Evet
(Param yok) hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Ne işe yarıyor
Rahim bölgesine ısı veriyor
Su torbası var
Evet var☺️
Yani gerek var mı ki
Ama su torbası yürürken sana eşlik etmiyor kemer ediyor
Evet ama buda çok rahat değil bence
Galiba
Üzülme 🥲
Üzülmedim
Sarılalım gel
Yaşasın barış❤️👩❤️💋👨
Savaş mi vardı ki aramızda
Galiba:((
Hayır benim açımdan bir savaş yoktu
Tımam🎉
Sarılalım 🥺
Tamam❤️🫂
Bu iş evliliğe kadar gider 😅
Evliyiz artık
Şaka mi
Şaka
🥺🥺
🥹
Yapma gözlerini öyle 🥺
Neymiş ki bu
Ölen yumurtaya ısı veriyor kcdndjjd
Oluyor😞
Ama o an değil öncesinde eğer ısı verirse ağrı kesiliyor☺️
Olunca ağrı kessin diye
Rica ederim
Bu gibi şeyler karın bölgesine koymak zararlı yunurtaliklara zarar veriyor
Harbi mi neden ki
Yumurtaliklara zarar veriyor diye biliyorum yalnızca ama neden olduğunu tam bilmiyorum
niye ben kendim alamıyor muymuşum
Alırsın da erkeklerdeki tabuyu yıkmak için sordum
erkekler sence bunu düşünebilirler mi nerde o kadar düşünceli ince erkek
Keşke🥺
Ne işe yario kii
Rahime ısı veriyor
o ne ya
boyle bir sey de mi varmis...
Faydası varsa evet
Neden olmasın
Almıştım zaten
Gerçekten mi ne dedi?
Başta saçma bulmuştu ama kullanınca faydalı olduğunu söylemşti
Ne kadar naziksin🥹🙏🏻
Teşekkürler ama bunun faydası yok kimseye o yüzden serseri düşünceli arkadaşları ben tebrik ederim doğrusunu yapıyorlar. Kız milletine iyi olursan kaybedersin!!
Burdaki iyi niyet kadının her dediğini yapmak değil ki zaten önemli olan karşılık beklemeden bişey yapmak bahsettiğin kız milletini biliyorum hangi kesim olduğunu
Karşılık beklediğimi kim söyledi? Fark ettiysen başta saçma bulmuştu dedim burdan anlaman gereken habersiz bir süprizdi bu sadece bir tanesi ben genel olarak süpriz yapmayı partnerimi, eşimi, dostumu sevindirmek hoşuma gidiyor. Lakin bazı kızlar bunu keriz olarak sanıp erkeği cepte görüyor beni sömürdüğünü aldığım iki hediyeyi kâr sanıyor. Ben zaten bunu içinden gelerek yapan bir insanım iş arkadaşlarıma bile, olay iyi niyetinin suistimal edilmesi seni keriz görmesi kendini vazgeçilmez sanması tavırları vs bunu fark eden ben direkt soğuyorum. Bazı arkadaşlarım aranızda ne oldu deyip soranlar olmuş tabii ki kendini haklı olarak savunmuş neyse ki çevremde karakteri bilinen biriyim de iftiraya maruz kalmadım. İşin kısası şu sitede bile erkek sevgilisinden yakınan kızların çoğuna inanmam hepsi ilgi meraklısı benim çevreme o iftirayı atan bu gibi sitelerde deneler diyordur kim bilir. Kadın milleti şeytandır seversen kaybedersin peşinde köpek edeceksin kısa ve net
Karşılık beklemek sadece bir metafor senden bağımsız bu herkes için geçerli birine fazla ilgi sevgi değer verirsen suistimal edilir zaten ben çok dost kazığı yedim böyle ama kadınlar şeytandır diyorsunda her erkek senin gibi değil her kadında öyle değil ben bütün erkekler abaza diyor muyum?
Diyemezsin çünkü kadınlar daha abzadır erkeğin adı çıkmış yakalandığı ve cesur olduğu için abaza, kadın yaparsa kimsenin ruhu duymaz temiz sanılır kadın şeytandır asla saf düşünceli bir kadın olamaz buna yeterince örneğim var sevgili olan kankamın yavşaması mı dersin evli olanın alttan alttan laf göndermesimi her şey kadın isterse alır altına yatar olay biter.. Ama erkek bunun için sürekli çaba gösterip göze battığı için erkeğin adı çıkmış istediğini anında alsa kadın milleti gibi kimsenin ruhu duymayacak. Belli ki daha bir şey yaşamamışsın hayaz toz pembe geliyor
Abazalık zaten birine sarkmak anlamına geliyor? Düşünce ile alakasız
Neyse kardeşim çok uzadı. Kimisine seslenirsin saz kimisine bağırırsın vızz Anlamak derin mesele. İyi akşamlar
İyi akşamlar
Zaten senin gibi adamları o tür kızlar hiç ettiği için sizde haklı olarak gaddarlaşıyorsunuz. İnsan elindekinin değerini bilmediği için bu duruma gelindi. Dilersen seninle sohbet etmek isterim
Dilemem. Teşekkürler 🌸
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar