En iyi türk kahvesi yapma makinası hangisidir? Tavsiyeleriniz hangi marka Türk kahve makinasinden yana?

En iyi türk kahvesi yapma makinası hangisidir? Tavsiyeleriniz hangi marka Türk kahve makinasinden yana?
Merhaba. Bir kahvenin kırk yıllık hatırı varmış. Hatrınız katlandıkça katlansın diye en iyi kahve makinelerinden birkaç tavsiye vermek istiyorum.
5 kişilik kahve yapma kapasitesi var. Ayrıca kahve makinelerinin en büyük sorunu olan taşma engelleyici özelliği de kendine hayran bıraktıracaktır. Kahveniz piştiğinde ise sesli uyarı sistemi sizi uyaracağı için gözünüz arkada kalmayacaktır.
Çift taraflı cezve ağzı sayesinde kahveyi ve köpüğü kolaylıkla pay etmenizi sağlar. Ayrıca ışıklı ve sesli özellikleri ile de kahveniz piştiği zaman sizi uyarır.
Ağır ateşte pişirme özelliği sayesinde göz bebeğiniz haline gelecektir. Ayrıca yıkanabilir cezvesi sayesinde işinizi kolaylaştırır. 480w gücü sayesinde her zaman daha güçlü özelliğe sahiptir.
İndüksiyonlu ısıtma sistemi,1100 W gücü ve su tankı ürünün en sevilen özelliklerinden biridir. Kesinlikle her evde olması gereken bir cihaz.
4 kişilik fincan kapasitesi ve otomatik su alımı sayesinde bu ürün sizce de çok cazip değil mi? Ayrıca en güzel özelliklerinden biri de fincan seçimi yapabilmeniz.
Su olmadan makinenin çalışmasını engelleyen özel güvenlik sistemi sayesinde gözünüz arkada kalmayacaktır. Kahve ölçü kaşığı ile her genç kızın çeyizinde olması gereken nadide bir parça.
10 saniye içinde otomatik kapanma özelliği sayesinde kahve yaparken endişeye kapılmamanıza yardımcı olur. Ayrıca ışıklı ve sesli uyarı sistemi sayesinde tam bir yakın dost.
Otomatik kahve yapma ve kahveniz piştiğinde otomatik kapanma özelliği ile adeta size iş bırakmayacaktır. Tek tuşla kolay kullanım. Ee daha ne olsun?
Altus markasını anlatmaya bile gerek yok. Çok fonksiyonlu özellikleriyle bir kahve makinesinde daha ne olabilir ki sorularının yanıtını ararken, bir kahveyle kırk yıl hatır kitlemeye ne dersiniz?
Beko markasını kullananlar bilir, yılların eskimeyen markası ve bir yudum kahve içerken kırk yıllık hatır bırakarak sevdiklerinizle sorunsuz vakitler geçirmeniz için ideal. Kesinlikle her evde olması gereken bir ürün bu da.
Arçelik-telve isimli kahve makinasini al yemin ederim kahve ictigimi anladim ya.. kendi köpük veriyo bidaha kopuklu kopuksuz ugrasmiyosun.. icinde olcu kasigi da var kahveyi az attim cok attim da yok.. cok memnunum
Evet çoğu yerde bu makinayi görüyorum. Fiyatida gayet iyi.
Biz arcelikten bulaşık makinasi aldigimizda yaninda hediye vermislerdi.. tabii kullandiginiz kahve de onemli. paketli olanlar yerine carsi gibi yerlerden alabilirsiniz. 3 cesidi var cok agir, orta ve hafif olarak. paketli kahveler aci oluyor. yeni cekilmis orta bir kahve alabilirsiniz tavsiyemdir. :)
Evet hem taze oluyor hem daha guzel oluyor.
arçelik kullananlar var memnun
şu hani suyunu kahvesini kendi alan makinayı diyorsun galiba.onun methini çok duyuyorum da,baya yer kaplıyor :))
bakır cezvede kısık atesde yaparsan ve kasıgı cep sodalı suya sokup karıstırır kahve yavas yavas kabarmaya baslar ortası kuculene kadar kaynat kaynamadan ocakdan cek
ama kahve makınalarında bunu ayarlıyamıyorsun ısı yuksek gelıyor arcelıgın kahve makınasını kullanıyorum kapat ac yaparak dengelemeye calısıyorum osekılde ıyı bır kahve yapıyorum ıcenler gayet memnun kalıyor...
hmm,pişiyor mu peki kahvesi makinada köpüklü oluyor ama pişmesi de önemli?
