Philips
Nespresso
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
En iyi kahve makinesi kişisel ihtiyaca göre değişir; espresso sevenler için De’Longhi ve Philips’in tam otomatik modelleri öne çıkarken, geleneksel tat arayanlar için Arzum ve Karaca’nın Türk kahve makineleri tercih edilir, çok kişilik kullanımda filtre kahve makineleri pratik olur, teknoloji meraklıları içinse 2026’da çıkan yapay zekâ destekli hibrit makineler damak tadını öğrenip hem sıcak hem soğuk demleme yapabilmesiyle en güncel ve popüler seçenek haline gelmiştir.
bence nespresso philipsten daha iyi ama ben beko CEG 7304 X CaffeExperto kullanıyorum ve çok memnunum sadece espresso shotlar öncesinden americano yapılmamışsa az su kullanıldığından pek iyi ısınamıyor ama pek sorun etmiyorum çünkü öncesinde americano içerim sonra espresso shot yaparım genelde.
Cevap
19Cevap
Nespresso bence
#philips en iyisi. Kesinlikle bu konuda başarılı, 1 buçuk senedir kullanıyorum hiçbir problem yaşamadım. Tavsiye ederim.
Hangi modelini kullanıyorsun
Teşekkürler
Philips boykot.
Neden
Vicdanınız hiç sızlamıyor mu?
Nespresso kahve makinesi güzel degil, yeni kahve makinesi markası yok bence yenilerden bulmalıyız. Birisi kahve makinası üretsin fena satar 😂 üretici olsaydım. Ya cezve ya da kahve makinası üretir ve satardım. ~ ya da bir kadın giyim magazası açardım. ya da cafe açardım.
Net Jura! Philips alanlardan hiç memnuniyet duymadım. Jura pahalı evet ama kahvede benim için bir numara
Delonghi.. philipsin en üst modeline denk gelen özellikte bir alt model delonghi işini fazlasıyla görür.. magnifica plus oldukça başarılı..
Kullananların yorumlarını oku.
En iyisi maddi durumuna gore en ust limitte aldigin markadir 🤲🙏🙏
Yaklaşık olarak 2 yıldır Philips 5000 serisini kullanıyorum gayet memnunum kahveleri ve aroması gayet iyi ama makine kadar kullanılan çekirdeğin kalitesi de kahvenin tadını etkiliyor ve ayrıca öğütme ayarını iyi ayarlamak gerekiyor.
1 adet elektrikli şu ısıtıcı ve 1 paket nescafe gold.
Ben fakir'i kullanıyorum gayet memnunum
Makul
En iyisi cezve de yapmak
Kahve makinem yok, cezve diyorum :))
ben fiyat performans bi makine arıyorum önerileriniz var mı
Philips
Cezve emektar
Breville
Karaca :D :D
Tabii ki tek marka Philips
ben açıkçası toshiba kullanıyorum
Hangisi sizcee