- İnternet & Teknoloji konusunda 757 cevap paylaştı.
1 yılÇokluğu veya azlığı belirli sebeplere bağlı bence. Ülkemizde telefonlar zaten pahalı ama bu telefon üreticilerinin hatası değil.
Önce ihtiyaç belirlenmeli ve sonra o ihtiyacı hangi segmentteki cihazlarla karşılayabiliyorsun buna bakmalısın. Örneğin ben telefonumu aldığımda yeri geldiğinde hızlıca Office programları kullanmalıydım ve geliştirdiğim Android uygulamaları test etmeliydim bu nedenle gidip bir amiral gemisi Samsung cihaz aldım ve yaklaşık 4.5 senedir de onu kullanıyorum artık ufak ufak sallantıya başladı ama ben gidip orta veya alt seviye bir cihaz alsaydım yapmam gereken işleri yapamaz ve cihazı da bunca yıl sorunsuz kullanamazdım.
İphone'u tercih etmeme nedenim fiyatı değil benim o dönem ki ihtiyaçlarımı karşılamıyor olmasıydı bu nedenle onu zaten elemiştim.
Dikkatimi çeken şey Android cihaz ile daha doğrusu Samsung ile İphone kıyaslayan insanların birçoğu objektif kıyaslamaktan ziyade fanatik yorumlar yapıyorlar. Bundan 7-8 sene önce deseydin evet İphone birçok kulvarda daha iyiydi ama bugün gerçekten öyle mi?
Eğer kamera kıyaslaması yapılacaksa bugün Samsung'un genel fotoğraf kalitesi ile İphone'un kalitesi neredeyse aynı hatta fotoğrafı çıktı alacaklar için çözünürlük farkıyla Samsung önde ve aradaki tek fark ton farkı yani kimisi daha açık ton fotoğraf sever kimisi daha koyu ton bu da kişisel bir tercihtir. Video kalitesinde İphone'un önde olduğu bir nokta var o da lensler arası geçişi hiç hissettirmemesi onun dışında video kaliteleri de benzer.
İşlemci kıyası zaten komik çünkü Snapdragon'un 8Gen2 vs gibi işlemcileri çok çok iyi işlemciler ve İphone'un A16, A17 bionic gibi işlemcileriyle neredeyse denk yani normal bir kullanıcı aradaki farkı asla anlamaz dahi.
Ai tarafında ise Apple korkunç durumda kötü maalesef yeni serilerinde bunu çözebilir mi bilmiyorum ama şu an Samsung fersah fersah ileride.
Yani işin özeti hangi cihazı alırsanız alın önce ihtiyaçlarınızı ve gelirinizi belirleyeceksin sonrasında alınacak telefon alınır ve yıllarca kullanılır.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Bir telefona 56 bin lira vermek bence fazla ama tamamen kişisel ihtiyaç ve bütçeye bağlı. Eğer işin gerektiriyorsa, uzun süre kullanacaksan ve maddi olarak zorlanmayacaksan alınabilir. Ama sonuçta bu paraya iyi bir ikinci el araba bile alınabilir. Teknoloji hızla eskiyor, bir iki seneye bu telefon da değer kaybedecek. Ben olsam o kadar para vermem, daha mantıklı bir modele yönelirim.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBenim bir telefona 12. Bin fazla para verebilmem için o telefonun yürümesi gerekir. Telefon yürümüyorsa asla o kadar para vermem. Ben bir bilim insanı degilim basit sıradan birisiyim
Bir telefona o kadar para vermem.
05 Yorumla
Cevap sahibi1 yılIphone 15,16 benim işime yaramaz ne işime yaracak ki akşama kadar evdeyim.
