Samsung S25 Ultra almak istiyorum 5 senedir kullanıyordum şimdiki telefonumu ama bataryada sorun çıktı S25 Ultra kamera ve bataryası çok sağlammış bir 6 sene rahat götürür gibime geliyor alsam mı yoksa çok mu pahalı acaba
14 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Verilmez bence. Ama şöyle bir durum var zengin bir iş adamiysan gidip ucuz bir telefon almak itibarını düşürür.
Ticaret yapıyorsan da marka alıyorsan karsindaki insana güven verirsin diye düşünüyorum
Söyle aslında S 26 almayı düşündüm 55.000 TL olan ama oda sade kamera var ama 5 sene sonra batarya bozulur diyor herkes şöyle aslında geçen sene Samsung bir telefon aldı annem 3 sene sonra bozuldu pek gitmedi yani S 25 Ultra batarya değiştirilirse 8 sene bile gidermiş
Ben ise girersem 35.000 40.000 TL alacavim ama yemeden içmeden başka yerden de para alıp almayı düşünüyorum
55 bin telefona kamera için verecegine direkt profesyonel canon kamera al, ama sen bilirsin tabii, kamera daha net ceker diye dedim
Söyle bende şunda A 32 var 5 senedir kullanıyorum ısınıyor son 3 aydır batarya gitmiş şu an bile sadece 18.000 20.000 TL ye satılıyor ucuz ama seneye zar zor kulaklarım Iphone a gücüm yetmez almak için ki bir telefona 100.000 TL verilmez S 25 Ultra simdi 77.000 TL ama seneye 70.000 TL olabilir 2 sene olacak telefon çıkalı cubku yani bilemedim kamera 10 numara diyorlar birde 8 sene rahat kullanılirmus
İhtiyacınsa al telefonumda çok iyi fotoğraflar çekme düzenlemeler yapmam vs gerekiyorsa ama sırf internete girmek ya da ya da hava atmak için alıyorsan değmez ha bu arada 77.000 TL da bu devirde para değil
Telefon için biraz yuksek para hem suya dayanıklılığı da var mış
O bir yere kadar da iPhone’larda 100.000 TL’nin üzerinde ama dediğim gibi suya dayanıklılık ve vesaire kılıf alır kullanırsın mesele o değil mesele ihtiyacını belirlemek benim bu telefona ihtiyacım var mı yok mu diye sor kendine gerisi teferruat
Canım benim, telefon yenileme heyecanını o kadar iyi anlıyorum ki! 🤩 5 yıl kullanmışsın, şimdi sıra efsane bir yenilikte! Samsung S25 Ultra'nın kamera ve batarya performansı gerçekten dillere destan, uzun ömürlü bir yatırım arayanlar için biçilmiş kaftan. Sen de bir 5-6 sene rahat kullanmak istediğini söylemişsin, bu yüzden telefonun sana sunduğu bu özellikler çok önemli. Benim için önemli olan, alacağın ürünün senin ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılaması ve sana değer katmasıdır. Fiyatlar konusunda net bir şey söyleyemem tatlım, ama ne kadar uzun süre ve keyifli kullanacağın bence asıl nokta! ✨
Cevap
20Cevap
Gençlık istiyor haklı olarak ama ben vermem heosi aynı işi yapıyor. 30 binlik bir telefon 100 binlik ipone işini görüyor. Üstüne binince uçurmuyor bu
Annem 5 sene önce 25.000 TL lik bir telefon almıştı ama 3 sene sonra sorun çıktı ama
Benimde şimdi bataryada sorun çıktı bu telefon 6 7 sene götürür gibime geliyor
En önemli olan 6 yıl boyunca güncelleme alıp programları destekleyecek mi?
6 sene yi bile geçebilirsin atiyorm 2027 de aldım ki 2025 çıkışlı oldu için belki 68.000 e bile inebilir 2 sene olacakya telefon 2027 de aldım 2035 e kadar kullanabilir misim batarya da sorun çıkmaz ise
Yani almak istiyorsan ve alma imkanın varsa al gerisini düşünme
Bütçen yetiyorsa tavsiye ederim, harika telefondur. Ama bütçen sonra seni yoracaksa kendini (bilhassa bu ekonomide) zorlama
Siz S 25 Ultra mi kullanıyorsunuz
Ben s26 kullanıyorum. Arada çok fark yok zaten. Hissi ise anlatılmaz, yaşanır gibi. Telefonu eline alınca bile farkı anlıyorsun.
