Sevdiğim erkek evli ve evliliğin mutsuz geçtiğini zaten ayrılacaktım sen sebeb değilsin diyor ne yapmalıyım sizce?

Ben malesef evli bir erkekle konusuyorum sadece arada bulusup geziyoruz fazla degil ben onu oda beni cok seviyor ilk basta evli oldugunu bilmiyordum sonra soledi ama mutsuz bir evliligim var karimla ayri yatiyoruz dedi ve evliligini kizaca anlati bende inanim tabi her seferinde yanlis yaptigizi söyledim ama az kaldi bosancam ama bosaninca karim beni türkiye ye sürdürur sende benimle gelirmisin dedi bende almanyadan vazgecip benimle türkiye yasamayi goze aldi diye ona cok inandim guvendim.Benim düsüncem sirf almanya icin katlaniyor.şu an karisinin benden haberi var.Dun aradi karimin dediklerine bakma ben ona seni anlatim dedi ve benim hakkimda karisaina demis ki kizin sucu yok ben isarar etim bütün suc benim.Siz ne diorsunuz bu duruma eger karisini sevseydi beni kötüleyip karisinin gözunde hakli cikmak istemezmiydi lütfen bana yArdim edin bana dedi az ara vercez ben seni asla birakmiycam herseyi halerecem sen usulme dedi kapatik...? Inanin şu an ne yapacagini bilemz durumdayim...
Sevdiğim erkek evli ve evliliğin mutsuz geçtiğini zaten ayrılacaktım sen sebeb değilsin diyor ne yapmalıyım sizce?