Cevap sahibi1 yılSürekli işten işe toplantıdan toplantıya giden acil sürekli aranan birisi degilim ki
Cevap sahibi1 yılAhajaja
Cevap sahibi1 yılAslında aranıyorum ama numaramı degiştirdim bu yüzden kimsede numaram yok ahahha
Soran1 yılaklına geldikçe yazmışsın kdkkdkd aranan biriysende gerekli bende arayan rahat ulaşırr kkfkf ayrıca kamerası harikaa
Bu kişinin maddi durumuna göre de değişir. Ben fotoğraf çekinmeye kamerasına önem verdigim için verdim bu parayı benim için pahalı olsa da. Yani biraz da ne için kullanacağına bağlı verip vermemek
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım ya, eğer bahsettiğin telefon iPhone 16’sa, valla teknoloji dünyasında artık pek şaşırmıyoruz böyle rakamlara 🫠. Yani en son çıkan modellerin özellikleri ve donanımları gerçekten etkileyici ama kişiye göre değişir tabii! Eğer günlük işler için kullanacaksan ve teknolojiyi aşırı yoğun bir şekilde değerlendirmiyorsan, bu fiyat biraz fazla gelebilir. Ama işler, oyunlar, fotoğrafçılık ve daha fazlası için güçlü bir cihaz istiyorsan; o zaman işin rengi değişir! 📱✨
Kısacası ihtiyacına göre değer biçmek lazım. Ha bir de, alacağın telefonu yıllarca kullanırım diyorsan, yatırım gibi düşünebilirsin belki? Bu arada favorin hangi telefon markası, buralarda konuşalım! 😄01 Yorumla- 1 yıl
56 bine iphone 16 bul da hemen alayim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
36Cevap
1 yılBenim 5 yıldır kullandığım iphone 11 telefonum vardı geçen düşürdüm paramparça oldu.5000 tl civarında yaptırdım yeni telefon alacak olsam en az 10 15k bandında bence alo dediğin sürece telefonuna devam et İphone popüler kültür tuzağı her zaman değiştirmeni istiyorlar. Ben telefonumu fosil olana kadar kullanırım.
418 Yorumla
Soran1 yılaga iphone harbi kaliteli oluyor ama kendin diyosun 5 sene kullandım diye kolay kolay diğer telefonlar 5 yıl dayanmaz benş-im 7 plus kullanan arkadaşlarım bile var gayet iyi kullanıyolar :D
- 1 yıl
Ya diyeceğim o ki şu an sıfır iPhone almana gerek yok iPhone 11 12 alabilirsin İşini görür
Soran1 yılhaklısın aslında ama geç oldu benim için aldım bile :D annemede alıcaz ona 12 alırız artık
- 1 yıl
Hangi telefonu aldın
Soran1 yılİphone 16 aldım ama uyguna aldım 56ya şimdi 63 k olmuş
- 1 yıl
Hayırlı olsun kanka ama dediğim gibi elindeki telefonu işlevi bitmeden değiştirme önceki telefonun neydi
Soran1 yılAynen öyle s22ydi kanka benim anada telefon değişcek sor bakim arkadaşına ne önerirmiş diyor kdkd
- 1 yıl
Annenin telefonu neydi android felansa İphone na geçmesi baya bi farkeder ama iphone alacaksa ikinci el alabilir
Soran1 yılİphone iyi olur diyo 12 alsın geçsin en güzeli
- 1 yıl
12 iyidir 3 4 sene götürür en az
Soran1 yılsöyledim iphone 12 alıcam ama yavaş olursa kızarım arkadaşına diyor kfkfk
- 1 yıl
Aman ablam kızmasın 12 işini görür :)
Soran1 yılAblanda ksde üyeydi bi ara 😅
- 1 yıl
O da telefon tavsiyesi alsın sonra bana uyup 12 aldıktan sonra kızmasın aman diyim
Soran1 yılİlettim yok kıyamam şaka yaptım diyor kdkd
- 1 yıl
İyi yırttık bari
Soran1 yılKanka kadın hiç tanımadan sevdi seni anlamadım bu işi kdkdk
- 1 yıl
Yardımcı olduysak ne mutlu
1 yılTabi ki! Nice şey yapılabilir onunla. 10 bine de telefon var 60 bine de. Değer mi? Ölümlü dünya ahiret için ya da insanı geliştirecek herhangi bir şey için harcanabilecek bir meblağ sadece popüler olması sebebiyle bir telefona gidiyor? Hak mı şimdi bu?
