Alışveriş & Hediyeler Sizin için bir ürünün fiyatı mı önemli yoksa kalitesi mi? cengaver115 Takip Et Guru Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 52 Yapay Zekaya Sor Fiyat Kalite Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Sizin için bir ürünün fiyatı mı önemli yoksa kalitesi mi? Cevapla Fiyat Soruları Ürün Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 17,5b cevap paylaştı. Fiyatı önemli bu devirde 0 0 Yorumla
Öylesinen1ck Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Kalitesi önemli, paramla rezil olmaktan nefret ederim. 0 0 Yorumla
serenum Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Kalitesi önemli ne pahalı ürünler var bi iki yıkamaya perti çıkıyor lüzumsuzluk. 0 0 Yorumla
cogalsin2635 Takip Et Xper 7 Yaş: 61 , eic 86% +1 yıl bence fiyatı. Günümüzdeki ekonomik şartlar gereği 0 0 Yorumla
seyyar_tayyar Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl İngiliz atasözü demiş ki; Ucuz Mal Alacak Kadar Zengin Değilim 0 0 Yorumla
zar46 Takip Et Yoda Yaş: 48 , eic 97% +1 yıl Kalite demek birazda marka demek. Etikete önem vermiyorum.. fiyatı önce gelir. 0 0 Yorumla
CAGRI16 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 61% +1 yıl Kaliteli fiyat olarak iyidir kalitesiz ucuz gibi gozuksede surece yayarsan daha pahali our 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Benim için kalitesi ve kesimi çok önemli, o yüzden genelde italyan eşyalar almaya özen gösteriyorum, kalıpları çok iyi oluyor. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl 3 kuruşluk insana 5 kuruş deger veremezsin deger verirsen ilk fırsatta seni kullanır. 0 0 Yorumla
ekndgtk Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Bu ayrımı yapmak zor. Onun için fiyat performans kalite oranı denilen f/p oranına göre hareket etmek lazım 0 0 Yorumla
Demirsenaa Takip Et Xper 2 Yaş: 30 +1 yıl Kalitesiz ürünü sadece zenginler alabilir biz fakirlerin sürekli bir şeyler alacak parası yok. Alıyoruz ve yıllarca kullanıyoruz. 0 0 Yorumla
danceofetern1ty Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Kalitesiz alırsan tekrar tekrar almak zorunda kalırsın 0 0 Yorumla
fenerli_dunya Takip Et Master Yaş: 30 , eic 93% +1 yıl Kaliteli ürünlerin en ucuzunu alırım hep 😊 0 0 Yorumla
Emil-Kurjak Takip Et Guru Yaş: 102 , eic 84% +1 yıl Her kaletinenin bir fiyati vardir zaten 0 0 Yorumla
condommm Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 93% +1 yıl Kalitesi. Aradığım ürünü bulduysam fiyatına bakmam 0 0 Yorumla
S-YlLDIRlM Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Fiyat / Kalite Doğru orantılıdır zaten 0 0 Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,1b cevap paylaştı. Önce fiyat 1 0 Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 447 cevap paylaştı. Kalitesi 0 0 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 348 cevap paylaştı. Kalite önemlidir 0 0 Yorumla
acelyagunesim Takip Et Xper 5 Yaş: 23 +1 yıl Kalitede tabii ama fiyati da dusunmek gerek. 0 1 Yorumla Mertbeyefendii +1 yıl Tabii 🤔💰 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 40 , eic 97% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 954 cevap paylaştı. kalitesi önemli 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Fiyatı önemli bu devirde
Kalitesi önemli, paramla rezil olmaktan nefret ederim.
Kalitesi önemli ne pahalı ürünler var bi iki yıkamaya perti çıkıyor lüzumsuzluk.
bence fiyatı. Günümüzdeki ekonomik şartlar gereği
İngiliz atasözü demiş ki; Ucuz Mal Alacak Kadar Zengin Değilim
Kalite demek birazda marka demek. Etikete önem vermiyorum.. fiyatı önce gelir.
Kaliteli fiyat olarak iyidir kalitesiz ucuz gibi gozuksede surece yayarsan daha pahali our
Benim için kalitesi ve kesimi çok önemli, o yüzden genelde italyan eşyalar almaya özen gösteriyorum, kalıpları çok iyi oluyor.
3 kuruşluk insana 5 kuruş deger veremezsin deger verirsen ilk fırsatta seni kullanır.
Bu ayrımı yapmak zor. Onun için fiyat performans kalite oranı denilen f/p oranına göre hareket etmek lazım
Kalitesiz ürünü sadece zenginler alabilir biz fakirlerin sürekli bir şeyler alacak parası yok. Alıyoruz ve yıllarca kullanıyoruz.
Kalitesiz alırsan tekrar tekrar almak zorunda kalırsın
Kaliteli ürünlerin en ucuzunu alırım hep 😊
Kalitesi önce gelir..
Her kaletinenin bir fiyati vardir zaten
Kalitesi ama fiyat çok uçuk olmamalı
⭐Kalite ürünlerde daima önceliğim⭐
Ikisi bir arada 🤗
Kalitesi. Aradığım ürünü bulduysam fiyatına bakmam
Fiyat / Kalite
Doğru orantılıdır zaten
Kalite son derece önemli
Kaliteli ama ekonomik
Önce fiyat
Kalitesi
Kalite önemli
Kalitesi
Kalitesi
Kalite önemlidir
Kalitede tabii ama fiyati da dusunmek gerek.
Tabii 🤔💰
Kalitesi
Kalite
kalitesi önemli
Kalitesi
Kalite önemli
Para yok para 😂
Kalite onemli
Önce Kalitesi
Kalite
Artık fiyat
katile önemli