici firmaya bakarım ilk önce. Birçok adını duyurmaya firmalarda son derece iyi tesislerde ürettiriyor ürününü, onu tercih ediyoru. Aynı kalitedeki bir ürüne daha fazla para vermek mantıksız.
Aynen öyle hem kaliteli olması çok önemli aldığımız ürünün hemde bence kaliteli olduğu kadar fiyatıda önemli. Ben şahsen bir ürün alırken ilk önce markasına bakmam yani aklıma bile gelmez. İlk dikkat ettiğim şey genelde fiyatı olur sonra markası olur.
Öncelik tabi ki kalitesi. Kalitesiz bir ürünü alıp pişman olup kalitelisini almak insana daha büyük zarar yaptırıyor. Bir kere alırsın tam alırsın
Maalesef ekonomi yüzünden fiyata bakmak zorunda kalıyorum. ama kaliteye ve fiyata birlikte bakmak en doğrusudur. İyi bir ürün, genellikle yüksek bir fiyatla gelir, ancak ucuz bir fiyat her zaman kalitesiz bir ürün anlamına gelmez. Ayrıca, bazen pahalı bir ürünün kalitesi, ihtiyaçlarınızı karşılamak için gereksiz olabilir, bu nedenle fiyatı uygun olan, ancak kaliteli bir ürün seçmek daha mantıklı olabilir. Önemli olan, ürünün sizin ihtiyaçlarınıza uygunluğu, kalitesi ve fiyatının uygunluğudur. Eğer kişi kaliteli bir ürün almak istiyorsa, fiyatı daha yüksek olsa bile kaliteye daha fazla önem verebilir. Fiyatı daha önemli bulan kişiler ise daha ucuz bir ürün almayı tercih edebilirler, ancak bu durumda kaliteyi bir öncelik olarak görmeyebilirler. Bazı durumlarda ise, kaliteli bir ürün almak için yüksek bir fiyat ödemek yerine, daha uygun bir fiyatla kaliteli bir alternatif bulmak mümkün olabilir. Sonuç olarak, tercihler ve ihtiyaçlar kişiden kişiye farklılık gösterir ve hangi özelliklere daha fazla önem verileceği tamamen kişisel bir tercih meselesidir.
Aynen öyle bende mecbur fiyatına bakıp alıyoruz artık. Yani fiyatlar malum ortada kimse artık dolu dolu alışveriş yapamıyor bu artan fiyatlar yüzünden. O yüzden ben asla fiyatını es geçemem alışverişte.
Hassas olduğum bir konudur özellikle Türkiye'de yaşadığım için ekstra hassasım..
Ülkede aşırı enflasyon ile gelen ucuzluk ürün adı altında kalitesi düşük , ihracat kalitesiz ürün olarak ülkeye geri postalanan ürünler ile dolup taşıyor.
Orjinal ve şüphe etmediğim ürünleri alıyorum.
Evet türkiyede genelde çok fazla öyle ürün. Bende mecbur kalmadıkça öyle yerlerden alışveriş falan yapmamaya çalışıyorum. Ucuz diye sağlıksız zararlı yiyecekleri satıyorlar. O yüzden kaliteli olmasına dikkat ederim ilk önce.
Yani ben bazen paketine de bakıp alabiliyorum. Benim için dış görünüşte önemli. Belki düzen veya uyum rahatsızlığım olabilir. Şampuan bile alırken şişenin zarif oluşuna durup bakarım.
Aynen bende öyle. Genelde dışı güzel olan ürünler beni her zaman daha etkilemiştir. Bende öyleyim senin gibi. Onun dışında ürünün kaliteli olması çok önemli benim. Yani sırf ucuz diye ürün almam ben
Şey mesela bazı ürünler ne olduğu fark etmez kokusu vardır. Böyle nasıl desem bazen yeni kitaptan alınan hafif çikolatamsı bir koku, bu tarz şeylere de elim gidiyor maalesef.
Cevap
34Cevap
Alacağım ürünün kalitesi parasından daha önemlidir kaliteli olmayan bir şeyi alıp ucuz diye eve geldikten sonra kullanamıyorsan yiyemiyorsan almış olduğum şeyin ne anlamı kalıyor
Aynen öyle çok güzel açıklamışsın. Bende aynı fikirdeyim sizinle. Bende bir ürün alırken kaliteli olmasına dikkat ederim ilk önce. Benim için bir üründe fiyatı pekte önemi değil önemli olan kaliteli olması
Artık insanlar Kaliteye bakamıyor Çünkü kaliteli olan ürünler çok pahalı oluyor bu yüzden insanlar artık sadece alabildiği fiyattaki ürünleri takip etmeye başladı
Aynen öyle. Artık ucuz ürün bulmak için uğraşıyoruz. Yani zaten malum fiyatlar ortada o yüzden artık eskisi gibi çok ürünler alamaz oldu insanlar ne yazık ki. Bizde o yüzden artık hep nasılsın ucuzsa onu alıyoruz.
Kesinlikle katılıyorum sana
Eskiden kaliteye bakıyorduk şimdi etiket fiyatlarına bakar olduk
Aynen öyle ya. Eskiden ne güzel herşeyi hem uygun fiyata alırdık hemde kaliteli ürünler alırdık. Şimdi en kalitesiz ürünler bile çok pahalı olmuş. Valla artık son zamanlarda ürünler çok pahalı oldu ne yazık ki
Evet genelde herkes ilk baş fiyata bakarak alır. Yani mecbur fiyata bakıp alıyoruz. Malum devir ekonomi devri o yüzden artık mecbur fiyata bakarak ürün alıyoruz. Yani artık kimse ürünün kalitesine falan bakmadan alıyor
Az önce cevapladığım sorunun aynısı :D Kaliteli olmayan bir şeye para verilmez.
Kesinlikle öyle. Kalitesiz bir ürüne para harcamam ben ya. Benim için kaliteli olması bir ürünün çok daha önemli. Yani kaliteli olsun fiyatı ne kadar olursa olsun takılmam ben genelde öyle ya.
Ucuz olup da bir işime yaramadıktan sonra neyleyim o malı
Aynen öyle. Genelde ucuz etin malı yenilmez derler aynen öyle. Ben şahsen ucuz diye almam bir ürünü. Yani benim için kaliteli olması her zaman çok daha iyi. Ucuz şeyler genelde çabuk kötü oluyor.
Kaliteye bakmaya gayret ederim ama bir şeye hak etmediği parayı da vermem.
Aynen öyle bende ilk önce kaliteli olmasına dikkat ederim. Benim için her zaman fiyatından daha önemli kaliteli olması. Bende hak etmediği parayı bir ürüne asla vermem. Hak ediyorsa veririm ama.
Önceden fiyata bakıyordum şimdi kaliteye bakıyorum çünkü kalite fiyatı karşılıyor zaten.
Evet bence kaliteye bakıyorum artık. Yani fiyatı ne olursa olsun bence kaliteli bir ürün olması çok daha önemli. Genelde fiyat benim için her zaman ikinci planda. Yani ben daha çok kaliteli olmasına dikkat ederim
bazı parçalar için asla fiyat önemli değildir. BAzen ekonomi yaparım.
Aynen öyle bazen ekonomi yapmak tutumlu olmakta iyidir. Yani bazı ürünlerin kaliteli olmasına evet bence dikkat edilmeli. Özellikle bu yediğimiz yiyecekler falan ise bir tık daha önemli ve dikkat edilmeli diye düşünüyorum. Fiyattan önce kalitesi daha önemli bence.
Cüzdanıma bakıyorum ben, söyleyeceklerim bu kadar.
Aynen öyle. Maalesef artık bir ürün alırken bin defa düşünüyoruz. Eskiden böyle değildi bir üründen 3, 4 tane alırdık. Şimdi maalesef o devirler artık kapandı. Şimdi 2 parça ürüne dünya kadar para ödüyoruz maalesef ne hale geldik böyle.