26 Yorumla
Soran1 yılÇok bişey yapılmaz ki 56 binle ne yapacaksın 😅
- 1 yıl
Mesela bi motor 49 bin.. Ya da kiraladığını düşünürsek bir yat alınabilir. Belki uçak bileti 🤌 Ki bence en güzeli de bu olur çok uzak ülkelere tek yönlü bilet. Hayatının dönüm noktası olur saçma bir telefondansa ya da yatırım yalarsın altın alıp bir iki yıl sonra çok daha fazla paran olur
Soran1 yıl50 bin çok büyük para değil insanlar büyütüyor ama insanlar ne saçma şeylere para veriyor mesela sigara 10 yıllık sigara masrafıyla ev bile alınır biliyomusun ama en azından telefonun teknolojik olarak güzel yönleri var ve uzun yıllar işini görüyor satarkende para kazanıyosun
Soran1 yılMotoru pek sevmiyorum çok riskli be bi çok tanıdığım motor kazasında vefat etti maalesef
- 1 yıl
Benim için yüksek bir meblağ. Ben iş raftan hoşlanmıyorum bu yüzden elime geçen her kuruşu biriktirme yolunda ilerlerim. Siz aldıysanız hayırlı uğurlu olsun ama gereksiz bir masraf benim için. 10 bine de varken 60 bin vermek.. Ağır müsriflik. Allah rahmet eylesin Mekanları cennet olsun.
Soran1 yılİşte tam olarak müsriflik değil hem 4 5 sene gibi uzun bi süre kullanıcam hem satarken 20 bine satıcam yani bi nevi 30 bine almışım gibi oluyor hemde üstün kalite hizmeti görücem ben az öz alınmasından yanayım her zaman sağolasın
1 yılKullandığın telefon çalışıyorsa, işini görüyorsa ne gerek var 56 bin vermeye. Şu an kullandığım telefon 8 yıllık telefon her işimi görüyor.
Yanlış anlaşılmasın cimrilik sanılmasın. İsraf olan şeylerde cimriyim. Ama hayır hasenat ihtiyaçlarda keseyi açarım. ihtiyacın varsa 56 binlik değil daha iyisini al. Yok ego tatmini yapcam eşe dosta hava atcam diyosan 56 bin çok.
12 Yorumla
Soran1 yılHocam ben teknoloji seviyorum ya her şeyinide kullanırım özellikle fotoğraf kısmını çok seviyorum onun için değiyor
- 1 yıl
Hangi markanın hangi modelini düşünüyosun?
1 yılİphone alıcaksan 15 asagısını alma.
14 pro promax swap cihaz bulursan hiç kaçırma.
Yok ucuz olsun iphone olsun dersen
İphone 13 tavsiye ederim.
Android telefon alıcaksan 50 bin çok çok fazla derim.
10-15 lik Android telefon işini fazlasıyla görür. Digerlerinde kamera ve ekran haricinde cok bi fark yok.
10 Yorumla
1 yılAylık gelirin 50-100 bin tl bandındaysa hayır, onun dışında alan insanda akıl, mantık aramam.
42 Yorumla
Soran1 yılaylık gelirim o kadar yok tabi ama ailemin durumu çok iyi zaten giderim ihtiyacım yok
- 1 yıl
Ailenin durumu çok iyi ise alıp almaman sana kalmış.
1 yılDeğil seneye fiyatlar ikiye katlanır alacaksan al...
12 Yorumla
Soran1 yılŞimdi bile arttı 1 hafta önce 56 ya aldım 63k olmuş
- 1 yıl
Yurt dışından alırsan yarı fiyatına 180 gün kullanma hakkın oluyor. Yakında tesla phone çıkacak, Star link ile sınırsız internet ve konuşma hizmeti olacağı söyleniyor. Özellikle yerli operatörlerin patladığını görmek beni çok mutlu edecek...
1 yılYok ya ne olucak alt tarafı bir ekrana elli altı bin hiç para bile sayılmaz!!!
11 Yorumla
Soran1 yılTabi ne var 56 k paramı yaa
Kazancına ve telefonda neler kullanacağına bağlı değişkenlik gösterebilir ben 67 bine almıştım mesela. Ama abim geçen gün 17 binlik telefona baktı indirim kovalıyo😊
10 YorumlaÇok mu az mi buna kazancın karar verir. Asgari ücretli veya ona yakın bir ücretle çalışıyorsan sana göre pahalıdır.
10 YorumlaGereksiz, bi alo demek tarihe karıştı artık onu anladık ama şeyini de çıkarmamak lazım en son model olması gerekmiyor
10 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 754 cevap paylaştı.
1 yılHerhalde yani.
12.000 tl verilir bir telefona en fazla...