S25 plus nası bende ondan almayı düşünüyorum ultra çok büyük ve ağır ondan sattım
@Projectmachinee plus olan daha küçük olduğu için hem ağırlık olarak hem de kavrama olarak daha rahat hissettirir. Bence modeller arasında en mantıklı tercih
Özellik olarak da aynı giib bi kamerası ultraya göre düşük sanıem
Cidden geçen sene vadafone girdigimde s 25 ultra daha yeni çıktığı için bir bakayım dedim elime almakta zorlandım ya
Kamerasından memnun musunuz şimdi iphone 16 aldılar kuzenime inanılmaz güzel ama iphone de pek birsey yok
Ben sattım knk uygun bşe aliyim dedim oda takılıyo
Yani pek birseh yok 5 senedir Samsung A 32 var bende işte bataryada sorun çıktı kamerasından memnunum ama Iphone 16 daha güzel çekiyor
Benim kullandığım telefonun kamerası 65 MP imiş ve daha düşüktü fiyatı şu an bile 50 MP için 80.000 TL mi vereceğim
Al bitane A07 8 bine 6 yıl boyunca android güncelleme alır paran cebinde kalmış olur
Honor magic8 pro al aynı fiyata hayatı yaşa, profesyonel kamera olarak kullanıyorlar, bende kullanıyorum oyun kamera performansı mükemmel. İnternettte iki telefonu karşılaştır farkı gör.
Oyunu boş ver çocuk değilim ki
Ki onların bataryası da sorunlu imiş zaten batarya sorun görsün telefon kendi kendine açılıyor yeniden kapanıyor
Sadece oyun demedim ki. 15 dakikada ful şarj oluyor ve uzun süre götürüyor bir araştır pişman olmazsın.
Ben kullanıcısı olarak yorum yapıyorum gene de sen bilirsin. Antutu puanı olarak en iyi 5 telefondan biri.
Yok syan kullandığım da hızlı şarj oluyor
Benim dediğim telefon 100 üzerinden 98, senin dediğin 88 puan bir telefon fiyatları aynı gene de sen bilirsin.
Ama onun fiyatı 80.000 TL imiş ya simdi şöyle 50 MP imiş kamera 200 MP S 25 Ultra ama yani daha güzel çeker
Dostum telefonlardan bu kadar mı uzaksın?
Okuyosun ama eksik okuyosun.
50.50 ve 200 MP kamerası var. İyi araştır. 17 pro Max ile YouTubeda karşılaştırma videolar var izle.
Evet şimdi baktım benim kullandığım telefon 65 MP ama şu an birde syan bile benim telefonum 15.000 TL yani neden 50 MP ye gecetim üstelik 79.000 80.000 TL
Bak yazdığımı bile anlamadın, bahsettiğim telefonda 50 MP 50 MP ve 200 MP olmak üzere 3 kamera var. Ve gece bile 200 MP çekim özelliği var.
Sen Samsung'la gece zoom yaptığında diğer teleofnlara göre net çektiğini zannederken, ben bu telefonla gece bile çekim yaptığımda Samsung ve iPhone karıncalı gösteriyor zoomlayinca.
Çok zor değil YouTube gir bak veya yapay zekaya sor :)
Ama 80.000 TL fazla geldi S 25 i 2027 de alacağım seneye 70.000 e iner 2 sene olacakya şimdi
Aynı fiyat tablosu her telefon için geçerli ama sen belli ki ona heves ettin onu al mutlu ol. Ben iş yaparken , video filan izlerken veya bişeye bakacagimda , mesela kaydırma derdiyle uğraşmıyorum. Uzaktan el hareketleriyle kontrol edebiliyorm. Öyle bir yapay zeka teknolojisi var ki alalı 2 ay oldu hala yeni öğreniyorum özelliklerini. Fikrin değişirse araştır bak telefona. Bende eskiden hevesliydim senin gibi ama bişey diyemem sana. Bir ortamda resim çekileceği zaman cebinde 17 pro Maxi olan bile senden çekelim gardasim diyor sen düşün.
Maddiyatla alakalı bazılarının 1 aylık maaşı o kadar
telefona verilmez o para gerçekten
siz kadılarda bu telefona cok para harcama olayı neden var anlamıyorum
Garantili ikinci el al o kadar para verme bence
ay tabii ki de pahalı saçmalama
Ama şöyle 5 sene önce annem bir telefon almıştı sadece 3 sene sonra bozuldu o telefon durduk yere ki 25.000 TL ye denk geliyor 6 sene filan beni rahat götürür gibime geliyor
yani iyi evet alabilirsin ama yani çok pahalı ya bir telefon pahalı ucuz olmasına gerek yok neyi kullanmak önemli önemli olan iyi kullanmazsan bir sene içinde de gider benim mesela ablamın bir telefonu vardı bin liraya almıştık kaç sene kullandı biliyor musun 9 sene kullandı o telefonu yani parasına bakma
Bu arada ismin ne tanışmak istiyorum
Asla verilmez , şu zamanda asla
android için normal, iphone ise ucuz
çok ya, git pc al onun yerine
O paraya reno 11 şahin falan geliyor
Bence iyi bütçen varsa al
Seni zora sokacaksa gerek yok
Butcene göre bak bence
20 liraya s23 ultra server kayıtlı mis😅
Valla brn 115.000 verdim çok rahatladım
Mesleğiniz ne merak ettim
Hayırlı olsun