Fiyat olarak hepsi pahalı olmaya başladı o yüzden kalitesi daha önemli benim için
Aynen öyle. Fiyatı zaten hepsinin ateş pahası oldu ne yazık ki. O yüzden artık fiyatı ne olursa olsun ucuz almaya bakıyoruz. Yani kalitesi çok daha önemli olmalı bence her zaman. Yani en azından yedigimiz içtiğimiz yiyecekler kaliteli olmalı.
Kaliteli olanı daha uzun ömürlü olduğu için fiyatı hoş görülebilir.
Aynen kaliteli olması bence çok daha önemli. Yani her fiyata her ürünü genelde kolay bir şekilde bulmak mümkün. Ben genelde bir ürün alırken ilk önce fiyatına değil kaliteli olup olmadığına dikkat ederim
kalite ve fiyat doğru orantılı kalite artarsa fiyat artar hemen bozulsun ya da sağlıksız olsun diyorsan ucuz alırsın
Kaliteli olsun üç kuruş fazla olsun başın ağrımasın.
Aslında fiyat performans oranlaması yaparım genelde.
Maddi anlamda sıkıntım olmadığı için kaliteye bakarım
Ne güzel sizin için. Bende genelde kaliteye bakarım. Yani bir ürünü beğenmek benim için çok daha önemli. Öyle fiyatına takılan biri değilim ben. Benim için kaliteli olan bir ürün olsun yeter bence
Kaliteli ürünler pahalı olur o yüzden tercihim kaliteye bakarım
Bu nasıl oldu bu yazı ne sjsjsj beynim eror vermiş
Kaliteli olması çok daha önemli.
Aynen benim içinde öyle. Ben pek fiyatına takılan biri değilim açıkçası. Eğer hoşuma giden bir ürün ise fiyatı aslında pekte önemli değil benim için. Ben genelde kaliteli ürün olmasına daha dikkat ederim.
İkisinide ucuz etin yahniside olmaz
Aynen öyle. Bazen gerçekten çok ucuz diye aldığımız şeyler çok kötü çıkabiliyor. O yüzden bir ürün almadan önce bence kaliteli olup olmadığına iyi bir dikkat etmemiz lazım diye düşünüyorum ben..
kaliteli ürünü en uyguna bakarım. ve ne olduguna görede değişir
Fiyatlar çok kaliteli 😂
Aynen evet öyle oldu. Gerçekten artık çok pahalı her şey yani zaten biz kaliteli ürün almış alıyoruz aslında. Kaliteli bir ürün almaya dikkat ederim ben hep alışverişlerimde falan. Fiyata pek dikkat etmem
Sonra mecbur fiyata bakcaz 👍🏻
Aynen öyle mecbur fiyata bakarak alıyoruz bazı ürünleri. Eskiden olsa canımızın her istediği ürünleri alırdık. Şimdi öyle değil ne yazık ki bir ürünü almak bile dünya kadar para ediyor ne yazık ki
Kaliteli olmasına dikkat ederim öncelikle.
Aynen bende kaliteli olmasına dikkat ederim ilk. Ben bir üründe fiyatına pek takılan biri değilim genelde. Benim için önemli olan kaliteli olması bir üründe. Ben genelde ürünün kalitesine takılmamm
Haklısın insan ortalama bir parası bile olsa daima kaliteyi tercih etmeli.
Bazı şeylerde kalite bazı şeylerde fiyat
Aynen aslında her ikiside önemli. Benim için her zaman kaliteli olması çok daha önemli. Ben genelde öyle fiyata pek takılan biri değilim. Her zaman önceliğim alışverişte kaliteli olup olmadığı
Kalite fiyat performans önemli
Yani evet aslında her ikiside önemli. Şahsen ben öyle markaya takılan biri değilim. Benim için bir ürünün markası pekte önemli değil. Yani ben daha çok kaliteli olmasına dikkat ederim. Fiyatı pek önemli değil.
Kalite Kalite Marka Marka :D
Fiyat performansa göre değerlendiririm.
Kalite zordur zor elde edilir
Kaliteeee kalitwe markaaa marka
İkisinin birleşik performansına :)
Kaliteye
Evet bende bir ürün alırken genelde kalitesine daha çok dikkat ederim. Aslında benim için fiyatı pek önemli değil. Yani beğendiğim bir ürünü alırım ben genelde. Yani beğenmem çok daha önemli aslında
Bende ayni
İkisi de
Aynen bencede her ikiside önemli. Ben alışveriş yaparken şahsen hem fiyatına dikkat ederim hemde kaliteli olmasına. Öyle ucuz bir ürüne gidipte paramı asla vermem. Kaliteli olması benim için çok daha önemli
Fiyata
Evet fiyatta önemli tabi. Malum son zamanlarda zan ola ola artık insanlar iyice dikkat etmeye falan başladı. Yani kaliteli olsun birde fiyatı bence uygun olsun derim ben açıkçası. Sonuçta kaliteli olmasıda çok önemli
Yani evet bende ikisi bir arada olsun isterimde açıkçası biraz zor bulunuyor o yüzden direk fiyat dedim ki muhteşem ekonomimizden dolayı direk oraya odaklıyım maalesef..
Fiyatına
Yani evet fiyatıda önemli tabi aldığımız ürünlerin. Ben genelde daha çok kaliteli olup olmadığına bakarım. Yani benim için genelde fiyatı çok sonra gelir. Kaliteli bir ürün olması çok dana önemli her zaman.
İkisinede
Evet bende genelde her ikisine de dikkat ederim. Fiyatı aslında benim için pek önemli değil yani kaliteli olması bence çok daha önemli. Sırf ucuz diye gidip öyle kalitesiz bir ürünü falan almam ben ya.
Kalite
Evet kalitesi bence çok daha önemli. Bende bir ürün alırken ilk önce kalitesine dikkat ederim. Yani benim için genelde fiyatı her zaman ikinci planda olur. Yani hak etmeyen bir ürüne para yatırmak.
Fiyata
#Mirliva
Yani evet genelde bir ürün falan alırken fiyatıda çok önemli. Malum artık bir ürünün fiyatına bakmadan falan alamıyoruz. Ben en çok bir ürün alırken fiyatına dikkat ederim. Benim için birde kalitesi önemli.
Maalesef ilk fiyat
Yani evet fiyatta önemli tabi ama bence fiyattan daha önemli kaliteli olması. Bir ürünün fiyatı pek önemli değil açıkçası benim için. Benim için genelde en önemli olan şey ürünün kaliteli olmasıdır.
Kalite
Evet bir ürün alırken bende kaliteli olmasına dikkat ederim ilk önce. Yani genelde ucuza satılan ürünler kötü oluyor. O yüzden ben kaliteli yiyecekler almaya dikkat ederim. Ucuz ürünler genelde kötü oluyor
aynı anda ikisine
Aynen bende öyle. Bende ürün alırken genelde kalitesine ve fiyatına dikkat ederim. Yani sırf ucuz diye gidip kalitesiz bir ürün falan almam ben ya. Genelde ucuz ürünler kalitesiz oluyor çünkü.
Fiyata
Evet fiyatıda önemli tabi. Yani ben ilk önce aslında alışveriş falan yaparken kaliteli olup olmadığına dikkat ederim. Fiyatıda önemli tabi. Sonuçta her şey ateş pahası olmuş o yüzden fiyatada dikkat ederim.
👍👍
Kalite
Evet bencede kaliteli olup olmadığı çok daha önemli. Yani fiyatı aslında benim için pekte önemli değil. Ben genelde kaliteli olmasına falan dikkat ederim alışveriş yaparken falan fiyatına takılmam.
Kaliteye bakarım
Aynen bende ilk önce kaliteli olup olmadığına dikkat ederim. Benim için en önemli olan sey bir üründe kalitedir. Ben öyle fiyata göre alışveriş yapmam genelde ya. Fiyatı benim için önemsiz alışverişte
Kaliteye tabiki de
Kaliteli olması çok daha önemli. Bir üründe ben ilk önce kaliteli olmasına dikkat ederim. Ben ürün almadan önce ilk ürünün kaliteli olup olmadığına bakarım. Fiyatı önemli değil benim için pek.
kaliteye
Evet bencede en doğru olan bu. Sonuçta kaliteli olması çok daha önemli çünkü o yiyecekleri tüketiyoruz. Yani sağlık açısından bence kaliteli ürünler alınmalı diye düşünüyorum ben. Fiyatı benim için önemsiz.