Ben o paraya 2 ay geçiniyorum
10 Yorumla
1 yılBir insanın 56.000 TL ödeme yapacak kadar telefondan nasıl bir beklentisi olabilir. Geliri çok yüksek bir insansa ona bir şey diyemem.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılİphone içinse evet ha Samsungsa neden olmasın
111 Yorumla
Soran1 yılsamsunga neden ki samsung dahamı iyi
Cevap sahibi1 yılİphone almam ben değmez be o paraya daha uyguna daha iyisi varken. İnsanları anlamıyorum işte tamamen kapitalizim...
Soran1 yılbide 80 bin liraya pro alan var 😂
Cevap sahibi1 yılE yani işte tamamen adından yürüyor iphone. Aç bak son 5 yılda doğru düzgün bir yenilik bile yapmadı.
Soran1 yılkanka açıkcası iphone uzun ömürlü ben 8 plusı 6 sene kullandım , arkadaşım hala 7 plus kullanıyor ve gayet aklı başında telefonun 😂 ama dediğin gibi bu fiyatlara tam değermi bilemem
Cevap sahibi1 yılBen şunu söyleyim bu devirde bir telefon bana göre öyle 3-5 sene kullanmak zor artık. Ha diyorsan da git iphone al sen bilirsin ama birçok yönden daha iyisi varken ben şu an bunu alırdım
Soran1 yılhocam kullanılıyor abimdede iphone 11 var 6 senelik telefon oda çok iyi , asıl sürekli telefon değiştirmek iyi değil bence sürekli sürekli para harcanması kötü olur
Cevap sahibi1 yılSürekli değiştir demiyorum ama ne bileyim ben mesela gidip iphone 11 veya 13 almam yine de. Ha samsung da uzun zaman gider. Yani şöyle diyeyim ben artık öyle ne bileyim sene falan bir telefonu kullanmak hayal gibi bence ister istemez gitmiyor. Ben şu an zaten Elon Musk'ın çıkaracağı telefonu bekliyorum mesela alırsam onu alırdım. Yani sen bilirsin ne diyeyim de ben Apple almayı saçma buluyorum artık ki zamanında bende kullandım
Soran1 yılevet ki zaten telefon alınırsa son çıkan alınmalı ki geç eskisin bu zamanda hala iphone 13 alan var 😂 zaten 2 sene sonra güncellemesi bitecek dkdk hocam ben iphone 16 aldım bile bakalım kamerası performansı gayet memnunum ama xiaomi vsde çok güzel telefonlar elon muskun telide olay olacak gibi evet
Cevap sahibi1 yılBen şöyle diyeyim sana mesela huawei gerçekten çok iyi gidiyordu ve ambargo yedi Amerika tarafından. Büyük ihtimalle öyle olmasa şu anda bütün markaları sollamıştı. Ha şu anda da işte cihazları çok güzel gerçekten ama işte google desteği olmayınca maalesef tercih edilirliği azalıyor. Amerika işte bu pazarı daima elinde tutmak ister. Neyse işte dediğim gibi benim görüşüm böyle ha aldıysan da ne diyeyim hayırlı olsun güle güle kullan
Soran1 yılannemde bu kafada oda gitti xiaomi 14t pro aldı efsane telefon 😂 sağolasın
Cikip da asgari ucretlinin o kadar paraya telefon almasi ucubelikten baska bir sey degil. ama maddi durumun iyiyse alirsin
217 Yorumla
Soran1 yılbence asgari ücretlide alabilir neden almasın ki telefon artık çok önemli mesela aile evinde kalıyosa hiç bi gideri yoksa gayet ucuz bile
Soran1 yılDüz düşünüyon kanka herkes araba sevmiyo ki mesela küçük biyerde yaşıyodur ya da arabası vardır vs vs bu hayat kısa herkes yesin içsin oynasın boş ver dkkd
Soran1 yılFakirlerle alıp veremediğin ne ya kdjjd zaten ülkenin yarısından çoğu fakir
- 1 yıl
ben görgüsüzlüklerden huylanıyorum fakirlerden değil. ben de zengin değilim aylık 60k para alıyorum sadece ama ben bile iphone almayı mantıksız bulurken asgarılının alması komik. onları daha zengin göstereceğini mi sanıyorlar acaba insanlar biraz kendilerini geliştirmeli. gösteriş için yaşamamalı
Soran1 yılGösteriş değil teknolojiden dolayı bak mesela bu telefonların kameraları çok iyi bu kamerayı değerlendirip harika bi fotoğraf çeksen stok sitelerinde satarak deli para kazanılabilir dolar olarak böyle para kazanan çok kişi var
Soran1 yılKi böyle şeyler değer kaybetmez hele ki iphone sürekli zam gelen bişey bugün 3e alırsın satarken gene 3e satarsın
Soran1 yılDediklerini genelde gençler yapıyor kanka türkiye gençliği iyice amerikan gençliğine döndü latinlere döndü zaten fkkd ev araba umursayan yok ki gangsta hayatı yaşıyolar çalışıyolar iyi giyinip iyi şeyler alıyolar yazın kıyı yerlerinde ucuza tatil yapıyolar deniz vs keyiflerine bakıyolar ama evde makarna yiyolar evet zenginde değiller araba ev umutları zaten olmadıkları için en azından keyfimize bakalım diyolar kdkdkd böyle çok tanıdığım var üniversiteden
- 1 yıl
işte ucubelikten başka bir şey değil. benim yaş grubumda öyle. paralarını hobilerine spora düzgün beslemeye harcamayıp iphone a adidas a pandoraya harcadıkları için gözümde kendisini geliştirememiş insanlar onlar. parası olur hem onu yapar hem onu yapar amenna ama diğer türlü çok zorlama.
Soran1 yılİnsanlar artık böyle yaşam tarzı çok değişti ha bende öyleyim ama benim param var gene
Soran1 yılDediğim gibi amerikan kültürüne doğru gidiyor gençler onlarda öyle nerde akşam orada sabah keyfine bakan ileriye dönük planı projesi olmayan bi gençlik amann neyse
Soran1 yılGaliba haklısın annem ayda 60 k kazanıyor 10 klık telefon aldı kadın ful geziyor benden daha aktif 😅
Tabiki de çok fazla ne gerek var diyende var ben verebilirim diyende var bana sorsan boş
21 Yorumla
Soran1 yılsenin telefon ne ki knk
İşini görmek içinse çok fazla. Ama lüks tüketim ise amaç o zaman normal.
10 Yorumla
1 yılÇok diye düşünüyorum ama bir kez alırsan başka almazsın bütçene kalmış bir durum
10 YorumlaBu sizin maddi durumunuzla alakalı bir durum ama alacağınız telefon sizi senelerce götürecekse iyi bir seçim olur çünkü değeri düşük telefonların dayanacağı max yıl 4
00 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 710 cevap paylaştı.
1 yılTeknolojiye karşı değilim alan hayrını görsün param var ama o kadar verip almam. Fotoğraf çekmeyi severim ama hiç bir telefon kamerası bir Nikon Canon kadar iyi olmaz buda benim bakış açım
00 Yorumla Gelirine bağlı benim o parayı verecek gücüm var ama 11 yetiyor iPhone uzun ömürlü oluyor hala 11 kullanıyorum
00 Yorumla
1 yılaz bence alınca son model olmalı uzun yıllar idare etsin diye
03 Yorumla- 1 yıl
iPhone alınca yine şarjı bir
Yıl gitmiyor ya ben de telefon bakıyorum
Soran1 yılben iphone seviyom seviyom hastasıyım boynuma dola tim cook babaaaaa
- 1 yıl
Ben de kullanıyorum ama şarj sıkıntısı var yazık o paraya diyorum
1 yılMaddi gücüne bağlı. Gidip asgari ücret ile çalışıp kendine 56 binliralik tel alırsan çok tabii ya da zar zor geçinen evli barklı biriysen
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılİş için kullanılmayacaksa son derece gereksiz.
10 Yorumla
1 yılVermem ki. Eskiden bir araba parasıydı yani.
Ucuz olsun, temiz olsun 😄00 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 885 cevap paylaştı.
1 yılÇok tabi. Kazancına da bağlı aslında bu biraz.
00 Yorumla
1 yılYooo bence çok değil ben verirdim param olsa
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılSiyasi torpilli ve en az asgariliden 5-6 kat maaş alan yatarak takılan kancacı vergi havuzu yağmacısı yamyam tayfa için hiç de değildir, bir de atadan dededen şanslı mirasçı tayfaya
00 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 3,2b cevap paylaştı.
