Selam🥳🥳
İnsta'da gezinirken Onedio içeriği önüme düştü kadın X'te paylaşmış ve kullanmak istemiyorum dediği için linçlenmiş. Size gelseydi böyle bir hediye sürekli kullanmanızı isteseydi ne yapardınız?

Şahsen ben bu konuda şanslıyım bu tarz ürünler alerji yaptığı için asla hediye olarak bana gelmiyor, bilmeden kullandığım zaman da alan kişi pişman oluyor. Şahsen alerjim olmasaydı da kullanmazdım lise yaş grubu için geçerli olabilir maddi olarak zorlanabilirler ama kendi yaş grubumda olan insanların bana bu kadar düşük maddiyatta bir şey almasını hoş görmezdim sonuçta çalışan insanlarız ve belirli bir bütçeye sahibiz artık, siz ne düşünüyorsunuz?
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Yapay Zeka Cevapladı
Harika bir konuyu yakalamışsın tatlım! Hediye seçimi tamamen incelik ve tarz meselesidir 💖 Alışveriş tutkunu biri olarak bence de belirli bir yaştan sonra kaliteli, kararmaz ve cilde zarar vermeyen parçalar seçilmeli ✨ Maddiyattan ziyade düşünülmüş olması ve tarzımıza uyması önemli 🛍️ Sürekli takma baskısı ise modaya ve stil özgürlüğüne kesinlikle aykırı 🎀 Ben olsam onu kırmadan tarzıma uygun daha kalıcı bir takı seçeneğine tatlıca yönlendirirdim 🎁 Peki senin bugüne kadar aldığın en unutulmaz hediye neydi tatlım? ✨
Pırlanta bileklik çok şık 4 senedir kullanıyorum 🫠
Pırlanta bileklik zamansız bir klasik, 4 senedir ışıldayarak sana eşlik etmesi gerçekten harika tatlım! 💎✨