Kaliteye
Bende kaliteli olmasına dikkat ederim. Fiyatı benim için çok fazla önemli değil. Bir ürün alırken fiyatı ne kadar olursa olsun ben fiyatı ile pek ilgilenmem. Benim için önemli olan kaliteli olup olmadığı.
Kalitesiz alıp 50 tane alacağıma kaliteli alıp 1 tane alırım mantığı
İkisine de
Aynen aslında ikisine de iyi bir dikkat etmek lazım. Sonuçta ne yediğimiz ne giyindiğimiz önemli. Yani en azından kaliteli ürünler almak bence çok daha iyi olur. Yani ben şahsen buna pek dikkat etmem ya.
Kalite
Evet bencede kalite olmalı. En azından yediğimiz içtiğimiz yiyeceklerin kaliteli olmasına daha fazla özen göstermemiz gerekiyor diye düşünüyorum. Yani aslında fiyat pekte önemli değil. En önemli olan bence kaliteli olması
İkisi de.
Evet aslında her ikisine de dikkat etmek önemli tabi. Benim için her zaman kaliteli olup olmadığı çok daha önemli. Yani ben öyle genelde fiyatına pek dikkat etmem. Bence en önemli olan şey kaliteli olup olmadığıdır.
İkiside önemli
Evet bencede alışveriş yaparken her ikiside önemli. Aslında kaliteli olması bence çok daha önemli. Sonuçta yaptığımız alışverişte bunları dikkat etmemiz lazım. Benim için fiyatı pekte önemli değil.
Bi öğrenci düşün, onun için öncelik fiyatdır 😂 tabi kalitede ondan sonra
Kaliteye
Bende kaliteli bir ürün almaya dikkat ederim genelde. Yani ucuz diye sırf gidip kötü bir ürünü asla almam ben. Gider en kaliteli ürünü alırım parası ne olursa olsun. Fiyatı aslında pekte önemli değil benim için.
Zaten İngilizlerin meşhur bir sözü vardır;
Ucuz mal alacak kadar zengin değilim derler
Kaliteye
Kaliteye
Evet bende önce kaliteye sonra fiyata dikkat ederim. Fiyata dikkat etmekte aslında bu devirde çok önemli. Malum aldığımız her şey ortada. Yani kalitesiz bir ürünü sırf ucuz diye gidipte almam ben öyle.
İkisine de
Evet bence alışveriş yaparken hem fiyatına dikkat etmek lazım hemde kaliteli olup olmadığına. Ama bence kaliteli olup olmadığı çok daha önemli. Benim için ilk kaliteli olup olmadığı çöm daha önemlidir
Fiyat/Performans mantığı ile yaklaşırım her zaman ki belli bir kalite seviyesinde olması gerekiyor. Geçenlerde monitör almıştım yaklaşık 2 hafta sürdü karar vermem fiyat/kalite durumuna göre.
Kalite
Evet benim içinde kaliteli olması çok daha önemli. Yani aslında fiyatının pek ne olduğu benim için fazla önemi değil. En önemli olan genelde kaliteli olup olmadığı onun dışında fiyatına pek takılmam.
Kalite
Aynen öyle kaliteye dikkat etmek benimde önceliğim. En azından yediğin içtiğin yiyeceklerin kaliteli olmasına dikkat etmemiz lazım diye düşünüyorum. Yani aslında markası önemli değil benim için ya.
Markaya
Yani evet markaya dikkat etmekte önemli tabi. Ama benim için her zaman markadan önce kalite gelir. Yani aslında ben öyle markaya takılan biri değilim. O yüzden markasının ne olduğunun açıkçası benim için pek bir önemi yok. Ama kalitesine dikkat ederim tabi.
Fiyata
Bende fiyata dikkat ederim genelde. Yani artık malum devir ekonomi devri mecbur fiyata dikkat ediyoruz hepimiz. Ucuz satılan ürünler genelde pek kaliteli olmuyor o yüzden ben kaliteli ürünler almayı tercih ediyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?