1 yılBen çok takılmam telefon işlerine vermek istiyorsan verirsin
00 Yorumla
1 yılO parayla yurt dışına çıkar gezerim. Bence çok ama siz bilirsiniz 😄
00 Yorumla
1 yılTrajı komık ama normal
11 Yorumla
Soran1 yılBana değil ki anneme alındı napcaksa hanımefendi instadan foto paylaşıp durcak herhalde
Gizli Üye(25-29)1 yılÇok tabi ki de 18bine aldım işimi görüyor ne yapıyorsunuz siz allah aşkına
15 Yorumla
Soran1 yılAbla olay kalite şimdi bu telefonu ben 5 sene sorunsuz kullanırım artı olarak satarkende 20 bine zaten satarım yani çokta bi kayıp olmuyor ki
Cevap sahibi1 yılBen bir öncekini 2bine almıştım 4 sene götürdü beni. Bu da bir 5 sene götürür. İti kullanırsanoz hiçbir şey eskimez. En son telefonumu da ekranını kordığım için en son bıraktım. Kayıp 5 sene sonra 20bin hiçbir şey olmayacak... kalan 36bin çöp olcak oyuncu vs değilsen alma. Kamera içinse kamera al daha mantıklo
Soran1 yılkanka ben aldım şimdide annem için bakıyoruz hanımefendi 13 istiyomuş en az instgramda foto atcam diyor :D
Cevap sahibi1 yılBoş
Soran1 yılBencede gelde anlat
1 yılBizim evin geliri zaten 70k iyi bir telefon alsak alabileceğimiz max telefon yenilenmiş 13 pro
10 Yorumlabenim yaren diye bir arkadaşım var sözde gitti iphoneyi aldı aynı işlevler birde neymiş efendim fotoğraf falan çekiyormuş. benim telefon 15 lira bende aynısını yapıyom bence lüzumsuz bir harcama.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yıl- Önceden 1 aylık maaşla telefon alınabiliyor du şimdi 10 aylık maaşla bilr telefon alamıyorsun bence o fiyat çok pahalı
00 Yorumla
1 yılSağlam telefonsa uygun ha değilse değmez o kadar para vermeye önemli olan işlevi
10 Yorumla
1 yılgelirine göre değişir maaşından daha pahalı bi telefon kullanmak a*ptallık
10 Yorumla
1 yılÇok fazla evet o paraya 50 CC motor almak daha mantıklı mesela
10 Yorumla
1 yılUcuz bişey değil ben 560 k verdim 🤫
La oğlum 56 bin verilirmi ortalama asgari ücret fiyatında bir telefon makul
01 Yorumla
Soran1 yılAmann ölümlü dünya para vardı o an verdik 😅
Gizli Üye(30-35)1 yılMaaşınızda o civardaysa alın. Samsung s23 fe öneririm
00 Yorumlatabiki de çook bu da sorumu
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılSirf iphone sahibi olmak icin alcaksan cok. Ama o kadar guclu bi telefonun gucunu kullancaksan hatta sinirlarini zorlayacaksan normal. Oyun yayincilari mesela 100 k ya 16 pro max aliyorlar. Gayet normal
00 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılEvet benim için çok fazla
10 Yorumla - İnternet & Teknoloji konusunda 560 cevap paylaştı.
1 yılBiraz fazla bence
10 Yorumla Parası olana değil alsın parası olan
01 Yorumla
Soran1 yılpara var ya
Gizli Üye(25-29)1 yılGelirin iki katı değilse çok değil
10 Yorumladegil
00 Yorumla
1 yılGünümüz için çok değil.
00 Yorumla
1 yılEvet çok vermem ben
00 Yorumla
1 yılÇok başka soru?
00 Yorumla
1 yılO paraya 4080 alırım :D
00 Yorumla
1 yılMarkasına göre bu dönem için artık böyle.
00 Yorumla
1 yılcok fazla ben en fazla 30-40k veririm
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılKesinlikle çok fazla
11 Yorumla
Soran1 yılben değil annem aldı abla
1 yılDegil her gün almiyosun
10 YorumlaBi tık çok ama bütçene göre değişir
10 Yorumla
1 yılgereksiz knk
10 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılBütçene bağlı.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılParan var ise al
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılÖzellik marka ve garantisine göre değişir
00 Yorumla
1 yılçok asla vermemm
12 Yorumla
Soran1 yılöyle ama iyi dereceli android telefonlar bile 40 50 bin lira
- 1 yıl
gerek yok benim için benim için döviz önemli yurtdışına gidecehim en fazla on bin lira veririm
- Devamını Gör (13)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat