Şaka yaptim vs diyor ama bende gerçekten bitti
Ailemle de konustum
En kısa sürede bosanacagim
Bakalım dikkat cekioyr muyum cekmiiyor muyum bosaninca görecek :)
Ben zayıf ve kısa biriyim işte geçenlerde kocam şakasına kimse sana bakmaz o nedenle senle evlendim zaten dedi sonra şaka yaptjm dedi
Ama kaç gündür aklımda hiç çıkmıyor
Çok kötüyüm o günden sonra yanında uyuyamadım bile şimdi de annemlere geldim
Boşanmayı düşünüyorum:(
Bak sevdiğin tarafından sana kötü cümle kurulması kadar ağır bir şey yoktur. Yalnız içini ferahlatacak bir bilgi vereyim sana.
Şimdi Seksi bir eşim olsa herkes tarafından gözler üzerinde olur ve ben kıskançlık duyarım. Dikkat çekmeyen bir eşim olursa eğer kimsenin dikkatini çekmediğini düşünerekten benim de içimdeki o kıskançlık hissi olmaz rahat ederim.
Ben zaten çok çok güzel bir sevgilim eşim olsun istemem. Valla bu sefer ben sönük kalırım, özgüvenim sarsılır. insan bazen sorar bu denli güzel biri bende ne bulmuş diye...
Yani eşin şaka falan dediyse de boşanmadan önce gerçekten bir açıklamasını dinle. Belki kendini yanlış ifade etmiş olabilir.
Beni beğenmeyen bir adamla olamam
Evet ben çok iyi anlıyorum ne demek istediğini ama kadın beyni bizim gibi işlemiyor düz değil daha detaylı ve kendilerinin bir şey söylerken başka bir şeyi ima ettikleri gibi sanırım bizim de öyle olduğumuzu sanıyorlar.
Eşinin yaptığı doğru bir davranış değil, kadın ruhundan anlayan bir erkek o şekilde konuşmamalı.
Ve şu an geri dönüşü çok zor bir durum.
@BrookLynn Evet haklısın, Adam zaten öyle söylememeliydi. Belki niyeti üzmek değildi ama lafı dönderdiler karekökünü alıp yarı çapına böldüler, çıkan sonuca göre amel ediyorlar. işte kadın aklı boşuna denmemiş. insan oturup bi detayını sorar, sağlamasını yapar. söylediği cümlenin nereye gittiğine emin olur sonra hareket eder.
Bunlarda yok bu. Bana bunu dedi... tamam bitti ben burada duramam.
Git o zaman, ne bu yaaa. yağmurdan nem kapmak bunlara söylenmiş, düşünmeden hareket ediyorlar.
Az önce soru soran biriyle DM de uzunca konuştuktan sonra, memnun oldu, fikri değişti. aradığı cevabı verebildim sanırım. Bunlarda dinleme yok ki.
Her ne olursa olsun hiç kimse Allah'ın yarattığı bir insana bu şekilde yorum yapamaz.
Bu hadsizlik ve çok büyük bir saygısızlıktır.
Allah öyle uygun görmüş şekil verip dünyaya göndermiş beyefendiye bak kalkmış yorum yapıyor.
Sen kimsin ve senin ne haddine!
Üstelik bir de eşim, hayat arkadaşım dediğin kişiye. Sana kimse bakmaz ne kadar aşağılık bir ifade. Şu bencilliğe, uklalalığa ve küstahlığa bakar mısın.
Karısına bakılmasından kimse hoşlanmaz evet Ama bunu da tutup kişiye senin görüntünde kusur var ve bu kusur benim işime yarıyor der gibi söylemek terbiyesizliktir.
Boşanır mısın boşanmaz mısın bilemem ama ileride böyle sevimsiz ve itici karakteri olan bir kişiyle daha çok sorunlar yaşarsın.
Ona de ki;
Benim görüntüme laf ettin ya
Karakterlerimiz ve insanlığımız savaşsın isterdim ama görüyorum ki silahsızsın.
Bence espri yapmıştır bu kadar ciddi yağmayın üstelik boşanma durumu da bu kadar kolay bir şey değil artık ağzımıza o kadar alışkanlık olmuş ki en küçük şeyde boşanmayı düşünüyorsunuz evet yaptığın şaka biraz yersiz olmuş kalbinizi kırmış ama işinizi güzel bir şekilde bunun doğru olmadığını kalbinizin kırıldığını anlatabilirsiniz. Ama hemen yuvayı yıkmak doğru bir yaklaşım olmaz
Beyefendi adam resmen beni beğenmediğini ima ediyor beni beğenmeyen biriyle neden evli kalayım (görücü usulü evlendik) neden evlendin diye soracak olursan
Beni yanlış anlamayın siz hak vermiyor değilim sadece orta yolu bulmaya çalışıyorum Bence bunu Aile büyüklerinizle de bir görüşün
İnsanın fikri neyse zikri de odur. Demek ki hem seni beğenmemiş hem de kendisini beğenecek daha iyi birini bulamayacağını düşünmüş. Yani aslında kendisini de beğenmiyor. Yoksa kendince layığını arardı.
Yol yakınken dön bacım. Hayatının en doğru kararı olur bence. Ve sakın o öyle dedi de özgüvenini yitirme. Seni manipüle etmesine izin verme. Kendinin farkında ol. O sadece onun görebildiği kısım. Sen kendine değer verirsen daha da güzelleşirsin. Unutma.
Böyle sevgisizlikle ziyan etmek için çok kısa hayat.🌸
Ah canım yaa, böyle bir esprinin seni bu kadar üzmüş olması çok normal. Çünkü hepimiz sevildiğimizi, değer gördüğümüzü hissetmek isteriz, değil mi? 🥺 Ama şunu unutma, senin değerin başkasının ne dediğiyle ölçülmüyor. Dünyada tek ve özelsin! 🌟
Eğer hâlâ bu olay seni çok etkiliyorsa bununla ilgili eşinle ciddi bir şekilde konuşmalısın. Duygularını açıkça dile getir ki o da olayın ciddiyetini anlasın. Şaka dahi olsa seni yaralamış, bu önemli bir konu! Eğer kendini yanında huzurlu hissedemeyeceksen, o zaman birlikte mutlu olup olamayacağını düşünmelisin. ❤️
Sana içtenlikle bu zor süreçte güç diliyorum. Kendini sev ve daima senin için en iyi olanı seç! 🌹 "Ben onu hak etmedim" deme asla, o seni hak ediyor mu, bunu sorgula!
Cevap
9Cevap
Öyle hayat arkadaşı mı olur kırılmanı üzülmeni umursamıyor bile. Boşanmayı düşünmek için geç bile kalmışsın abla boşan kurtul hiçbir insan için kendini üzme, değmiyor gerçekten.
Cok haklj bir yorum, boşan abla bi, arkandayız
Bunun için mi boşancan böyle dedi diye. El adama gotuyle güler
Beni beğenmiyor bu çok büyük bir sebep
Seni beğenmese senle evlenmez. Armudun sapı üzümün çöpü dersen kimseyle evli kalamazsın
Fazla abartmissin evliliğiniz pamuk ipliğine mi bağlı
Şakasına söylemiş olabilir bu ayrılmak için sebep olamaz tatlım
Patavatsızlık yapmış. Niyetine inanıyorsan takmamalısın bu şakaya.
Sen de şey de dünyada sadece erkek olarak sen kalsan gider maymuna veririm de
Afedersin ama kocan tam bir budala
Ha boşanınca başkası alacak seni yani :D
Komik mi
Komik tabii. Sen bu adamla 1 ayda evlenme kararı almadın yeterli sürede bu sözün ciddimi yoksa şaka mı olduğunu anlayamadıysan diyecek sözüm yok. Ha 1 ayda evlendiysen ona hiç yok.
1 ayda niye evleneyim ama böyle bir şeyi ilk kez duyuyorum ağzından bu çok ciddi bir şey beni beğenmiyor bu adam ve evli kalmamizin bir anlami yok (görücü usulü evlendik)
boşan o zaman. dul kalınca belki kısmetin artar.
Ciddi değilsin dimi
Mal adam ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?