Lezzetli oluyor ama kaynamaya yakın kapatıp acmayı ıyı ayarlamak gerek tasmasın dıye
Bu arçeliklerin türk kahvesi yapanları var onlar güzel bizim otelde garsonlar kullanıyordu ama çeşit kahvelerde en iyisi ev tipi olarak tefal bide nescafenin var
Cevap
29Cevap
Üşenmedim kalktım kahve makinemin fotosunu çektim, iki yıldır kullanıyorum ve çok memnunum. Bosch üstüne tanımam arcelik telve de kullandım ama Bosch daha iyi...
Ben bunu kullanıyorum: korkmaz tek kahve elektrikli cezve, çok memnunum. Benim almama da iş yerine getirmeleri etkili olmuştu. Türk kahvesi fanıyım, bu aletle yapınca çok güzel olduğunu gördüm iş yerinde. Eve aldım hemen bir tane. Manda batmaz dedikleri türden kahvesi var :)
arceli, demek yenilikk demek :D :D komsumuzda arcelik var ama ciddi guzel yapior iki dakka bile surmuyor tadida baya guzel oluyo tabi elle yapilanin yeri ayridir
arçelik telve dediğin galiba senin de...
teşekkür ederim...
Babam sadece benim ve annemin yaptigi kahveyi iciyor annem makina alalim dediğinde iki tane makinamiz varya diyor 😣
Hahah baban çözmüş olayı 😂
Aynen Allahtan cok sık kahve içen birisi degil 😂😂
O zaman kahve makinası pek gerekmez degil mi?
Ben arçelik marka kullanıyorum ve memnunum. Ayrıca tavsiyesini okumanı öneririm. en çok satan 5 makineyi anlatmışlar.
annein kendi elleri ile yaptığı kahvenin tadını hiç bir akine veremez:))) böyle ifade et başka bişey al:)
yoruluyo be kanki, başında bekle falan yazıktır :)
Bakır bir cezvede kendin yapmak çok daha iyidir. Emek harcıyorsun sonuçta, sevgilin katıyorsun. Bu yüzden içmek ve servis etmek çok daha güzel ve anlamlı :)
Aslında iyidir makine ama cezveyi tavsiye ederim :)
denizyakamoz 500 rt kahveniz artık tuzsuz
denizyakamoz 500 ile yapacağınız kahve asla bayatlamaz telvesiz olmaz
denizyakamoz500 kahvede tek falda tek
düm tek tek tek denizyakamoz500 tek
mangalda yapılan türk kahvesi makinası :D işin şakası ama aldığın iyi bir marka olsunki ilerde arıza yapmasın hemen hemen hepsi aynı ve yaptığı tek görevi var o da kahve yapmak :)
en iyisi cezvedir, makina yapar gecer ruhu yoktur onun :)
Günaydın. Kahve ile aram olmadığı için birşey diyemiyorum. :)
xper imi alıp gideyim diyosun :D
güzel, Allah bereket versin :D
Köpüklü yapıyor şimdi arçelik olanı almak istiyorum hemen pişiririyor.
2 dakika zaman ayır kendin güzelce yap :D makine filan boş iş :D
anlaşılan seni alan kahve makinasıyla evlenmiş olacak yani :D kaynananda kahve makinasını sevecek .bağrına basacak hüüüüü :D
bknz:kahve makinasının faziletleri :D
Odun ateşinde bakır cezve ile yapamayacaksan, arçelik telve 2.lisini alabilirsin, fena yapmıyor.
Arçelik var bizde usta anam 559 liraya almıştı kahveyi güzel bol köpüklü yapıyo
niklerimiz aynıymış yav benim sadece arasında çizgi var :-)
evet benimde dikkatimi çekti :)
şansa bak yavv :-) kanki olalımbiz en iyisi
ben çok iyi kahve yaparım
niye sen türk kahvesi yapmayı bilmiyormusun makineyi soruyorsun evde kaldın o zaman :-)
istemeye geldiklerinde bol köpüklü olsun :DDD
yalan kandırıkçı seni :-)
En iyi Türk kahvesi cezveylen yapılır.Makine boş iştir.
En İyi Cevap