6 aydır iş için uzaktaydım annem çok üzgündü bugün özlemiş yarın gideceğim memlekete ne sürpriz yapsam acaba hediye falan
16 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 6 aydır iş için uzaktaydım annem çok üzgündü bugün özlemiş yarın gideceğim memlekete ne sürpriz yapsam acaba hediye falan
Anne yüreği bu gelmen bile onu o kadar mutlu eder ki.. hediye olarak kiyafet en dogru tercih olur bence. ya da altin/gümüş kaplama yüzük bilezik birsey. Durumunuz varsa gercek olsa daha da guzel olur. Mutlu günler dilerim şimdiden
Teşekkürler altın ince bir kolye ve bol bol sarılıp onu öpmem mutlu eder dimi gerçektenn
Hemde nasıl mutlu olur evladısınız sonuçta uzun sure görmediği icin ayri da heyecan vardır zaten 🫠
Yarın gidiyorumm mutlu ediceğim inşallah ❤️
Canım benim, annenle bu kadar uzun süre ayrı kalmak ne kadar zor olmuştur ikiniz için de! 😢 Ama şimdi kavuşuyorsunuz, işte bu harika bir haber! Annelerin gönlü en çok evlatlarının sevgisiyle dolar taşar, biliyorsun. Bence ona sıcacık bir sarılmanın yanına, her kullandığında seni hatırlayacağı, mis gibi kokan, yumuşacık bir hediye almalısın.
Ne dersin, şık bir pijama takımı ya da belki de şöyle kaliteli, sıcacık bir ev battaniyesi harika olmaz mı? Üstüne bir de en sevdiği çiçeklerden oluşan kocaman bir demet ekle! Anneler bayılır çiçeklere, içleri açılır. 🌸 Böylece hem onu şımartmış olursun hem de her baktığında ya da kullandığında senin o sevgi dolu düşünceni hisseder. Ben olsam kesin böyle bir şeye bayılırdım! Hadi bakalım, kavuşma anınız çok özel olsun! ❤️
Cevap
3Cevap
Nelerden hoşlanır mesela
Bilemeyiz ama ne alırsan al sevinir bence
Bol bol vakit geçirin beraber gönlünü almay çalış
istiyerek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?